İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar bir sorum olacak, tamamen merak : aranizda hic cok unlu birini deneyen oldu mu? mesela rezan kiraz, sermin tokuscu gibi.. ne kadara bakiyorlar, iyi midir kotu mudur? yani diyorum acaba oyle birini mi denesek hi?

bugün sabah belkide ilk defe uzun zamndır çok huzurlu uynadım. döndüm halime şükrettim. unutmayın arkadaşlar şükretmeyi. hamd etmeyi... dün 4 kız bi yere giderken yokda adam gözümüzün önünde kalp krizi geçirerek öldü şimdi diorum ki allahımmmm sna şükürrrr... nefes alıyorum, elimde mesleğim var, güzelim, sağlıklıyım, muhteşem bir ailem var....

oyuzden dedim ki kendi kendime, eninde sonun da su akıp yolunu bulacak. allh beni seviyor, beni ne verirse versin bana beni üzmeyecek... ben sevgimi yaşamaya devam ediyorum o ayrı, ama hayatımda akıp gidiyor. benim işim ailem şuan daha önemli, o geldiği önem sırasını tekrar düzenleyebilirim ama lşuan hayatımı ertelemeye izin vermicem. sizlerinde böyle düşünerek böle yaşamazını temenni ederim :)

çok edebi bir yazı oldu ama nblmyim içimden geldi...

arkadaslar bir sorum olacak, tamamen merak : aranizda hic cok unlu birini deneyen oldu mu? mesela rezan kiraz, sermin tokuscu gibi.. ne kadara bakiyorlar, iyi midir kotu mudur? yani diyorum acaba oyle birini mi denesek hi?

max 50 tl lik yerler denenmiştir sanırım aslında oralara verdiğimiz paraların tümüyle gerçekten bilen ünlü birine baktırılabilir :)))

Valla arkadasım sana canı yürekten katılıyorum bende senin gibi harcananlardanım sanırmemine madem bu bu kadar iyi ya resmen bir küçücük bişey mi tutturamaz şaşkınım..benim gitmedigim falcı kalmamıştır desem yeridir özellikle televizyonda gördüklerimizin coguna gittim rezzan kiraziyidir kaya özgün iyi.( belgin kostak,berbat)zodyak (berbat ötesi kendisi)nisa tam bi komedy onunla otur kadın muhabbeti yap daha iyi:) selma toprak benim komsum ondan daha iyi bakıyor inanın..emine akkaya asla aldıgı parayı hak etmiyor..( mercan sayhan süper baktı bana ve birtek ona telefonda baktırdım en etkilendigim gercek ci faldı)( duygu dejavu dayken gittim isim cıkarttı ve gerisi fosss ötesi!!) gül tam bi ticaret amaclı melegi varmış dalga geciyor resmen insanlarla ama suc onda değil ona inanan bizlerde... daha aklıma gelmeyen bir cok isim ..yanlış anlamayın kötülemek değil sadece deneyimlerimi paylasıyorum elbette onlarda işini yapıyor ama aldıkları parayı da hak etmeleri lazım.. bunlarda benim düşüncem..

canım bana elmira ve olgunun iletişim bilgilerini gönderebilirmisn.. teşekkür ederim.

Bence emıneyle ılgılı atladıgınız bır sey var....
şu forumda sanırım emıneye gıden ılklerdenım ancakk ben hıcbırsey beklemeden gittim hatta benı uyardılar az konusur sen soru hazırla dedıler...gercı bende şakıdı kadın benım soru sormama gerek kalmadı amaa sonucta kadın bır şengül gibi böyle 20 dakka anlatmıyor ama gayet tatmın edıcıydı benım ıcınn....
çok şey bekleyerek gidersenız hayal kırıklıgına ugrama ıhtımalınız yüksek olurr bence

evet bana genelde öyle oluyor

anlıyorum anlamammııı hiçç....... peki hadı bu süreç gecesıye kadar ama suyunu çıkarmadann ok miii

sdusyunu çıkarmadım ki daha yeni başlıyor eğlence :) olguyla açılışı yaptım bakalım artık gerisi ne olcak.. pendikli saifyeyi sordum kimsecik bişey demedi iyi mi değil mi diye randevu bile aldım kadına ulaşmak oysa ki çok güç amaaa hala bilgim yok en azından burdan kimse bişey dmeiyor:))
giden arkadaslar sok olmuşlar hatta ünlüler filanda çok gidiyormuş bide bahcesi keedi doluymuş en çok korkutan da beni o zaten :)

Şengüle gitsene bak su an kı durumumu en ıyı anlatan oyduu..belkı yarın bende gıdebılırımm korkuyorum da baktırmaktann....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…