bana da bir arkadaşım demıştı bana çıktı diye ama bana tersi oldu 3 yıl önce dönmüycek başkasıyla olcaksın dedi tarif bile etti ama benımkı döndü ve hayatıma ondan başkası da girmedi :) ben çıkmayan bir örneğim takma yani çiğdemi bence :)
canım hiç moralini bozma. ben bilmem ciğdemi ama kimler ne dedi. yok 30 hazirana kadar evlenecek yok senden nefret edio yok nblm işte senden baakslarıyla neler yapıo vs... ama buragı ben bilirim baskası değil... içimden gelen ses onun bunları asla yapmayacağını soyluodu hatta adamla kavga ettim okdr yani. sende içinden gelen sesi dinle doğru yonlendiriri :)
canım hiç moralini bozma. ben bilmem ciğdemi ama kimler ne dedi. yok 30 hazirana kadar evlenecek yok senden nefret edio yok nblm işte senden baakslarıyla neler yapıo vs... ama buragı ben bilirim baskası değil... içimden gelen ses onun bunları asla yapmayacağını soyluodu hatta adamla kavga ettim okdr yani. sende içinden gelen sesi dinle doğru yonlendiriri :)
hala berabermisiniz bari :) o donemde ne kadar ayrı kalmıştınız brz ozel oldu ama mrk ettim :)
arkadaşlar bakırköyde ki çiğdemi deneyen oldmu ço meşhur bi gittnmi en az 3 saat bekliyosun ? baktıran varsa fikrini paylaşabilirmi ? :79:
evet bazıları cidden saçmalıyor çok da kafaya takmamam lazım. sarmaşık da bir kadın vardı 2yıl önce arkadaşım tuttu götürdü harika diye. bana esas oğlanın benı nıye bıraktığı ile ilgili yok senı bırıyle görmüşlerden tut neler neler söyledi. salak kadın ay düşünüyorum benımkı gitse ona neler derdi. bazen cidden fazla oluyolar. geçen haftada angels burcu bu evlenınce senı aldatır gibi abuk sabuk şeyler söyledi. kimse onu benden iyi tanıyamaz burcu istediğini söylesin ne takarım ne de ona göre davranırım ne de burcuya yine giderim...
hala berabermisiniz bari :) o donemde ne kadar ayrı kalmıştınız brz ozel oldu ama mrk ettim :)
sizleri okuyunca gözümün önüne bir terapi halkası geliyor. "ben fal bağımlısıyım" diyince herkes alkışlıyor falan. bu faldan vazgeçme hikayeleri diğerlerini umutlandırıyor.
tebrikler etoile. ama fal ansızın gelir, ve bi kere fal baktırırsan kaldığın yerden devam edersin
benim artık faldan başka kahve bağımlılığı gibi bir sorunum var :) ve o fincan muhakkak kapanıyor. bir gün o fincanın içine düşecem.
ya herkes güzel şeyler sölicek diye bişey yok hani kötü şeylerde duymamız lazım herşey toz pembe olamz ama saçmalık ve abartı katıyolar o sinir bozucu bence
klişeleri kullanıp tutturma oyunu yapmasınlar yani. yoksa tabıkı olumsuz şeyleri söylesinler. söyleyenler de var emıne abla gibi... ama saçmalamasınlar...
aynennn hani... emineyi acaip merak ediyorum henüz gidemedim çok uzak olduğu için
zuzux ya ben sana dedim benimle gel diye
enin ne zamn gidicein bellimi ki ? cmt sabah gidiceksin galiba ama bana uymuyo tatlım sabah saatinde epilasyonum var
:) ben bugun oglen gittim zuzux cum. Gittim dondum hemen, emine abla benim icin terapi gibi oldu artik valla :)
inanmıoyorum sana şekerim bu ne hız ?? olgu nasıldı peki ??
Emine Abla dan baskasina gitmem artik benim icin sabitlenmistir bu :)
Olgu benimle ilgili birsey bilemediGelecekle ilgili ayrilik yok yuzuk var dedi sadece :)
emine ablaya gitmeliyim o halde ... iletişimini istemiştm senden en son canikooo ??
emine ablaya gitmeliyim o halde ... iletişimini istemiştm senden en son canikooo ??
kizlar bir de olgubun fali 5 dk ya surdu ya surmediherkeste oyle mi oluyor bilmem ama cok az geldi bana belki de haftasonu yogun oldugu icindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?