İstanbul'da Fal - Falcılar

merak etmiyorum ama kim o güvendiğin falcılar. kim o kim o! :)

merak etmiyorum ama kim o güvendiğin falcılar. kim o kim o! :)

uzun zamandır siteye girmiyordum... benim nickimle girerek Medyum Talya övülmüş... canım sıkılmadı desem yalan olur...
ama bugünlerde fal baktırmam lazım... beni bi süreliğine durduracak bi falcıya ihtiyacım var...
kızlar size bu konuda güveniyorum: hangisine gideyim: Symbol Tarık mı, nerde çalışıyo bilmiyorum ama Olgu mu, Soğanlık Emine mi, kadınlar kahvesi Şengül mü?
ya da başka bir isim mi önerirsiniz.... tavsiyelerinizi bekliyorum... teşekkürler....

kımdır mesaj atarmısın rıca etsem ozelden

bi öğren bakalım kimmiş :))

ben kimseyi önermiyorum ama o bahsettiğin falcıların hepsi beğenilen falcılar. zaten falı çıkanlar yazıyor sayfaya. ve son birkaç sayfada olgu ve eminenin çıkan falları ağırlıkta.

ben kimseyi önermiyorum ama o bahsettiğin falcıların hepsi beğenilen falcılar. zaten falı çıkanlar yazıyor sayfaya. ve son birkaç sayfada olgu ve eminenin çıkan falları ağırlıkta.

uzun zamandır girmediğim için sayfalardır okuyorum artık gözlerim karıncalanmaya başladı, olgunun nerede fal baktığını göremedim, bana söyleyebilecek olan var mı?

Boşandığına üzüldüm. özelliklede eşini sevdiğin halde boşanman bu işi zorlaştırmıştır. Inşallah az zararla kendine gelip toplayabileceksin. Ve eğer çok büyük bir sorun yoksa belki de ileride tekrar birşeyler olur. Geçmişe çok takılı yaşamamak bu işin en iyi çözümü. Herşey gönlünce olsun.

Olgu nostradamus caffee kadıköy şubesinde bakıyor. Bahariye ye çıkarken starbucks' un yanı. Ben salı gitmeyi düşünüyorum. Umarım beni tatmin eder

sherryyy!!! insallah diger soyledikleri de cikar hi? bana soyledikleri de cikar o zaman belki ne dersin? :)
ya ciksin hep fallarimiz! ozellikle sen, ben, goddess acil fallarinin cikmasi gerekenleriz sanrim? :)) kizlar valla gozum kulagim sizden gelecek iyi haberlerde :) ben de ya bu hafta iyi haberler verecegim ve hem emine yi hem olgu yu tescilleyecegim ya da haberler kotu olacak ve benim de moralim sifirlanacak..
dua isiyorum hepinizden..

Gecmis sayfalarda biri bahsetmisti bu konudan eger Levent ve Maslak civarında toplanılırsa ben gelirim hatta 2 arkadsım daha gelir. Yalnız hafta içi olursa sevinirim.

arkadaşlar perşembe ya da cuma akşamı veya cumartesi gününe ayarlarsanız ben taksim beşiktaş levent ya da maslak civarına gelebilirim. emineyi çok merak ediyorum

evettt bugün olguya gittimmm genel olarak mantıklı konustu kilit bi konum vardı onun içinde olumlu seyler söledi ama işte nisan ayında olmazsa ben bu fal olayını kapatırım zira yazdan beri 1 senedir ötelenio fallarım olgunun bilimsel havası hosuma gitti bikac nokta atısı oldu güven verdi hadi artık evrene sinyal cakıorumm olcaksa olsunnn=))

arkadaşlar bakırköyde ki çiğdemi deneyen oldmu ço meşhur bi gittnmi en az 3 saat bekliyosun ? baktıran varsa fikrini paylaşabilirmi ? :79:

allah herkesşn gonlune gore versin tabiki.. brz sacma bşr yaklaşım olabilir ama fallarda ne dendigiyle pek ilgilenmiyorum canım :) fallarda dönmeyecek dese ne olacak ki ben burağı sevmekten vazmı gececeğim :) ömrümü vermişim ben ona bn sdc ilişkiden vazgectim saygı duyuyorum onun kararına. ama bu demek değilki ondan vazgectim. ben o olmasada onu sevmeye devam edeceğim... onu sevmek için onun varlığına ihtıyac duymuyorum. ama tabiki deliler gibi ozluyorum o başka...

ama tabiki falların cıkmasınıda isterim gelsin hayatımın aşkı... allahım sabır versin hepimize

ya ben baktrdımda pek işime gelmeyen şeyler söyledi çoğu kişide her dediği çıkıyo felan diyince moralim bozuldu çokk

bana da bir arkadaşım demıştı bana çıktı diye ama bana tersi oldu 3 yıl önce dönmüycek başkasıyla olcaksın dedi tarif bile etti ama benımkı döndü ve hayatıma ondan başkası da girmedi :) ben çıkmayan bir örneğim takma yani çiğdemi bence :)

ya ben baktrdımda pek işime gelmeyen şeyler söyledi çoğu kişide her dediği çıkıyo felan diyince moralim bozuldu çokk

canım hiç moralini bozma. ben bilmem ciğdemi ama kimler ne dedi. yok 30 hazirana kadar evlenecek yok senden nefret edio yok nblm işte senden baakslarıyla neler yapıo vs... ama buragı ben bilirim baskası değil... içimden gelen ses onun bunları asla yapmayacağını soyluodu hatta adamla kavga ettim okdr yani. sende içinden gelen sesi dinle doğru yonlendiriri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…