İstanbul'da Fal - Falcılar

neyse en azindan aklimda kalmadi :) Burada konusulanlardan Rita, Emine Abla, Mercan ve Olguyu cok merak ediyordum hepsini tecrube etmis oldum en azindan :)

ya bugün olgu bana 20-25 dk baktı bayada bildi sorularda sordu tabi onlar üstündende yorum yaptı ama bakalım:S

ya bugün olgu bana 20-25 dk baktı bayada bildi sorularda sordu tabi onlar üstündende yorum yaptı ama bakalım:S

demek bizim frekansimiz tutmadi veya havasinda degildi, bu cok normal mesela kendimi dusunuyorum da en ufak moral bozuklugu is verimimi etkiliyor onlarinda isi bu olduguna gore o an herhangi bir nedwn bakma performansini etkilemis olabilir.

demek bizim frekansimiz tutmadi veya havasinda degildi, bu cok normal mesela kendimi dusunuyorum da en ufak moral bozuklugu is verimimi etkiliyor onlarinda isi bu olduguna gore o an herhangi bir nedwn bakma performansini etkilemis olabilir.

bakalım devamı cıksında o zaman inş. net bi sey söliyebilicem..

canim Olgu ve emine abla dişindakiler senin kaderin o diyodu bazilari tarih verdi o tarihler geçti falların çıkmadığını anladık, olgu döncek sen istemiceksin dedi emine ablada dönmicek arkadaş olarak goruceksiniz dedi ama onun dışında çok buyuk acılar yaşancak aileyle ilgili vs dedi bu durumda ben emine ablanın falının çıkamsını istemiyorum aşk dışında söylediği şeyler kötüydü bide geçmiş ve şimdiyle ilgili de söylediği şeyler pek doğru değildi ama denemiş olduk içimizde kalmadı, olgunun dediğine göre de ben istemiceksem dönmesine de gerek yok, yani benim çıkamsını beklediğim fal kalmadı :) e zaten dönmeyeceğinide anlamıştık bu durumda bi beklenti kalmadı :) merak edilen bişey olmayınca da fal baktırmıyo insan parasıda cebinde kalıyo (bkz. ben ) ha kuzenimle kahve icince yine kapatiyorum o fincani bakiyo ama dedikleri pek olmadigi icin genelde salladigi icin bizimki oyle geyik oluyo :)

sizden gelen guzel haberleri okuyunca seviniyorum inşallah söylenen güzel şeylerin hepsi çıkar, bana da olumlu olumsuz herhangi bişey çıkarsa yine yazarım burdan tabikide. müjdeli haberlerinizi bekliyorum

Kızlar dünden beri aklımda olgu baya enerjisi yüksek bi kadın acaba banada sunu dedi gelecek için oldu diyeniniz varmı teyit etsek

hay bu burak in ben.. bak, bu kadar guzel bi askla seviyorsun onu, o da bunu biliyordur muhakkak ve ifadelerinden anladigim kadariyla o da aslinda seni seviyor. hicbir sey tek tarafli bu kadar yogunlasamaz bence. iliskinden vazgecme nedenin ne? vazgecme bence sherry! bi plan mi kursak, naapsak? bu isi tekrar eski haline cevirmeli ama nasil?:82:

ya valla kusura bakmayın, çok dolup ona soyleyemediklerimi burdan yazıyorum :) bizim eski halimize gelmemiz için sadece burağın bazı düşünelerden kurtulması gerekiyor. vazgeçtim derken sadece ona bıraktım çünkü ben elimden gelen herşeyi yaptım, hastayım dedi evine çicek yolladım. hemen hemen hergün evinin önünde bakıyorum belki çıkar diye. çok çabaladım ama işte... ben inanıyorum aşkımıza oyuzden bekliyorum sevgilimi, o beni başkalarına veremez ben biliyorum onu...

bu arada angels burcu ya gitmiştim daha once 1 hafta fln oluo heralde. gitmeyen varsa deneyebilir. ben çok beğendim kızı. bide emine abla ve olguyla aynı şeyleri sölemişti.

silentblood dün cafede görünce seni cok sasırdım yahu baya baya müptelasısın cafenin=)

Kızlar dünden beri aklımda olgu baya enerjisi yüksek bi kadın acaba banada sunu dedi gelecek için oldu diyeniniz varmı teyit etsek

canım olgu bana ne dediyse oldu. olmayanlar içinde zaman vermişti onlar henüz olmadı ama beni burağın mart ayı içinde bir arkadaşımla konuşup arayacağını solemişti. bu aynen oldu. yeşillik bir yerde oturacksınız demişti aynen oldu. bnm ailemle ilgili soledikleri oldu. erteledğin iş seyahatine çıkasın dedi çarşamba giidorum. aynısını emide soledi. bana olgu burcu ve eminenin verdiği tarihler aynı..

olgu iş yerinde değişiklik yaşayacaskın demişti bende bunu iş değiştricem gbi düşünmüştüm çünkü işimi değiştirmeyi düşünüodum. ama ani bir toplantı ile iş yerimde masam odam ve iş alanım değişti :) bunlar ilk aklıma gelenler :) daha çok şey var

zamanı gelmediği içinmi olmadı olmayanlar:S saka yapıosun ya bana dedikleri nisanda olsun kırk gün kırk gece bayram

yeni olduğum için özelden soramıyrum emine hn ulaşmaya çalışyorum adresini veya telefonunu bilen varsa bana yardımcı olabilirmi

katılıyorumm hemde çookk ne kadar odaklanırsak o kadar uzuyor oluruna bırakınca kendiliğinden oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…