ıssız değil şekerim HİSSİZ ADAM olmuşlar duygusuz,pervasız sebep türkiyede 12 kadına 1 erkek düşüyor olması heralde şımarıklıktan napıcaklarını şaşırdılar.amazon kadınları gibi bunları üremek için kullanıp yok etmek lazım taaa ozamanlardan kadınlar işi biliyomuş.
Senin adina cok sevindim, dedigin gibi umarim diger seylerde cikar :)
yok kuşum severek ayrıldık hikaye...nereden biliyorum?
kendimden biliyom kısmet olursa sana anlatırım bi gün...
seven adam sevgisinin adam gibi arkasında durur...
durmuyosa adam değildir...hele bu siteyi okuyosa bu kadar seni kıvrandırıp da olduu yerde sayıyosa kızma ama sen daha iyilerine layıksın derim...
walla tepem attı...
OLUM BURAKMISIN NESİN ...ANASI EL BEBEK GÜL BEBEK YETİŞTİRDİĞİ KIZINI SEN ÜZESİN DİYE Mİ DOĞURDU?
AZCIK ERKEK OL DA İSTEMİYORUM DE YA DA ADAM GİBİ SEVGİNİN ARKASINDA DUR!
YUH BE BU BEYNİ SULANMIŞ KUYRUĞUNU NERESİNE SIKIŞTIRDIĞI BELLİ OLMAYAN ERKEKLERE DE BEN HASTAYIM...WALLA DOBRA NE İSTEDİĞİNİ BİLEN VE İFADE ETMEYİ BECEREN ERKEK YOK YAHU PİYASADA!
OOOHHH....walla içim parçalandı kaç gündür yahu!
eboss olguya gıttınmı begendınmı..bu arada ben gule kesın gıtmek ıstıyorum..
hepimizin çıksın ya burda okuyunca çıkan fal haberlerini öyle çok seviniyorum ki :)
bunu söylemezsem çatlarımmm.... ama bu benim aklıma 8 gün sonra geldi şimdi silenta da anlattım. arkadaşlar 1 ay once olgu bana dedi ki, mart ayında sevgilin bir kız arkadaşınla telde konuşacak. o konuşmanın ardından seni arayacak. ama bu konuşmanın içeriği ne olacak bilmem demişti.
olay su, geçtiğimiz perş. bir arkadaşım burağı arıo detayları anlatmıyorum. o teli kapatıo 15 dakka sonra beni arıo :)))) gerçi sonra kıyamet kopuo ama olgu zaten gel git yaşayacaksınız demişti :))) off olgu off. şimdi aklıma geldi paylaşmak istedim...
kızlar ara ara giriyorum okuyorum takipteyim sizleri,unuturmuyum hiç aşk olsun
canım çok tşkr ederim iyi dileklerin için, Allah sizlerinde gönlüne göre versin inşşşşş.
pendik safiyeyi sordum bir kaç gidene çok iyi olmadığını söylediler 30 liraymış gitmeden düşünün derim
bu arada qereci sana cvp yazamadım cnm mailini aldım akşam yazıcam
öptüm sizleri koccaamannnn fazla dertlenmeyin kederlenmeyin takmayın kafaya iyi düşünün iyi şeyler olsun
arkadaşlar gidenler birisi mümkünse özelden soğanlık'taki emine'nin adresini atabilir misiniz bana?[/QUOTEmesaj gonderdım cnım sana
Ben yarin 11 gibi beylikduzunden cikip olguya gidicem, gelmek isteyen varsa beraber gidelim, arabayla gidicem yakin oturanlar veya yol ustunde olanlari alabilirin.
Iyi geceler herkese
şekerim sen haftaya emineye gitmiyecekmiydinnn
Gidecegim kesinlikle :)
ay bayılcim kim ki bu avcılardaki buda yeni çok acil yorum bekliyorum kızlar bu avcılara .yakında kredi çekcem bankadan ohaldeyim valla .gerçekten kızlar tanıyan bilen bi yorum yazsın lütfen nerdedir ,ne bakar,kaça bakar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?