lala nerde oturuyosun hemen geleyim bana da baksın noluurr
brightsky medyum selma toprak ve geçen gittiğim türkan çok iyiydi. bir de kısmet olursa soğanlık emineye gitcem inş
ya ben bu bir şey beklemeden falcıya gitme meselesini anlayamıyorum biri açıklayabilir mi? herhalde evrenin sırlarına örneğin evrime varoluşa dunyanın nasıl/neden oluştuguna dair bilgileri öğrenme beklentisiyle gitmiyoruz. basit insan hayatıyla alakalı basit meseleler ve sorulara cevap için gidiyoruz. yeni bir falcıya gitme sebebi nedir eğer beklenti yoksa. iyi yönde beklentiler yoksa neden bir baskasını deniyoruz? elbette bir şey bekleyeceğim ya. yaşadıklarımı anlatmasını bekleyeceğim, dışardan bakamadıgım göremediğim şeyleri anlatsın isteyeceğim. kimin neyi neden yaptıgını öğrenemk isteyeceğim. kendi hayatımıza bile malesef her noktayı görecek kadar hakim değiliz. falcıda işimiz ne yoksa. falcının olayı ne? beklentiyle gitmek ayrı orda duyduklarını hakikat belleyip öyle yaşamak farklı. şu gün evleniceksin desin istemiyorumki ben. şu kadar zaman sonra şunu yaşayacaksın desin diye de gitmiyorumki. bana içimi kemiren şeyleri anlatsın ya. bunu yapabilir bir falcı. yapabilmelidir. ve bunu emine için de demiyorum. her ne kadar birinin bir kişiye iyi birine kötü bakıyor olmasını da anlayamasam da (kendimizi kapatmadıgımız korumadıgımız sürece anlatabileceklerini düşünüyorum) hani eğer bakamayacak durumda ise de kendisi, bakmaması bunu söyleyebilmesi de ayrı bir erdem olacaktır. emineyle değil derdim yani lütfen yanlış anlaşılmasın. ama şu beklentisiz gidilmeli laflarını da bırakalım artık.
günaydınnnnnnnnn günnnnnnnnnnnnnnaaayydınnn bahar gelmiş oh oh: )) moral bozmak yok iyi düşüneceksiniz.....kiiiiiiiiiiiiiiii herşey iyi olsun....
yalnız bu kadar falcıdan sonra korkum bir gün polis fln bizi birinin evinde basıcak heh işte o zaman döneceği varsa da dönmez adamlar zuhauhauhaakepazeliğe gel
acı doruğa ulaşınca gözden yaş gelmezmiş ya.. Aglamaktan gözpınarlarım kurumus zaten doktorda oyle soyledi..bu sabah midemde kocaman bi agrıyla uyandım. Sanırım mideme vuruyor gözümden akmayan acı... Bıraktım falı gerçekten mutsuzluğa çare yok anladım çünkü.. Günaydın canlar...cnm yanıyor biraz. Dua edicem bütün canı yananlara sizde bana edin olurmu...
canım ben valla uzuuun zamandır gidiyorm ona. bana da her dediği oluyo. çok da şey demek istemiyorm reklam falan deniyo. ama bence iyi öyle söylimben ve arkadaşlarm 75 veriyorz. diğer kadın (türkan) 50.
bu arada fala ara verme sözü de versem kendime,
işteki belirsizlik bi türlü gerçekleşmeyen özel hayat beklentileri ile gene içimde kurtlar kaynamaya başladı...
bu pendikteki safiyeyi merak ediyorum haftasonu bazen kartal tarafına gidiyorum aceba gitmişken uğrasam mı diyorum sonrada yanlız hayatta gidemeyeceğimi fark ediyorum...
aceba toplaşıp mı gitsek? talipler varsa "bir" h.sonu için beraber mi gitsek?
offf gene aynı moddayım...:78:
ben iflah olmayacak mıyım yahu??? biri beni durdursuuun ya offfffffffff:18:
beklenti derken şöyle ifade ediyim burda anlatılınca aman da gfalcı bana seceremi dökecek diye büyük umutlarla gidiliyor ondan sonra istediklerini duyamayınca hayal kırıklıgı oluyor.
Şimdiye kadar baktırdıgım en ıyı fala bır gece yagmurda 3.fal ı kıme baktırsak dıye bır doyumsuzluk anında aman da burda bı kadın varmıs barı ona gıdelım dıye baktırmıs oldum...aynı şekilde emıneye de sen begenmezsın onu dedıklerı ıcın hıc beklentısız gıttım nasılsa begenmıycem dıye vee gayet de guzel seyler duydumm...
Ancakk su dogru ıyı falcı ıyı falcıdır bırıne ıyı bırıne kötü cok anlamlı olmuyor amaaa ben herzaman derım ben bana bakılan falı bılırım yada kulagımla duydugumuu o sebepten baskasının harıka dedıgı benım ıcın her zman muammadır...
Bir falcı eger burc,karekter,tip bilip tarif yapamıyorsa benım ıcın bır daha gıdılıcek falcı degıldır....bana detay lazım genel seyler degıl.....
neyse sonucta falcılara dünyaları yüklememek lazım zevk için baktırmak en iyisi mesela kalkıp Büyükcekmeceden ta kartala kadar fal ıcın gıtmek bana mantık dısı gelıyor ama karsıya gecmıssın o cıvarlarda sın hadı ben bır emıneye gıdeyım dersen bak bu olabılır meselaa
Acı doruğa ulaşınca gözden yaş gelmezmiş ya.. aglamaktan gözpınarlarım kurumus zaten doktorda oyle soyledi..bu sabah midemde kocaman bi agrıyla uyandım. sanırım mideme vuruyor gözümden akmayan acı... bıraktım falı gerçekten mutsuzluğa çare yok anladım çünkü.. günaydın canlar...cnm yanıyor biraz. dua edicem bütün canı yananlara sizde bana edin olurmu...
bu türkan kimdir yahu...yeni çıktı piyasaya..
ben tasula türkan sandım hiç oralaı olmadımdı (malum o da bişi bilmio)
kriz anında tuzlaya nasıl ulaşcamı bilmesemde...bende istiyorum bunun telefonunu :)
arkadaşlar ben tutuyorum kendimi kararlıyım bi süre baktırmıcam :)
Allahım, Yüce Rabbim, şu mubarek Cuma günü sana yalvarıyorum, sen büyüksün!
Ne olur bu sabır, sukunet, dayanma gücünden falan, ne gerekiyosa ver de bende bu fal işinden sıyıriim:)))
AMİN!
ebosscum şu ana kadr 2 kişi iyi diyebildim.yazdım yukarda zaten. selma toprak a zaten tamam bu ,dedim de.türkan hikayem yeni başladıtürkan çok acayipti fal mı baktı yoksa başka bişey mi çözemedim. insan korkuyo biraz fakat o da tutturdu. fal bakıtırken hiç ipucu vermem mesela söyledikleri tuttu. bakalım olacak dediği şeyler olcak mı beklemedeyim
anammmm yeni bir falcı daha çıktıı :)))) ben kendimi tanıyorsam ben bu kadınada giderim silent bile beni tutamaz ahahahahahahahah :)))) offffffffff burak off çok özledim seniii(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?