İstanbul'da Fal - Falcılar

hala berabermisiniz bari :) o donemde ne kadar ayrı kalmıştınız brz ozel oldu ama mrk ettim :)

canımsın ya saol.. bütün psikolojimi bozdu kadın hani birde arkadaşlarım felan her dediği çıkıo bilmem ne diyince ben iyice sinir oldum olaya hastalık, aşk berbat, acıların kadını yaptı beni resmen

evet bazıları cidden saçmalıyor çok da kafaya takmamam lazım. sarmaşık da bir kadın vardı 2yıl önce arkadaşım tuttu götürdü harika diye. bana esas oğlanın benı nıye bıraktığı ile ilgili yok senı bırıyle görmüşlerden tut neler neler söyledi. salak kadın ay düşünüyorum benımkı gitse ona neler derdi. bazen cidden fazla oluyolar. geçen haftada angels burcu bu evlenınce senı aldatır gibi abuk sabuk şeyler söyledi. kimse onu benden iyi tanıyamaz burcu istediğini söylesin ne takarım ne de ona göre davranırım ne de burcuya yine giderim...

ya herkes güzel şeyler sölicek diye bişey yok hani kötü şeylerde duymamız lazım herşey toz pembe olamz ama saçmalık ve abartı katıyolar o sinir bozucu bence

aaa ben ım ıcın turk kahvesı ıcmenın tek anlamı fal zatennn
söyle yap sende oluruna bırakfavorı şarkımm dinle sakinleşiveriyosun fal artık zevk benım ıcınnn hırsım kalmadıı

ya herkes güzel şeyler sölicek diye bişey yok hani kötü şeylerde duymamız lazım herşey toz pembe olamz ama saçmalık ve abartı katıyolar o sinir bozucu bence

klişeleri kullanıp tutturma oyunu yapmasınlar yani. yoksa tabıkı olumsuz şeyleri söylesinler. söyleyenler de var emıne abla gibi... ama saçmalamasınlar...

kizlar bir de olgubun fali 5 dk ya surdu ya surmedi herkeste oyle mi oluyor bilmem ama cok az geldi bana belki de haftasonu yogun oldugu icindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…