İstanbul'da Fal - Falcılar

100 liram gitti kizlar, elde var sifir, unlu dedik baktirdik, ama fos cikti, sakin sakin dusmeyin. bi de ustune gel seni okutalim mokutalim muhabbeti..
muhtemelen adi gecen herkese baktirdim, ve birkac ay durulmayi dusunuyorum. artik midem bulanmaya basladi. gercekten..
kendi adima gundemde olanlardan :
-sermin:2
-rita :3
-sevgi : 4
-emine: 5
-olgu :6
-selma: 8
diyorum ve sozu sizlere birakiyorum.
hayirli fallariniz olsun.

selma kim cnm nerde

bende falı bırakmış biri olarak notlama yapmak istiyorum.

* olgu 7
* emine abla 7
* burcu 5 (geçmişi tutturdu, burağı anlattı, haziran ayında olacak bir şey var onun olacağını soledi)
* birnur abla 4 (geçmişe göre performansı düşmüş, gerçi burakla martta iletişiminiz var demişti oldu)
* gül 3
* biriz 4
* barış abi 0
* nagihan 3 (o an ismini bilmesi çok etkilemişti)
* enfal 5
* toprak 1
* nurşen 1

bunlar aklıma geldi sadece :) daha adını hatırlamadığım 3 5 falcı daha var :))

nasıl bişeydi bu? artık değişme şansı yok mu bu durumun? yani kesinkez önü kapanmış bir durum mu?

Bana da neredeyse hepsi ayrilmayacaksiniz dedi Ve O benden ayrilmis bile ve ben facebook kullanmadigim icin bugun bunu onun facebook sifresi ile sayfsina girdigimde ogrendim hem de (

Bir tek Mercan 15 gunluk bir ayrilik var 1 ay icinde demisti.

Ama beni boyle birakip giden birini cok sevsem de artik gururlu olma vaktim geldi cunku bu 3.
Cok canim yaniyor

canım allah sabrını verior inan. bak bana 3 ayın sonunda tamam dedim döndüm artık sırtımı herşeye. tabi sen bole olma inşallah bukdar kötü olmadan hayırlısı ise gelsin. bu arada mercan kim? :))

canım allah sabrını verior inan. bak bana 3 ayın sonunda tamam dedim döndüm artık sırtımı herşeye. tabi sen bole olma inşallah bukdar kötü olmadan hayırlısı ise gelsin. bu arada mercan kim? :))

Mercan bahcelievler soganli metdanina yakin 100 TL e bakiyor tarot bakiyor misirda kalmis bu isin egitimi icin sempatik bir bayan benim gecmisle ilgili pek bilememisti ama eger sevgilim bana 15 gun sonra donerse tek bilen o olmus olacak.

Mercan bahcelievler soganli metdanina yakin 100 TL e bakiyor tarot bakiyor misirda kalmis bu isin egitimi icin sempatik bir bayan benim gecmisle ilgili pek bilememisti ama eger sevgilim bana 15 gun sonra donerse tek bilen o olmus olacak.

hayırlısını dile canım. sen en azından facine bakıp öğrenmişsin, beni facinden silip sen bana laik diilsin demiş üstüne üstlük resimlerimizi herşeyimiz yok etmişti. off off.. ben fal defterini kapadım ama genede mrk içindeyim :))

kimse neden dilekten bahsetmıyor kadınlar kahvesı dılek nokta atısı yaptı pazar gunu baktırdım da..demıstım zaten..mecıdıyekoy maslak cıvarından ıs teklıfı gelecek ama sen sıcak bakmıyacaksın dedı hakkaten ole oldu dun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…