çok isitiyorum amaofff çok uzakmış ya
Bende ne yalan soyliyim gitmek istemedim once, hayatimda hic falci icin uzak bir yere gitmisligim yoktur, civarda var var yoksa eyvallah. Ama gitmeme degdi, hani sallayacakmi diye cok korktum ama yok bayagi iyi biliyor. Agzin acik baka kaliyorsun diyebilirim :)
Katiliyorum 2 haftasonu ust uste beylikduzunden kartala gittimbu haftasonu da gitmemek icin zir tutuyorum kendimi :)
bugüne kadar 50-60 falcı gezmiş biri olarak emine hakkında size şöyle anlatayım
emineye gittiğimde kafamda acaip bi sorun vardı öyle ki başka hiçbişe düşünmüyordum o noktaya odaklanmıştım emine önce bana işte yurtdısına gidiceksin hayatın çok güzel olcak vs gibi konulardan bahsetti ben de aman bosu bosuna geldik diye düşünürken kafamdaki konuyu soruverdi
o konu için o ay içerisinde 20 falcı gezmiştim hepsi farklı yorum yapmıştı emine durum böyle böyle dedi hani o kendinden emin tavrı vardır ya bu böyle değilse benim adım .. emine dedi, durumu öğrenince bana haber ver dedi ben şok içinde çıktım çünkü söyledikleri imkansızdı,ertesi gün ben durumun eminenin söylediği gibi olmadıgını ögrendim bi kere daha yıkıldım tabi
sonra ben duruma alıştım kabullendim aradan 1 ay gecti bir gün aniden öğrendim ki hersey tam eminenin dediği gibiydi tamı tamına eksiksiz, aynı gün koşa koşa tekrar emineye gittim hersey soylediğin gibiymiş dedim 2. falımı baktırdım onda da dediği bazı seyler çıktı ama sonuç olarak verdiği şeylerin tam tersi oldu bu sefer
yani kaderdir değişir o yüzden fazla yorum yapamam ama bu sefer dedikleri olacak gibi değil zaten kendisi beni çok iyi hatırlamasına regmen ilk falıyla ikincisinde zıt seyler soyledi birbirine
o yüzden fazla takılmayın hiçbir falcının dediğine
bende beylikdüzünde oturuorum valla kartala fal içni gidemem bu cesareti kendimde göremiyorum :)))
birileri desin ki bak olgu bunuda demişti çıktı desin ya
Canim Kartal ne ki, tek basina hic bilmedigim bir ulkeye gittim gecen Slovenya da Ljubjiana sehrine :)
Ben yine gidicem arabayla gidiyorum, istersen beraber gideriz bir gun Emine Ablaya.
açık söyleyeyim ilk emine gittiğimde bu ne ya demiştim....5 dakka baktı bakmadı havada kaldı...hatta sherryde söyledim..dün gittik kimse yoktu ben derm falcının kafası dinç olanı iyidir anacım..
velhasıl kelam efenime söyleyeyim öyle birşeyler dedi ki ee bu sefer ben bile dumur oldum...o söyledikleri çıksın varya böyle ne desem bilmiyorum ayrıca dün benimkine okunup üflenmiş gene dedi ben çok sallamadım akşam eve bir gittim evimin kapısına paspasına birileri yağ dökmüş hadi buyrun!!!! fala günah fln diyorlar ya önce büyü yapan şapşallara bir çözüm bulsunlar..
Arkadaşlar ;
Ben buradan sizler vasıtası ile Emine Hanım Soğanlık ve Kadıköy Olgu Hanım'a gittim ;
Emine Hanım Nokta atışı yapıyor tutturdu mevcut durumu ve geçmişi,geleceği bilemem yaşayıp göreceğiz Çıkınca gene buradan yazarım. 10 dakika kadar baktı. Onun dışında hoş sohber bir bayan.
Olgu Hanım ; Mevcut durumu bilemedi,geçmiş de fena sayılmaz gelecekle ilgili söylediklerinde ise gene yaşayıp göreceğiz çıkınca yazarım buradan. 5 dakika gibi kısa bir süre baktı.
Herkese kolay gelsin.
canımsın süper olur vallahine zaman pikiiii
Onumuzdeki hafta ici bos gunum olacak calismiyorsan sabahtan gidebiliriz ne dersin? ya da cumartesi sabahi?
gitmisken donuste de olguya ugrayalim da merakim gitsin :)
arada kaynayanlardan biri olarak bi şeyler söyleyeceğim. sonraki mesajında sen gönül rahatlıgıyla kısa ve öz baktı demişsin. gercekten bana da bu sekilde bakmıs olsa öyle yazardım ben de çok fal baktırdım nasıl oldugunu biliyorum. geçmişi de geçtim ama bana su an yasadıklarımı bile anlatmadı. çevremi ailemi sorunları. en ince detayı bıraktım anlatmadı yani. bana söylediği ne biliyo musun "bilmem kaç zamanda hayatın çok değişecek". bu nedir yani? yüreğin kabarmıştan farkı yokki bu yorumun. benim faldan anladığım bu değil açıkçası. birini soruyorum bana iyi biri diyor karakter analizi bundan mı ibaret. ama şurda gördüğüm kadarıyla cidden ben istisnayım. sebebini de anlayamayacağım. ya bir de ne var bak bana ne okudun diye sordu. söyledim. bana cevabı şöyle oldu diyelim ben gıda muhendisliği okudum dedim o da gıda sektöründe çalışacaksın dedi. aynen bu misaldeki gibi. ve ben hiç basvurmadım bölümümle direkt alakalı bir yere. insallah anlatabilmişimdir. kadının bana garezi yok elbetteki, ilk defa gittim filan ama tek nazarlı da ben değilimdir herhalde. ilk yazdıgımda da dediğim gibi olumsuz bir şey söyledi diye harcayacak değilim falcıyı. olumsuz da bir şey demedi zaten. (her şey çok güzel olacak)
silentblood :)) zor durumdayım caneeeey :)) yaa benimde beklediğim bişey var onunla ilgil güzel şeyler söledi hoş daha zamana var ama zaten kedniside dedi zamana takılma sakın diye sürede vermek istemedi ama olumlu konuştu ben tabi sabırsız yaratık olunca tırtıklıyorum bölee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?