sherry tabıı sen bilmiyorsun ama bu yorum bizim lady i yıktı şu an
burcu, olgu, emine abla :) üçüde aynııı
Rica etsem, giden arkadaşlardan biri Emine Hanım'ın iletişim bilgilerini bana da gönderebilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.
neden ki aceppp(
neden ki aceppp(
ben emineye inanmıyroum bananee :))) ayrıca roza mart sonu nisan başı kafan karsıacak demişti yeni biri demişti angel acaba o dediği bu olaylarla mı ilgili..
eminenin söyledikleri çok acıklıydı lady acısından o yüzden emınenın falı cıksın ıstemıyor kı su an maalesef kı cıktı aslında
ama olgu dan memnun kaldı soyledıklerı onu hosnut emıs belllııı... falın cıkmasını ıstıyor
ee ne olcak şimdi acaba olgunun söylediklerinin çıkma ihtimali varmı peki ? acaba emineye bi daha mı gitsen
arkadaşlar benim bu nisan mayıs gibi belli olucak bi durumum var emine abla bunun için iki yıl sonra dedi diğerleri hep nisan mayıs demişti bu bi davayla ilgili mesela olguda nisan dedi bakalım belli olsun sonucu yazıcam
nisan mayıs gibi davanın gidişatı belli olacak sonra dosya yargıtaya gidecek 2 yıl sonra sonuçlanacak olabilir :)) ahahhahaha çok bi hukukçu gbi oldum :))
:)) arkadaşlar artık yorumlamada uzman olduk farkındamısınız :)) bakalım diğerleri hep sorunsuz olucak tek celsede belli olucak dediler emine abla öyle olmıcak uzayacak 2 sene sonra biticek dedi o gün burdan hemen canlı canlı sonucu bildiricem :)
ben bugun bisey yapicam :18: size de anlaticam aksama.. haydi hayirlisi
ne yapacaksın cok merak ettım sımdı uzun zamandır aranızda yoktum ben geldım yıne
ahahahhaha bukadar falcıya gittik çok normal hepimizin bu hale gelmesi analiz yeteneğim gelişti :)))))))))))) davaya bu oyuzden hani yargıtay aşaması cart curt olur die düşündüm bu celsede senin istediğin sonuç alınır yargıtaya gider gelir ahahahahahahah emine ablam yanılmaz hahahahahahahhahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?