İstanbul'da Fal - Falcılar

canım bana elmira ve olgunun iletişim bilgilerini gönderebilirmisn.. teşekkür ederim.

göndermesine göndereyim de henüz 100 msj hakkim dolmamis özelden gönderemiyorum:2:
istersen bir mail adresi yaz oradan göndereyim yada forumda bulunan diger kizlara bir sor. üzgünüm

gittinmi gittinmi nasıldı ??????

yiğitin falı banada çıkmadı aslında tutarlı şu anki durumu biliyr ruh halini güzel analiz edieyor fakat söylediklerinin çıktığını pek görmedim

Yok yiğitin fallar genelde cıkar sımdı allahı var ben 3 yıldır giderim ona da bu en son falı cıkmadı ona ohhh dıyorummm.....
Ayrıca Yiğit Bey Yiğit Beyyy iddia ya girmiştik en son senlee haberın olsun kaybettın cicimmm

yani idare eder gibi.. ama o kafedekileri düşünürsek en iyi bakan diyebiliriz yiğit için

kizlar, tabii ki bi fal denemesi :) ne yapabilirim ki siz de alemsiniz :)) ihale alsak bu kadar heyecanlanmam zaten :))) birini deniycem, sonra paylasicam sizinle, simdiden bisey diyemiyorum. bakalim cok heyecanliyim, fenaaa

çok heyecanlanma bence öyle çok şey beklediğin zaman fos çıkıyo sanki geçerken uğramışsın gibi ol

Herkese merhaba,

Rica etsem, giden arkadaşlardan biri Emine Hanım'ın iletişim bilgilerini bana da gönderebilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.

ya dünle ilgili birşey paylaşmak istiyorum, emine abla dün çok güzel bir şey söyledi silentblodd'a bizim kızda döndü dedi ki "ay ağzını öpeyiim" ahahahhahahaha alemsin yaa şimdi aklıma geldide koptum burda kendi kendime heheheheh :)))

sherryyy y olguyla emine aynı seyleri mi söyledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…