İstanbul'da Fal - Falcılar

Ne kadar doğru söylemişsin arkadaşım... hepsi kendini birşey zannediyor aslında onlara o anlamları yükleyenlerde bizleriz.. eee adamlar elbette şımarır!!! benim anneannem he derdi kız aklı kaz aklı diye ne kadar doğruymuş

cnm yorumunu simdi okudum. Ama inanin bnm sevgilim gercekten bni cok sevior ayni bnm onu sevdgm gbi. Bizim iliskimizn bitme nedeni bnm. Affedilmicek bsy diildi affedicek biliorum. Bn bgn burak kos desem elsiz kolsuz kosar biliorum ayni sekilde bnde onun ufacik basi agrisa cnmi veririm iii olsun diye. Allah ayagini tasa deyirmesin sevgilimin... Yigidi oldur hakkini yeme demisler. Hem hislidir hemde issiz diildir bnm sevgilim... Suan oldugum yerde onunda olmasi icin dunyalari verirdim. Reklam yasak sbb biliorum :)) avcilardaki falciyi bnde duymustum bu arada cok iimis

eboss olguya gıttınmı begendınmı..bu arada ben gule kesın gıtmek ıstıyorum..

olguyu bende merak ediyorum yorumları takıp ediyorum ama sık fal baktırınca kötü etkilendiğimi düşünerek kendımı durduyorum :) gül e kasımda gitmiştik 3 arkadaşımla güzel olacak olcak dedi kızları yolladı sonra aksi olunca kendımı kötü hissettim kızlara karşı of gül.... bana da siz barışmadan önce senınkı yenı bi başlangıç yaptım biri var diyecek sakın gelme oyununa ınanma sakin ol dedı herkes barışcaksın yok başkası derken hoop şubatta biri çıktı benım esas oğlanda. tabı gül ün verdiği barışma tarıhı çoktan geçti ama benımkı biriyle ilişkisi varmış ayağında mı evet ben sakin durdum mu hayır şuan yenı yenı sakınledım ama bakalım eğer barışırsak gül az ve öz bilmiş olcak...

olgu nerde arkadaşlar daha önce duymamıştım..

safiyeye ben çaresiz zamanlarımda o kadar çok gittim ki hiç bişi bilemedi ve insanın ağzından acaip lafalıyo:18:

arkadaşlar gidenler birisi mümkünse özelden soğanlık'taki emine'nin adresini atabilir misiniz bana?

enerjisinden mi bilmiyorum gittiğim falcılar arasında kendimi en çok güle yakın hissediyorum çok sıcak biri olduğundan sanırım, söylediği hiçbişey bana çıkmamasına rağmen ama bazılarına tam nokta atışı yapıyor bazılarına ( örneğin bana) dedikleri nasıl bir türlü çıkıyor anlamıyorum. çünkü her gittiğimde aynı şeyleri söylüyor, eminim birden fazla gidenlere de o şekildedir. kader hakikaten sürekli değişiyor mudur nedir :S

kimmiş peki bu avcılardaki falcı ??

kızlar bunu yazmak istemezdim ama hani, ben bugun ark.ımla emineye gittim hic begenmedim
ne gecmişle ilgili duzgun bişi söledi ne gelecekle ilgili.5 dakkadan bile kısa sürdü.kısmetlisin cok dedi öle bişey yok.iş deiştirmicen aynı iş dedi iş deiştirmeyi dusunuyorum ailede uniformalı olan biri var dedi iş acısından uniformalı kimse yok..eski sevdigim bi cocuk vardı onla olmaz ama sende cok takmamıssın dedi ki ben yıllarca kafaya taktım.yeni biri cıkcak dedi..ben nerden olcagını söleyince tavsiye uzerine dedi..dogru duzgun bişi anlatmadı hep ben sorunca söledi bida aksini sölesem de öle die iddia etti.ya sen ya ark.ın bankada işi olcak dedi.ark.ım icin ögretmenligi dusunmuyosun istemiosun dediki öle bişi yok:S yani kısacası benim icin baya hayal kırıklıgı oldu

kızlar benm avcılarda baktırdıgım müthiş sevglimn adına boyuna kılosuna okuluna hersyı bıldı 3gun snra snı arıcak dedı hıc ummadıgım halde aradı ve suan barıstık hala ınanamyorm sanırsam adı nostaljı kafe sokak arası byerde zaten adı cafe ama sırf fal ıcın duruo ıcerde 2 masa faln var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…