Kavrak bana da kursun doken bayanin numarasini gonderebilir misiniz?
Yarin tatilim bir tanidigim icin dokturmek istiyorum, benimle gelmek isteyen olursa beraber gidebiliruz arkadaslar.
ben tavsiye etmiştim canım da selma yla konuştum da ben seni penac sandımbenim içinde selma toprak senin dediğin gibi. 1 saat kitliyorum her zaman. kahve falcıları 5-10 dk sürüyo
memnun kalmana sevindim
bende selma toprak in iletisim bilgilerini istiyorummmmmm:2: internette tel ini buldum ama hep kapali, bana da gönderebilirmisiniz lütfeeeeennnnn!!!!!
bende selma toprak in iletisim bilgilerini istiyorummmmmm:2: internette tel ini buldum ama hep kapali, bana da gönderebilirmisiniz lütfeeeeennnnn!!!!!
kaç paraya bakıo sayın selma toprak :))))
bende bilmiyorum arayanlardanimmmmm:2:
kızlar hemen yemek bölmdn doldurup .msj atma hakkı alıyorum. ondan sonra penac 82 ve silent coco ya 10 dk arayla kopy past yapıyorum ordanda siz yapın gönderin.anlattığımı iyi okuyun sonra problem olmasın bu kadar zamandır yazıyorum denemsem inanmasam söylemem msj. daha detaylı anlatıcam
kızlar hemen yemek bölmdn doldurup .msj atma hakkı alıyorum. ondan sonra penac 82 ve silent coco ya 10 dk arayla kopy past yapıyorum ordanda siz yapın gönderin.anlattığımı iyi okuyun sonra problem olmasın bu kadar zamandır yazıyorum denemsem inanmasam söylemem msj. daha detaylı anlatıcam
msj hakkın dolmadıysa git yemek tariflerinin aktına tşk et...en kolay öyle doluyor: ) sana özel msj atıp mail adresimi atıcam atamıyorum bi özel msj ayarlaırna bak kapalı olabilir.
kızlar bende istiorum silent offline oldu sanırımmm unutmayın beniiiiiiiiiiiiii
aynen bende istiyorum:))
valla içim yandı .allah sabır versin bu günlerin göz açıp kapayıncaya kadar geçsin inşallah .içim elvermedi buraya yazmak istemedim ama özel hakkım çıkmadı daha bir kurşuncu tanıyorum yakacıkta mucize yaratıyor .denedim,denettim kaç kişiye kurşun döktüyü zaman ne var ne yok anlatıyor 20 tl. kahve de bakıyor 10 tl. yakacık uzak deme git .sherry de gitsin burdan herşeyi yazamıyorum çıldıricim handekuka sen yazabiliyosun bi el at be ben sana diyim sen yaz kızlara özelden.
bana gönder bana gönder o enerjiden çok lazım :)
canım nasılsın? ben bgn konuştum. internetteki telini kullanıyor. eşi çıktı ben aradığımda. belki bu saatlerde kapatıyodur. baktır bakalım sonra bana yorumlarını soyle bekliorum :) orda yazan hesabına para yatırman gerekiomuş :)
kızlar bende istiorum silent offline oldu sanırımmm unutmayın beniiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?