inşallah iyi şeyler duyarsın ben gittiğimde kötü şeyler duymuştum o yuzden unuttum gittiii :)
Mercan a ben baktırdım ve sunu söyleyebilirim ki bu güne kadar baktırdıgım fallar içinde en cok etkilendigim kişi o oldu. geçmiş ve anı cuk oturttu gelecek için söylediklerinde ise hiç matıksızlık yok.
zaten o kadar profosyonelki anlatım tarzı cok farklı. soganlık emine hanım bana eski sevgilim icin dönecek dedi ve 2 gün sonra adam kız kacırdı:) o nedenle sizlere saygı duyarım ama ben asla gitmem. mercan sa kartlarını acar acmaz bu adam evlenmiş dedi...daha cok sey! emine hayatında kimse yok dedi mercan 1 yıldır beraberlermiş ve evlenmişler dedi ki gercek mercanın dedigi gibiydi maalesefönüme bakıcam artık kimse icin üzülmeye degmiyor!!! zamanla daha iyi olacağız inşallah..
cnm sen saat kac gibi gittin?bende bu haftasonu gtcem deemine ablaya ben de gittim. biraz bi düşüneyim tekrar da öyle yorum yazayım dedim. benim için hayalkırıklıgı oldu. o kadar yol gittim ve 10dk sonra asansördeydim ve bu sürede de harıl harıl o anlatmıs değil. azıcık şey söyledi ve soruya geçti. olumsuz konusmus filan da değil yanlış anlaşılmasın lakin benim açımdan işe yarar, sorularımı cevaplar bir fal hiç değildi. kapı komşumuz olan teyze gibi baktı ne yalan söyleyeyim. yorgundu. sordugumda sen gelince böyle oldum nazar var sende çok dedi. karsımda esneyen biri varken de heves kalmadı zaten bende, kalktım. gidip çok memnun kalanlara da imrendim açıkçası. şanslısınız. ben hiç tekrar tekrar gideceğim birini bulamadım. birini bulmuştum o da fal bakmayı bırakmış :96:
Merhaba penac bana mercanın numarasını yollayabilirsen çok çok sevinirim. Senin dediklerini duyduktan sonra vazgeçtim Emine'yi denemekten şimdilik. Sağol
Merhaba penac bana mercanın numarasını yollayabilirsen çok çok sevinirim. Senin dediklerini duyduktan sonra vazgeçtim Emine'yi denemekten şimdilik. Sağol
inanamıyorm yaaaa bende burdan arkadaşların yorumlarıyla kadıköyde olguya gittim geçmişle ve şuanla ilgili söyledikleri tamamen doğruydu zaten bildiğim şeylerdi ama gelecekle ilgili hiç denecek kadar az ve önemsiz şeyler söyledi bende emineyi denemek istiodum, artık kötü şylerde duyamam en iisi hiç gitmemek olacak heraldee((
Meldascim, Burcumun mesajini forwardlamissin ama ben Mercan hakkinda yorum yapmak istemiyorumama ben Emine Abladan daha cok memnun kaldim ozel mesaj hakkim yok mailini yazarsan sana telefonunu yollayabilirim ancak.
penac82 ne kdr surede baktı fala cnm emine abla?
Pelosh, canim ben Emine Ablaya 2 kere gittim ikisinde de yarim saat bakti bana ama henuz gelecekle ilgili soyledigi birseyi zamanlari gelmedigi icin tecrubeleyemedim.
cnm sen saat kac gibi gittin?bende bu haftasonu gtcem de
Pelosh, canim ben Emine Ablaya 2 kere gittim ikisinde de yarim saat bakti bana ama henuz gelecekle ilgili soyledigi birseyi zamanlari gelmedigi icin tecrubeleyemedim.
belki aksama kdr yorgun oluyodur...neyse hayırlısı :)ben aksam trafiğine filan da kalmıştım 8'e doğru beni yanına almıştı. erken gidersen belki daha iyi olabilir canım, bilemiyorum.
anladım cnm saolasındaha once de belirttigim gibi benim emine falim da 10 dakika kadar surdu. yalniz diyecegim su ki ben direk sadece is icin geldigimi bastan belirttim. cunku falimin yanlis yerlere gitmesini istemedim. fincanimi acar acmaz ayrilmanin esigindesin dedi, yok oyle bir sey, ben de is icin geldim sadece demek durumunda kaldim, modu dusmesin diye :)
valla analizlerimi onceden belirtmistim ama sure olarak benim de oyle yarim saat filan degildi, soylemek istedim
yok canım hiç bi noktasını yakalayamadım valla anlatırken içimi baydı kadın :))
mercan kimdir nerde bakıyor? randevu mu almak gerekiyor? ne kadara bakıyor? bilgilendirir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?