İstanbul'da Fal - Falcılar

Sherry bu bahsedilen emine akkaya herhalde. Ofis denilen şey cadı kahve. Ben de café zannetmiştim orayı. Ama ofis . Ismı café sadece.

Emineyle ilgili uzun uzun yazmıştım. Birazdan blog tarihini yollarım

kizlar biliyorum neredeyse son zamanda populer olan tum falcilara gittim ama hala gidesim var.. ne yapsam, nereye gitsem ki? gitmesem daha iyi olacak gerci.. ne olacaksa olacak zaten.. offf size bi sey soyllim mi gittim kendime yeniden tarot destesi aldim. dun gece oturduk, esime bi milyon kart cektirdim. eskiden tarot bakiyordum bi 5 yilo nce, bi falciya gittim, birak o tarot islerini, basiretini bagliyorsun demisti, korktum attim ben de. simdi yine gittim aldim ya acaba kismetimi mi bagliyorum? beklemekten hasta olmak uzereyim. cok sikildim cok.. allah im bi nefes ver bana!

İşte senınle elektriği tutmamış kötü falcı olsa gideni olmasa kendi kafesini açıp işletemez dimi :)

yooo kafesi var demek illaki iyi falcı olucak anlamına gelmezki bende açayım o zaman bi kafe :) ayrıca:86: yanımda arkadaşlarım vardı hiçbirimzlemi elektrik tutmadı :) :85:

yooo kafesi var demek illaki iyi falcı olucak anlamına gelmezki bende açayım o zaman bi kafe :) ayrıca:86: yanımda arkadaşlarım vardı hiçbirimzlemi elektrik tutmadı :) :85:

Faldan bahsediyoruz bu forumda yazılan her falcıyı beğenen de var beğenmeyen de kişiden kişiye göre değişebiliyor size göre öyle demekki diyorum. Kafe açabildiğine göre müşterileri varki işletebiliyor kötü olsa kimse gitmese açtığı gibi kapanırdı.

neyse az çok belli ettin kendini belliki ya emelsin yada tanıdığı yoksa gerek duymazdın bu kadar savunma yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…