İstanbul'da Fal - Falcılar

canım cok gecmıs olsun dua edıcem ınsalh senın ıcın emaıl adresın varmı buara konuscaklarım var senınle

bende gıtmeyı ısterım tek gıtmek ıstemıyorum olabılır beraber gıdebılırız

bende gıtmeyı ısterım tek gıtmek ıstemıyorum olabılır beraber gıdebılırız

ama bi arkadaş bi iki sayfa önce memnun kalmadım paranızı boşa harcamayın demiş...
tuzladakini mi denesek? türkan mıydı neydi..?

ay gene çığırından çıktı içimdeki kurtlar...

iç kurt eğitim merkezi falan var mıdır? yazdırsam azcık eğitilseler...ya da ilaçla falan dökülüo mudur bunnar yaaa...

pufffffff :78: ya çok çaresiz ümitsiz bi durum bu yahu!:84:

ya farketemez ıyı bır yer olsunda gıdelım tek gıtmek ıstemedıgım ıcın solemıstım arastralım bugun yarın gıdebılırsek gıdelım bence yad pazar gunu olmazmı?

sherrre 83 sen gıttınmedın sanırım emıne ve olguya gıttın dıye bılıyorum benden sonra memnun kaldıgınıda bılıyorum bende ole amam fal krızım tut tekrar aynı kısıye gıtmek ıstemıyorum emın olmadıgım seyler var oyuzden faklı kısıyı demek ıstıyorum sende katıl ıstersen bıze

EMININ Katılırsın takıpteyım senı

sherry i ben çaktırmadan razı ettim gibi...

di m sherry?

keryneia da ikna etmem zor olmas di mi canım arkadaşım?:)

ama zamanı uyuşturmak lazım kızlar...

haydi fala 1 - 2 ...krizde falkolik kalmasın...hehehe

Son düzenleme:

:)))) takipçilerimin olduğunu duymak nekadanda gzel. bizimkiler okusa bunları bunlar deli iiki bırakmışısz dicekler he :)) gerçi ben burağın bu siteyi okuduğuna eminim sana oyle soleyim :)))))

ben burcuyada gittim. angels burcu. oda iidi. ben işten 7de çıkıyorum. bilmedim ki ahahahhaha haftasonuda yokum. ama tuzladakini ayarlayıp gidelim derim. silentta gelir eminim :)) beni bırakamaz yalnızzz

aman bos ver okusunlar okuduguna gore takıp edıyor demekkı senı
hem yaptıgımız delılık degıl bence emın ol onlrda bulsa ıyı bır falcı gıderler

ozaman sole yapalım arkadaslar gelmek ısteyenler musaıt oldugu gunu ve saatı yzsın en cok musaıt olunan bır gun belırlerız ve gıderız olmazmı ? haydı kızlar

bunu söylemezsem çatlarımmm.... ama bu benim aklıma 8 gün sonra geldi şimdi silenta da anlattım. arkadaşlar 1 ay once olgu bana dedi ki, mart ayında sevgilin bir kız arkadaşınla telde konuşacak. o konuşmanın ardından seni arayacak. ama bu konuşmanın içeriği ne olacak bilmem demişti.

olay su, geçtiğimiz perş. bir arkadaşım burağı arıo detayları anlatmıyorum. o teli kapatıo 15 dakka sonra beni arıo :)))) gerçi sonra kıyamet kopuo ama olgu zaten gel git yaşayacaksınız demişti :))) off olgu off. şimdi aklıma geldi paylaşmak istedim...

ozaman olguyamı gıtsem bana yakında :) denemedım daha oncede

Hoyyttt ne oliii nere gidiliiii ya bi dirun bu kdr enerji karistirma sherrry ben gelmem anam hem kac kisi gitmis ki tuzladakine abuk biri fln cikar gider ters bisi soler iiii iiihhhhhhhh br bekleyelim reklam olmasinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…