çok fal baktıra baktıra şaşırtıcılığı kalmıyor olayın bende hiç şaşırmıyorum artık öyle birini de bulamıycam bence :)
sanırım ben haftasonu gideceğim emine hnma
bugün yoğunluktan kartala kadar gidemedim caddede baktırdım ama istediklerimi duyamadım, içim sıkılıo eriorum resmenn aşkımın beni affedip geleceği günü beklemek ne kadar zor...
Kızlarr bayadır yazmıyorum öncellikle olgu gayet iiyidir bana söylediği 2 şey tarihiyle çıktı tabi ki iletişim meselesi bu ama genelde beğeniliyo... bu arada bazı arkdaşlar safiye ablayı sormuş özel hakkım yok siz mailniz yollayın hakkınız varsa telini öyle atarım gayet tutarlıdır umarın memnun kalırsınız:)
artık şehirlerarası fala başlıyoruz tuzla gebze bolu ankaraya kadar gider bu iş bi minibüz ayarlayıp turmu yapsak acep
doğru diyosun brightsky. laf kalabalığı yapıp sadece ipuclarından yola çıkarak bir şeyler anlatrmış gibi yapan çok. ama bakabilen ,yeteneği olan da bakıyor yani. dedikleri olduktan sonra "" gibi kalmışlığm çok oldu bir kaç falcı özellkle.
ebosscum şu ana kadr 2 kişi iyi diyebildim.yazdım yukarda zaten. selma toprak a zaten tamam bu ,dedim de.türkan hikayem yeni başladıtürkan çok acayipti fal mı baktı yoksa başka bişey mi çözemedim. insan korkuyo biraz fakat o da tutturdu. fal bakıtırken hiç ipucu vermem mesela söyledikleri tuttu. bakalım olacak dediği şeyler olcak mı beklemedeyim
Rica ederiz, o ne demek? kesin biri cevap verecektir. ben de yeni sayilirim mesaj hakkim yok. baktigi yer kartal-soganlik. telefonda randevu almaniz gerekiyor, sonra tarif edecek size detayli yolu. 20 tl ye bakiyor. guvenerek gidebilirsiniz evine. falinin kalitesini forumdan okuyarak hissetmeye calisin. bazilari cok begendi, bazilari icin idare eder (ben mesela) bazilari da hic begenmedi.. siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?