İstanbul'da Fal - Falcılar

emine ablaya ben de gittim. biraz bi düşüneyim tekrar da öyle yorum yazayım dedim. benim için hayalkırıklıgı oldu. o kadar yol gittim ve 10dk sonra asansördeydim ve bu sürede de harıl harıl o anlatmıs değil. azıcık şey söyledi ve soruya geçti. olumsuz konusmus filan da değil yanlış anlaşılmasın lakin benim açımdan işe yarar, sorularımı cevaplar bir fal hiç değildi. kapı komşumuz olan teyze gibi baktı ne yalan söyleyeyim. yorgundu. sordugumda sen gelince böyle oldum nazar var sende çok dedi. karsımda esneyen biri varken de heves kalmadı zaten bende, kalktım. gidip çok memnun kalanlara da imrendim açıkçası. şanslısınız. ben hiç tekrar tekrar gideceğim birini bulamadım. birini bulmuştum o da fal bakmayı bırakmış :96:

inanamıyorm yaaaa bende burdan arkadaşların yorumlarıyla kadıköyde olguya gittim geçmişle ve şuanla ilgili söyledikleri tamamen doğruydu zaten bildiğim şeylerdi ama gelecekle ilgili hiç denecek kadar az ve önemsiz şeyler söyledi bende emineyi denemek istiodum, artık kötü şylerde duyamam en iisi hiç gitmemek olacak heraldee ((

Merhaba penac bana mercanın numarasını yollayabilirsen çok çok sevinirim. Senin dediklerini duyduktan sonra vazgeçtim Emine'yi denemekten şimdilik. Sağol

cnm sen saat kac gibi gittin?bende bu haftasonu gtcem de

Merhaba penac bana mercanın numarasını yollayabilirsen çok çok sevinirim. Senin dediklerini duyduktan sonra vazgeçtim Emine'yi denemekten şimdilik. Sağol

Meldascim, Burcumun mesajini forwardlamissin ama ben Mercan hakkinda yorum yapmak istemiyorum ama ben Emine Abladan daha cok memnun kaldim ozel mesaj hakkim yok mailini yazarsan sana telefonunu yollayabilirim ancak.

Bende geçen gün Burcu da hayal kırıklığı yaşayınca anladım ki beklenti yüksek olmuycak. Giderken kesin iyi bakcak ne dediyse olur modundaydım dumura uğradım belki seninki de böyle olmuştur :)

gaybı allah bilir.........kızlar böyle şeylerle oyalanmayın manyaklaala ugraşmayın

Arkadaşlar merhaba...ben de yorum yapmak için bekledim biraz ama...dayanaöadım yazıcam artık.
Biz pazar günü gittik emine ablaya...burdan 3 arkadaş...:)
bana söyledikleri geçmiş ve şu an için birebir aynıydı..yaşadığım olayları bana resmetti tamamen.gelecek hakkında söyledikleri de olumlu şeylerdi.benimle ve ilişkim hakkında baya doğru tespitleri oldu.yanlız ben geleceğin sadece allah'la alakalı olduğunu biliyorum ve buna eminim.yani böyle söyleyipte yinede onun verdiği tarihlere takılmıyorum.olacaksa eğer zaten bi şekilde olur.eğer olmayacaksa ben kendimi ne kadar yıpratsam da ne kadar ağlasamda olmyacak bunun bilincinde olmak lazım.lütfen yanlış anlamayın dediklerimi..ne kadar bel bağlarsak söylenenlere o derece üzülüyoruz.unutmayın allah istemezse ağaç dalında ki yaprak bile kımıldamaz...kendi değerimizin farkına varmak lazım....bizler hep karşı tarafa daha çok verici olduğumuz için şimdi bu kadar üzülmüyormuyuz..belkide bazı şeylerin baştan değerini bilmediğimiz için ....
Belki bunları yaşayıp görünce-üzülünce tekrar geri kazandığımızda önceden yaptığımız hataları yapmıycaz..oyüzden bolca dua edelim arkadaşlar..inanın iyi geliyor..rahatlıyorsunuz...herkezin hakketiği mutluluğa bir an önce kavuşmasını diliyorum...ve aminnnnnnnn diyerek bitiriyorum :)

Pelosh, canim ben Emine Ablaya 2 kere gittim ikisinde de yarim saat bakti bana ama henuz gelecekle ilgili soyledigi birseyi zamanlari gelmedigi icin tecrubeleyemedim.

daha once de belirttigim gibi benim emine falim da 10 dakika kadar surdu. yalniz diyecegim su ki ben direk sadece is icin geldigimi bastan belirttim. cunku falimin yanlis yerlere gitmesini istemedim. fincanimi acar acmaz ayrilmanin esigindesin dedi, yok oyle bir sey, ben de is icin geldim sadece demek durumunda kaldim, modu dusmesin diye :)
valla analizlerimi onceden belirtmistim ama sure olarak benim de oyle yarim saat filan degildi, soylemek istedim

anladım cnm saolasın

mercan kimdir nerde bakıyor? randevu mu almak gerekiyor? ne kadara bakıyor? bilgilendirir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…