kadıköyde cafe in diye biyer var sema adında bi kadın. iskambil baıyormuş. bi arkadaşım önerdi gitmek isteyen varsa bilgisi olsun yeni bir falcı... ben bgn olguya gidicem aksi halde çatlıcam artık orta yerimdennnnnnnnnnnnnnnnn
kadıköyde cafe in diye biyer var sema adında bi kadın. iskambil baıyormuş. bi arkadaşım önerdi gitmek isteyen varsa bilgisi olsun yeni bir falcı... ben bgn olguya gidicem aksi halde çatlıcam artık orta yerimdennnnnnnnnnnnnnnnn
başkalarından aldığım duyumlara göre kötüymüş vazgeçtim önermiyorum :) bende gtmöicem çünkü
sanki forumda cafe in sema adı geçmişti diye hatırlıyorum. bugun olguya gitcekmısın sherry?
iyi değilmiş sema ole duydum son duyumlarıma göre :) olgu işinide başka türlü çözdüm özelden msj attım sana.
Sevgili hanımlar,
Tam 4 gün önce Emine Hanım'ın iletişim bilgilerini rica ettim, ama kimse göndermedi. Ben de sizlerden duyduğum Olgu Hanım'a gittim. Sadece 2 konu düşünmüştüm giderken. Doğrudan onlar hakkında konuştu. Bazı olaylar ve tarihler söyledi. Olursa, burada sizlerle paylaşacağım. Tabi ilgilenirseniz.
Bu arada Emine Hanım'ın telefonunu da tekrar rica ediyorum. Umarım bu sefer biriniz cevaplarsınız.
Arkdslr oncdn grp soganlkt otrn emine hn in adrs tlfn istmstm aldm ve gttmde ayni gun ve cok memnun kaldim beni cok sasirtti resmen herseyi bildi hakkini yiyemem gecmisle ilgli hc akla gelmyecek seyleri bildi sok gecirdim gelecekle ilgili soyldklride tutarlydi gayet begendim yani erkese oneriyorum birde size gongorende emine abladan bahsetmstm sonra anlaticam diye o acayip super bakiyor unlulerin falcisi falan cadde tarafnda taninan ressamlr flan ozellkle cagirp fal baktrp kursun dokturuyorlar 100 lira kursun 100 lira fal bide taksi ucretini oduyorlar ama benm gbi ogrenci olanlara durumu olmayanlara faln 30 a 40 a bakiyor ve kursunda dokebiliyor kucuklgndn ole biri o istanbul depreminde gelip benden bizden flan helallik almisti ben eskilerden beri tanirmda onceden baska bir sehirdeydm fazla gorusemiyordk arasra geliyordm buraya acaip memnun kalirsinz yani cok ta sempatik iyi niyetli birisidir bana soyledikleri aninda ckar cok oneriyorum yani yakinda bende gitmeyi dusunuyorum ona anadolu yakasnda oturyrm bn arabm vr aslnda toplucada gidebiliriz istyn olrsa bna hp kursun doker uzrmdki agrlk fln annda gecer yni ck inaniyrm ben ona ki zatn bununla geciniyor cok ii musterileri var bni tanidgnizida soylrsnz sze ozel bi indurim yapacaktr istynlre adrsni v numarasni gondrrm veeee asl gelelm suananaa suan bn nisantasna gldm glmskn elm bos donmym bide al baktrymm diorrmmm bildgnz ii bi falci varsa soylynn lutfnn mona lisa cafede fln ii bi falci vrmi msla??
özelden msj atamiyorum maalesef ama bana mail adresini verirsen gönderebilirim...
bana kursun döken teyzenin telefonunu ulastirabilirmisin lütfen...
Arkadaslar burdan ozel mesaj atamiorm malum yeni uyeymm buraya direk yazsam olur mu ko acabaa?? Site kurallarna aykrdr fln?? Bde soyldgm abla 35 40 yaslarnda teyze saylmaz ynii:) sz bna e maillrnzi vrn ordan atym istrsnz bde sakin intrnettn aldgnzi soylemeyn seda soyledi dersiniz kzar yoksa nazan ablaa
Kzlarr maillrnzi attmmm hbrlrnzi bkliorm memnun kalcgnzdn eminmmm.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?