arkadaslar malumunuz 15 gundur falci falci dolaniyorum
cafe bi melek sevgi nin aylar onceden haflerini vererek olacak dedigi bir seydi, olmadi
emine nin kesin olacak olmazsa gel dedigi haberi az once aldim, olmadi, icim sikisiyor.
olgu nun ya aslinda olur ama supheli dedigi bir seydi bu ayni zamanda, o yuzden olgu yu cok da haksiz bulmuyorum.
selma toprak in olmayacak ama insallah yanlis goruyorumdur dedigi bir seydi, nitekim olmadi
bildirmek istedim.
moralim sifir.
arkadaslar handekuka ile görüştüm şimdi ve reklam içerikli bir üyeliği olmadığını böyle birşey yapmadığını bir yanlış anlama olmuş olma ihtimalini dile getirdi ve kk inceleyip kenddisine geri dönecekmiş.. sonuclandıktan sonra konuşulur artık. ama ben hiç ama hiç sanmıyorum reklam üyeliği olsun genede bekleyelim kendisi bize açıklama yapacaktır.
arkadaslar malumunuz 15 gundur falci falci dolaniyorum
cafe bi melek sevgi nin aylar onceden haflerini vererek olacak dedigi bir seydi, olmadi
emine nin kesin olacak olmazsa gel dedigi haberi az once aldim, olmadi, icim sikisiyor.
olgu nun ya aslinda olur ama supheli dedigi bir seydi bu ayni zamanda, o yuzden olgu yu cok da haksiz bulmuyorum.
selma toprak in olmayacak ama insallah yanlis goruyorumdur dedigi bir seydi, nitekim olmadi
bildirmek istedim.
moralim sifir.
arkadaşlar bu selma toprak aklımı fena karıştırdı. selma toprağa gidipte falım çıktı diyen var mı? önerilerinizi ve yormlarınız bekliyorum... selma toprak'a fal baktırcamda mrktayım
arkadaşlar bu selma toprak aklımı fena karıştırdı. selma toprağa gidipte falım çıktı diyen var mı? önerilerinizi ve yormlarınız bekliyorum... selma toprak'a fal baktırcamda mrktayım
suan moralman cöktüm:S cafe bi melekteki sevgiden bende memnun kalmıstım sadece zamanını tutturamadı die kendimi avutuodum olguysa bence cok basarılıydı offf kac sayfa oldu mutlak basarı sağlayanını bulamadık olgunun falı cıkmayan arklar yazsın bari elimde ileriki vade veren bi o kaldı oda yalanmı olcak bunalımdayımmmm kızgınımmm
arkadaslar handekuka ile görüştüm şimdi ve reklam içerikli bir üyeliği olmadığını böyle birşey yapmadığını bir yanlış anlama olmuş olma ihtimalini dile getirdi ve kk inceleyip kenddisine geri dönecekmiş.. sonuclandıktan sonra konuşulur artık. ama ben hiç ama hiç sanmıyorum reklam üyeliği olsun genede bekleyelim kendisi bize açıklama yapacaktır.
bende inanmıyorum,biz özelden konusuyorduk hiç olmadı öyle bir reklam durumu falan...
arkadaşlar tarık nerde fal bakıoooooooo
tarık taksimde bakıyor.ayhan ışık sokak.symbol cafe :)
bende mi reklam yaptım ne????:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?