İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar olgu hangi kafede bakiyor.biri bana solesin acilll:) yarin gitmeyi dusunuyorummm

kadıkoyde oldugunu bılıyorum starbucks yanındakı yada karsısında bır cafe ama adını bılmıyroum shery ıyı bılıyor bende gıtmek ıstıyorum yarın beraber gıdebılırız ay dılencı gıbı oldum bolede tek gıtmek ıstemıyorum oyuzden

iyi geceler herkese,
uzun zamandır foruma giremez olmuştum. eskilerin çoğu yok sanırım. beni bilen bilir, bilmeyen eski mesajlarıma bakabilir :) bundan 2 sene öncesine kadar ayda yılda bir fal baktırırdım geçmişimi bilse falcılar aaa ne kadar doğru bildi derdim. benim bu fal müptelalılığına bulaşmam 2 sene öncesinde eşimle boşanma davası açtığım zamanlara tekabül ediyor. bütün falcılar gelecek, barışacaksınız, hatta erkek kız çocuk sahibi ettiler beni ama verdiği tarihler öncegündü, sonra hafta, sonra ay, sonra da yıl ama hiç dedikleri olmadı. bana bu işin olmayacağını biteceğini ne hikmetse hep erkek falcılar dedi. melekler kahvesi kerim, symbol tarık ve levent. hep bir sinirle ayrıldım yanlarından. sonuçta seviyordum eşimi. bu şahısların içinde en doğru tahminleri yapan kesinlikle tarık tı. levent çoğu şeyimi bilemedi sadece biteceğini söyledi. kerim levente göre daha iyiydi ama tarık ı tek geçerim. ve ben bu hafta boşandım. elbette gidip çok tatmin ederek yanlarından çıktığım falcılar oldu. beni en çok çekimine alan kadınlar kahvesi dilek, sentimiento güldü. dilek arada bilsede gül ün dediği hiç bir şey olmadı. uzun zamandır fal baktırmıyorum. en azından parayla :) online kahve falı bakan bir site var. canım fal baktırmak istediği zaman oraya giriyorum. hem zamandan hem nakitten tasarruf ediyorum

starbucksin ordaysa nostradamus kafedir o zaman.. yarin kacta orda olucaksin belki denk geliriz hehehh:))

ogleden sonra dusunuyorum ama tek gıtmek ıstemedıgım ıcın buyuk ıhtımalle gelem yanıma arkadas bulana kadar sen kacta olucaksın

bende ogleden sonra 2-2 bucuk gibi orda olurum sanirimm.. zaten bende tek gidicem malesef.uzun zamandir baktirmiyorum fal krizm geldi:)

forumda kimse online olmadığında göre herkes falcıda :)) akşama herkesten yorum bekliorum :)) burak seni çok seviyorum aşkımm benim

hani forum da reklam yasak ya...
bu da bi tarz reklam bana ne sevgiliye msg gönderilcek siteler var onnara giriniz sayın şerrrrii...
ne bu bööle zırt pırt seviyom öpüyom falan...olmuyo ama olan vaaar olmayan vaaar...

heehehehehehe yaşasın kötülük....ayyy iice sardım hiçbişii ciddiye alamıyom...zaten fal mal da baktıramadım onun yerine gidip içtim içtim geldim...özür şerricim alkole ver bi birayla bu haldeyim gerisini sen düşün...kurtarın beni ciyaaaakkkk :84::84::84:

not: bu mesajdan sora şerrinin laneti yakamı bırakmazda başıma bişi gelirse tek sorumlusu kim biliyosunuz...hakkınızı helal edin...

keşke burakla sevgisilikten ayrılsaydık. ozaman böyle üzülmezdim hakikaten de zevkine fal baktırabiliridim. ama biz bilidğin severek ayrıldık...

yok kuşum severek ayrıldık hikaye...nereden biliyorum?
kendimden biliyom kısmet olursa sana anlatırım bi gün...
seven adam sevgisinin adam gibi arkasında durur...
durmuyosa adam değildir...hele bu siteyi okuyosa bu kadar seni kıvrandırıp da olduu yerde sayıyosa kızma ama sen daha iyilerine layıksın derim...
walla tepem attı...
OLUM BURAKMISIN NESİN ...ANASI EL BEBEK GÜL BEBEK YETİŞTİRDİĞİ KIZINI SEN ÜZESİN DİYE Mİ DOĞURDU?
AZCIK ERKEK OL DA İSTEMİYORUM DE YA DA ADAM GİBİ SEVGİNİN ARKASINDA DUR!
YUH BE BU BEYNİ SULANMIŞ KUYRUĞUNU NERESİNE SIKIŞTIRDIĞI BELLİ OLMAYAN ERKEKLERE DE BEN HASTAYIM...WALLA DOBRA NE İSTEDİĞİNİ BİLEN VE İFADE ETMEYİ BECEREN ERKEK YOK YAHU PİYASADA!

OOOHHH....walla içim parçalandı kaç gündür yahu!

hay ağzına sağlık.hepsi ıssız oldu bu adamların

yok bence erkek nesli bozuldukça geriye kalan bi avuç kendini bilmez kendini nimetten sandı...
niye? çünkü biz bu sevgi kavramıyla tanışık/alışık olmayan tuhaf yaratıkların gözünün içine bakıyoruz, onlarda kendini bişi sanıyo.hatta fazla sevgiden alerji olyolar sanki uyuzlar..!
sonuç?
sonuçta da buluyolar başlarına bela bi peynir cinsi (Allahın sopası yok tabe) sorada yanlış yaptım ama napiim donum yıkanıyo en azından moduna giriyolar. bari bunu kaybetmiim die bu neyidüü belirsiz peynir cinsini pohpohluyolar bi de...
en son bölüme kadar hayatın dibine vuran bu zatlar, gider ayak dine adıyolar kendilerini...nie? vicdan yusuf yusuf seslerinden inlio çünkü!
malum durumlar işte...cins bunlar...bu modeller defolu kabul edelim arkadaşlar

cins ismi:ıssızus homosafiyenus...hehehehe

Son düzenleme:
Ben yarin 11 gibi beylikduzunden cikip olguya gidicem, gelmek isteyen varsa beraber gidelim, arabayla gidicem yakin oturanlar veya yol ustunde olanlari alabilirin.

Iyi geceler herkese

Melekler Kahvesi tam olarak nerdedir, randevu ile mi gidiliyor ve oradaki en iyi falcı hangisidir bu konularda bana yardımcı olabilecek birileri var mı? :)

Ohhh hepimizin yerine konuşmuş, mert olmalı erkek; ama bunlar ne istediğini bilmiyor ki mert olsun. Kaybettikten sonra hepsi köpek oluyor

olguya 2. kere baktırdım gercekten ııdı ama sıze soruyorum kızlar yelkovan cafe ıcın sayfalara bıraz baktım ama sızın fıkrınız nedır ıımıdır handan hanım

ben baktırdım erkek arkadasımla tatilde tanışmışar o sölemişti bana o zaman gizliden gitmiştim, kadının hiç bi dediği aklımda değil ama gözlerini büyüteerk anlatıyordu onun demesine göre biz evelenecktik lakin yolarımız ayrıldı bilemiycem :)

Soganlik Emine'nin dedikleri yavas yavas cikiyor arkadaslar, ayrica Mona Liza'da Guler adinda bi falci var oda ortalama ayni seyleri soylemisti, onun soyledigi birsey'de cikti. Bundan sonrakileri merak ediyorum cikacakmi diye :)

Soganlik Emine'nin dedikleri yavas yavas cikiyor arkadaslar, ayrica Mona Liza'da Guler adinda bi falci var oda ortalama ayni seyleri soylemisti, onun soyledigi birsey'de cikti. Bundan sonrakileri merak ediyorum cikacakmi diye :)

bana da dediği birşey dün çıktı söylerken pek ihtimal vermiyordum inş. diğerleri de çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…