Acı doruğa ulaşınca gözden yaş gelmezmiş ya.. aglamaktan gözpınarlarım kurumus zaten doktorda oyle soyledi..bu sabah midemde kocaman bi agrıyla uyandım. sanırım mideme vuruyor gözümden akmayan acı... bıraktım falı gerçekten mutsuzluğa çare yok anladım çünkü.. günaydın canlar...cnm yanıyor biraz. dua edicem bütün canı yananlara sizde bana edin olurmu...
bu arada fala ara verme sözü de versem kendime,
işteki belirsizlik bi türlü gerçekleşmeyen özel hayat beklentileri ile gene içimde kurtlar kaynamaya başladı...
bu pendikteki safiyeyi merak ediyorum haftasonu bazen kartal tarafına gidiyorum aceba gitmişken uğrasam mı diyorum sonrada yanlız hayatta gidemeyeceğimi fark ediyorum...
aceba toplaşıp mı gitsek? talipler varsa "bir" h.sonu için beraber mi gitsek?
offf gene aynı moddayım...:78:
ben iflah olmayacak mıyım yahu??? biri beni durdursuuun ya offfffffffff:18:
bende gıtmeyı ısterım tek gıtmek ıstemıyorum olabılır beraber gıdebılırız
ya farketemez ıyı bır yer olsunda gıdelım tek gıtmek ıstemedıgım ıcın solemıstım arastralım bugun yarın gıdebılırsek gıdelım bence yad pazar gunu olmazmı?ama bi arkadaş bi iki sayfa önce memnun kalmadım paranızı boşa harcamayın demiş...
tuzladakini mi denesek? türkan mıydı neydi..?
ay gene çığırından çıktı içimdeki kurtlar...
iç kurt eğitim merkezi falan var mıdır? yazdırsam azcık eğitilseler...ya da ilaçla falan dökülüo mudur bunnar yaaa...
pufffffff :78: ya çok çaresiz ümitsiz bi durum bu yahu!:84:
ya farketemez ıyı bır yer olsunda gıdelım tek gıtmek ıstemedıgım ıcın solemıstım arastralım bugun yarın gıdebılırsek gıdelım bence yad pazar gunu olmazmı?
sherrre 83 sen gıttınmedın sanırım emıne ve olguya gıttın dıye bılıyorum benden sonra memnun kaldıgınıda bılıyorum bende ole amam fal krızım tut tekrar aynı kısıye gıtmek ıstemıyorum emın olmadıgım seyler var oyuzden faklı kısıyı demek ıstıyorum sende katıl ıstersen bıze
EMININ Katılırsın takıpteyım senı
sherrre 83 sen gıttınmedın sanırım emıne ve olguya gıttın dıye bılıyorum benden sonra memnun kaldıgınıda bılıyorum bende ole amam fal krızım tut tekrar aynı kısıye gıtmek ıstemıyorum emın olmadıgım seyler var oyuzden faklı kısıyı demek ıstıyorum sende katıl ıstersen bıze
EMININ Katılırsın takıpteyım senı
ama ben bu haftasonu gidemem kiii....
:)))) takipçilerimin olduğunu duymak nekadanda gzel. bizimkiler okusa bunları bunlar deli iiki bırakmışısz dicekler he :)) gerçi ben burağın bu siteyi okuduğuna eminim sana oyle soleyim :)))))
ben burcuyada gittim. angels burcu. oda iidi. ben işten 7de çıkıyorum. bilmedim ki ahahahhaha haftasonuda yokum. ama tuzladakini ayarlayıp gidelim derim. silentta gelir eminim :)) beni bırakamaz yalnızzz
torrr . pıknık ve gooadsdı sanırım hadı kızlar sızdende ses cıksın
kyboldunuz
bunu söylemezsem çatlarımmm.... ama bu benim aklıma 8 gün sonra geldi şimdi silenta da anlattım. arkadaşlar 1 ay once olgu bana dedi ki, mart ayında sevgilin bir kız arkadaşınla telde konuşacak. o konuşmanın ardından seni arayacak. ama bu konuşmanın içeriği ne olacak bilmem demişti.
olay su, geçtiğimiz perş. bir arkadaşım burağı arıo detayları anlatmıyorum. o teli kapatıo 15 dakka sonra beni arıo :)))) gerçi sonra kıyamet kopuo ama olgu zaten gel git yaşayacaksınız demişti :))) off olgu off. şimdi aklıma geldi paylaşmak istedim...
ben bıraktım fal baktırmayı, sadece sizi takip ediyorum burda :) müjdeli haberlerinizi bekliyorumm
torrr . pıknık ve gooadsdı sanırım hadı kızlar sızdende ses cıksın
kyboldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?