Allah korusun! onlar bisim için ölüo mu?! ortalıkta haaala sırıtarak geziniolar bişi olmamış gibi
(ayy benimki öle değil kıyamam diyenlerin duyar gibiyim ama o kıyamadıklarınız size aynı özveriyle yaklaşsaydı hepimiz falcıya değil eğlenceye gidiyo olurduk zırt pırt)
boşver şekerim önümüzdeki maçlara bakcaz artık:)))
bakıyorum bakıyorum :)))))) hemide nasıl bakıyoumm.... beni bırakıp gidiyorsa vardır bildiği, yenisi geliyorsa vermek lazım bi sans hahaha :))) ay bana ne oldu bugün yaa
Allah korusun! onlar bisim için ölüo mu?! ortalıkta haaala sırıtarak geziniolar bişi olmamış gibi
(ayy benimki öle değil kıyamam diyenlerin duyar gibiyim ama o kıyamadıklarınız size aynı özveriyle yaklaşsaydı hepimiz falcıya değil eğlenceye gidiyo olurduk zırt pırt)
boşver şekerim önümüzdeki maçlara bakcaz artık:)))
içimde bir sıkıntı bir durgunluk var. aslında sabah çok iyi uyanmıştım. belki de sevgilimi çok özledim diye çöktü böyle bir kasvet üstüme. ona söyleyemiyorum bari sizinle paylaşıyım kızlar. burak seni o kadar çok seviyorum ki, ne dün ne başka birileri... bir tek sen önemlisin benim hayatımda, gelmesende ben bir tek seni seveceğim. belki de seni severek öleceğim. biliyorum şimdi arasam seni konuşursun benimle. görüşmek istesem gene de görüşürsün. ama çözüm bu olmadığı için uzağım senden. sanma vazgeçtim senden aşkım. ben seni kaderime emanet ettim. sende dedin ya bana allah büyük, kaderlerimiz birse gene karşılaşıcaz biz. işte ben kaderimize sığınıyorum gücümü bu inançtan alıyorum... keşke çözüm olsa bu işin. zamanı geri alsam... zamanı geri alamıyorum ama herşeyi sil baştan yaşayabiliriz biliyorum. okadar buyuk bizim aşkımız. şuan seni aramamk için kendimi zor tutuyorum... arasam gene mi bağıracak diye uzak duruyorum... kaderimsin biliyorum seni çok seviyorum...
keşke burakla sevgisilikten ayrılsaydık. ozaman böyle üzülmezdim hakikaten de zevkine fal baktırabiliridim. ama biz bilidğin severek ayrıldık...
Arkadaslar yarin sabah erkenden gitsem Olgu cumartesi sabahlari orda oluyor mu?
Arkadaslar yarin sabah erkenden gitsem Olgu cumartesi sabahlari orda oluyor mu?
kızlar avcılarda bi cafe var tarot bakıyo kesinlikle kac arkadasımı getırdıysem sevgılılerın ısımlerı söyledi kadın.sevgilim o dönem benden ayrılmıştı yalvardım resmen donmuyodu kesın bıttı dıodum yanı kadın barıscaksınz 3 gun sonra arıcak dedı gercektende o umutsuz vakada 3gun sonra aradı. öss için bişe söledi oda tutarsa kesınlıkle bılıo yanı adını söledı bana sevgılımın dusunun
kızlar avcılarda bi cafe var tarot bakıyo kesinlikle kac arkadasımı getırdıysem sevgılılerın ısımlerı söyledi kadın.sevgilim o dönem benden ayrılmıştı yalvardım resmen donmuyodu kesın bıttı dıodum yanı kadın barıscaksınz 3 gun sonra arıcak dedı gercektende o umutsuz vakada 3gun sonra aradı. öss için bişe söledi oda tutarsa kesınlıkle bılıo yanı adını söledı bana sevgılımın dusunun
Numarayi buldum cafenin aradum :) 12 de geliyormus yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?