canım cok gecmıs olsun dua edıcem ınsalh senın ıcın emaıl adresın varmı buara konuscaklarım var senınle
bunu söylemezsem çatlarımmm.... ama bu benim aklıma 8 gün sonra geldi şimdi silenta da anlattım. arkadaşlar 1 ay once olgu bana dedi ki, mart ayında sevgilin bir kız arkadaşınla telde konuşacak. o konuşmanın ardından seni arayacak. ama bu konuşmanın içeriği ne olacak bilmem demişti.
olay su, geçtiğimiz perş. bir arkadaşım burağı arıo detayları anlatmıyorum. o teli kapatıo 15 dakka sonra beni arıo :)))) gerçi sonra kıyamet kopuo ama olgu zaten gel git yaşayacaksınız demişti :))) off olgu off. şimdi aklıma geldi paylaşmak istedim...
saol cnm...xxxxxxxxxxxxxxxx.. eklersen sevinirim
handekukadan ses cıkmıyor
sevıgılısını buldu bızı unuttu aman nazar degmesın
gozumuz yok ınsallah ALLAH tamamını erdırır
handekukadan ses cıkmıyor
sevıgılısını buldu bızı unuttu aman nazar degmesın
gozumuz yok ınsallah ALLAH tamamını erdırır
Hoyyttt ne oliii nere gidiliiii ya bi dirun bu kdr enerji karistirma sherrry ben gelmem anam hem kac kisi gitmis ki tuzladakine abuk biri fln cikar gider ters bisi soler iiii iiihhhhhhhh br bekleyelim reklam olmasinnnn
beni yalnız bırakmaz. gelir baktırmaz mahiyetinde şey ettim di :))
benim arkadaşımda baktırmazzz gerek duymaz artık diyorum hani!!!!1
bu selma toprak medyum yahu kaç para acepp ? iyi bakıomu tarormu baktırdın sen
bu türkan kimdir yahu...yeni çıktı piyasaya..
ben tasula türkan sandım hiç oralaı olmadımdı (malum o da bişi bilmio)
kriz anında tuzlaya nasıl ulaşcamı bilmesemde...bende istiyorum bunun telefonunu :)
bu soledıgın kısılerın bılgılerını verırmısın canım
nasılsa beğenmeyeceğim diye fala gitmek tuhaf. burda kendimizce iyi falcıları bulmak için yorum yapıp fikir alıyoruz. burdan duyup gidelim ya da tesadüfen gidelim farketmez fala gidiyorsak beklentimiz vardır da gidiyoruzdur. beklenti derken de iyi şeyler demesi değil iyi bakması olay. yani umut yuklemesi yapsın filan diye değil. olmayan şeyi oldurmasını mucizeler dağıtmasını istemiyoruz. şimdi burda diyoruzki birileri gitsin yorumlarını yapsın bizde ona göre iyi olduguna kanaat edersek gidelim. ilk beğenenle yola çıkmıyoruz mesela. sen de yazmıstın galiba öncelerde birileri gitsin de sonra gidelim diye. kötü oldugunu bile bile neden gidicez. ya da zaten bize kötü bakacağına dair keske alarm sistemimiz filan olsa da anlasak gitmesek. umutlarla gidiliyor dediğin doğru bu noktada ama zaten bu doğal ve haklı olanı. kadına mürşit gibi yaklasmak ayrı şey, tecrube edenlerden gördüğümüz kadarıyla bizim de seceremizi dökmesini beklemek ayrı şey. son olarak da kendi falımızı biliriz bu önemli işte. gidene kadar burdakileri biliyoruz gittikten sonra aynen kendi falımız. lakin şu var bazılarında memnun kalınmamıssa falcıdan, olumsuz konustugu için beğenilmediğini sanıyorlar. halbuki bir falcı benim yıllar önce ölmüş yakınımı yaşıyormuş gibi anlatıyorsa bana, hiç hiç itimadım kalmayacağı aşikar.
Tarık beni özlemişmidir acebaaaa:26::26::26::26:
bunu söylemezsem çatlarımmm.... ama bu benim aklıma 8 gün sonra geldi şimdi silenta da anlattım. arkadaşlar 1 ay once olgu bana dedi ki, mart ayında sevgilin bir kız arkadaşınla telde konuşacak. o konuşmanın ardından seni arayacak. ama bu konuşmanın içeriği ne olacak bilmem demişti.
olay su, geçtiğimiz perş. bir arkadaşım burağı arıo detayları anlatmıyorum. o teli kapatıo 15 dakka sonra beni arıo :)))) gerçi sonra kıyamet kopuo ama olgu zaten gel git yaşayacaksınız demişti :))) off olgu off. şimdi aklıma geldi paylaşmak istedim...
0007layd 100.000 kere beğendi bu msjı :)
niyeee çünkü demek ki çıkıyooorrrr olleeeeeeeeey
ama sunuda soylemeden edemeyeceğim. Emine ablada eli kulağında bugün arıyacak demişti. Gercekten eli kulağındaymış 3 gün sonra aradı :) hayallerini yıkmak istemem ama içini ferah tutsun yeter
0007lady bunu beğenmedi hatta gıcık oldu hatta sinir küpüü suan, ama zaten bende garip bi değişiklik var belkide gelince ben istemeyeceğğim emin değilim çünkü farklı hiissediyorum suaaaaaaaaan
amaaaaaaaaan hayat ne güzel karsımda oturan çocuk da bakıyorr deli mi bu ne yaa diye gülen bir tip bir haftadan faazladıır somurtkan olan ama simdi garip bi iyilik gelen bi tip muahahah ölüm iyiliğimi ne yoksa ahhaah :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?