Sherry tkrr gonderdm cnmm. Nisantasnda bldgnz bi falci vrsa hmn sylyn yaaa donmedn buralarida bi ogrnms olym fal olrkk
kızlarrrr tam 1 haftadır fal baktırmıyorum :):
:)) sanırım bende 1 hafta oldu ama bgn olguya baktırcam fenalardayım...
Arkdslr oncdn grp soganlkt otrn emine hn in adrs tlfn istmstm aldm ve gttmde ayni gun ve cok memnun kaldim beni cok sasirtti resmen herseyi bildi hakkini yiyemem gecmisle ilgli hc akla gelmyecek seyleri bildi sok gecirdim gelecekle ilgili soyldklride tutarlydi gayet begendim yani erkese oneriyorum birde size gongorende emine abladan bahsetmstm sonra anlaticam diye o acayip super bakiyor unlulerin falcisi falan cadde tarafnda taninan ressamlr flan ozellkle cagirp fal baktrp kursun dokturuyorlar 100 lira kursun 100 lira fal bide taksi ucretini oduyorlar ama benm gbi ogrenci olanlara durumu olmayanlara faln 30 a 40 a bakiyor ve kursunda dokebiliyor kucuklgndn ole biri o istanbul depreminde gelip benden bizden flan helallik almisti ben eskilerden beri tanirmda onceden baska bir sehirdeydm fazla gorusemiyordk arasra geliyordm buraya acaip memnun kalirsinz yani cok ta sempatik iyi niyetli birisidir bana soyledikleri aninda ckar cok oneriyorum yani yakinda bende gitmeyi dusunuyorum ona anadolu yakasnda oturyrm bn arabm vr aslnda toplucada gidebiliriz istyn olrsa bna hp kursun doker uzrmdki agrlk fln annda gecer yni ck inaniyrm ben ona ki zatn bununla geciniyor cok ii musterileri var bni tanidgnizida soylrsnz sze ozel bi indurim yapacaktr istynlre adrsni v numarasni gondrrm veeee asl gelelm suananaa suan bn nisantasna gldm glmskn elm bos donmym bide al baktrymm diorrmmm bildgnz ii bi falci varsa soylynn lutfnn mona lisa cafede fln ii bi falci vrmi msla??
Arkdslr oncdn grp soganlkt otrn emine hn in adrs tlfn istmstm aldm ve gttmde ayni gun ve cok memnun kaldim beni cok sasirtti resmen herseyi bildi hakkini yiyemem gecmisle ilgli hc akla gelmyecek seyleri bildi sok gecirdim gelecekle ilgili soyldklride tutarlydi gayet begendim yani erkese oneriyorum birde size gongorende emine abladan bahsetmstm sonra anlaticam diye o acayip super bakiyor unlulerin falcisi falan cadde tarafnda taninan ressamlr flan ozellkle cagirp fal baktrp kursun dokturuyorlar 100 lira kursun 100 lira fal bide taksi ucretini oduyorlar ama benm gbi ogrenci olanlara durumu olmayanlara faln 30 a 40 a bakiyor ve kursunda dokebiliyor kucuklgndn ole biri o istanbul depreminde gelip benden bizden flan helallik almisti ben eskilerden beri tanirmda onceden baska bir sehirdeydm fazla gorusemiyordk arasra geliyordm buraya acaip memnun kalirsinz yani cok ta sempatik iyi niyetli birisidir bana soyledikleri aninda ckar cok oneriyorum yani yakinda bende gitmeyi dusunuyorum ona anadolu yakasnda oturyrm bn arabm vr aslnda toplucada gidebiliriz istyn olrsa bna hp kursun doker uzrmdki agrlk fln annda gecer yni ck inaniyrm ben ona ki zatn bununla geciniyor cok ii musterileri var bni tanidgnizida soylrsnz sze ozel bi indurim yapacaktr istynlre adrsni v numarasni gondrrm veeee asl gelelm suananaa suan bn nisantasna gldm glmskn elm bos donmym bide al baktrymm diorrmmm bildgnz ii bi falci varsa soylynn lutfnn mona lisa cafede fln ii bi falci vrmi msla??
kizlar az once selma toprak a fal baktirdim! bu kadar basarili bir falci hayatimda gormedim duymadim.. saskinlikla yaziyorum ilk izlenimimi.. sonra detaylari yazacagim. kaldim resmen..
bu arada yanlis anlasilma olmasin, beni gunlerden atlatan falci o degil, o baskasi, onunla ilgili bi gelisme yok, sanirim dolandirici :)
sherry mesajina tesekkurler canim, ozelden donemiyorum ama bana bi mail adresini iletirsen sana soylemek istedigim bir sey var.
selma toprak i buradan ilk kim yazmisti bilmiyorum ama haberdar edene tesekkur ederim. bu kadar dogru tesbit, hem de pespese! saka gibi.. oyle 5 dakikada bastan savma da yok, 45 dakika surdu seansimiz.. soracak sorularim bitmeseydi daha da devam ederdi.. :86:
ben tavsiye etmiştim canım da selma yla konuştum da ben seni penac sandımbenim içinde selma toprak senin dediğin gibi. 1 saat kitliyorum her zaman. kahve falcıları 5-10 dk sürüyo
memnun kalmana sevindim
yaa telefonda bakıyomu valla bıktım artık koştur koştur gitmekten :)
evet telefonda da bakıyo.
telinii alabilir miyim??
0545 256 79 71 teli bu cnm. sitesinde yazıyo zaten. yapraktan aldm de ama sen
Emine hanımın numarasını rica ettim kimse göndermiyo yaaaa:105:
Emine hanımın numarasını rica ettim kimse göndermiyo yaaaa:105:
Cnmm bn ozelden mesaj atamiorm yeni uyeym diye e mailini vrrsn orya ataymmben yeniyim banada numarasını msj atarmısınız maltepede oturuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?