İstanbul'da Fal - Falcılar

birtanemi falcı var ? birde şekeri diye birisi varmış canım avcılarda bilgin varmı ?

aman yok ben gitmiicem o zamn o kadar yolu gidemem valla iyi diyende var ama senin gibi hayl kırıklığı yaşayanda çok fazla

kızlar slm,
bugün emine abla ile konuştum aranızdan bir kaç kişi avrupa yakası'na gelebilirmisin diye sormuş bana derki ;baktırmak isterlerse sen organize et
levent-maslak-sarıyer civarında bir yerde buluşabiliriz,siz gününe,yerine ve saatine karar verin bana mail atarsınız emine abla ve ben çıkıp geliriz.
ilgilenenlere duyurulur.

ben bı kac yere baktrdım kızlar herkez aynı seylerı soyluyo ama bu kadın bı kere gecmısındekı herseyı ortaya dokuyo ve gelecek ıcınde baya kesın seyler soyluyo cogu cıktı bıle benm.kac arkdasdmla gttysem ıcerden şoke çıktılar nasıl bılıo bukdr sey bılmyrm ama durum bu arkdsıma 2 vakte ayrılcaksınz 3.kısı gozukuo dedı 2ay snra kocasını yatak odasında kadınla bastı

adı ne bakan kişinin teli varmı kaça bakıo canım ??

güzeller bakırköyde bildiğiniz falcı varmıdr iyi bakan? çoğuna görüündüm ama keşfetmediğim vardır belki

ya kızlar zaten tek kısı bakıo sadece salı gunlerı yok nosuda yok 25 olmus dye duydum ben 20ye baktrmıstm ama dolu dolu yarım saat boyunca konusuyo hemde öle genelleme yapıp atıp tutmuyo yok ılerde sansın acılcak faln dye degıl sunu yapcan bunu yapcan buraya gtcen kesın ve net seyler söyluyor cafenın adını öle htrluyrm ama ıstersnz bekleyn ben kesın öğrenp haber verm sıze

iyide adres doru düzgün bilmeden kadın ordamıdır değilmidir tam kestiremeden de gidilmezki yahu

Gecmis sayfalarda biri bahsetmisti bu konudan eger Levent ve Maslak civarında toplanılırsa ben gelirim hatta 2 arkadsım daha gelir. Yalnız hafta içi olursa sevinirim.

peki ne falı bakıyo? :82:

Bugün ilk kez Olguya gittim. Çoktandır merak ediyordum kendisini.. En sonunda tanıştık :) Neyse konuya geliyim.. Falını beğendim. Kısa ve net bakıyo.. Gereksiz detaylara girmiyo (boy,kilo,saç rengi, hastalık vs..) Direk hedefe yönelik baktı.. Benim düşüncelerimi okudu diyebilirim:) Ama mantıklı şeyler söyledi.. En azından olabilme ihtimali yüksek olan şeyler.. Bakalım zaman göstericek her şeyi.. Bekleyip göricizzz

olgudan allah razi olsun. Soyledikleri cikmasa bile bnm icimi hep rahatlatmistr olgu iyi enerjisiyle. Hoss solediklerinin cogu cikti bir tek hayatimin askimi bekliyorum baska bsy bekledgmde yok hayattan bunu kimse soylemese bile beklicegim icin sorun yok

ayy benimkilerde çıkar inşallah :) ama biraz sert bi ifadesi var. yani öle çok sohbet havasında geçmiyo.. pat pat söyleyip bitiriyo falı :) ama genede iyi moral verdi bana.. umarım dedikleride çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…