saat yarım gün yarın oldu.
ne dıyorsun yanı gün dogmadan neler dogar mı
her gecenin bir sabahı var da olur :)
Bu arada anlamadım ben...... handekuka ıle slıenthood mu aynı kişi,2.nick kim....
ben hande ıle ozelden yazısıyordumm gayet samımıydıı,hiç öle reklamlık bır durumu yoktu dertlesıyorduk hattaa....
neyse çözülür elbet
handekuka'nın hesabına bir şey olmuş olabilir mi...zira reklam yapacak bir üye değildir kendisi, epeyce bir süredir tanıyoruz da...
canım burdan bir arkadaş da konuşmuş. müdait değilmiş. yarın açacak telini. gündüzden ararsın cnmm
bugün çok kötüyüm olgu ilk defa burağın beni unutmaya başladığına yönelik şeyler soledi. daha doğrusu unutmadığını ama bu verdiği kararın doğru olduğunu düşündüüğünü soledi. moralim yerlerde. kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte ole nette, müzik fln dinliorum... ben mevzuyu bir anlayım hemen mail geçicem canım sana :)
muska olayına tek ben yorum yaptığıma göre yazayım o zaman, kavrakcım üstüne alınma ben kimseyi zan altında bırakmıyorum. sen yazıyorsun da demiyorum, önerdiğin için bir şey de söylemiyorum. aklıma geldi daha dehşet muska olayları duyduğum için ondan yazdım. yazmayım bari bir şey, hatta düşündüklerimi de susayım herkes alınacak diye. ben de alınıyorumdur belki yanlış anlaşılmaktan, beni düşünen yok. neden şimdi savunmaya geçtin ki. gereği yoktu oysa.
ha şu da gerçek düşüncem, insan kendine bela gelmesin vs diye muska takar, nazar için bir şeyler takar, ancak iyi ya da kötü kaderi etkileyecek ne varsa yapılması günahtır, kitapta da açıkça yazar. bu sadece benim inancım, yapılması da yaptırılması da medet umulması da günahtır. eğer adalet yerini bulacaksa kalpten edilen dua ile ve allaha tevekkül ile olmalıdır. adaleti en doğru sağlayacak odur. şimdi bu tamamen benim düşüncem ve benim inancım. demokrasi adı altında özgürlüklerin kısıtlandığı kitapların basılmadan yok edildiği bu ülkede, özgür irademle görüşümü yazdım.
yaa açıkçası ben de çok şaşırdım. Açıkçası acaba hesabına bişey olmuş olabilir mi diye aynen düşündüm..ben bu forumda kendimi bildim bileli vardı. Angel'ın dedii gibi çok da samimiydi!alla alla ya
! Hayır hemen kavrakın yazılarına bakayım dedim tümüne baktınm kızın saatlerdir yazdıgı yazılardan eser yok..silinmiş!
Yine reklam kuşağı fln olmuş burda şaşırdım... İki gün girmedim, karışmış ortalık...
Son olarak ablamla Tarıkla ilgili şeyler farkettik... Ve artık tek falcım Gül ve Tarık...
Gerisi hep boş çıktı... Geçenlerde Olgu'ya gidiyordum Nostradamus'un merdivenlerini çıkarken içimden bir ses "Yok Olgu'dan da beklediğin performansı alamıcaksın" dedi ve geri indim...
Uzun zamandır Tarık'a gitmedim kendimi hatırlatmanın vaktidir artık... =) Çocuğun dedikleri bana çıkıyor, ablama da çıktı... Yeniden taksim yolu göründü...
ortalık fena karışmış sahi..
topik amacından şaşıyor diye kilitlenicek..
ağlama duvarına dönmüş..
günlük tutar gibi aşklarını yazmış bazı arkadaşlar..
ama farkında değiller snaırım topik amacından şaşarsa kitlenir..
bide burnuma çok pis reklam kokuları geldi..
hadi hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?