- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
kadıkoyde oldugunu bılıyorum starbucks yanındakı yada karsısında bır cafe ama adını bılmıyroum shery ıyı bılıyor bende gıtmek ıstıyorum yarın beraber gıdebılırız ay dılencı gıbı oldum bolede tek gıtmek ıstemıyorum oyuzden
starbucksin ordaysa nostradamus kafedir o zaman.. yarin kacta orda olucaksin belki denk geliriz hehehh:))
ogleden sonra dusunuyorum ama tek gıtmek ıstemedıgım ıcın buyuk ıhtımalle gelem yanıma arkadas bulana kadar sen kacta olucaksın
forumda kimse online olmadığında göre herkes falcıda :)) akşama herkesten yorum bekliorum :)) burak seni çok seviyorum aşkımm benim
keşke burakla sevgisilikten ayrılsaydık. ozaman böyle üzülmezdim hakikaten de zevkine fal baktırabiliridim. ama biz bilidğin severek ayrıldık...
hay ağzına sağlık.hepsi ıssız oldu bu adamların
Bu son cumlede bahsettıgın kısı emıne mı....merak ettımmmm
yok kuşum severek ayrıldık hikaye...nereden biliyorum?
kendimden biliyom kısmet olursa sana anlatırım bi gün...
seven adam sevgisinin adam gibi arkasında durur...
durmuyosa adam değildir...hele bu siteyi okuyosa bu kadar seni kıvrandırıp da olduu yerde sayıyosa kızma ama sen daha iyilerine layıksın derim...
walla tepem attı...
OLUM BURAKMISIN NESİN ...ANASI EL BEBEK GÜL BEBEK YETİŞTİRDİĞİ KIZINI SEN ÜZESİN DİYE Mİ DOĞURDU?
AZCIK ERKEK OL DA İSTEMİYORUM DE YA DA ADAM GİBİ SEVGİNİN ARKASINDA DUR!
YUH BE BU BEYNİ SULANMIŞ KUYRUĞUNU NERESİNE SIKIŞTIRDIĞI BELLİ OLMAYAN ERKEKLERE DE BEN HASTAYIM...WALLA DOBRA NE İSTEDİĞİNİ BİLEN VE İFADE ETMEYİ BECEREN ERKEK YOK YAHU PİYASADA!
OOOHHH....walla içim parçalandı kaç gündür yahu!
olguya 2. kere baktırdım gercekten ııdı ama sıze soruyorum kızlar yelkovan cafe ıcın sayfalara bıraz baktım ama sızın fıkrınız nedır ıımıdır handan hanım
Soganlik Emine'nin dedikleri yavas yavas cikiyor arkadaslar, ayrica Mona Liza'da Guler adinda bi falci var oda ortalama ayni seyleri soylemisti, onun soyledigi birsey'de cikti. Bundan sonrakileri merak ediyorum cikacakmi diye :)
bana da dediği birşey dün çıktı söylerken pek ihtimal vermiyordum inş. diğerleri de çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?