yani,fal merakım tabii hala devam ediyor:)bundan vazgeçmedim!ama o deli gibi her yeni falcı'yı deneme süreci gitti sanırsam!benim de güvendiğim 2-3 falcı var ve 'ihtiyaç' duyduğumda onlara giderim tabii.böyle keyifli oluyor:)...bu modun devam etmesini diliyorum tabii:)!!!
merak etmiyorum ama kim o güvendiğin falcılar. kim o kim o! :)
ben bı kac yere baktrdım kızlar herkez aynı seylerı soyluyo ama bu kadın bı kere gecmısındekı herseyı ortaya dokuyo ve gelecek ıcınde baya kesın seyler soyluyo cogu cıktı bıle benm.kac arkdasdmla gttysem ıcerden şoke çıktılar nasıl bılıo bukdr sey bılmyrm ama durum bu arkdsıma 2 vakte ayrılcaksınz 3.kısı gozukuo dedı 2ay snra kocasını yatak odasında kadınla bastı
ya angel bende öyleyim:)..içimden fal baktırmak gelmiyor:)..1,5 ay oldu ve baktırasım yok!bu hafta sonu,fal konusunda tecrübelerine çok değer verdiğim bir arkadaşım...'süper' iyi bakan birisinden bahsetti ve bu hafta sonu gidecek idi.inanmayacaksın...ama sıfır ilgimi çekti!!!duruldum galibaa:)
neyse,bahsettiğim kişi hakkında ..iyi referans alırsam...paylaşırım!
uzun zamandır siteye girmiyordum... benim nickimle girerek Medyum Talya övülmüş... canım sıkılmadı desem yalan olur...
ama bugünlerde fal baktırmam lazım... beni bi süreliğine durduracak bi falcıya ihtiyacım var...
kızlar size bu konuda güveniyorum: hangisine gideyim: Symbol Tarık mı, nerde çalışıyo bilmiyorum ama Olgu mu, Soğanlık Emine mi, kadınlar kahvesi Şengül mü?
ya da başka bir isim mi önerirsiniz.... tavsiyelerinizi bekliyorum... teşekkürler....
ben kimseyi önermiyorum ama o bahsettiğin falcıların hepsi beğenilen falcılar. zaten falı çıkanlar yazıyor sayfaya. ve son birkaç sayfada olgu ve eminenin çıkan falları ağırlıkta.
uzun zamandır girmediğim için sayfalardır okuyorum artık gözlerim karıncalanmaya başladı, olgunun nerede fal baktığını göremedim, bana söyleyebilecek olan var mı?
Olgu nostradamus caffee kadıköy şubesinde bakıyor. Bahariye ye çıkarken starbucks' un yanı.Ben salı gitmeyi düşünüyorum. Umarım beni tatmin eder
arkadaşlar olgu bana yolculuğun var demişti işinle ilgili erteledğin bir yere gidiceksin demişti. emine ablada gecen gün aynı şeyi soledi. cuma belli oldu daha önce gitmeyi erteledğim bir iş seyahatime tekrar gitmem gerekio :) ani bir sehayat olduuu paylaşmak istedim bilginize...
ya aramızda fal bakan yok mu biri ses ediversin :)))
Gecmis sayfalarda biri bahsetmisti bu konudan eger Levent ve Maslak civarında toplanılırsa ben gelirim hatta 2 arkadsım daha gelir. Yalnız hafta içi olursa sevinirim.
arkadaşlar bakırköyde ki çiğdemi deneyen oldmu ço meşhur bi gittnmi en az 3 saat bekliyosun ? baktıran varsa fikrini paylaşabilirmi ? :79:
sherryyy!!! insallah diger soyledikleri de cikar hi? bana soyledikleri de cikar o zaman belki ne dersin? :)
ya ciksin hep fallarimiz! ozellikle sen, ben, goddess acil fallarinin cikmasi gerekenleriz sanrim? :)) kizlar valla gozum kulagim sizden gelecek iyi haberlerde :) ben de ya bu hafta iyi haberler verecegim ve hem emine yi hem olgu yu tescilleyecegimya da haberler kotu olacak ve benim de moralim sifirlanacak..
dua isiyorum hepinizden..
3 yıl önce baktrdım söylediklerinin net olarak tam tersi çıkan tek falcı benim için...,
ya ben baktrdımda pek işime gelmeyen şeyler söyledi çoğu kişide her dediği çıkıyo felan diyince moralim bozuldu çokk
ya ben baktrdımda pek işime gelmeyen şeyler söyledi çoğu kişide her dediği çıkıyo felan diyince moralim bozuldu çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?