kızlar benm avcılarda baktırdıgım müthiş sevglimn adına boyuna kılosuna okuluna hersyı bıldı 3gun snra snı arıcak dedı hıc ummadıgım halde aradı ve suan barıstık hala ınanamyorm sanırsam adı nostaljı kafe sokak arası byerde zaten adı cafe ama sırf fal ıcın duruo ıcerde 2 masa faln var
iyi geceler herkese,
uzun zamandır foruma giremez olmuştum. eskilerin çoğu yok sanırım. beni bilen bilir, bilmeyen eski mesajlarıma bakabilir :) bundan 2 sene öncesine kadar ayda yılda bir fal baktırırdım geçmişimi bilse falcılar aaa ne kadar doğru bildi derdim. benim bu fal müptelalılığına bulaşmam 2 sene öncesinde eşimle boşanma davası açtığım zamanlara tekabül ediyor. bütün falcılar gelecek, barışacaksınız, hatta erkek kız çocuk sahibi ettiler beni ama verdiği tarihler öncegündü, sonra hafta, sonra ay, sonra da yıl ama hiç dedikleri olmadı. bana bu işin olmayacağını biteceğini ne hikmetse hep erkek falcılar dedi. melekler kahvesi kerim, symbol tarık ve levent. hep bir sinirle ayrıldım yanlarından. sonuçta seviyordum eşimi. bu şahısların içinde en doğru tahminleri yapan kesinlikle tarık tı. levent çoğu şeyimi bilemedi sadece biteceğini söyledi. kerim levente göre daha iyiydi ama tarık ı tek geçerim. ve ben bu hafta boşandım. elbette gidip çok tatmin ederek yanlarından çıktığım falcılar oldu. beni en çok çekimine alan kadınlar kahvesi dilek, sentimiento güldü. dilek arada bilsede gül ün dediği hiç bir şey olmadı. uzun zamandır fal baktırmıyorum. en azından parayla :) online kahve falı bakan bir site var. canım fal baktırmak istediği zaman oraya giriyorum. hem zamandan hem nakitten tasarruf ediyorum
merhaba umutperi:)
evet sen uzuuun zamandır yoktun ve nasıl olduğunu merak ettim hep.demek ki böyle sonuçlanmış
üzüldüm.umarım bundan sonrası herşey iyi olur:)
merhaba etoile :)
evet yaşadıklarım falalrın terside çıksa ben üzülmedim. zaten bitmiş bir şeyin kağıt üzerinde de bitmesi beni üzmedi canım. umarım bundan sonra gerşey herkes için iyi olur :)
kızlar slm,
bugün emine abla ile konuştum aranızdan bir kaç kişi avrupa yakası'na gelebilirmisin diye sormuş bana derki ;baktırmak isterlerse sen organize et
levent-maslak-sarıyer civarında bir yerde buluşabiliriz,siz gününe,yerine ve saatine karar verin bana mail atarsınız emine abla ve ben çıkıp geliriz.
ilgilenenlere duyurulur.
kızlar slm,
bugün emine abla ile konuştum aranızdan bir kaç kişi avrupa yakası'na gelebilirmisin diye sormuş bana derki ;baktırmak isterlerse sen organize et
levent-maslak-sarıyer civarında bir yerde buluşabiliriz,siz gününe,yerine ve saatine karar verin bana mail atarsınız emine abla ve ben çıkıp geliriz.
ilgilenenlere duyurulur.
iyi geceler herkese,
uzun zamandır foruma giremez olmuştum. eskilerin çoğu yok sanırım. beni bilen bilir, bilmeyen eski mesajlarıma bakabilir :) bundan 2 sene öncesine kadar ayda yılda bir fal baktırırdım geçmişimi bilse falcılar aaa ne kadar doğru bildi derdim. benim bu fal müptelalılığına bulaşmam 2 sene öncesinde eşimle boşanma davası açtığım zamanlara tekabül ediyor. bütün falcılar gelecek, barışacaksınız, hatta erkek kız çocuk sahibi ettiler beni ama verdiği tarihler öncegündü, sonra hafta, sonra ay, sonra da yıl ama hiç dedikleri olmadı. bana bu işin olmayacağını biteceğini ne hikmetse hep erkek falcılar dedi. melekler kahvesi kerim, symbol tarık ve levent. hep bir sinirle ayrıldım yanlarından. sonuçta seviyordum eşimi. bu şahısların içinde en doğru tahminleri yapan kesinlikle tarık tı. levent çoğu şeyimi bilemedi sadece biteceğini söyledi. kerim levente göre daha iyiydi ama tarık ı tek geçerim. ve ben bu hafta boşandım. elbette gidip çok tatmin ederek yanlarından çıktığım falcılar oldu. beni en çok çekimine alan kadınlar kahvesi dilek, sentimiento güldü. dilek arada bilsede gül ün dediği hiç bir şey olmadı. uzun zamandır fal baktırmıyorum. en azından parayla :) online kahve falı bakan bir site var. canım fal baktırmak istediği zaman oraya giriyorum. hem zamandan hem nakitten tasarruf ediyorum
medyum talyaya bir kaç sefer gitmiştim, bir seneyi geçti gitmiyorum. çünkü dedikleri hiç çıkmadıı.
ve 1.5 aylık fal orucundan sonra tekrar emıneye gıttımm...acıkcası korka korka ya olmıycak derse dıye ama gecen falıyla cok tutarlıydı benzar seyler soyledı güzel yorumlar yaptı...kadını cok samımı ve dürüst buluyorum halaa fal baktırasım yokk emınenın dedıklerı cıksın baska da bısı ıstemem
ya angel bende öyleyim:)..içimden fal baktırmak gelmiyor:)..1,5 ay oldu ve baktırasım yok!bu hafta sonu,fal konusunda tecrübelerine çok değer verdiğim bir arkadaşım...'süper' iyi bakan birisinden bahsetti ve bu hafta sonu gidecek idi.inanmayacaksın...ama sıfır ilgimi çekti!!!duruldum galibaa:)
neyse,bahsettiğim kişi hakkında ..iyi referans alırsam...paylaşırım!
ya angel bende öyleyim:)..içimden fal baktırmak gelmiyor:)..1,5 ay oldu ve baktırasım yok!bu hafta sonu,fal konusunda tecrübelerine çok değer verdiğim bir arkadaşım...'süper' iyi bakan birisinden bahsetti ve bu hafta sonu gidecek idi.inanmayacaksın...ama sıfır ilgimi çekti!!!duruldum galibaa:)
neyse,bahsettiğim kişi hakkında ..iyi referans alırsam...paylaşırım!
sizleri okuyunca gözümün önüne bir terapi halkası geliyor. "ben fal bağımlısıyım" diyince herkes alkışlıyor falan. bu faldan vazgeçme hikayeleri diğerlerini umutlandırıyor.
tebrikler etoile. ama fal ansızın gelir, ve bi kere fal baktırırsan kaldığın yerden devam edersin
benim artık faldan başka kahve bağımlılığı gibi bir sorunum var :) ve o fincan muhakkak kapanıyor. bir gün o fincanın içine düşecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?