İstanbul'da Fal - Falcılar

emine ve olgudan baka falcı yokmu acaba çok mrak ediyorum sayfalardır emine -olgu neymiş bunlar bööle

nerde canım bu nostalji cafe ya? biraz tarif edebilir misin?

merhaba umutperi:)
evet sen uzuuun zamandır yoktun ve nasıl olduğunu merak ettim hep.demek ki böyle sonuçlanmış
üzüldüm.umarım bundan sonrası herşey iyi olur:)

anam 2 gün gelmedik 10 sayfa yazılmış bi durun ya:d:d uheuehue benim olgucum bitanedir ama demiştim ben: )) yalnız bugun olgu ile fal harici konuştum hataydan uçak kaldırıp giden kim ya:d bu forumdan mı 4 kişi hataydan gitmiş olguya anaaaaam: )) leeemmm falcımı meşhur edip sonra beni ona ulaşamaz hale getirmeyinnnn elimde bi o kaldı höytttt

bu arada belki gereksiz detay ama cuma olgu bana fal baktı ve dediki kızlı erkekli bir yere eglenmeye gidiceksiniz dedi yani kızlarla dedim hyr kızlı erkekli dedi....peki dedim...biz kızlarla buluştuk son anda 4 erkek geldi uehuehuhe saygılarrrr

o kdr dediğin çıkıyorda olgu şu sevdiğiminde dönse yaa ztn iki gündür yok ortalıkta ne karıştııyorsa dana bulyon hıh!!

merhaba umutperi:)
evet sen uzuuun zamandır yoktun ve nasıl olduğunu merak ettim hep.demek ki böyle sonuçlanmış
üzüldüm.umarım bundan sonrası herşey iyi olur:)

merhaba etoile :)
evet yaşadıklarım falalrın terside çıksa ben üzülmedim. zaten bitmiş bir şeyin kağıt üzerinde de bitmesi beni üzmedi canım. umarım bundan sonra gerşey herkes için iyi olur :)

cnm kimlere baktırmıstın mesela kimlerinki ters cıktı bicok kişi dolastım tarık sengül vs vs cıkmazsa cidden sinirlencem=S

bende maltepede oturuyorum banada numrasını veya adresini gönderebilirmisiniz

yakın tarihte bir arkadaşım emineye gitti.
çok memnun kaldığını yüzük attığını felan bilmişti..
şimdi sabırla dediklerinin çıkmasını bekliyor..
çıkarsa bende buraya yazarım..

ben gelirim kesinlikle. teline ulaşamadım zaten. çok merak ediyorum emine'yi:18:
ne zaman nerde kaçta. h.sonu benim için daha uygun h.içi olursa akşam olması gerek. çalışıyorum

arkadaşlar olgu bana yolculuğun var demişti işinle ilgili erteledğin bir yere gidiceksin demişti. emine ablada gecen gün aynı şeyi soledi. cuma belli oldu daha önce gitmeyi erteledğim bir iş seyahatime tekrar gitmem gerekio :) ani bir sehayat olduuu paylaşmak istedim bilginize...

umutlu perı gercekten uzuldum ama hayırlısı olsunn bosanmıs olman bırdaha bırlesmıycegın anlamına gelmezz gün dogmadan neler dogar ama bırde su var belkıde karsına öyle bırısı cıkacak kı gecmısı unutturacak..zaman herseyın ılacıdır kendını uzme....bırde tarıkk ben o cocuga cok ınanıyorumm o kadar falcı gezdım benım favorılerımdendır ben cocugun aslında cok sey gordugunu ama karsı tarafı uzmemek ıcın cok detaya gırmedıgıne ınanıyorumm....gül umut tacırı ama tarık gercekcı haklısınnn

ve 1.5 aylık fal orucundan sonra tekrar emıneye gıttımm...acıkcası korka korka ya olmıycak derse dıye ama gecen falıyla cok tutarlıydı benzar seyler soyledı güzel yorumlar yaptı...kadını cok samımı ve dürüst buluyorum halaa fal baktırasım yokk emınenın dedıklerı cıksın baska da bısı ıstemem

medyum talyaya bir kaç sefer gitmiştim, bir seneyi geçti gitmiyorum. çünkü dedikleri hiç çıkmadıı.

medyum Talya bana ve birbirimizden habersiz olarak gittiğimiz tüm arkadaşlarımıza aynı şeyleri söylemiş....acayip sallıyor ama herkese benzer felaket senaryoları ile türk filmi tadında fal bakıyor... hırsızlık, gölgeli ehliyet, boşanacak bi yakınınız, hasta bi aile üyesi, karanlık bi rahim ağzı, ilki düşük olmak üzere iki çocuk temel senaryosu...bi de asker şapkalı yeni birinden bahsetmiş hepimize... sağlam atıyor ama tutmuyor.... paraya ve zamana yazık

ya angel bende öyleyim:)..içimden fal baktırmak gelmiyor:)..1,5 ay oldu ve baktırasım yok!bu hafta sonu,fal konusunda tecrübelerine çok değer verdiğim bir arkadaşım...'süper' iyi bakan birisinden bahsetti ve bu hafta sonu gidecek idi.inanmayacaksın...ama sıfır ilgimi çekti!!!duruldum galibaa:)
neyse,bahsettiğim kişi hakkında ..iyi referans alırsam...paylaşırım!

ıste demek o bır hırs anıymıss delı gıbı falcı gezıyormusuzzz
cuma bende taksımdeydım dedım tarık a gıdeyım aradım ızınde dedıler sengulu aradım 9 kısı var dedıler normalde gıder beklerdımm ama umrumda olmadıı acıkcasıı yemegımı yedım keyfıme baktımmm
emıneye de gıttımm karsıya gectım dıye hanı oralara gıttımm eee emıneye ugramadan olmaz dedımm,ben kadını sevdıgım ıcın kendımı ona gıderken suclu hıddetmıyorum ama artıkk cıddden bakılan her falın otekı falın cıkmasını erteledıgıne ınanıyorummm....

sizleri okuyunca gözümün önüne bir terapi halkası geliyor. "ben fal bağımlısıyım" diyince herkes alkışlıyor falan. bu faldan vazgeçme hikayeleri diğerlerini umutlandırıyor.
tebrikler etoile. ama fal ansızın gelir, ve bi kere fal baktırırsan kaldığın yerden devam edersin
benim artık faldan başka kahve bağımlılığı gibi bir sorunum var :) ve o fincan muhakkak kapanıyor. bir gün o fincanın içine düşecem.

yani,fal merakım tabii hala devam ediyor:)bundan vazgeçmedim!ama o deli gibi her yeni falcı'yı deneme süreci gitti sanırsam!benim de güvendiğim 2-3 falcı var ve 'ihtiyaç' duyduğumda onlara giderim tabii.böyle keyifli oluyor:)...bu modun devam etmesini diliyorum tabii:)!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…