duygu diye birisi varmılş eskiden bakırköy dejavu kafedeymiş bilen varmı
Arkadaslar diger falcilara gitmeden once bence oncelikle Soganlik Emine'yi deneyin derim ben. Diger cafelerde bakanlar yaninda o kadar caylak kaliyorki. Aralarinda illaki iyileri vardir, ama simdiye kadar baktirdigim en iyi falcilarin toplami sanki bu kadinda mevcut. En ince detaya varana kadar bilmesi ve bi cok kisi tarafindan soylediklerinin cikmasi zaten istenilen en iyi falci ozelliklerini fazlasiyla tasiyor. Ha arada kaynayanlar olmusmudur? olmustur, ama onlarda zaman'a birakip cikip cikmayacagini beklesinler derim ben. Suan icin gordugu sey belkide dogrudur her ne kadar bilmesekte? Olamazmi? Ama kadin gelipte bozmak amacli bilmedigini anlayinca bozucak degil ki en mantiklisini yapmis. Atiyorum bi aldatma durumunda yuzunuze soyledigini dusunsenize? Aman aman dusunemiyorum bile. Ha hissedip gilir sorulursa baska bi durum tabi. Ayrica Olgu hakkindada iyi soylentiler var ikinci ihtimal o olsa gerek, ama gidipte 100lira vermeyin, bu isin ucu yok 1000liraya Iranlara gidenleride duymuslugum var, aman derim aman.
eminim... bu forumu takip edenlerinin yarısı duygu'yu bilir ve tecrübe etmiştir:)...duygu,sana maksimum 8 dak bakar...falın 5 dak. harfler ile saklambaç oynayarak...isim bulmaya çalışır:)..bu konu da çook hırslıdır...bulur!!diğer 1 dak. geçmiş hakkında konuşur..1 dak düşünür...1 dak ise gelecek hakkında birşeyler söyler...heee en önemlisini söylemeye unutum...gelecek için söyledikleri de ÇIKMAZ!!!:) değerlendirmeyi sana bırakıyorumm!!:)
bu emineyede biri iyi biri kötü diyo ay kafam karışıo böyle olunca .. soğanlık nerede anadolu yakasımı ? :S
bu emineyede biri iyi biri kötü diyo ay kafam karışıo böyle olunca .. soğanlık nerede anadolu yakasımı ? :S
Valla canim soyle diyim, banada kisa baktim ama kisa ve oz bakti. Bi cok ayrintili detayi bildi agzim aci baka kaldim, soru sordugumda hepsini yanitladi, bi yerde takilmadi yani. Ben ummadigim seyler duydum, hic ummadigim seylerden bahsetti ve icime su serpti. Ama olumsuzda konustugunu biliyorum, olmayacaksada uzmemek icin olumlu konusmuyor. Anlayacagin hazirlikli ol gidersen, soganlik kartal'a bagli sanirim oyle biliyorum.
Arkadaslar diger falcilara gitmeden once bence oncelikle Soganlik Emine'yi deneyin derim ben. Diger cafelerde bakanlar yaninda o kadar caylak kaliyorki. Aralarinda illaki iyileri vardir, ama simdiye kadar baktirdigim en iyi falcilarin toplami sanki bu kadinda mevcut. En ince detaya varana kadar bilmesi ve bi cok kisi tarafindan soylediklerinin cikmasi zaten istenilen en iyi falci ozelliklerini fazlasiyla tasiyor. Ha arada kaynayanlar olmusmudur? olmustur, ama onlarda zaman'a birakip cikip cikmayacagini beklesinler derim ben. Suan icin gordugu sey belkide dogrudur her ne kadar bilmesekte? Olamazmi? Ama kadin gelipte bozmak amacli bilmedigini anlayinca bozucak degil ki en mantiklisini yapmis. Atiyorum bi aldatma durumunda yuzunuze soyledigini dusunsenize? Aman aman dusunemiyorum bile. Ha hissedip gilir sorulursa baska bi durum tabi. Ayrica Olgu hakkindada iyi soylentiler var ikinci ihtimal o olsa gerek, ama gidipte 100lira vermeyin, bu isin ucu yok 1000liraya Iranlara gidenleride duymuslugum var, aman derim aman.
arada kaynayanlardan biri olarak bi şeyler söyleyeceğim. sonraki mesajında sen gönül rahatlıgıyla kısa ve öz baktı demişsin. gercekten bana da bu sekilde bakmıs olsa öyle yazardım ben de çok fal baktırdım nasıl oldugunu biliyorum. geçmişi de geçtim ama bana su an yasadıklarımı bile anlatmadı. çevremi ailemi sorunları. en ince detayı bıraktım anlatmadı yani. bana söylediği ne biliyo musun "bilmem kaç zamanda hayatın çok değişecek". bu nedir yani? yüreğin kabarmıştan farkı yokki bu yorumun. benim faldan anladığım bu değil açıkçası. birini soruyorum bana iyi biri diyor karakter analizi bundan mı ibaret. ama şurda gördüğüm kadarıyla cidden ben istisnayım. sebebini de anlayamayacağım. ya bir de ne var bak bana ne okudun diye sordu. söyledim. bana cevabı şöyle oldu diyelim ben gıda muhendisliği okudum dedim o da gıda sektöründe çalışacaksın dedi. aynen bu misaldeki gibi. ve ben hiç basvurmadım bölümümle direkt alakalı bir yere. insallah anlatabilmişimdir. kadının bana garezi yok elbetteki, ilk defa gittim filan ama tek nazarlı da ben değilimdir herhalde. ilk yazdıgımda da dediğim gibi olumsuz bir şey söyledi diye harcayacak değilim falcıyı. olumsuz da bir şey demedi zaten. (her şey çok güzel olacak)
çıkartılacak sonuç : emineye gidilmiyor :)) kim var başka
çıkartılacak sonuç : emineye gidilmiyor :)) kim var başka
bilmem değer mi, soğanlıda olduğunu söylemişti biri o yüzden ilgilendim. ama hocamsı biriyse gitmek istemem. daha önce rahman diye birine gittim hiç memnun kalmamıştım.
offf bende gitcektim bugun nasıl bir hata yaptımarkadaşlar herkese iyi geceler. baktım ki kimse online diil:) bgn bir arkadaşımı emine ablaya götürdüm çünkü acil falcıya ihtiyacı vardı. :)) bnm hiç yok ya işte onu götüreyim dedim :)) bnm falıma baktı ilk. burakla ne konuştuk aramzıda ne geçti tek tek anlattı ben kahkahayı bastım. gelecekle ilgili bşyler daha soyledi, ilk gittiğimde soylediklerinin aynılarını soyledi.. bakalım haıyrılısı ile beklemedeyim :) diğer arkadaşımın durumunu iyi tahlil etti ama geleckle ilgi soyledikleri doğrumu bilmem yaşayıp görcez.. iki kişiye daha baktı. onlarlada ilgili yaptığı yorumler dopruydu. şimdi geleckle soledikleri olcakmı görcez. ama bgn emine abla formundaydı farklı farklı oyle 3 sey solediki nkta atışıyıdı hepimizin ağzım açık kaldı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?