İstanbul'da Fal - Falcılar

Kavrak bana da kursun doken bayanin numarasini gonderebilir misiniz?

Yarin tatilim bir tanidigim icin dokturmek istiyorum, benimle gelmek isteyen olursa beraber gidebiliruz arkadaslar.

ay sen alemsin penac anında olayı bitiriyorsun... gidince haber ver.. bu arada sana mail atayımda msnden falanda konuşalım kaçırmayım oalyları :))

ben tavsiye etmiştim canım da selma yla konuştum da ben seni penac sandım benim içinde selma toprak senin dediğin gibi. 1 saat kitliyorum her zaman. kahve falcıları 5-10 dk sürüyo
memnun kalmana sevindim

bende selma toprak in iletisim bilgilerini istiyorummmmmm:2: internette tel ini buldum ama hep kapali, bana da gönderebilirmisiniz lütfeeeeennnnn!!!!!

bende selma toprak in iletisim bilgilerini istiyorummmmmm:2: internette tel ini buldum ama hep kapali, bana da gönderebilirmisiniz lütfeeeeennnnn!!!!!

canım nasılsın? ben bgn konuştum. internetteki telini kullanıyor. eşi çıktı ben aradığımda. belki bu saatlerde kapatıyodur. baktır bakalım sonra bana yorumlarını soyle bekliorum :) orda yazan hesabına para yatırman gerekiomuş :)

bir masumun kanına girme şekerim. ilişmiyorum ne zamandır. ama meraklandım bak. zaten dom dom kurşunuyla vurulmuşum ben başka kurşunlar vız gelir. içimdeki nerden geldiğini bilmediğim arabesk duygular sinsice baş göstermeye başladı. bu böyle olmayacak. topluca kurşunumuzu dökünüp ordan da meyhane kapatalım. bizi bir kasa büyük paklar.:85:

mesajla neden ugrasıyosun kızçe, penac82ye mail at dolaştıracak o :)

kızlar bende istiorum silent offline oldu sanırımmm unutmayın beniiiiiiiiiiiiii

çiçeğim böceğim yazayım hemencik
gittik gördük falımıza baktırdık kurşunumuz döktürdük benim için bir ilkti kurşun rahatladım hafifledim sanki gidebilirsiniz deneyebilirsiniz ama tarif istemeyin çok karışık yerler aradığınızda teyze size tarif eder zira kavrak hatun bile 9999.kez gitmesine rağmen yolları şaşırdı kaybolduk sanki azıcık

bildigin gibiyim canim hicbir degisiklik yok netteki numarayi günlerdir deniyorum hep kapali cikiyor yarin tekrar ararim...
asil sen nasilsin???

eee daha daha neler oldu, neler anlattı, baktı mı falınıza, çok heyecanlı...bizimkiler dizisinin "seviiiim koş, katil geldi" diyen cemil'i gibi heyecanlıyım şu anda.

ya kafamda herşey alt üst oldu. buraktan sonra zehir gbi olan zekam bir gıdım kaldı. şimdi yanlış anlamışsam düzeltin lütfen bir teyze var kurşun döküyor. aynı zamanda falda bakıyor. bu teyze işlerin düzelmesi için dua mua okuo ole mi yanii?? silent yardım et bana kafam ambole oldu

kavrak bari bir anlıgına mail adresini yaz alalım biz hemen editle mesajını. e-posta yollayalım anlat sen de bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…