Rica etsem, giden arkadaşlardan biri Emine Hanım'ın iletişim bilgilerini bana da gönderebilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.
:çok komiğiz ya :) bakalım arkadaşım hayırlısı hepimiz için inş :) fallar çıksın çıkmasın sonunda mutlu olalım bizim için hayırlısı ne ise o olsun :)
Sevgili bayanlar,
Aranıza yeni katılanları cevaplamıyor musunuz yoksa?
Emine Hanım'ın telefon veya adresini rica ediyorum sadece.
amin inşallaaahhhhh :)
arkadaşlar herkese iyi geceler. baktım ki kimse online diil:) bgn bir arkadaşımı emine ablaya götürdüm çünkü acil falcıya ihtiyacı vardı. :)) bnm hiç yok ya işte onu götüreyim dedim :)) bnm falıma baktı ilk. burakla ne konuştuk aramzıda ne geçti tek tek anlattı ben kahkahayı bastım. gelecekle ilgili bşyler daha soyledi, ilk gittiğimde soylediklerinin aynılarını soyledi.. bakalım haıyrılısı ile beklemedeyim :) diğer arkadaşımın durumunu iyi tahlil etti ama geleckle ilgi soyledikleri doğrumu bilmem yaşayıp görcez.. iki kişiye daha baktı. onlarlada ilgili yaptığı yorumler dopruydu. şimdi geleckle soledikleri olcakmı görcez. ama bgn emine abla formundaydı farklı farklı oyle 3 sey solediki nkta atışıyıdı hepimizin ağzım açık kaldı :))
Rahman dediğiniz atışalanındamı telefonu varsa ms yollamanız mümkünmü?
açık söyleyeyim ilk emine gittiğimde bu ne ya demiştim....5 dakka baktı bakmadı havada kaldı...hatta sherryde söyledim..dün gittik kimse yoktu ben derm falcının kafası dinç olanı iyidir anacım..
velhasıl kelam efenime söyleyeyim öyle birşeyler dedi ki ee bu sefer ben bile dumur oldum...o söyledikleri çıksın varya böyle ne desem bilmiyorum ayrıca dün benimkine okunup üflenmiş gene dedi ben çok sallamadım akşam eve bir gittim evimin kapısına paspasına birileri yağ dökmüş hadi buyrun!!!! fala günah fln diyorlar ya önce büyü yapan şapşallara bir çözüm bulsunlar..
:)) arkadaşlar artık yorumlamada uzman olduk farkındamısınız :)) bakalım diğerleri hep sorunsuz olucak tek celsede belli olucak dediler emine abla öyle olmıcak uzayacak 2 sene sonra biticek dedi o gün burdan hemen canlı canlı sonucu bildiricem :)
Naçizane sabah erkenden gidersen kimseye bakmadan daha iyi olabilir bir de öyle dene istersen.
emine abladan mı bahsediyorsun? eğer o ise. benim falım günün ilk falıydı. o kadar ki uykudan uyandırdım nerdeyse :)[/QUOTE
ayılamamış demekki canemin :)
kızlar yeni biri daha keşfettim geçen gün. taaa tuzladaarkadaşımın ısrarıyla ama değdi.çok farklı bi fal tekniği var hala çözemedim yalnız bir de şu soğanlık emineye gitmeyi çok istiyorum. o kadar övülmş ki fal baktırmazsam çatlayabilirim o derece. numarası varsa Emine hanımın bana verir misiniz lütfenn[/Q
kendimizi aştık nerde falcı biz orda
emine abladan mı bahsediyorsun? eğer o ise. benim falım günün ilk falıydı. o kadar ki uykudan uyandırdım nerdeyse :)
kızlar yeni biri daha keşfettim geçen gün. taaa tuzladaarkadaşımın ısrarıyla ama değdi.çok farklı bi fal tekniği var hala çözemedim yalnız bir de şu soğanlık emineye gitmeyi çok istiyorum. o kadar övülmş ki fal baktırmazsam çatlayabilirim o derece. numarası varsa Emine hanımın bana verir misiniz lütfenn
emine abladan mı bahsediyorsun? eğer o ise. benim falım günün ilk falıydı. o kadar ki uykudan uyandırdım nerdeyse :)[/QUOTE
ayılamamış demekki canemin :)
olabilir. cidden çok yorgundu. gece geç yatmış falan.
bu arada yanlış anlaşılmasın ben emine ablayı beğenmedim demiyorum. önemli mevzuyu bildi mi bildi. ama hani "ağzım açık dinledim" diyenler var ya. ben onlar giib olmak istiyorum. ne bileyim işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?