İstanbul'da Fal - Falcılar

Fala ara vermiş bulunmaktayım bu kadar tepiştiğimi görse halime acır belkide mutluluktan deliye dönerdi :))) en kötü huyum ölsem aşkımdan emin olmadıkça bunu asla belli etmemem adam napsınnn (=

Rica etsem, giden arkadaşlardan biri Emine Hanım'ın iletişim bilgilerini bana da gönderebilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.[/QUOTE]

Sevgili bayanlar,

Aranıza yeni katılanları cevaplamıyor musunuz yoksa?
Emine Hanım'ın telefon veya adresini rica ediyorum sadece.

ben özelden msj yazamıyorum bana özelden msj atan canım arkadasım mail adresi pleaseee :))) o zaman daha net haberleşme sansımız olcek :)

Son düzenleme:
ben emineye inanmıyroum bananee :))) ayrıca roza mart sonu nisan başı kafan karsıacak demişti yeni biri demişti angel acaba o dediği bu olaylarla mı ilgili..

ben emineye inanmıyroum bananee :))) ayrıca roza mart sonu nisan başı kafan karsıacak demişti yeni biri demişti angel acaba o dediği bu olaylarla mı ilgili..

roza ya kalsa ben 15 ocakta ıs degıstırmıstım,o zman kı kısiyle sevgılıydım,annemın bır arkadası ölmüş olmalıydı...böyle ata tuta bir sürü şey iştee
roza yı salla da sana su yenı kısıyle ılgılı ısım veren kımdııı

ee ne olcak şimdi acaba olgunun söylediklerinin çıkma ihtimali varmı peki ? acaba emineye bi daha mı gitsen

arkadaşlar benim bu nisan mayıs gibi belli olucak bi durumum var emine abla bunun için iki yıl sonra dedi diğerleri hep nisan mayıs demişti bu bi davayla ilgili mesela olguda nisan dedi bakalım belli olsun sonucu yazıcam

ee ne olcak şimdi acaba olgunun söylediklerinin çıkma ihtimali varmı peki ? acaba emineye bi daha mı gitsen

olgunun baktığı falda şöyle bir yanılgıya düşüoruz arkadaşlar dikkat :)) bunca aylık tecrübemle ilgili söylüyorum bunları :))

mesela olgu diosarsaki nisanda iletişim var, biz hemen ohh arayacak beni, arayınca barışıcaz nasıl olsa çünkü biz onu gelince affedicez. ama oole diil işte, arayınca kavgada edebiliriz. yada dioki hbr alıcaksın, diorizki oohhh hbr alcam. bu hbr kötüde olabilir. emine abla çat çat aldatıo dio. çat çat tekrar birleşmiceksiniz dio. ama aarada iletişim olcak olmıcak demio. olgu bu aradaki durumlarıda soluo.

hee şölede bir gercek varki allahtan başkası geleceği bilemez. oyuzden fal baktırıp kenara koymak gerek. onunla yaşamamak gerek

umarım anlatabilmişimidir :))

nisan mayıs gibi davanın gidişatı belli olacak sonra dosya yargıtaya gidecek 2 yıl sonra sonuçlanacak olabilir :)) ahahhahaha çok bi hukukçu gbi oldum :))

nisan mayıs gibi davanın gidişatı belli olacak sonra dosya yargıtaya gidecek 2 yıl sonra sonuçlanacak olabilir :)) ahahhahaha çok bi hukukçu gbi oldum :))

:)) arkadaşlar artık yorumlamada uzman olduk farkındamısınız :)) bakalım diğerleri hep sorunsuz olucak tek celsede belli olucak dediler emine abla öyle olmıcak uzayacak 2 sene sonra biticek dedi o gün burdan hemen canlı canlı sonucu bildiricem :)

ahahahhaha bukadar falcıya gittik çok normal hepimizin bu hale gelmesi analiz yeteneğim gelişti :)))))))))))) davaya bu oyuzden hani yargıtay aşaması cart curt olur die düşündüm bu celsede senin istediğin sonuç alınır yargıtaya gider gelir ahahahahahahah emine ablam yanılmaz hahahahahahahhahahahahaha

: çok komiğiz ya :) bakalım arkadaşım hayırlısı hepimiz için inş :) fallar çıksın çıkmasın sonunda mutlu olalım bizim için hayırlısı ne ise o olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…