İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar malumunuz 15 gundur falci falci dolaniyorum
cafe bi melek sevgi nin aylar onceden haflerini vererek olacak dedigi bir seydi, olmadi
emine nin kesin olacak olmazsa gel dedigi haberi az once aldim, olmadi, icim sikisiyor.
olgu nun ya aslinda olur ama supheli dedigi bir seydi bu ayni zamanda, o yuzden olgu yu cok da haksiz bulmuyorum.
selma toprak in olmayacak ama insallah yanlis goruyorumdur dedigi bir seydi, nitekim olmadi
bildirmek istedim.
moralim sifir.

canım herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok sanırım. bende bu hafta selma toprağa fal baktırcam. yoksa çatlıcam orta yerimden okadar fenayım yani :)) bu arada arkadaşlar handeyi tanımam. ama anladığım kadarıyla reklamla fln işi yoktu o kızın.. bizim gbiydi yani :) silentblood benim yakın arkadaşım onunda reklamla işi yok. oda yasaklanmış siteden. fake diildi yani. solemek istedim. selma toprağa gidersem sizinlede durumu paylaşırım inaşşalh

arkadaslar handekuka ile görüştüm şimdi ve reklam içerikli bir üyeliği olmadığını böyle birşey yapmadığını bir yanlış anlama olmuş olma ihtimalini dile getirdi ve kk inceleyip kenddisine geri dönecekmiş.. sonuclandıktan sonra konuşulur artık. ama ben hiç ama hiç sanmıyorum reklam üyeliği olsun genede bekleyelim kendisi bize açıklama yapacaktır.

Son düzenleme:

ay yok ayol kız kaç aydır sevgilisinden ayrılmış falcılarla ilgili yorum yapıp duruodu. ne reklamı saçma

arkadaşlar bu selma toprak aklımı fena karıştırdı. selma toprağa gidipte falım çıktı diyen var mı? önerilerinizi ve yormlarınız bekliyorum... selma toprak'a fal baktırcamda mrktayım

suan moralman cöktüm:S cafe bi melekteki sevgiden bende memnun kalmıstım sadece zamanını tutturamadı die kendimi avutuodum olguysa bence cok basarılıydı offf kac sayfa oldu mutlak basarı sağlayanını bulamadık olgunun falı cıkmayan arklar yazsın bari elimde ileriki vade veren bi o kaldı oda yalanmı olcak bunalımdayımmmm kızgınımmm

arkadaşlar bu selma toprak aklımı fena karıştırdı. selma toprağa gidipte falım çıktı diyen var mı? önerilerinizi ve yormlarınız bekliyorum... selma toprak'a fal baktırcamda mrktayım

ben varim canim, daha butun soylediklerini deneyimlemedim tabii ama benim icin en onemli konuyu tutturdu. Ayrica yaprak var, zaten ilk o cok iyidir demisti,baska bilmiyorum acikcasi.

Evi bahcelievler deymis, yuzyuze baktirilabiliyor sanirim, ama ben telde baktirmistim.

aynen arkadaşlar fal orucumu bozucam ona göre bugün merak ettim lütfen yorumlarınızı paylaşın iki arkadaşımız memnun probably ee çıkmış hatta çıkmayan var mı

canim bana cikmamis olmasi, seninkinin de cikmayacagini gostermez ki.
cok umutlanmadan bekle bakalim, hem olgu supheli demisti, o yuzden tam bilememis sayilmaz bence.
sevgi benim en onemli falcimdi ama hem esim icin hem benim icin muhakkak oluyor hem de mart ayi icinde dedigi iki sey de mart ayi icinde olmadi, o yuzdn sanirim bi daha gitmem ona

Sizlere birşey danışmak istiyorum. Ben tarottan biraz korkarım, iyi bakan az bulunur ve genellikle doğru çıkar şeklinde yorumlar yapıldığı için. Eskiden Angels Cafe'de olup şimdi Pilav Cafe'ye geçen Biriz Hanım var. Angels'ta iken, Yılmaz'ı övdüler diye ona gitmiştim. Biriz Hanım'ı biraz da bu tarot korkumdan denememiştim. Daha sonra bu forumda okuyup gittim. Ama hakkında çok yorum yoktu. Giden ve bildi diyen var mı? Bana çok güzel şeyler söyledi ama birkaç ay sonrasının tarihini verdi. Yalnız ilginç olanı, yine buradan öğrendiğim Olgu Hn. da aynı tarihleri verdi. Son olarak Emine Hanım'a gidip, tarih onayı alırsam kesin inanacağım sanırım

Beklemek gerçekten zor. Fikri olan varsa, paylaşırsa sevinirim.

bende inanmıyorum,biz özelden konusuyorduk hiç olmadı öyle bir reklam durumu falan...

arkadaşlar merhaba ben forumda yeniyim uzun zamandır takip ediyorum soğanlık emine hanımın telini gönderebilirmisiniz.Teşekkür ederim.

tarık taksimde bakıyor.ayhan ışık sokak.symbol cafe :)
bende mi reklam yaptım ne????:)))))))

teşekkür ederim. biri beni durdursun şu falcı mevzularından dolayı ya. selma toprakla tarık kaldı bi gtmediğim onlarla kapatacağım sezonu heralde.. :)) burak seni çok özledim :)))) benide yasaklayacaklar yakında az kaldı :))

forumda okumuştum daha once. duyguyu beğenmeyen cok arkadaş vardı ama duygu önceden evinde bakardı fala ben hep memnun kalmıştım duygudan ama şimdi ulaşamıyorum kendisine.. ulaşan biri var mı acaba???

Arkadaslar bahariyede degisik bi fal bakan evinde bakan birinden soz edilmis acil nosunu istoyorummmmmmmm:)))) birde kursun muska lafi donmus ben muskadan anlamamda ben nazan ablayi onermistim o da fal bakip kursun dokuyor sadece hmmm nazan ablise gdenler yazsn yorumlrni mrk ediormmmm.))) bide smdi cok acil kadikoy taraflarnda farkli sasirtici bi falci istiyorum evde bakmasi terchm cunku ben cafede konsantre olamiyorum yardmlrnzi bkliormmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…