100 Tl selincim telefonla konusursan nerede bakacagini katarlastirirsiniz ama der mi dersen yorum yapmak istemiyorum
ama "der mi dersen" ne demek? anlamadım cidden.
burada herkes yasadıklarını paylasıyor nedir bukadar tepkili davranmak????????????
sayfalardır Emine yazıyorsunuz madem bukadar memnunsunuz daha niye falcıları dolasıyorsunuz ?????
Emeli Bakırkoyde bilmeyen yoktur dediklerini de yasarsınız bazen sure gecikebilir ama falı cıkar
cok az gercek falcıdan biridir o
selincim deger mi :)
bana kötü şeyler demedi. her falcının dediklerinebenzer şeyler söyledi üstelik. sorun tarzında. ben sevmedim. mıy mıy geldi sadece. ama iyi falcı m ıdır kötü falcı mıdır, bu konuda yorum yapamam. durumumu bildi, fena değildi. gelecek hakkında duymak istediklerimi söyledi. fakat inandıramadı. rahatlamadım işte ne bileyim. sevmedim. aynı hissi çok falcıda yaşadım. emine ablada da bunu yaşadım. onun söyledikeleri de güzeldi. ama inandım ona.(belki buradaki yorumlardan) fakat hiç anlam veremediğim şeyler söyledi hem geçmiş hem gelecek adına. sadece emine ablanın buradaki yorumlara dayanarak "yaşıyacaklarımı senaryo gibi" anlatmasını bekledim. ama nisanda dediği olayı aynı gün içinde yaşadım. hem de birebir anlattığı şekilde. deevamının olacağını sanmıyorum arkadaşlar. onu belirteyim. olursa paylaşırım ama olmayacak. tabi mevlam bilir.
kimmiş ki bu elmas ? baızfal kafelerde kurşuda dökülür falan diyolar ama ne biliyim offff
selincim deger mi :)
elması bilmem ama öööle fal kafelerde bilmeyen ehli olmayanlara kurşun döktürmeyin derim ben, ehli olmayan insanların daha fazla ağırlık yapabileceğini düşünüyorum.
ama alternatif derseniz bende yardımcı olamiyacağımbulursanız bende isterem...
100 Tl selincim telefonla konusursan nerede bakacagini katarlastirirsiniz ama der mi dersen yorum yapmak istemiyorum
bilmem değer mi, soğanlıda olduğunu söylemişti biri o yüzden ilgilendim. ama hocamsı biriyse gitmek istemem. daha önce rahman diye birine gittim hiç memnun kalmamıştım.
Yok degil cok tatli bir bayan sempatik aslinda ama ne yorum yapsam yani gelecekle ilgili sotlediklerinin en yakini mayis ayinda yani, bugunle ilgili bazi genel seyleri bildi aslinda ama benim yonlendirmelerimle biraz, 100 TL e degip degmedigini en erken mayista soyleyebilirim :)
sozum size degildi yanlis anlamayın lutfen
sadece Emel adı gecince verilen tepkilere cevap yazdım
tabiki gelecegi Allahtan baska kimse bilemez .....
denemek lazım gibi geldi. ama yönlendirmek hoş değil. yani güvenilirlik açısından. telefon no yollar mısınız bana?
burada herkes yasadıklarını paylasıyor nedir bukadar tepkili davranmak????????????
sayfalardır Emine yazıyorsunuz madem bukadar memnunsunuz daha niye falcıları dolasıyorsunuz ?????
Emeli Bakırkoyde bilmeyen yoktur dediklerini de yasarsınız bazen sure gecikebilir ama falı cıkar
cok az gercek falcıdan biridir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?