İstanbul'da Fal - Falcılar

şenaya bende gitmiştim. soylediklerinin çoğu doğru olarak çıkmıştı, görüşme var demişti görüşmüştük 2 ay önce fln ama barışma olmadı ama arzuyu denememiştim.

arzu şenay zuhal 3 kişiler 3üde iyi değil şu anı belki biliyolar ama söyledikleri hiçbirşey çıkmıyor ve çok da kısa bakıyolar

çok kısa bakıyor ve hiçbişi bilemiyor

evet Şenay da aynı şekilde. o kadar net şeyler soylemişti şuanla ilgili, gelecegide tutturur sanmıştım ama yalan oldu :) Bi gün üşenmezsem ve o taraftan geçersem cafeye girip hem Şenaya hem Arzuya "hani nooldu ya verdiginiz tarihler geçti, ne iş oldu ne aşk, hani kaderimmiş ya o benim nerden uyduruyosunuz böyle şeyleri" demek istiyorum yoksa içimde kalcak

canım valla onların bi yanında cafe laf var orda andaç diye bi çocuk var o daha iyi bence birde halil var orda ikiside fena deil. en azından arzu ve şenaydan daha iyiler uzun bakıyorlar ve tutarlı,elektrikleride çok güzel..

ben Olgu nun söyledikleri çıkıyor mu acayip merak içindeyim yahuu, aslında bugün itibari ile pek umudum kalmadı ama hayırlısı bakacağız artıkın ne olacak ne olmayacak.. beklentiyeye girmemek gerektiğini bilsekte birazcık olsun insann acaba diyor ki acabalar içinde kaybolmuş durumdayım.. şöyle olgunun söylediklerini yaşayanlar anlattıkça içimde umut kıpırtıları harekete geçiyor ama diğer yandan da dur be kızım diyorumm.. ooooffff uleeeeen (

bi defa gittim oraya halile baktırmaya yokmuş, çiğdemde de sıra vardı, safiye hnm mı oyle biri bakmıştı çok olumlu konuşan muhabbeti iyi biri kendisi ama dediklerinin olmayacagina eminim o ayri eheh sonra bi dahagitmedim oraya zaten fal olayınıda sonlandırdım ya da uzun bi ara verdim diyelim :) uzunca zaman sonra, bi gun çok eserse denerim artık yeni isimelrden birini :)

bakırköy civarında varmı birisi kızlar önereceğiniz ?? ama çok denedim denedmeiğim kalmılşmıdır acaba offffff hepsi fiyasko

bende hepsini denedim ama enteresan olan herkesin çok iyi olduğunu söylediği çiğdem bana hiç birşey bilemedi.. yeni arayışlardayım bakırköyü talan ettim gitmediğim kalmamıştır heralde sonum ne olucak çok merak ediyorum

bakırköy civarında varmı birisi kızlar önereceğiniz ?? ama çok denedim denedmeiğim kalmılşmıdır acaba offffff hepsi fiyasko

geçen gün birisi bakırköyde aydan diye birinden bahsetti ama başka giden olmadı heralde yorum gelmedi pek, bende epey çırpınmıştım bakırkoyde birini bulabilmek için ama yok malesef :)

geçen gün birisi bakırköyde aydan diye birinden bahsetti ama başka giden olmadı heralde yorum gelmedi pek, bende epey çırpınmıştım bakırkoyde birini bulabilmek için ama yok malesef :)

allah allaaah aydanda kim acaba ilk kez duydum bende talini merak ediyorum talin diye birisi varmış onu merak ediyorum :44:

allah allaaah aydanda kim acaba ilk kez duydum bende talini merak ediyorum talin diye birisi varmış onu merak ediyorum :44:

onceki sayfalarda biri yazmişti bi dershaneye yakın bi cafe diye ama ben de tam bilmiyorum, talini de hiç duymadım bilemedimki şimdi. bakırköyde yok glb ya kimsecikler :)

onceki sayfalarda biri yazmişti bi dershaneye yakın bi cafe diye ama ben de tam bilmiyorum, talini de hiç duymadım bilemedimki şimdi. bakırköyde yok glb ya kimsecikler :)

ben duydumda kararsızım bir tek aydanla talin kalmış demekki gitmediğimiz eheheheee :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…