İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar selam :)...
Valla bende daha önce kadınlar kahvesi dilek e gittim 5 sölediği şeyden 2 si çıkıyo ama önemliler çıkmadı o ayrı :44:,3 kez sembol levent e gittim şunu söliyimki ilk baktığı fal birebir çıktı son 2 gittiğimde ise aynı şeyleri söledi tutarlıydı umarım olur diyorum ama allah bilir sonuçta ne olucağını :) ,angels burcu nun sölediklerinin tam tersi çıktı ilk falında ikincisini bilemiyorum ama daha henüz bir olayını göremedim ben burcunun bana tutturamadı gibi benim gittiklerim böle ,daha önceki arakadaşları okudum bazıları levent e hiç tututuramadı demişler ama sanırım gerçektende elektrik meselesi bu iş bazısına biliyo bazısına bilemiyomu ne artık bende bilemiyorum....:97:

burada herkes yasadıklarını paylasıyor nedir bukadar tepkili davranmak????????????
sayfalardır Emine yazıyorsunuz madem bukadar memnunsunuz daha niye falcıları dolasıyorsunuz ?????

Emeli Bakırkoyde bilmeyen yoktur dediklerini de yasarsınız bazen sure gecikebilir ama falı cıkar
cok az gercek falcıdan biridir o

bana kötü şeyler demedi. her falcının dediklerinebenzer şeyler söyledi üstelik. sorun tarzında. ben sevmedim. mıy mıy geldi sadece. ama iyi falcı m ıdır kötü falcı mıdır, bu konuda yorum yapamam. durumumu bildi, fena değildi. gelecek hakkında duymak istediklerimi söyledi. fakat inandıramadı. rahatlamadım işte ne bileyim. sevmedim. aynı hissi çok falcıda yaşadım. emine ablada da bunu yaşadım. onun söyledikeleri de güzeldi. ama inandım ona.(belki buradaki yorumlardan) fakat hiç anlam veremediğim şeyler söyledi hem geçmiş hem gelecek adına. sadece emine ablanın buradaki yorumlara dayanarak "yaşıyacaklarımı senaryo gibi" anlatmasını bekledim. ama nisanda dediği olayı aynı gün içinde yaşadım. hem de birebir anlattığı şekilde. deevamının olacağını sanmıyorum arkadaşlar. onu belirteyim. olursa paylaşırım ama olmayacak. tabi mevlam bilir.

emel kesinlikle çok kötü bakıyor elektriği inanılmaz kötü insanın enerjisini alıyor.burda birileri emele takmış kafayı anlamıyorum bu emelde bizim göremediğimz cevher nedir aceppp

kimmiş ki bu elmas ? baızfal kafelerde kurşuda dökülür falan diyolar ama ne biliyim offff

elması bilmem ama öööle fal kafelerde bilmeyen ehli olmayanlara kurşun döktürmeyin derim ben, ehli olmayan insanların daha fazla ağırlık yapabileceğini düşünüyorum.

ama alternatif derseniz bende yardımcı olamiyacağım bulursanız bende isterem...

vallahi bulamıyorum kafelerede güvenemiyorum napacooğuzzz

100 Tl selincim telefonla konusursan nerede bakacagini katarlastirirsiniz ama der mi dersen yorum yapmak istemiyorum

mercanla ilgili bir kaç kere yorum yapmak istemiyorum yazmışsınız kusura bakmayın ama sizin üslubunuz gösteririm ama elletmem modunda yani
beğendiniz mi beğenmediniz sonuç itibariyle burada fikir alışverişi yapıyoruz
ben aylar önce baktırdım beğendim ama gelecek için söyledikleri çok sonra çıktı ha o sıralar kafamda birçok soru işareti vardı hepsinin cevabını almıştım faldanda gayet memenun kalmıştım merak eden arkadaşlar için yazdım bunu

bilmem değer mi, soğanlıda olduğunu söylemişti biri o yüzden ilgilendim. ama hocamsı biriyse gitmek istemem. daha önce rahman diye birine gittim hiç memnun kalmamıştım.

Yok degil cok tatli bir bayan sempatik aslinda ama ne yorum yapsam yani gelecekle ilgili sotlediklerinin en yakini mayis ayinda yani, bugunle ilgili bazi genel seyleri bildi aslinda ama benim yonlendirmelerimle biraz, 100 TL e degip degmedigini en erken mayista soyleyebilirim :)

sozum size degildi yanlis anlamayın lutfen

sadece Emel adı gecince verilen tepkilere cevap yazdım

tabiki gelecegi Allahtan baska kimse bilemez .....

denemek lazım gibi geldi. ama yönlendirmek hoş değil. yani güvenilirlik açısından. telefon no yollar mısınız bana?

sozum size degildi yanlis anlamayın lutfen

sadece Emel adı gecince verilen tepkilere cevap yazdım

tabiki gelecegi Allahtan baska kimse bilemez .....

paylaşıyoruz heyecan yapma. inan bana benim beğendiğim çok falcıya burda neler söylüyorlar da umursamıyorum bile. hem daha iyi gittiğimde daha az sıra beklerim.

evet gerçekten çıkıyor:)...söylediklerinin tam tersi çıkıyor amaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…