İstanbul'da Fal - Falcılar

günaydınnnnnnnnn günnnnnnnnnnnnnnaaayydınnn bahar gelmiş oh oh: )) moral bozmak yok iyi düşüneceksiniz.....kiiiiiiiiiiiiiiii herşey iyi olsun....

yalnız bu kadar falcıdan sonra korkum bir gün polis fln bizi birinin evinde basıcak heh işte o zaman döneceği varsa da dönmez adamlar zuhauhauhaa kepazeliğe gel

lala nerde oturuyosun hemen geleyim bana da baksın noluurr

brightsky medyum selma toprak ve geçen gittiğim türkan çok iyiydi. bir de kısmet olursa soğanlık emineye gitcem inş

bu selma toprak medyum yahu kaç para acepp ? iyi bakıomu tarormu baktırdın sen

beklenti derken şöyle ifade ediyim burda anlatılınca aman da gfalcı bana seceremi dökecek diye büyük umutlarla gidiliyor ondan sonra istediklerini duyamayınca hayal kırıklıgı oluyor.
Şimdiye kadar baktırdıgım en ıyı fala bır gece yagmurda 3.fal ı kıme baktırsak dıye bır doyumsuzluk anında aman da burda bı kadın varmıs barı ona gıdelım dıye baktırmıs oldum...aynı şekilde emıneye de sen begenmezsın onu dedıklerı ıcın hıc beklentısız gıttım nasılsa begenmıycem dıye vee gayet de guzel seyler duydumm...
Ancakk su dogru ıyı falcı ıyı falcıdır bırıne ıyı bırıne kötü cok anlamlı olmuyor amaaa ben herzaman derım ben bana bakılan falı bılırım yada kulagımla duydugumuu o sebepten baskasının harıka dedıgı benım ıcın her zman muammadır...
Bir falcı eger burc,karekter,tip bilip tarif yapamıyorsa benım ıcın bır daha gıdılıcek falcı degıldır....bana detay lazım genel seyler degıl.....
neyse sonucta falcılara dünyaları yüklememek lazım zevk için baktırmak en iyisi mesela kalkıp Büyükcekmeceden ta kartala kadar fal ıcın gıtmek bana mantık dısı gelıyor ama karsıya gecmıssın o cıvarlarda sın hadı ben bır emıneye gıdeyım dersen bak bu olabılır meselaa

anammmm yeni bir falcı daha çıktıı :)))) ben kendimi tanıyorsam ben bu kadınada giderim silent bile beni tutamaz ahahahahahahahah :)))) offffffffff burak off çok özledim seniii (

kuşum bir arkadaşımın babası savcı, iki gün önce falcı bir kadın hakkında dolandırıcılık şikayetinde bulunulmuş kadında ifade vermeye savcılığa gitmiş. bil bakalım kadın nerde çalışıo :)) nişantaşında evinde bakıo, sence dilek olabilr mi ahahahahah bence kesinlikle o... :)) dedim ki arkadaşıma ben kesin tanıyorumdur o falcıyı :)))

Acı doruğa ulaşınca gözden yaş gelmezmiş ya.. aglamaktan gözpınarlarım kurumus zaten doktorda oyle soyledi..bu sabah midemde kocaman bi agrıyla uyandım. sanırım mideme vuruyor gözümden akmayan acı... bıraktım falı gerçekten mutsuzluğa çare yok anladım çünkü.. günaydın canlar...cnm yanıyor biraz. dua edicem bütün canı yananlara sizde bana edin olurmu...

canım allah yardımcın olsunn...allah hepimiz için hayırlısını versin.hatta sevdiklerimizi
bize hayırlı etsin..hem bugün cumaa bol bol dua edelimmm:))aminnn

canım ben valla uzuuun zamandır gidiyorm ona. bana da her dediği oluyo. çok da şey demek istemiyorm reklam falan deniyo. ama bence iyi öyle söylim ben ve arkadaşlarm 75 veriyorz. diğer kadın (türkan) 50.

bu türkan kimdir yahu...yeni çıktı piyasaya..
ben tasula türkan sandım hiç oralaı olmadımdı (malum o da bişi bilmio)

kriz anında tuzlaya nasıl ulaşcamı bilmesemde...bende istiyorum bunun telefonunu :)

bu arada fala ara verme sözü de versem kendime,

işteki belirsizlik bi türlü gerçekleşmeyen özel hayat beklentileri ile gene içimde kurtlar kaynamaya başladı...

bu pendikteki safiyeyi merak ediyorum haftasonu bazen kartal tarafına gidiyorum aceba gitmişken uğrasam mı diyorum sonrada yanlız hayatta gidemeyeceğimi fark ediyorum...

aceba toplaşıp mı gitsek? talipler varsa "bir" h.sonu için beraber mi gitsek?

offf gene aynı moddayım...:78:
ben iflah olmayacak mıyım yahu??? biri beni durdursuuun ya offfffffffff:18:

sıfır veriyorum..hiç bişi bilemedi.boşuna para verme kanımca...

nasılsa beğenmeyeceğim diye fala gitmek tuhaf. burda kendimizce iyi falcıları bulmak için yorum yapıp fikir alıyoruz. burdan duyup gidelim ya da tesadüfen gidelim farketmez fala gidiyorsak beklentimiz vardır da gidiyoruzdur. beklenti derken de iyi şeyler demesi değil iyi bakması olay. yani umut yuklemesi yapsın filan diye değil. olmayan şeyi oldurmasını mucizeler dağıtmasını istemiyoruz. şimdi burda diyoruzki birileri gitsin yorumlarını yapsın bizde ona göre iyi olduguna kanaat edersek gidelim. ilk beğenenle yola çıkmıyoruz mesela. sen de yazmıstın galiba öncelerde birileri gitsin de sonra gidelim diye. kötü oldugunu bile bile neden gidicez. ya da zaten bize kötü bakacağına dair keske alarm sistemimiz filan olsa da anlasak gitmesek. umutlarla gidiliyor dediğin doğru bu noktada ama zaten bu doğal ve haklı olanı. kadına mürşit gibi yaklasmak ayrı şey, tecrube edenlerden gördüğümüz kadarıyla bizim de seceremizi dökmesini beklemek ayrı şey. son olarak da kendi falımızı biliriz bu önemli işte. gidene kadar burdakileri biliyoruz gittikten sonra aynen kendi falımız. lakin şu var bazılarında memnun kalınmamıssa falcıdan, olumsuz konustugu için beğenilmediğini sanıyorlar. halbuki bir falcı benim yıllar önce ölmüş yakınımı yaşıyormuş gibi anlatıyorsa bana, hiç hiç itimadım kalmayacağı aşikar.

bir serhan vardı kızlar son zamanlarda ona giden oldu mu?

Son düzenleme:

ne oldu sana böyle? mor mor mor. aklıma lale müldürü getirdi nickin. boşa konuşmayayım da her ne olduysa sana sabrı dileyenlerden olacağım.

bu türkan kimdir yahu...yeni çıktı piyasaya..
ben tasula türkan sandım hiç oralaı olmadımdı (malum o da bişi bilmio)

kriz anında tuzlaya nasıl ulaşcamı bilmesemde...bende istiyorum bunun telefonunu :)

yeni yeni kişiler çıkıyorrrrr amanın tutun beni :))) olgum ve emine ablam bana yeter diyorum ama genede nblm işte :))

arkadaşlar ben tutuyorum kendimi kararlıyım bi süre baktırmıcam :)

Allahım, Yüce Rabbim, şu mubarek Cuma günü sana yalvarıyorum, sen büyüksün!

Ne olur bu sabır, sukunet, dayanma gücünden falan, ne gerekiyosa ver de bende bu fal işinden sıyıriim:)))

AMİN!

bu soledıgın kısılerın bılgılerını verırmısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…