verdiğim geçici rahatsızlıktanolayı özür dilerim başka dolmuyu başlıycam kotasına geldiler soldan soldan
benideeeeee unutmayin, onlar unutursa sen unutma sherry cim
ya kafamda herşey alt üst oldu. buraktan sonra zehir gbi olan zekam bir gıdım kaldı. şimdi yanlış anlamışsam düzeltin lütfen bir teyze var kurşun döküyor. aynı zamanda falda bakıyor. bu teyze işlerin düzelmesi için dua mua okuo ole mi yanii?? silent yardım et bana kafam ambole oldu
şöyleki ;
bu teyze kurşun döküyor kahve falı bakıyor ha istersen muska yapıyor aşk meşk durumları için yaptıranlar varmış gayet memnun kalanlar falan ama ben bu tip şeylerden tırstığım için detaylarını sormadım nedr bu falan diye gittiğinizde siz sorar öğrenirsiniz
bende selma toprak in iletisim bilgilerini istiyorummmmmm:2: internette tel ini buldum ama hep kapali, bana da gönderebilirmisiniz lütfeeeeennnnn!!!!!
şöyleki ;
bu teyze kurşun döküyor kahve falı bakıyor ha istersen muska yapıyor aşk meşk durumları için yaptıranlar varmış gayet memnun kalanlar falan ama ben bu tip şeylerden tırstığım için detaylarını sormadım nedr bu falan diye gittiğinizde siz sorar öğrenirsiniz
ayyy yok canım ben girmem ole işlere. ben sadece fal fln sanmıştım. neyse vazgeçtim. ben olgumla mutluyum :))
kızlar az kaldı sabır 10 tane
iyide kurşunda size birşeyler yapılıpta ayrıldıysanız işte son dakika olan şey olmuyor falan duruğ dururken basit bir olaydan ayrılık falan onları çözüyor .istresen öbüründen yaptırma o işleri çabuklaştırmak için ama inan kötü anlamda asla .ben namazında niyazında biriyim öyle olsa bu işlere hayatta girmem .ister inanın ister inanmayın .
kavrakçım simdi son durum ne bana mail atarmısın yada kavrakın attıgı mail alan biri bana atabilir mi?
kursuna inanırım ben nefesi kuvvetliyse eğer..kahve falıda bakıyorsa ne ala..
muska olayına tek ben yorum yaptığıma göre yazayım o zaman, kavrakcım üstüne alınma ben kimseyi zan altında bırakmıyorum. sen yazıyorsun da demiyorum, önerdiğin için bir şey de söylemiyorum. aklıma geldi daha dehşet muska olayları duyduğum için ondan yazdım. yazmayım bari bir şey, hatta düşündüklerimi de susayım herkes alınacak diye. ben de alınıyorumdur belki yanlış anlaşılmaktan, beni düşünen yok. neden şimdi savunmaya geçtin ki. gereği yoktu oysa.
ha şu da gerçek düşüncem, insan kendine bela gelmesin vs diye muska takar, nazar için bir şeyler takar, ancak iyi ya da kötü kaderi etkileyecek ne varsa yapılması günahtır, kitapta da açıkça yazar. bu sadece benim inancım, yapılması da yaptırılması da medet umulması da günahtır. eğer adalet yerini bulacaksa kalpten edilen dua ile ve allaha tevekkül ile olmalıdır. adaleti en doğru sağlayacak odur. şimdi bu tamamen benim düşüncem ve benim inancım. demokrasi adı altında özgürlüklerin kısıtlandığı kitapların basılmadan yok edildiği bu ülkede, özgür irademle görüşümü yazdım.
muska olayına tek ben yorum yaptığıma göre yazayım o zaman, kavrakcım üstüne alınma ben kimseyi zan altında bırakmıyorum. sen yazıyorsun da demiyorum, önerdiğin için bir şey de söylemiyorum. aklıma geldi daha dehşet muska olayları duyduğum için ondan yazdım. yazmayım bari bir şey, hatta düşündüklerimi de susayım herkes alınacak diye. ben de alınıyorumdur belki yanlış anlaşılmaktan, beni düşünen yok. neden şimdi savunmaya geçtin ki. gereği yoktu oysa.
ha şu da gerçek düşüncem, insan kendine bela gelmesin vs diye muska takar, nazar için bir şeyler takar, ancak iyi ya da kötü kaderi etkileyecek ne varsa yapılması günahtır, kitapta da açıkça yazar. bu sadece benim inancım, yapılması da yaptırılması da medet umulması da günahtır. eğer adalet yerini bulacaksa kalpten edilen dua ile ve allaha tevekkül ile olmalıdır. adaleti en doğru sağlayacak odur. şimdi bu tamamen benim düşüncem ve benim inancım. demokrasi adı altında özgürlüklerin kısıtlandığı kitapların basılmadan yok edildiği bu ülkede, özgür irademle görüşümü yazdım.
muska olayında senın hayırlı oldugunu düşündüğün şey aslında karsı tarafın iradesini etkilemektir,buda dogal olarak günahtır...birisi için dua etmek ayrı şey dua allaha edilir,muska yaptırıp sevgılısnden ayırmak yada ıradesını etkılemek ayrı şey....Ha isteyen yapar o baska ama günah oldugu kesindir,günah oldugunu bile bile isteyen istediğini yapabilir....
Bu arada forum hala fal forumu....
şöyleki ;
ben kurşun döktürmek istiyordum ne zamandır iyi geldiğinide düşünüyorum sende sadece fal baktırıp gelirsin :)
evet evet mesela etik olmayan durumlarda asla yapmıyormuş sonra eğer birbiriniz için hayırsız iseniz yine yapmıyormuş bunun dışında birşeylerin daha tatlı daha çabuk daha yolunda gitmesi için yapıyormuş öyle paragöz bi teyze değil zaten karar size kalmış
Birde Kadınlar Kulübü'ne girip reklam yapıyor onu söylemeyi unutmuşsun.
Banada bir kurşun döktürsek.
Demek etik olmayan durumlarda asla yapmıyormuş.
Peki iki üyelik alıp bir üye ile yazıp diğer üye ile cevap vermek çok mu etikmiş.
KK üyeleri yorum sizin kurşun mu döktürürsünüz, fal mı açtırırsınız siz bilrisiniz.
Allah akıl fikir versin diyorum.
valla cnm orası öyle, tercih meselesi ona zaten lafım yok. kitapta açıkça yazan bir şeyi inkar ya da idda edecek değilim. insan ateist olabilir, deist olabilir saygı duyarım. ben sadece görüşümü yazdım. görüşümü yazdığım için tepki görmek de kırdı beni. kötü bir şey de demedim kimseye, ama "duaları ben mi yazıyorum sanki, isteyen inanır isteyen inanmaz" gibi bir yorum yapılmasına üzüldüm. kimseyi kıracak ya da zan altında bırakacak bir cümle bile kurmadım oysa. ama kırılan ben oluyorum o da ayrı bir ironi.
neyse iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?