arkadaşlar merhaba ben forumda yeniyim uzun zamandır takip ediyorum soğanlık emine hanımın telini gönderebilirmisiniz.Teşekkür ederim.
Sizlere birşey danışmak istiyorum. Ben tarottan biraz korkarım, iyi bakan az bulunur ve genellikle doğru çıkar şeklinde yorumlar yapıldığı için. Eskiden Angels Cafe'de olup şimdi Pilav Cafe'ye geçen Biriz Hanım var. Angels'ta iken, Yılmaz'ı övdüler diye ona gitmiştim. Biriz Hanım'ı biraz da bu tarot korkumdan denememiştim. Daha sonra bu forumda okuyup gittim. Ama hakkında çok yorum yoktu. Giden ve bildi diyen var mı? Bana çok güzel şeyler söyledi ama birkaç ay sonrasının tarihini verdi. Yalnız ilginç olanı, yine buradan öğrendiğim Olgu Hn. da aynı tarihleri verdi. Son olarak Emine Hanım'a gidip, tarih onayı alırsam kesin inanacağım sanırım
Beklemek gerçekten zor. Fikri olan varsa, paylaşırsa sevinirim.
Arkadaslar bahariyede degisik bi fal bakan evinde bakan birinden soz edilmis acil nosunu istoyorummmmmmmm:)))) birde kursun muska lafi donmus ben muskadan anlamamda ben nazan ablayi onermistim o da fal bakip kursun dokuyor sadece hmmm nazan ablise gdenler yazsn yorumlrni mrk ediormmmm.))) bide smdi cok acil kadikoy taraflarnda farkli sasirtici bi falci istiyorum evde bakmasi terchm cunku ben cafede konsantre olamiyorum yardmlrnzi bkliormmm:))
forumda okumuştum daha once. duyguyu beğenmeyen cok arkadaş vardı ama duygu önceden evinde bakardı fala ben hep memnun kalmıştım duygudan ama şimdi ulaşamıyorum kendisine.. ulaşan biri var mı acaba???
Probably ck saoll tamm yolumun ustu orasida kaca bakiyor 75 fln diyorlar cok dgl mi yaa://
Ndn bna kmse yrdmci olmuooo(((
beni de atcaklar şimdi en iyisi ben susayımm ihihihi
goddess slm canım nasılsın? sen selma toprağı denedin mi?? bu arada emine ablaya baktırmışmıydın mrk ettim de??
sherry bi sakin ol canim. seni o kadar iyi anliyorum ki insan deli gibi birinden biseyler duymak istiyor, hatta iyi seyler ama iste olmadi mi olmuyor. simdi bence herkes hakkinda yazilanlari bi gozden gecir. tarik, duygu, selma kaldi sanirim burdan bahsedilip bi gitmedigin. ben de tarik ve duygu yu bilmiyorum hic, gitmedim. bu uc isimle ilgili data toplayip degerlendir bence, ucune de gitme? allah hepimize sabir, akil, fikir versin.. icimiz sisti hep birlikte, insallah atlatacagiz.
benim anlamadıgım bişey var bu falcılar dah önce ii seyler sölrken simdi seni unutuo vs dediinde aslında cokta geleceği söleyemiolar demekki sadece anı bilebiliyolar... yavas yavas ümitler suya düşüo benim ...
inan şuan tek dediiğim ne biliyor musun? fallarda ne denmiş olursa olsun ben kendi hayatımın yolunu çizdim. o kendi derdine yansın beni kaybetti ya. evet fallarımın hepsinde sonunda kavuşacağız çıkıyor da benden bu kadar şey aldıktan sonra ben onu istemiyorum artık. olgu dün bana sevmiyor demedi seni unutmaya çalışıyor dedi. seven adam unutmaya çalışmaz seven adam o taşın altına elini sokar eli kanasada çekmez o taşın altından elini. benim elimi parçaladı ben çekmedim elimi. ama artık bende çektim elimi o taşın altından. fallarla yaşamak yok. fal baktırmayacağım artık. herkes kendi yoluna...
sherrycim özelden mesaj atamıyorum daha burdan cvp vereyim dedim ok :))
olgu 25 e bakiyor. hatta sanirim bu saatlerde yogun olmaz ve daha konsantre ve uzun bakar diye dusunuyorum. genel olarak cok begeniliyor, benim icin de kotu bir falci denemez. hayirlisi bakalim, gidersen izlenimlerini yaz olur mu? sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?