İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada ben gecenlerde Emine hanima gittim. evet burda anlatildigi kadar var.
biraz kim bu diye direk isim soluyor.arkadaslarim eli titredi
bende direk isim solemedi ama soledigi seyler gayet beni anlatiyordu acikcasi

Aynen ya bende merak ettimm. bu kadin nerdedir bide?

benm arkadşlarıma 75 e bakıyo cnm. bahçelievler soğanlıda oturuyo. tel de bakıyo da istersen evine gidebilirsin ben söylerm. ki tavsiyem önce yüzyüze baktırmanızdır

benm arkadşlarıma 75 e bakıyo cnm. bahçelievler soğanlıda oturuyo. tel de bakıyo da istersen evine gidebilirsin ben söylerm. ki tavsiyem önce yüzyüze baktırmanızdır

yok ben telefonda baktirmam ama fiyati biraz tuzluymus gerci.
degicek acaba diye dusunmedende duramiyorum cunku yer olarakda bana bayagi bayagi uzakk:26:

ben sana bikaç gun once gondermiştim sanırım canım noyu ozel msjları kontrol ettin mi? bi problem olmadıysa gitmiş olması lazım.

yok ben telefonda baktirmam ama fiyati biraz tuzluymus gerci.
degicek acaba diye dusunmedende duramiyorum cunku yer olarakda bana bayagi bayagi uzakk:26:

ben çok memnunum cnm bilemiyorum. 10-20dk falanda sürmüyo. 1 saat. burdan 1 arkadaş da baktırmış memnun kalmış o da. sen bilrsin yine de

canim ben kendimi cok iyi hissettigimde tarot bakabiliyorum ama son derece ustun koru. yillar onceden kalan ufak tefek bikac seyle bakilan bi fal diyebiliriz. kartlarin varsa sec soyle, yorumlarim?

ahh canım sağol :))) bende de vardı amma attım sonra kartlarımı. bana odaklanıp deneyebilirsin. ouummm :))

Son düzenleme:
ya bu arada ben burcuya iki kez fal baktırdım. ilkini beğenip ikinciye gitmiştim. ama falın basında dediğinin tersini söylüyor sonunda. anlamıyoruz sanması ayrı olay. söyleyince de altını doldurmaya calısıyor ama epey anlamsızlaşıyor fal.
fakat şu var bana ilk baktıgında bir iki yıl olmustur bir muzisyenle ilişkim olacağını söylemişti. sol anahtarı filan çıkmıştı :)) o müzisyenle tanıstım ben gerci ilişki yok ama hahah çok tuhaf geldi simdi :))

bu burcu angels burcu mu? :)) bana ilkde sonda aynı şeyi soledi. off ztn içim çok sıkılıo bide bunu takmaym bari (((((((((((((

Kavrak bana da kursun doken bayanin numarasini gonderebilir misiniz?

Yarin tatilim bir tanidigim icin dokturmek istiyorum, benimle gelmek isteyen olursa beraber gidebiliruz arkadaslar.

kavrak cok merak ettim ben de ya. çok az kaldı yüze aslında tamamlarsam sana e-mailimi yollayayım bana da anlatırsın değil mi?

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
bana telini ve nasil gidebilecegimi yazarsan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
msj hakkın dolmadıysa git yemek tariflerinin aktına tşk et...en kolay öyle doluyor: ) sana özel msj atıp mail adresimi atıcam atamıyorum bi özel msj ayarlaırna bak kapalı olabilir.

kavrak sen benim maile at, silentblood sen benim mesaja mailini yaz ben forwardlayayim sana :)

silent adına konuşmak istemem o aşkını kendi anlatsın. ama inanın kızlar aranızda en kotu durumda olanlar biziz sanırım. çünkü biz sevildiğim halde ayrıldık. ben burağa dedim heralde 10 gundurde aynı şeyi solouorum aşkımı kaderime emant ettim. kısmetimde elbet gelecek. allahım herkesin içine benim aşkım gbi aşk yaşatsın ama karşılıklı olsun tabi :)

elbet kavuşacağız biz inanıyorum ben allah buyuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…