İstanbul'da Fal - Falcılar

benideeeeee unutmayin, onlar unutursa sen unutma sherry cim

bugün çok kötüyüm olgu ilk defa burağın beni unutmaya başladığına yönelik şeyler soledi. daha doğrusu unutmadığını ama bu verdiği kararın doğru olduğunu düşündüüğünü soledi. moralim yerlerde. kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte ole nette, müzik fln dinliorum... ben mevzuyu bir anlayım hemen mail geçicem canım sana :)

şöyleki ;
bu teyze kurşun döküyor kahve falı bakıyor ha istersen muska yapıyor aşk meşk durumları için yaptıranlar varmış gayet memnun kalanlar falan ama ben bu tip şeylerden tırstığım için detaylarını sormadım nedr bu falan diye gittiğinizde siz sorar öğrenirsiniz

ayyy yok canım ben girmem ole işlere. ben sadece fal fln sanmıştım. neyse vazgeçtim. ben olgumla mutluyum :))

bende selma toprak in iletisim bilgilerini istiyorummmmmm:2: internette tel ini buldum ama hep kapali, bana da gönderebilirmisiniz lütfeeeeennnnn!!!!!

canım burdan bir arkadaş da konuşmuş. müdait değilmiş. yarın açacak telini. gündüzden ararsın cnmm

aman iyi yapmışsın cnm sormamakla. zaten fal olayıyla öteki tarafta hepimiz kazanlarımıza kendi odunumuzu kendimiz atıcaz, muska bilmem ne işiyle hepten yatacak yeri kalmaz insanın. yahu insanlar neden uğraşır böyle işlerle, nasıl mutlu olurlar ki kendi ayağıyla kendi isteğiyle gelmeyen biriyle yaşayacaklarından. sen esirge rabbim.

evet evet mesela etik olmayan durumlarda asla yapmıyormuş sonra eğer birbiriniz için hayırsız iseniz yine yapmıyormuş bunun dışında birşeylerin daha tatlı daha çabuk daha yolunda gitmesi için yapıyormuş öyle paragöz bi teyze değil zaten karar size kalmış

Kızlar genel yazıyorum kimse yanlış anlamasın,tüm samimiyetimle ancak forumm istanbul da fal ve falcılar ama gidişat özel hayat,erkekler,sorunlar olmaya başladıı....burda fal deneyimlerimizi paylassak çıktımı çıkmadımı ,kim ne dedi,tavsiyeler gibi....
Özel hayatla alakalı baska forumlarda var kk ıcerısınde orda detaylı ılıskı anlatıyorlar mesela....
yada özel mesajla paylasılabılır yada bızım yaptıgımız gıbı 4,5 kısı aynı anda faceden de konusabılırsınız
Lütfen yanlıs anlamayınn ama sadece fal ıcın gırenler bunları okumaktan emınım sıkılıyordurr
kı forum sadece fal forumu...

muska olayına tek ben yorum yaptığıma göre yazayım o zaman, kavrakcım üstüne alınma ben kimseyi zan altında bırakmıyorum. sen yazıyorsun da demiyorum, önerdiğin için bir şey de söylemiyorum. aklıma geldi daha dehşet muska olayları duyduğum için ondan yazdım. yazmayım bari bir şey, hatta düşündüklerimi de susayım herkes alınacak diye. ben de alınıyorumdur belki yanlış anlaşılmaktan, beni düşünen yok. neden şimdi savunmaya geçtin ki. gereği yoktu oysa.

ha şu da gerçek düşüncem, insan kendine bela gelmesin vs diye muska takar, nazar için bir şeyler takar, ancak iyi ya da kötü kaderi etkileyecek ne varsa yapılması günahtır, kitapta da açıkça yazar. bu sadece benim inancım, yapılması da yaptırılması da medet umulması da günahtır. eğer adalet yerini bulacaksa kalpten edilen dua ile ve allaha tevekkül ile olmalıdır. adaleti en doğru sağlayacak odur. şimdi bu tamamen benim düşüncem ve benim inancım. demokrasi adı altında özgürlüklerin kısıtlandığı kitapların basılmadan yok edildiği bu ülkede, özgür irademle görüşümü yazdım.

kavrakçım simdi son durum ne bana mail atarmısın yada kavrakın attıgı mail alan biri bana atabilir mi?

kursuna inanırım ben nefesi kuvvetliyse eğer..kahve falıda bakıyorsa ne ala..

konuyu pek bilmesem de katre arkadaşıma katılıyorum. ister iyi şey için yapılsın ister kötü büyü -muska günahtır.nazar için dualar taşımak falandan bahsetmiyorum. gerçektir ki neyin hayr neyin şer olduğunu bilemeyiz biz. şer gelen gayet olumlu şekilde dönebilir.en doğru olan da dua ile istemektir Rabbimden. O tüm yürekten istenen duaları kabul edendir.
Allah hepimizin tüm dualarını kabul eder inşAllah..

muska olayında senın hayırlı oldugunu düşündüğün şey aslında karsı tarafın iradesini etkilemektir,buda dogal olarak günahtır...birisi için dua etmek ayrı şey dua allaha edilir,muska yaptırıp sevgılısnden ayırmak yada ıradesını etkılemek ayrı şey....Ha isteyen yapar o baska ama günah oldugu kesindir,günah oldugunu bile bile isteyen istediğini yapabilir....

Bu arada forum hala fal forumu....

valla cnm orası öyle, tercih meselesi ona zaten lafım yok. kitapta açıkça yazan bir şeyi inkar ya da idda edecek değilim. insan ateist olabilir, deist olabilir saygı duyarım. ben sadece görüşümü yazdım. görüşümü yazdığım için tepki görmek de kırdı beni. kötü bir şey de demedim kimseye, ama "duaları ben mi yazıyorum sanki, isteyen inanır isteyen inanmaz" gibi bir yorum yapılmasına üzüldüm. kimseyi kıracak ya da zan altında bırakacak bir cümle bile kurmadım oysa. ama kırılan ben oluyorum o da ayrı bir ironi.

neyse iyi geceler

Birde Kadınlar Kulübü'ne girip reklam yapıyor onu söylemeyi unutmuşsun.

ben kurşun döktürmek istiyordum ne zamandır iyi geldiğinide düşünüyorum sende sadece fal baktırıp gelirsin :)

Banada bir kurşun döktürsek.

Demek etik olmayan durumlarda asla yapmıyormuş.
Peki iki üyelik alıp bir üye ile yazıp diğer üye ile cevap vermek çok mu etikmiş.

KK üyeleri yorum sizin kurşun mu döktürürsünüz, fal mı açtırırsınız siz bilrisiniz.

Allah akıl fikir versin diyorum.

handekuka'nın hesabına bir şey olmuş olabilir mi...zira reklam yapacak bir üye değildir kendisi, epeyce bir süredir tanıyoruz da...

canım sen kırılmaaa,malesef ki tek gerçek var....
Bazen hırsla bazı yanlıs seyler yapılabılır ancak bılmek lazım hayırlıysa denılıyor kıme göre hayırlı,kimin için hayırlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…