İstanbul'da Fal - Falcılar

çok fal baktıra baktıra şaşırtıcılığı kalmıyor olayın bende hiç şaşırmıyorum artık öyle birini de bulamıycam bence :)

ben falcıya gitmeden bunları bunları derse şaşırırım diye maddeler yapıyorum kendime merak etme :) demiyor hiçbiri.

Kızlarr bayadır yazmıyorum öncellikle olgu gayet iiyidir bana söylediği 2 şey tarihiyle çıktı tabi ki iletişim meselesi bu ama genelde beğeniliyo... bu arada bazı arkdaşlar safiye ablayı sormuş özel hakkım yok siz mailniz yollayın hakkınız varsa telini öyle atarım gayet tutarlıdır umarın memnun kalırsınız:)

007lady sormuştu sanırım noyu, :76:
senin bana verdiğin noyu paylaştım ama o ayrıntı istiyor...bi genel görüş şettirirsen ortaya merakı giderilir belki, çünkü hepimizin başına ara ara gelen fal krizi feci gelmiş çok tırmalanıyo...

ya ben bu bir şey beklemeden falcıya gitme meselesini anlayamıyorum biri açıklayabilir mi? herhalde evrenin sırlarına örneğin evrime varoluşa dunyanın nasıl/neden oluştuguna dair bilgileri öğrenme beklentisiyle gitmiyoruz. basit insan hayatıyla alakalı basit meseleler ve sorulara cevap için gidiyoruz. yeni bir falcıya gitme sebebi nedir eğer beklenti yoksa. iyi yönde beklentiler yoksa neden bir baskasını deniyoruz? elbette bir şey bekleyeceğim ya. yaşadıklarımı anlatmasını bekleyeceğim, dışardan bakamadıgım göremediğim şeyleri anlatsın isteyeceğim. kimin neyi neden yaptıgını öğrenemk isteyeceğim. kendi hayatımıza bile malesef her noktayı görecek kadar hakim değiliz. falcıda işimiz ne yoksa. falcının olayı ne? beklentiyle gitmek ayrı orda duyduklarını hakikat belleyip öyle yaşamak farklı. şu gün evleniceksin desin istemiyorumki ben. şu kadar zaman sonra şunu yaşayacaksın desin diye de gitmiyorumki. bana içimi kemiren şeyleri anlatsın ya. bunu yapabilir bir falcı. yapabilmelidir. ve bunu emine için de demiyorum. her ne kadar birinin bir kişiye iyi birine kötü bakıyor olmasını da anlayamasam da (kendimizi kapatmadıgımız korumadıgımız sürece anlatabileceklerini düşünüyorum) hani eğer bakamayacak durumda ise de kendisi, bakmaması bunu söyleyebilmesi de ayrı bir erdem olacaktır. emineyle değil derdim yani lütfen yanlış anlaşılmasın. ama şu beklentisiz gidilmeli laflarını da bırakalım artık.

artık şehirlerarası fala başlıyoruz tuzla gebze bolu ankaraya kadar gider bu iş bi minibüz ayarlayıp turmu yapsak acep

öyle valla. istanbul sınrları içinde bi çok yere gitmişliğim var.minibüs fikri de kötü değil hani

kızlar ben genelde falcıya gıttıgımde ayrıldıgım sevgılım benım hakkımda ne dusunuyor acaba benı sevıyormu hayatında bırı varmı su an o tarz seylerı ogrenmeyı ıstıyorum bunları da bılebılırler dıye tahmın edıyorum cunku gelecek degıl sımdı ıle alakalı seyler?

doğru diyosun brightsky. laf kalabalığı yapıp sadece ipuclarından yola çıkarak bir şeyler anlatrmış gibi yapan çok. ama bakabilen ,yeteneği olan da bakıyor yani. dedikleri olduktan sonra "" gibi kalmışlığm çok oldu bir kaç falcı özellkle.

lala nerde oturuyosun hemen geleyim bana da baksın noluurr

brightsky medyum selma toprak ve geçen gittiğim türkan çok iyiydi. bir de kısmet olursa soğanlık emineye gitcem inş

hangısı mesela

ebosscum şu ana kadr 2 kişi iyi diyebildim.yazdım yukarda zaten. selma toprak a zaten tamam bu ,dedim de.türkan hikayem yeni başladı türkan çok acayipti fal mı baktı yoksa başka bişey mi çözemedim. insan korkuyo biraz fakat o da tutturdu. fal bakıtırken hiç ipucu vermem mesela söyledikleri tuttu. bakalım olacak dediği şeyler olcak mı beklemedeyim

bu soyledıgın kısıler nerede canım ıletısımı nerden saglayabılırız

türkan tuzlada. selma toprak istanbulda oturuyo.siteside var gerçi.şahsi tellerni istersen msjla atabilirim.
soğanlık emineyi de biri bana atsın ya

canım ben valla uzuuun zamandır gidiyorm ona. bana da her dediği oluyo. çok da şey demek istemiyorm reklam falan deniyo. ama bence iyi öyle söylim ben ve arkadaşlarm 75 veriyorz. diğer kadın (türkan) 50.

gonder maıl adresını ben gonderım sana bende mesaj yazamıyorum ozelden[/QUOTE]

Teşekkür ederim. Mail adresimi yazmamamız ile ilgili bir kural yoksa buraya yazabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…