arkadaslar bir sorum olacak, tamamen merak : aranizda hic cok unlu birini deneyen oldu mu? mesela rezan kiraz, sermin tokuscu gibi.. ne kadara bakiyorlar, iyi midir kotu mudur? yani diyorum acaba oyle birini mi denesek hi?
ben ve arkadaşımda harcananlar arasındayız galiba bize de hiç iyi bakamadı.mevcut durumum bile tutmadı ailenin maddi yükü sende dediki ben çalışmıyorum ailem bana para veriyor ve bu tarz şeler ztn 5-6 dk fln baktı şans işte
kizlar iyiki bu foruma üye olmusum
elmira ya ara ara baktiriyorum aranizda memnun kalmayanlar olmus galiba ama ben cok memnunum bana söyledigi birkac sey gerceklesti ama asil konuyla alakali daha zaman var emine ve olgu nun verdikleri tarihlere denk geliyor. yani beklemem lazim.
emine ye de baktirmistim ve söyledigi hemen hemen her sey gerceklesti zaten beni öyle bir anlatti ki ancak tanisa bu kadar olur. ama gene asil konunun gerceklesmesi icin verdigi tarihi beklemem lazim
bugün olgu ya baktirdim ve süperrrrrrrrr!!! gerekten herseyi cok dogru bildi ve emine yle ayni seyleri söyledi... gelecekle ilgili verigi tarih elmira ve emine nin söyledikleri tarihle ayni zamana denk geliyor!
sayet asil konu olursa buradan yazarim. lütfen amacim reklam yapmak falan degil ama anlatmak istedim. belki isinize yarar.. dilerim hepimizin gönlünden gecenler gerceklessin.....
birileri desin ki bak olgu bunuda demişti çıktı desin ya
sen anlarsınn bebegımmmmm
Bence emıneyle ılgılı atladıgınız bır sey var....
şu forumda sanırım emıneye gıden ılklerdenım ancakk ben hıcbırsey beklemeden gittim hatta benı uyardılar az konusur sen soru hazırla dedıler...gercı bende şakıdı kadın benım soru sormama gerek kalmadı amaa sonucta kadın bır şengül gibi böyle 20 dakka anlatmıyor ama gayet tatmın edıcıydı benım ıcınn....
çok şey bekleyerek gidersenız hayal kırıklıgına ugrama ıhtımalınız yüksek olurr bence
anlıyoruummm sende beni anlaaaaaaaaaaaaaa
anlıyorum anlamammııı hiçç....... peki hadı bu süreç gecesıye kadar ama suyunu çıkarmadann ok miii
sdusyunu çıkarmadım ki daha yeni başlıyor eğlence :) olguyla açılışı yaptım bakalım artık gerisi ne olcak.. pendikli saifyeyi sordum kimsecik bişey demedi iyi mi değil mi diye randevu bile aldım kadına ulaşmak oysa ki çok güç amaaa hala bilgim yok en azından burdan kimse bişey dmeiyor:))
giden arkadaslar sok olmuşlar hatta ünlüler filanda çok gidiyormuş bide bahcesi keedi doluymuş en çok korkutan da beni o zaten :)
Şengüle gitsene bak su an kı durumumu en ıyı anlatan oyduu..belkı yarın bende gıdebılırımm korkuyorum da baktırmaktann....
Bu arada ohhh rahatlıkla söyleyebiliyorum ki Yiğitin falı cıkmadıııı.....canıma değsinnn
baNA SUYUNU ÇIKARMA!!!! diyene bak sen çıkarma asıl bu işler sıkıcı işler amann yaaa:) ben en iyisi olgunun dediklerinin çıkmasını bekleyim :)
canım bi yanda da çok memnun olanlar var. gitme diyemeyizki. sen gene içinden geleni yap. en güzeli o.
ahh olgu ahh :) diyorum başka da bir şey demiyorum :))) seviom olgu seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?