kızlar benm avcılarda baktırdıgım müthiş sevglimn adına boyuna kılosuna okuluna hersyı bıldı 3gun snra snı arıcak dedı hıc ummadıgım halde aradı ve suan barıstık hala ınanamyorm sanırsam adı nostaljı kafe sokak arası byerde zaten adı cafe ama sırf fal ıcın duruo ıcerde 2 masa faln var
kızlar bunu yazmak istemezdim ama hani, ben bugun ark.ımla emineye gittim hic begenmedim
ne gecmişle ilgili duzgun bişi söledi ne gelecekle ilgili.5 dakkadan bile kısa sürdü.kısmetlisin cok dedi öle bişey yok.iş deiştirmicen aynı iş dedi iş deiştirmeyi dusunuyorum ailede uniformalı olan biri var dedi iş acısından uniformalı kimse yok..eski sevdigim bi cocuk vardı onla olmaz ama sende cok takmamıssın dedi ki ben yıllarca kafaya taktım.yeni biri cıkcak dedi..ben nerden olcagını söleyince tavsiye uzerine dedi..dogru duzgun bişi anlatmadı hep ben sorunca söledi bida aksini sölesem de öle die iddia etti.ya sen ya ark.ın bankada işi olcak dedi.ark.ım icin ögretmenligi dusunmuyosun istemiosun dediki öle bişi yok:S yani kısacası benim icin baya hayal kırıklıgı oldu
ben bı kac yere baktrdım kızlar herkez aynı seylerı soyluyo ama bu kadın bı kere gecmısındekı herseyı ortaya dokuyo ve gelecek ıcınde baya kesın seyler soyluyo cogu cıktı bıle benm.kac arkdasdmla gttysem ıcerden şoke çıktılar nasıl bılıo bukdr sey bılmyrm ama durum bu arkdsıma 2 vakte ayrılcaksınz 3.kısı gozukuo dedı 2ay snra kocasını yatak odasında kadınla bastı
ya kızlar zaten tek kısı bakıo sadece salı gunlerı yok nosuda yok 25 olmus dye duydum ben 20ye baktrmıstm ama dolu dolu yarım saat boyunca konusuyo hemde öle genelleme yapıp atıp tutmuyo yok ılerde sansın acılcak faln dye degıl sunu yapcan bunu yapcan buraya gtcen kesın ve net seyler söyluyor cafenın adını öle htrluyrm ama ıstersnz bekleyn ben kesın öğrenp haber verm sıze
kızlar slm,
bugün emine abla ile konuştum aranızdan bir kaç kişi avrupa yakası'na gelebilirmisin diye sormuş bana derki ;baktırmak isterlerse sen organize et
levent-maslak-sarıyer civarında bir yerde buluşabiliriz,siz gününe,yerine ve saatine karar verin bana mail atarsınız emine abla ve ben çıkıp geliriz.
ilgilenenlere duyurulur.
ya kızlar zaten tek kısı bakıo sadece salı gunlerı yok nosuda yok 25 olmus dye duydum ben 20ye baktrmıstm ama dolu dolu yarım saat boyunca konusuyo hemde öle genelleme yapıp atıp tutmuyo yok ılerde sansın acılcak faln dye degıl sunu yapcan bunu yapcan buraya gtcen kesın ve net seyler söyluyor cafenın adını öle htrluyrm ama ıstersnz bekleyn ben kesın öğrenp haber verm sıze
evet hani gidipte begenende var ama ben tavsiye etmemaman yok ben gitmiicem o zamn o kadar yolu gidemem valla iyi diyende var ama senin gibi hayl kırıklığı yaşayanda çok fazla
evet hani gidipte begenende var ama ben tavsiye etmem
soganlık emine cnm 2 sayfa oncesinde yazdımKimden bahsediosunuz bn anlamdim??
soganlık emine cnm 2 sayfa oncesinde yazdım
peki ne falı bakıyo? :82:
Bugün ilk kez Olguya gittim. Çoktandır merak ediyordum kendisini.. En sonunda tanıştık :) Neyse konuya geliyim.. Falını beğendim. Kısa ve net bakıyo.. Gereksiz detaylara girmiyo (boy,kilo,saç rengi, hastalık vs..) Direk hedefe yönelik baktı.. Benim düşüncelerimi okudu diyebilirim:) Ama mantıklı şeyler söyledi.. En azından olabilme ihtimali yüksek olan şeyler.. Bakalım zaman göstericek her şeyi.. Bekleyip göricizzz
olgudan allah razi olsun. Soyledikleri cikmasa bile bnm icimi hep rahatlatmistr olgu iyi enerjisiyle. Hoss solediklerinin cogu cikti bir tek hayatimin askimi bekliyorum baska bsy bekledgmde yok hayattan bunu kimse soylemese bile beklicegim icin sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?