İstanbul'da Fal - Falcılar

çok isitiyorum ama offf çok uzakmış ya

Bende ne yalan soyliyim gitmek istemedim once, hayatimda hic falci icin uzak bir yere gitmisligim yoktur, civarda var var yoksa eyvallah. Ama gitmeme degdi, hani sallayacakmi diye cok korktum ama yok bayagi iyi biliyor. Agzin acik baka kaliyorsun diyebilirim :)

Katiliyorum 2 haftasonu ust uste beylikduzunden kartala gittimbu haftasonu da gitmemek icin zir tutuyorum kendimi :)

çok merak ettim üşenmeden kalkıp b.çekmeceden kartala gidicem sanırım gaza geldim :))

bende beylikdüzünde oturuorum valla kartala fal içni gidemem bu cesareti kendimde göremiyorum :)))

Canim Kartal ne ki, tek basina hic bilmedigim bir ulkeye gittim gecen Slovenya da Ljubjiana sehrine :)

Ben yine gidicem arabayla gidiyorum, istersen beraber gideriz bir gun Emine Ablaya.

birileri desin ki bak olgu bunuda demişti çıktı desin ya

3-5 sayfa git geriye bak benim msjlara görürsün birbir ne dediyse çıktı...en basitini söyleyeyim beklediğim sevgilimin işten ayrılacağı zaman kimin vesilesi ile gireceğine kadar demişti önceki msjlarımdan görebilirsin de hayırdır?

kizlar iyiki bu foruma üye olmusum

elmira ya ara ara baktiriyorum aranizda memnun kalmayanlar olmus galiba ama ben cok memnunum bana söyledigi birkac sey gerceklesti ama asil konuyla alakali daha zaman var emine ve olgu nun verdikleri tarihlere denk geliyor. yani beklemem lazim.
emine ye de baktirmistim ve söyledigi hemen hemen her sey gerceklesti zaten beni öyle bir anlatti ki ancak tanisa bu kadar olur. ama gene asil konunun gerceklesmesi icin verdigi tarihi beklemem lazim
bugün olgu ya baktirdim ve süperrrrrrrrr!!! gerekten herseyi cok dogru bildi ve emine yle ayni seyleri söyledi... gelecekle ilgili verigi tarih elmira ve emine nin söyledikleri tarihle ayni zamana denk geliyor!
sayet asil konu olursa buradan yazarim. lütfen amacim reklam yapmak falan degil ama anlatmak istedim. belki isinize yarar.. dilerim hepimizin gönlünden gecenler gerceklessin.....

açık söyleyeyim ilk emine gittiğimde bu ne ya demiştim....5 dakka baktı bakmadı havada kaldı...hatta sherryde söyledim..dün gittik kimse yoktu ben derm falcının kafası dinç olanı iyidir anacım..
velhasıl kelam efenime söyleyeyim öyle birşeyler dedi ki ee bu sefer ben bile dumur oldum...o söyledikleri çıksın varya böyle ne desem bilmiyorum ayrıca dün benimkine okunup üflenmiş gene dedi ben çok sallamadım akşam eve bir gittim evimin kapısına paspasına birileri yağ dökmüş hadi buyrun!!!! fala günah fln diyorlar ya önce büyü yapan şapşallara bir çözüm bulsunlar..

aynen bende genelde dinlerim ama pek üzerinde durmam zaten benim durumumun gerceklesmesi cennetle cehennim birlesmesine esdeger zaten emine ye de söyledim ama kadinin dedikleri cikmiyor mu cikiyor!!!!! hemde bir bir tikir tikir oluyor! yani sira elmira da ayni sekilde yani bana söyledikleri gercekten oluyor ama o olanlar benim icin cok önemli olmadigi icin pek üzerinde durmadim acikcasi asil konuyu bekliyorum onun da zamani var!
sonuc olarak demin olgu ya baktirdim hala etkisindeyim cok ama cok memnun kaldim

duymak istediklerimi söylediler ama her ihtimale karsi ben genede

GÖNLÜMÜ KIS TUTAYIM YAZ CIKARSA BAHTIMA!!!!!!

Arkadaşlar ;
Ben buradan sizler vasıtası ile Emine Hanım Soğanlık ve Kadıköy Olgu Hanım'a gittim ;

Emine Hanım Nokta atışı yapıyor tutturdu mevcut durumu ve geçmişi,geleceği bilemem yaşayıp göreceğiz Çıkınca gene buradan yazarım. 10 dakika kadar baktı. Onun dışında hoş sohber bir bayan.

Olgu Hanım ; Mevcut durumu bilemedi,geçmiş de fena sayılmaz gelecekle ilgili söylediklerinde ise gene yaşayıp göreceğiz çıkınca yazarım buradan. 5 dakika gibi kısa bir süre baktı.

Herkese kolay gelsin.

benzer şeyleri mi söylediler?

evet ama emine hanım çok daha iddialı söyledi,
Olgu hanım ise daha bir ortalarda oladabilir gibisinden söyledi.
ben emineye inanmak istiyorum belkide duymak istediğim şeyleri o söylediği için:)

Handekuka emine ablayla ilgili sormak istediğim birşey var sen iyi tanıdığın için sana sormak istiyorum ama özelden mesaj atamıyorum yok mu bir çaresi forumu kullanmayı da iyi bilmiyorum

ben ve arkadaşımda harcananlar arasındayız galiba bize de hiç iyi bakamadı.mevcut durumum bile tutmadı ailenin maddi yükü sende dediki ben çalışmıyorum ailem bana para veriyor ve bu tarz şeler ztn 5-6 dk fln baktı şans işte

silentblood :)) zor durumdayım caneeeey :)) yaa benimde beklediğim bişey var onunla ilgil güzel şeyler söledi hoş daha zamana var ama zaten kedniside dedi zamana takılma sakın diye sürede vermek istemedi ama olumlu konuştu ben tabi sabırsız yaratık olunca tırtıklıyorum bölee

Son düzenleme:

ya su anda benim de tek bir cevaba ihtiyacim var :) aslinda olumlu cevaba ihtiyacim var :)) duramiyorum. acil gelsin o cevap. iki kurban adadim, bekliyorum. simdi bi falci olsa 100 lira verebilirim, o derece :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…