goddess slm canım nasılsın? sen selma toprağı denedin mi?? bu arada emine ablaya baktırmışmıydın mrk ettim de??
canım duygu nerede bakıyor yeri nerde ?
evet evet mesela etik olmayan durumlarda asla yapmıyormuş sonra eğer birbiriniz için hayırsız iseniz yine yapmıyormuş bunun dışında birşeylerin daha tatlı daha çabuk daha yolunda gitmesi için yapıyormuş öyle paragöz bi teyze değil zaten karar size kalmış
bende istiyorum arkadaşlar numarasını yollarmısınız
selma toprakı denemedim canım. emine ablaya baktırmıştım ama pek memnun kalmamıştım. memnun kalmamamın sebebi olumsuz şeyler söyledi diye degil yanlış anlaşılmasın zaten olumlu bieşy duymaya gitmemiştim, sadece geçmiş ve şimdiyle ilgili söylediği şeyler pek tutmuyordu o yuzden çok etkilendiğimi söyleyemeyeceğim :)
5-10 dakika sonra yollarım daha yeni birine yolladım
gelmiş olması lazım.
Gelmiş msj,çook teşekkür ederimm:116:bende gidicem bakalım neler çıkıcak :106:
bende var ama msj hakkım yok cnm
dun cok bekledik ama kavrak gidiberdi anlamadikalamadik bilgileri
kime gidiyorsun emine ablaya mı? yorumlarını bekliyoruz :) ben bıraktım falı bari siz anlatın mrkım azalsın
emine abla, bana daha önce ertelediğin acil iş yolculuğu demişti 1 hafta önce, gerçektende ani bir iş yolculuğuna çıkıyorum. ve bu daha önce erteledğim bir iş yolculuğu :)
Arkadaslar bahariyede degisik bi fal bakan evinde bakan birinden soz edilmis acil nosunu istoyorummmmmmmm:)))) birde kursun muska lafi donmus ben muskadan anlamamda ben nazan ablayi onermistim o da fal bakip kursun dokuyor sadece hmmm nazan ablise gdenler yazsn yorumlrni mrk ediormmmm.))) bide smdi cok acil kadikoy taraflarnda farkli sasirtici bi falci istiyorum evde bakmasi terchm cunku ben cafede konsantre olamiyorum yardmlrnzi bkliormmm:))
Evet Emine hanıma gidicem napiyim o kadar methedilmişki bari bende nasipleniyim...Birde Olgu hanımı merak ettim yaa oda çok övülmüşş:44: ya ben kadıköyde çok cafelerde fal baktırmıştım ama inanın zerresi çıkmamıştı keşke bilseydimde Olguya gitseydim,gitti boşyere paracıklar...Emine Hanıma gideyim anlatırım hemen :112: sen gittinmi Emine Hanıma nasıl dedikleri kadar varmı?
benim geçmişi bilemedi gelecekle ilgilide pek net bişey söylemediği, genel konuştuğu için şu çıktı yada çıkmadı da diyemiyorum. elektriğimiz pek tutmadı sanırım :) ama problem bende muhtemelen hiçbi falcı bana tutturamadığı için elektriğinde problem olan benim sanırım :)
Sen baya çok gitmişsin insanın sıkıntısı olunca umut arıyo işte böyle of of...her söylediğide çıkmış belki gerçekten tekrar birleşirsiniz..şimdi kalbin çok kırık sanırım ama kaderine yazılmışsa olur, su akar yolunu bulur...herşeyin hayırlısını dile gerisi Allaha kalsın...emine abla bana ilk fal baktığında aldı finacını eline dediki, sen tek bir niyetle kapatmışsın okadar ki adaklar adamışsın bu cocuk için. doğruydu. dedi ki 2 hafta sonra kapında. bunu yaşadım. iş yerimin ordaydı. snra işimle ilgiili bşyler soledi doğruydu. ztn 10 dakka ya baktı ya bakmadı. sonra ikinciye gittim. dediki eli kulağında arayacak seni akşama saabah tel bekle. ama sanki sabah karşımı arıcak bilemedim dedi. doğru 2 gün sonra aradı. üçüncü fala gittim. ogün bana 20 dakka fln fal baktı. dediki ani bir yolculuğu bu iş yolculuğunu ertelemişsin ona gidecekesin. evet bu oldu daha önce ertelediğim işe perşembe ani bir karar ile gidiorum. daha önce dediği gbi burağın beni çok sevdiğini senin ağladığın gbi oda çok ağlıo fln dedi. bunlarda doğruydu. gelecekle ilgili soledikleride var. kısmetin bu cocuk dedi. bunların zamanı var daha. ama ben herşeyin üstüne sünger cektim o istesede kapandı bnm için o defterler.
emine ablaya ark.ımla gittik gecen cmt bizede tutturamadı fal 5 dakka bile surmedi hep soru sordu:Scanım öyle düşünme. ben de dahil olmak üzere bakamadığı arkadaslar da var burda.
emine ablaya ark.ımla gittik gecen cmt bizede tutturamadı fal 5 dakka bile surmedi hep soru sordu:S
benimde fallarla aram olmuyo niyeyse
neden sadece emine ve olgu konuşuluyor koca istanbulda yokmu başka kişi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?