İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu arada anlamadım ben...... handekuka ıle slıenthood mu aynı kişi,2.nick kim....
ben hande ıle ozelden yazısıyordumm gayet samımıydıı,hiç öle reklamlık bır durumu yoktu dertlesıyorduk hattaa....
neyse çözülür elbet

Son düzenleme:

handekuka'nın hesabına bir şey olmuş olabilir mi...zira reklam yapacak bir üye değildir kendisi, epeyce bir süredir tanıyoruz da...

yaa açıkçası ben de çok şaşırdım. Açıkçası acaba hesabına bişey olmuş olabilir mi diye aynen düşündüm..ben bu forumda kendimi bildim bileli vardı. Angel'ın dedii gibi çok da samimiydi!alla alla ya
! Hayır hemen kavrakın yazılarına bakayım dedim tümüne baktınm kızın saatlerdir yazdıgı yazılardan eser yok..silinmiş!

kesin bu işin içinde bir bit yeniği var ama..neyse cıkar kokusu yakında....

eeee kızlarr nasılsınız? ben hala orucumu bozmadım..2011 yılı itibari ile hala fal baktırmadım..Ama kaşındırmıyor değil...yinede aklımdan atmayı başardım..en azından arada sırada güzel isimler çıkarsa çok beğenildik ona gitmekden zarar çıkmazz dimii...

Bu soğanlık emine hakkaten artık gitmeyi hakediyor gibime geldi bu zamana kadar hiç kötü konuşulmamış yegane falcı sanırım..:)) Bu kadar insan gitti ve begendıgıne gore herkes reklam yapıyor olamaz...ee herkesde aile evi dediğine gore kotu bır yerde olamaz gıtmekte sakınca yok demektır!ama cok uzak yaww..:) biri giderse allah rızası için benide götürün ya da bir tanıdıgım var ücret karşılığında o bizi gotursun...

Bir de selma toprak dönüyor ortalıkta ama kadın 75 liraya bakıyormuşş çokk canım o kadar da!Ama yınede gıdenler yorum yazarsa sevınırım.

Avcılar şeker hanımı met edenler yok olmuşlar..onuda gozume kestırmıstım ama seker hanım ıcın bırı reklam yapıyor dıye yıne olay oldu..Kimseye guvenemıycekmıyız artık yahuu...

arkadaslar oncelikle hande ye ne oldu ben de anlamadim, gayet cici bi kizdi, hic de reklam gibi degildi.. allah allah, herkes gibi konusurdu, yazardi fal islerini, bilemedim..
ssherry sana mail yazdim :)
muska filan, uzak durun o islerden bence kizlar, hem gunah hem de ters teperse daha beter olur
kursun dokturme konusunda ben de hevesliyim, gecmiste donem donem de dokturdum, cok faydasini gordum, hafifledim ama erbabi olmali bence. hassas bi is malum:)
gelelim selma hanima,
cok basarili buldum aksam ustu de yazdigim gibi. tum tahlilleri, soyledigi her sey tam yerindeydi. diyebilirim ki bir iki ufak sey disinda agzindan cikan her sey dogruydu. gelecekle ilgili soylediklerinin olup olmadigini yasayinca gorecegiz ama 83 luyum diyince haziran di mi diyecek kadar nokta atisiyla basladi falimiz..sordugum her soruya cevap verdi, yormadi, sikmadi, basindan savmadi. samimiyetini ve elektrigini hissettim. telefonda yapti bakimi, guvenip para yatirabilirsiniz. benim malumunuz bi dolandirilma durumum var ama cok saglikli ilerledi surec selma hanimda. internet sitesinden telefonuna ulasabilirsiniz. sahsen ben memnun kaldim, tabii herkesin kendi bilecegi is. simdi ben memnun kaldim ama olur begenmezseniz diye kesin kefil olamiyorum. ha nedir bi emine ve olgu yla paralel seyler soyledi. ama emine 6, olgu 7 puan dersem selma hanima 8-9 veririm. hele bikac bilinmesi zor olan seyi de bildigi icin ve gelecege dair soyledikleri de tutarsa 9 dan cekinmem acikcasi :) sadece olumlu seyler soyleyip pohpohlamadi, olumsuz yorumlari da oldu ama benim amacim iyi bi fal dinlemekti, dolayisiyla rahatsiz olmadim, ama uzuldum tabii
ayrica yaprak a tesekkurler, selma hanim i tanittigi icin.
sevgiler,

yaww kızlar bu selma topragın yuzu bana hıc ama hıc yabancı gelmıyor..bir ara turckcel de yıldıznameye bakan bır bayan vardı cok cok unlenmıstı bu o bayan mı yaw..eger oysa bız yıldızname baktırmıstık hakketen cok guzel anlatmıstı sımdı emın olamıyorum.. kendisi 75 tl na bakıyor ve hem telefonla hemde bahcelıevler soğanlıda mı bakım yapıyor ..dogru mu dıye teyıd etmek ıstedim!

Yine reklam kuşağı fln olmuş burda şaşırdım... İki gün girmedim, karışmış ortalık...
Son olarak ablamla Tarıkla ilgili şeyler farkettik... Ve artık tek falcım Gül ve Tarık...
Gerisi hep boş çıktı... Geçenlerde Olgu'ya gidiyordum Nostradamus'un merdivenlerini çıkarken içimden bir ses "Yok Olgu'dan da beklediğin performansı alamıcaksın" dedi ve geri indim...
Uzun zamandır Tarık'a gitmedim kendimi hatırlatmanın vaktidir artık... =) Çocuğun dedikleri bana çıkıyor, ablama da çıktı... Yeniden taksim yolu göründü...

:)) az daha kalsa şunu söyliycem:)) bi cafe ayarlayalım buluşalım bende dahil aramızda kim fal biliyorsa diğerlerine baksın diğerleride bize baksın:))muhabbet gönlümüzde paramız da cebimizde kalsıın..

ortalık fena karışmış sahi..
topik amacından şaşıyor diye kilitlenicek..
ağlama duvarına dönmüş..
günlük tutar gibi aşklarını yazmış bazı arkadaşlar..
ama farkında değiller snaırım topik amacından şaşarsa kitlenir..
bide burnuma çok pis reklam kokuları geldi..
hadi hayırlısı...

Son düzenleme:

üzülmeeeeee... zaten dedigin gibi kaderinse döner gelir sana hem unutmak o kadar kolay mi

kesinikle katılıyorum sana.
fal baktırmak ayrı...muska gibi olaylar ayrı.bu tarz işler çok sakat.kalpten edilen dua kadar doğru bir yol yok:)
herşey gönlünüzce olsun.

Sevgili selintortum, Goddess ve sherry83,

Emine Hanım'ın telefonunu göndermişsiniz, ben görmemişim. Teşekkür ederim.

Ayrıca sevgili fuufuk ve probably,

Sizlerin de ilginize teşekkür ederim. En kısa zamanda Emine Hanım'a gitmeyi düşünüyorum.

hande yi bilemiyorum da kavrak sanırım sadece bamlandı düzelir bugun yarın herhalde ama şöyle bir gercek var özel mesaj atamıyor olabılırsın hepımız bekledık 100 olmayı ancak bekledık.... bunun için aynı mesajı tekrar tekrar yazıp forum kirliliği yapmadık.....

Olguyla ilgili bende aynı elektriği alıyorum yoksa haftasonu emıneye gittiğimde asla atlamazdımm....
Tarık yerim onu bennnn

aynen katılıyorumm,kk nın içinde insanların özel hayatlarının paylaştıkları bir çok bölüm var....
eger bu şekilde devam ederse konu kilitlenir....
özelden paylaşın arkadaslar,hem böylece herkes özel hayatınızı ögrenmemıs olurr

selma toprak hangi semt bilen varmı.
ben telde ya da msnde baktırmyı düşünmem heleki 75 tl veriosam en azından yüzyüze bksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…