İstanbul'da Fal - Falcılar

herkese iyi sohbetler

kadıköyde durugörü bakan Dicle hanım varmış. onun hakkında bilgisi olan var mı? falı iyimidir kötümüdür bana söyleyebilirmisiniz?

ben yeniyim banada numarasını msj atarmısınız maltepede oturuyorumm

kizlar az once selma toprak a fal baktirdim! bu kadar basarili bir falci hayatimda gormedim duymadim.. saskinlikla yaziyorum ilk izlenimimi.. sonra detaylari yazacagim. kaldim resmen..
bu arada yanlis anlasilma olmasin, beni gunlerden atlatan falci o degil, o baskasi, onunla ilgili bi gelisme yok, sanirim dolandirici :)
sherry mesajina tesekkurler canim, ozelden donemiyorum ama bana bi mail adresini iletirsen sana soylemek istedigim bir sey var.
selma toprak i buradan ilk kim yazmisti bilmiyorum ama haberdar edene tesekkur ederim. bu kadar dogru tesbit, hem de pespese! saka gibi.. oyle 5 dakikada bastan savma da yok, 45 dakika surdu seansimiz.. soracak sorularim bitmeseydi daha da devam ederdi.. :86:

taksımdekı monalısaysa sakn dıyorum gıtme cok kotuydu

ben tavsiye etmiştim canım da selma yla konuştum da ben seni penac sandım benim içinde selma toprak senin dediğin gibi. 1 saat kitliyorum her zaman. kahve falcıları 5-10 dk sürüyo
memnun kalmana sevindim

ben tavsiye etmiştim canım da selma yla konuştum da ben seni penac sandım benim içinde selma toprak senin dediğin gibi. 1 saat kitliyorum her zaman. kahve falcıları 5-10 dk sürüyo
memnun kalmana sevindim

yaa telefonda bakıyomu valla bıktım artık koştur koştur gitmekten :)

kızlarr selam,

üsküdarda su falı bakan birini duydum üsküdar kapalı çarşıdaymış adına bi tas su diolarmış
giden, duyan, bilen varmı ??

bir de hsonu emine hanıma gitmei düşünüyoruz arkadasımla, yakınlarda dedikleri çıkan vrmıı ?

selma toprak seans ücreti ne kadar acaba,
bir de sadece tel demi bakıo onlara güvenemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…