selma toprak seans ücreti ne kadar acaba,
bir de sadece tel demi bakıo onlara güvenemem
Aynen ya bende merak ettimm. bu kadin nerdedir bide?
benm arkadşlarıma 75 e bakıyo cnm. bahçelievler soğanlıda oturuyo. tel de bakıyo da istersen evine gidebilirsin ben söylerm. ki tavsiyem önce yüzyüze baktırmanızdır
Sevgili hanımlar,
Tam 4 gün önce Emine Hanım'ın iletişim bilgilerini rica ettim, ama kimse göndermedi. Ben de sizlerden duyduğum Olgu Hanım'a gittim. Sadece 2 konu düşünmüştüm giderken. Doğrudan onlar hakkında konuştu. Bazı olaylar ve tarihler söyledi. Olursa, burada sizlerle paylaşacağım. Tabi ilgilenirseniz.
Bu arada Emine Hanım'ın telefonunu da tekrar rica ediyorum. Umarım bu sefer biriniz cevaplarsınız.
yok ben telefonda baktirmam ama fiyati biraz tuzluymus gerci.
degicek acaba diye dusunmedende duramiyorum cunku yer olarakda bana bayagi bayagi uzakk:26:
ben yeniyim banada numarasını msj atarmısınız maltepede oturuyorumm
canim ben kendimi cok iyi hissettigimde tarot bakabiliyorum ama son derece ustun koru. yillar onceden kalan ufak tefek bikac seyle bakilan bi fal diyebiliriz. kartlarin varsa sec soyle, yorumlarim?
ya bu arada ben burcuya iki kez fal baktırdım. ilkini beğenip ikinciye gitmiştim. ama falın basında dediğinin tersini söylüyor sonunda. anlamıyoruz sanması ayrı olay. söyleyince de altını doldurmaya calısıyor ama epey anlamsızlaşıyor fal.
fakat şu var bana ilk baktıgında bir iki yıl olmustur bir muzisyenle ilişkim olacağını söylemişti. sol anahtarı filan çıkmıştı :)) o müzisyenle tanıstım ben gerci ilişki yok ama hahah çok tuhaf geldi simdi :))
valla içim yandı .allah sabır versin bu günlerin göz açıp kapayıncaya kadar geçsin inşallah .içim elvermedi buraya yazmak istemedim ama özel hakkım çıkmadı daha bir kurşuncu tanıyorum yakacıkta mucize yaratıyor .denedim,denettim kaç kişiye kurşun döktüyü zaman ne var ne yok anlatıyor 20 tl. kahve de bakıyor 10 tl. yakacık uzak deme git .sherry de gitsin burdan herşeyi yazamıyorum çıldıricim handekuka sen yazabiliyosun bi el at be ben sana diyim sen yaz kızlara özelden.
bu burcu angels burcu mu? :)) bana ilkde sonda aynı şeyi soledi. off ztn içim çok sıkılıo bide bunu takmaym bari(((((((((((((
kızlar bende anlamadımneden msj alamıyorum ama nasıl haberleşicez bilmem bakın kurşunu döksün bekleyin fala baksın sabır edin hepsini birleştirip bi dökülüyo anlatmaya .kuzenim böyle şeylere paye vermez dibi düştü çünkü kimin nazar edip yollarını tıkadığını bi tarif etti o kişileri kim olduğunu evinin girişini filan artık diyemiyorum bazı şeyleri anlayın siz neden bazı şeyler olur gibiyken ters döndü diye anlattı bizimki tırs oldu. iki güne herşey sütliman .inanası gelmiyor insanın ama .ay niye msj atamıyorum ben ya anlatamıyorum burda öffffffffffff.nasıl diyim şimdi burdan no falan. bak olay çıkıyo diye paylaşmıyacaktım ben bu kadını durmadı çenem .handekuka bi sahip çık bana yaaaa
msj hakkın dolmadıysa git yemek tariflerinin aktına tşk et...en kolay öyle doluyor: ) sana özel msj atıp mail adresimi atıcam atamıyorum bi özel msj ayarlaırna bak kapalı olabilir.
penac biz de sana mail atalım zincir olalım :))
Tabii ki veririrm. Ama ortak alana mı yazmam gerekiyor. Ben de mail atamıyorum. Benim açımdan sakıncası yok ta, sitenin bir kuralı var mı onu bilmiyorum.
ya sherry ve silentblood okuduğum kadarıyla ikiniz de sevginize karşılık bulmanıza rağmen neden bu kadar dram yaşıyorsunuz? gerçekten çok merak ettim. içimi parçalıyor yazılarınız. ben kendiminkini takmasam da sizin yazılarınızdan sonra aklıma geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?