İstanbul'da Fal - Falcılar

bakıyorum bakıyorum :)))))) hemide nasıl bakıyoumm.... beni bırakıp gidiyorsa vardır bildiği, yenisi geliyorsa vermek lazım bi sans hahaha :))) ay bana ne oldu bugün yaa

forumda kimse online olmadığında göre herkes falcıda :)) akşama herkesten yorum bekliorum :)) burak seni çok seviyorum aşkımm benim

içimde bir sıkıntı bir durgunluk var. aslında sabah çok iyi uyanmıştım. belki de sevgilimi çok özledim diye çöktü böyle bir kasvet üstüme. ona söyleyemiyorum bari sizinle paylaşıyım kızlar. burak seni o kadar çok seviyorum ki, ne dün ne başka birileri... bir tek sen önemlisin benim hayatımda, gelmesende ben bir tek seni seveceğim. belki de seni severek öleceğim. biliyorum şimdi arasam seni konuşursun benimle. görüşmek istesem gene de görüşürsün. ama çözüm bu olmadığı için uzağım senden. sanma vazgeçtim senden aşkım. ben seni kaderime emanet ettim. sende dedin ya bana allah büyük, kaderlerimiz birse gene karşılaşıcaz biz. işte ben kaderimize sığınıyorum gücümü bu inançtan alıyorum... keşke çözüm olsa bu işin. zamanı geri alsam... zamanı geri alamıyorum ama herşeyi sil baştan yaşayabiliriz biliyorum. okadar buyuk bizim aşkımız. şuan seni aramamk için kendimi zor tutuyorum... arasam gene mi bağıracak diye uzak duruyorum... kaderimsin biliyorum seni çok seviyorum...

keşke burakla sevgisilikten ayrılsaydık. ozaman böyle üzülmezdim hakikaten de zevkine fal baktırabiliridim. ama biz bilidğin severek ayrıldık...

olguya 2. kere baktırdım gercekten ııdı ama sıze soruyorum kızlar yelkovan cafe ıcın sayfalara bıraz baktım ama sızın fıkrınız nedır ıımıdır handan hanım

Seni ne yazik ki o kadar iyi anliyorum ki kim ne dese neresinden baksa insan avutamiyor gonlunu gecmiyor

keşke burakla sevgisilikten ayrılsaydık. ozaman böyle üzülmezdim hakikaten de zevkine fal baktırabiliridim. ama biz bilidğin severek ayrıldık...

bence uzulme dıycem uzulceksın beklemek zordur bılırım ama en azından sevıyosun sevılıyosun bunun ıcın bıle mutlu olman lazım ya hıc sevılmesen bızım gıbı :18::18::18::18::18:
sevılmesem unuturm deme olmuyor zaman gerekıyor

kızlar avcılarda bi cafe var tarot bakıyo kesinlikle kac arkadasımı getırdıysem sevgılılerın ısımlerı söyledi kadın.sevgilim o dönem benden ayrılmıştı yalvardım resmen donmuyodu kesın bıttı dıodum yanı kadın barıscaksınz 3 gun sonra arıcak dedı gercektende o umutsuz vakada 3gun sonra aradı. öss için bişe söledi oda tutarsa kesınlıkle bılıo yanı adını söledı bana sevgılımın dusunun

kimki o avcılardaki hangi kafe:97:

Valla arkadaşlar OLGA diyorum Pinokya cafede çalışıyor süper üstelik kahve ile iskambile birlikte bakıyor 15 tl

Kimmmiiisss?? nerde avc da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…