İstanbul'da Fal - Falcılar

olgu bana da eski kız arkadaşı ona dönmek isteyecek dedi aynı şeyi emine abla, tarık, sembol hande bide pinokyo cafe mete demişti bakalım olursa bana söyler zaten çok sinirlendim bak şimdi :)

handekukadan ses cıkmıyor
sevıgılısını buldu bızı unuttu aman nazar degmesın
gozumuz yok ınsallah ALLAH tamamını erdırır

handekukadan ses cıkmıyor
sevıgılısını buldu bızı unuttu aman nazar degmesın
gozumuz yok ınsallah ALLAH tamamını erdırır

kızlar ara ara giriyorum okuyorum takipteyim sizleri,unuturmuyum hiç aşk olsun
canım çok tşkr ederim iyi dileklerin için, Allah sizlerinde gönlüne göre versin inşşşşş.
pendik safiyeyi sordum bir kaç gidene çok iyi olmadığını söylediler 30 liraymış gitmeden düşünün derim
bu arada qereci sana cvp yazamadım cnm mailini aldım akşam yazıcam
öptüm sizleri koccaamannnn fazla dertlenmeyin kederlenmeyin takmayın kafaya iyi düşünün iyi şeyler olsun

bu türkan kimdir yahu...yeni çıktı piyasaya..
ben tasula türkan sandım hiç oralaı olmadımdı (malum o da bişi bilmio)

kriz anında tuzlaya nasıl ulaşcamı bilmesemde...bende istiyorum bunun telefonunu :)

tasula kim onu bilmiyorum valla ben msj atmaya çalştım da atamıyorum . nasıl vercem teli

Son düzenleme:

Bu son cumlede bahsettıgın kısı emıne mı....merak ettımmmm

0007layd 100.000 kere beğendi bu msjı :)
niyeee çünkü demek ki çıkıyooorrrr olleeeeeeeeey

Son düzenleme:
0007layd 100.000 kere beğendi bu msjı :)
niyeee çünkü demek ki çıkıyooorrrr olleeeeeeeeey

ama sunuda soylemeden edemeyeceğim. Emine ablada eli kulağında bugün arıyacak demişti. Gercekten eli kulağındaymış 3 gün sonra aradı :) hayallerini yıkmak istemem ama içini ferah tutsun yeter

ama sunuda soylemeden edemeyeceğim. Emine ablada eli kulağında bugün arıyacak demişti. Gercekten eli kulağındaymış 3 gün sonra aradı :) hayallerini yıkmak istemem ama içini ferah tutsun yeter

0007lady bunu beğenmedi hatta gıcık oldu hatta sinir küpüü suan, ama zaten bende garip bi değişiklik var belkide gelince ben istemeyeceğğim emin değilim çünkü farklı hiissediyorum suaaaaaaaaan

0007lady bunu beğenmedi hatta gıcık oldu hatta sinir küpüü suan, ama zaten bende garip bi değişiklik var belkide gelince ben istemeyeceğğim emin değilim çünkü farklı hiissediyorum suaaaaaaaaan

amaaaaaaaaan hayat ne güzel karsımda oturan çocuk da bakıyorr deli mi bu ne yaa diye gülen bir tip bir haftadan faazladıır somurtkan olan ama simdi garip bi iyilik gelen bi tip muahahah ölüm iyiliğimi ne yoksa ahhaah :))))

Allah korusun! onlar bisim için ölüo mu?! ortalıkta haaala sırıtarak geziniolar bişi olmamış gibi
(ayy benimki öle değil kıyamam diyenlerin duyar gibiyim ama o kıyamadıklarınız size aynı özveriyle yaklaşsaydı hepimiz falcıya değil eğlenceye gidiyo olurduk zırt pırt)

boşver şekerim önümüzdeki maçlara bakcaz artık:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…