İstanbul'da Fal - Falcılar

Sherry cnm sna dun nazan ablnn nosunu vrmstmm naptnn mrk ettmm bde bna yrdmci ol yaa kadikoyde bi flci ck acil ama bilinenlere gttm evinde bakan birini syle bnaaa:///

merhaba ecedeniz:)
ben Biriz Hanım'a geçen yaz baktırmıştım.çok tatlı bir bayan ve sohbetinden de çok keyif almıştım.ama söylediklerinin hiç biri maalesef çıkmadı

kadikoy tarafindan foumda en begenilen falci olgu. nostradamus cafede bakiyor, bahariye starbucks in ustu. evde bakan hic bilmiyorum kadikoy civari.

forumda okumuştum daha once. duyguyu beğenmeyen cok arkadaş vardı ama duygu önceden evinde bakardı fala ben hep memnun kalmıştım duygudan ama şimdi ulaşamıyorum kendisine.. ulaşan biri var mı acaba???

sherry bi sakin ol canim. seni o kadar iyi anliyorum ki insan deli gibi birinden biseyler duymak istiyor, hatta iyi seyler ama iste olmadi mi olmuyor. simdi bence herkes hakkinda yazilanlari bi gozden gecir. tarik, duygu, selma kaldi sanirim burdan bahsedilip bi gitmedigin. ben de tarik ve duygu yu bilmiyorum hic, gitmedim. bu uc isimle ilgili data toplayip degerlendir bence, ucune de gitme? allah hepimize sabir, akil, fikir versin.. icimiz sisti hep birlikte, insallah atlatacagiz.

Probably ck saoll tamm yolumun ustu orasida kaca bakiyor 75 fln diyorlar cok dgl mi yaa://

olgu 25 e bakiyor. hatta sanirim bu saatlerde yogun olmaz ve daha konsantre ve uzun bakar diye dusunuyorum. genel olarak cok begeniliyor, benim icin de kotu bir falci denemez. hayirlisi bakalim, gidersen izlenimlerini yaz olur mu? sevgiler

Ndn bna kmse yrdmci olmuooo(((

canım olgu bgn çalışmıo bnm bildiğim kadarıylaa... angelsta burcu var ama oda geç gelio galiba. pilav cafede biriz var ona git. rexx in sokağında. noyu aldım cnm çok saol yoğunluktan cvp vermeyi unutmuşum. ama gitmedim müsait diilim dedi. haftasonu ayarlarım belki bilmiom karar veremedim.

Merhaba..

Lütfen konularda konu içeirği dışında sohbetler yapılmasın..Önce ki sayfalarda diğer üyelerin uyarılarına rağmen konu dışı mesajlar yazılmış..Her içerik için forumda başlıklar mevcuttur..Yoksa bile ilgili başlığa aşkınızı,derdinizi anlatacak konular açabilirsiniz ama lütfen paylaşım yapılan konularda konuyu değiştirecek içerikler bırakılmasın..

Olduğu taktirde de lütfen Kötü İçerikten bizlere bilgilendirilme yapılsın..
Kadınlar Kulübü

arkadaşlar selma toprak ı düşünüyorum baktırsammı diye of ya valla sıkıldım artık 75 tl de az değil ama içim içimi yiyoo bilemedim :)

goddess slm canım nasılsın? sen selma toprağı denedin mi?? bu arada emine ablaya baktırmışmıydın mrk ettim de??

benim anlamadıgım bişey var bu falcılar dah önce ii seyler sölrken simdi seni unutuo vs dediinde aslında cokta geleceği söleyemiolar demekki sadece anı bilebiliyolar... yavas yavas ümitler suya düşüo benim ...

sakinştim artık. sağol canım. herşeyin üstünü kapattım. yok sayıyorum herşeyi bende tıpkı onun gibi. daha da fal baktırmıcam. madem o bu kadar kolay vazgeçti benden, bende aynı onun gibi olacağım. hepinize sabır diliyorum ve daha fal baktırmayacağım için ve bir beklentim kalmadığı için fal yorumlarınıza katılmayacağım. hepinize sevgiler...

inan şuan tek dediiğim ne biliyor musun? fallarda ne denmiş olursa olsun ben kendi hayatımın yolunu çizdim. o kendi derdine yansın beni kaybetti ya. evet fallarımın hepsinde sonunda kavuşacağız çıkıyor da benden bu kadar şey aldıktan sonra ben onu istemiyorum artık. olgu dün bana sevmiyor demedi seni unutmaya çalışıyor dedi. seven adam unutmaya çalışmaz seven adam o taşın altına elini sokar eli kanasada çekmez o taşın altından elini. benim elimi parçaladı ben çekmedim elimi. ama artık bende çektim elimi o taşın altından. fallarla yaşamak yok. fal baktırmayacağım artık. herkes kendi yoluna...

sherrycim özelden mesaj atamıyorum daha burdan cvp vereyim dedim ok :))

olgu 25 e bakiyor. hatta sanirim bu saatlerde yogun olmaz ve daha konsantre ve uzun bakar diye dusunuyorum. genel olarak cok begeniliyor, benim icin de kotu bir falci denemez. hayirlisi bakalim, gidersen izlenimlerini yaz olur mu? sevgiler

canım duygu nerede bakıyor yeri nerde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…