İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar diger falcilara gitmeden once bence oncelikle Soganlik Emine'yi deneyin derim ben. Diger cafelerde bakanlar yaninda o kadar caylak kaliyorki. Aralarinda illaki iyileri vardir, ama simdiye kadar baktirdigim en iyi falcilarin toplami sanki bu kadinda mevcut. En ince detaya varana kadar bilmesi ve bi cok kisi tarafindan soylediklerinin cikmasi zaten istenilen en iyi falci ozelliklerini fazlasiyla tasiyor. Ha arada kaynayanlar olmusmudur? olmustur, ama onlarda zaman'a birakip cikip cikmayacagini beklesinler derim ben. Suan icin gordugu sey belkide dogrudur her ne kadar bilmesekte? Olamazmi? Ama kadin gelipte bozmak amacli bilmedigini anlayinca bozucak degil ki en mantiklisini yapmis. Atiyorum bi aldatma durumunda yuzunuze soyledigini dusunsenize? Aman aman dusunemiyorum bile. Ha hissedip gilir sorulursa baska bi durum tabi. Ayrica Olgu hakkindada iyi soylentiler var ikinci ihtimal o olsa gerek, ama gidipte 100lira vermeyin, bu isin ucu yok 1000liraya Iranlara gidenleride duymuslugum var, aman derim aman.

duygu diye birisi varmılş eskiden bakırköy dejavu kafedeymiş bilen varmı

eminim... bu forumu takip edenlerinin yarısı duygu'yu bilir ve tecrübe etmiştir:)...duygu,sana maksimum 8 dak bakar...falın 5 dak. harfler ile saklambaç oynayarak...isim bulmaya çalışır:)..bu konu da çook hırslıdır...bulur!!diğer 1 dak. geçmiş hakkında konuşur..1 dak düşünür...1 dak ise gelecek hakkında birşeyler söyler...heee en önemlisini söylemeye unutum...gelecek için söyledikleri de ÇIKMAZ!!!:) değerlendirmeyi sana bırakıyorumm!!:)

bu emineyede biri iyi biri kötü diyo ay kafam karışıo böyle olunca .. soğanlık nerede anadolu yakasımı ? :S

eheheee :)) aynı yiğitde öyle 5 dk bakıo o da eskiden dejavudaymış

bu emineyede biri iyi biri kötü diyo ay kafam karışıo böyle olunca .. soğanlık nerede anadolu yakasımı ? :S

Valla canim soyle diyim, banada kisa baktim ama kisa ve oz bakti. Bi cok ayrintili detayi bildi agzim aci baka kaldim, soru sordugumda hepsini yanitladi, bi yerde takilmadi yani. Ben ummadigim seyler duydum, hic ummadigim seylerden bahsetti ve icime su serpti. Ama olumsuzda konustugunu biliyorum, olmayacaksada uzmemek icin olumlu konusmuyor. Anlayacagin hazirlikli ol gidersen, soganlik kartal'a bagli sanirim oyle biliyorum.

benim yorumuma dayanarak söylediysen, kötü demiyorum ben asla. sadece söylediği birkaç şey kafamı karıştırdı. hani burda döktü resmen herşeyimi diyenler var ya. onlar gibi olmadı bana. onu diyorum işte. benim beklentim yahut umudum fazla sanırım. bir de hakikaten geçmişte yaşamışsın dediği birşeyi yaşadığımı hatırlamıyorum. o canımı sıktı açıkçası. yorgundu diyip tekrar gidecem, ama günün ilk falıydı bilemiyorum. demişti gerçi geç yattım diye. ama falı çıkarsa ki çok umutsuzum, tadından yenmez.

çok isitiyorum ama offf çok uzakmış ya

arada kaynayanlardan biri olarak bi şeyler söyleyeceğim. sonraki mesajında sen gönül rahatlıgıyla kısa ve öz baktı demişsin. gercekten bana da bu sekilde bakmıs olsa öyle yazardım ben de çok fal baktırdım nasıl oldugunu biliyorum. geçmişi de geçtim ama bana su an yasadıklarımı bile anlatmadı. çevremi ailemi sorunları. en ince detayı bıraktım anlatmadı yani. bana söylediği ne biliyo musun "bilmem kaç zamanda hayatın çok değişecek". bu nedir yani? yüreğin kabarmıştan farkı yokki bu yorumun. benim faldan anladığım bu değil açıkçası. birini soruyorum bana iyi biri diyor karakter analizi bundan mı ibaret. ama şurda gördüğüm kadarıyla cidden ben istisnayım. sebebini de anlayamayacağım. ya bir de ne var bak bana ne okudun diye sordu. söyledim. bana cevabı şöyle oldu diyelim ben gıda muhendisliği okudum dedim o da gıda sektöründe çalışacaksın dedi. aynen bu misaldeki gibi. ve ben hiç basvurmadım bölümümle direkt alakalı bir yere. insallah anlatabilmişimdir. kadının bana garezi yok elbetteki, ilk defa gittim filan ama tek nazarlı da ben değilimdir herhalde. ilk yazdıgımda da dediğim gibi olumsuz bir şey söyledi diye harcayacak değilim falcıyı. olumsuz da bir şey demedi zaten. (her şey çok güzel olacak)

bence bu fal işini bırakalım baksanıza hepsi aynı ortada bişi yok birinin çok iyi değidğine öbürü çok kötü diyor.. büyük umutla gidiosun fos çıkıyo hem psikoloji bozuluyo hemde para gidiyo

Emine için bende farklı şeyler söyleyemiycem .. bende bunu yasadım.. iyi hos kadın ona diycek bisi yok ama fal olarak memnun kalmadım

çıkartılacak sonuç : emineye gidilmiyor :)) kim var başka

arkadaşlar kabul edelim bin küsur sayfadır herkesin süper memnun kaldığı falcı diye bişi yok...deneme yanılma ile herkes kendininkini bulcak...
ama genelde memnun kalınan biri varsa ve denenmemişse denemek bu aşamada bana mantıklı gelio.

emineye ve olguya gitmeyen varsa (herkesin değil) çoğunluğun genel yorumu iyi olduğu için değer diye düşünüyorum.

ayrıca emineye gitmiş ve denemiş biri olarak gelcekle ilgili vadeler benim için genede uzun da olsa işle ilgili sölediği bi kaç yakın zaman olayının onun anlattığı gibi olduğu çıktı ortaya bende.

olgunun kilere daha var anlatırım çıktıkça,
neyse sadece paylaşmak istedim.

bugüne kadar 50-60 falcı gezmiş biri olarak emine hakkında size şöyle anlatayım
emineye gittiğimde kafamda acaip bi sorun vardı öyle ki başka hiçbişe düşünmüyordum o noktaya odaklanmıştım emine önce bana işte yurtdısına gidiceksin hayatın çok güzel olcak vs gibi konulardan bahsetti ben de aman bosu bosuna geldik diye düşünürken kafamdaki konuyu soruverdi
o konu için o ay içerisinde 20 falcı gezmiştim hepsi farklı yorum yapmıştı emine durum böyle böyle dedi hani o kendinden emin tavrı vardır ya bu böyle değilse benim adım .. emine dedi, durumu öğrenince bana haber ver dedi ben şok içinde çıktım çünkü söyledikleri imkansızdı,ertesi gün ben durumun eminenin söylediği gibi olmadıgını ögrendim bi kere daha yıkıldım tabi
sonra ben duruma alıştım kabullendim aradan 1 ay gecti bir gün aniden öğrendim ki hersey tam eminenin dediği gibiydi tamı tamına eksiksiz, aynı gün koşa koşa tekrar emineye gittim hersey soylediğin gibiymiş dedim 2. falımı baktırdım onda da dediği bazı seyler çıktı ama sonuç olarak verdiği şeylerin tam tersi oldu bu sefer
yani kaderdir değişir o yüzden fazla yorum yapamam ama bu sefer dedikleri olacak gibi değil zaten kendisi beni çok iyi hatırlamasına regmen ilk falıyla ikincisinde zıt seyler soyledi birbirine
o yüzden fazla takılmayın hiçbir falcının dediğine

kimseye falcı tavsiye etmem ama istanbulda 5 falcı ismi ver deseler emineyi de içlerinde sayarım yani her ne kadar gelecekle ilgili dediklerinin bir kısmı çıkmış bir kısmı çıkmamış olsa da ilk gün o bildiği şeyi kimse bilemezdi bilemedi de zaten
arkadasın birinin de dediği gibi herkes kendi falcısını deneye yanıla bulur o yüzden denemeye deger diye düşünüyorum

arkadaşlar herkese iyi geceler. baktım ki kimse online diil:) bgn bir arkadaşımı emine ablaya götürdüm çünkü acil falcıya ihtiyacı vardı. :)) bnm hiç yok ya işte onu götüreyim dedim :)) bnm falıma baktı ilk. burakla ne konuştuk aramzıda ne geçti tek tek anlattı ben kahkahayı bastım. gelecekle ilgili bşyler daha soyledi, ilk gittiğimde soylediklerinin aynılarını soyledi.. bakalım haıyrılısı ile beklemedeyim :) diğer arkadaşımın durumunu iyi tahlil etti ama geleckle ilgi soyledikleri doğrumu bilmem yaşayıp görcez.. iki kişiye daha baktı. onlarlada ilgili yaptığı yorumler dopruydu. şimdi geleckle soledikleri olcakmı görcez. ama bgn emine abla formundaydı farklı farklı oyle 3 sey solediki nkta atışıyıdı hepimizin ağzım açık kaldı :))

offf bende gitcektim bugun nasıl bir hata yaptım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…