İstanbul'da Fal - Falcılar

Rica etsem, giden arkadaşlardan biri Emine Hanım'ın iletişim bilgilerini bana da gönderebilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.

Sevgili bayanlar,

Aranıza yeni katılanları cevaplamıyor musunuz yoksa?
Emine Hanım'ın telefon veya adresini rica ediyorum sadece.[/QUOTE]

Rica ederiz, o ne demek? kesin biri cevap verecektir. ben de yeni sayilirim mesaj hakkim yok. baktigi yer kartal-soganlik. telefonda randevu almaniz gerekiyor, sonra tarif edecek size detayli yolu. 20 tl ye bakiyor. guvenerek gidebilirsiniz evine. falinin kalitesini forumdan okuyarak hissetmeye calisin. bazilari cok begendi, bazilari icin idare eder (ben mesela) bazilari da hic begenmedi.. siz bilirsiniz

Sevgili bayanlar,

Aranıza yeni katılanları cevaplamıyor musunuz yoksa?
Emine Hanım'ın telefon veya adresini rica ediyorum sadece.

Rica ederiz, o ne demek? kesin biri cevap verecektir. ben de yeni sayilirim mesaj hakkim yok. baktigi yer kartal-soganlik. telefonda randevu almaniz gerekiyor, sonra tarif edecek size detayli yolu. 20 tl ye bakiyor. guvenerek gidebilirsiniz evine. falinin kalitesini forumdan okuyarak hissetmeye calisin. bazilari cok begendi, bazilari icin idare eder (ben mesela) bazilari da hic begenmedi.. siz bilirsiniz[/QUOTE]

gonder maıl adresını ben gonderım sana bende mesaj yazamıyorum ozelden

sanırım ben haftasonu gideceğim emine hnma
bugün yoğunluktan kartala kadar gidemedim caddede baktırdım ama istediklerimi duyamadım, içim sıkılıo eriorum resmenn aşkımın beni affedip geleceği günü beklemek ne kadar zor...

bana niye öyle olmadı nazar mı var acaba ben de yaa.

ben de mi bidaa gitsem

emine ablanın yorumu daha gerçekçi geldi doğrusu. neyse siyasete girmeyelim

kızlar yeni biri daha keşfettim geçen gün. taaa tuzlada arkadaşımın ısrarıyla ama değdi.çok farklı bi fal tekniği var hala çözemedim yalnız bir de şu soğanlık emineye gitmeyi çok istiyorum. o kadar övülmş ki fal baktırmazsam çatlayabilirim o derece. numarası varsa Emine hanımın bana verir misiniz lütfenn

artık şehirlerarası fala başlıyoruz tuzla gebze bolu ankaraya kadar gider bu iş bi minibüz ayarlayıp turmu yapsak acep

bu arada yanlış anlaşılmasın ben emine ablayı beğenmedim demiyorum. önemli mevzuyu bildi mi bildi. ama hani "ağzım açık dinledim" diyenler var ya. ben onlar giib olmak istiyorum. ne bileyim işte.

bu arada yanlış anlaşılmasın ben emine ablayı beğenmedim demiyorum. önemli mevzuyu bildi mi bildi. ama hani "ağzım açık dinledim" diyenler var ya. ben onlar giib olmak istiyorum. ne bileyim işte.

çok fal baktıra baktıra şaşırtıcılığı kalmıyor olayın bende hiç şaşırmıyorum artık öyle birini de bulamıycam bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…