kurşunda döken birini arıoyorum kızlaarrr kızlaarrrr bilgisi olan yazabilirmi
Ay'dan Cafe Bakirköy İstanbul Caddesinde Çetinkaya mağazasini geçip sola dönüyorsunuz...yanilmiyorsam o sokakta bir dersane vardi.Uranüs mü ne öyle birsey.size bol şans:))
huhuhuuuuuu birde bir tuğbadan söz edilior duyan bilen varmı kıszlarrr :44:
tşk ederim goddess. bu berbat sıkıntıdan kurtulmam en azından biraz iyi şeyler duymam lazım artık.
bakırköy civarında varmı birisi kızlar önereceğiniz ?? ama çok denedim denedmeiğim kalmılşmıdır acaba offffff hepsi fiyasko
biri ona baktırdım 3 gun kendime gelemedim demişti olumsuz konusmus bayaa glb, 1-2 kişi vardi memnun kalmadım diyen ama herkese farklı olabilir tabi :)
Emel abla var o da iyidir deneyebilirsiniz.
biliyorum emeli arada bi kafede çalışıyo eskiden cafe laftaymış aynı emelmi bilmiyorum ama çok negatif birisi
Aynı emel evet sizin elektriğiniz tutmamış olabilir ama iyi bakar nokta atışları yapar.
yok canım hiç bi noktasını yakalayamadım valla anlatırken içimi baydı kadın :))
iyi akşamlar arkadaşlar. aslında bunu yazıp yazmama konusunda bugün çok düşündüm. deneyeceğim sanırım ben bu kadını.
bugün bir arkadaşımın tanıdığı taksimde bir falcıya gidiyormuş. kadın çok şey bilmiş. yıllardır o kadına gidermiş. tarihleri tuttururmuş vs... kadının adı emine. 45 tl'ye bakıyormuş. kendi ofisi varmış. bu kadını duyan ve baktıran varmı daha once. varsa düşüncelerini paylaşabilir mi lutfen???
İşte senınle elektriği tutmamış kötü falcı olsa gideni olmasa kendi kafesini açıp işletemez dimi :)
yooo kafesi var demek illaki iyi falcı olucak anlamına gelmezki bende açayım o zaman bi kafe :) ayrıca:86: yanımda arkadaşlarım vardı hiçbirimzlemi elektrik tutmadı :) :85:
Faldan bahsediyoruz bu forumda yazılan her falcıyı beğenen de var beğenmeyen de kişiden kişiye göre değişebiliyor size göre öyle demekki diyorum. Kafe açabildiğine göre müşterileri varki işletebiliyor kötü olsa kimse gitmese açtığı gibi kapanırdı.
neyse az çok belli ettin kendini belliki ya emelsin yada tanıdığı yoksa gerek duymazdın bu kadar savunma yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?