100 liram gitti kizlar, elde var sifir, unlu dedik baktirdik, ama fos cikti, sakin sakin dusmeyin. bi de ustune gel seni okutalim mokutalim muhabbeti..
muhtemelen adi gecen herkese baktirdim, ve birkac ay durulmayi dusunuyorum. artik midem bulanmaya basladi. gercekten..
kendi adima gundemde olanlardan :
-sermin:2
-rita :3
-sevgi : 4
-emine: 5
-olgu :6
-selma: 8
diyorum ve sozu sizlere birakiyorum.
hayirli fallariniz olsun.
100 liram gitti kizlar, elde var sifir, unlu dedik baktirdik, ama fos cikti, sakin sakin dusmeyin. bi de ustune gel seni okutalim mokutalim muhabbeti..
muhtemelen adi gecen herkese baktirdim, ve birkac ay durulmayi dusunuyorum. artik midem bulanmaya basladi. gercekten..
kendi adima gundemde olanlardan :
-sermin:2
-rita :3
-sevgi : 4
-emine: 5
-olgu :6
-selma: 8
diyorum ve sozu sizlere birakiyorum.
hayirli fallariniz olsun.
arkadaslar malumunuz 15 gundur falci falci dolaniyorum
cafe bi melek sevgi nin aylar onceden haflerini vererek olacak dedigi bir seydi, olmadi
emine nin kesin olacak olmazsa gel dedigi haberi az once aldim, olmadi, icim sikisiyor.
olgu nun ya aslinda olur ama supheli dedigi bir seydi bu ayni zamanda, o yuzden olgu yu cok da haksiz bulmuyorum.
selma toprak in olmayacak ama insallah yanlis goruyorumdur dedigi bir seydi, nitekim olmadi
bildirmek istedim.
moralim sifir.
ben de gıtek ıstıyorum ama orkuyorum
selma toprak bahçelievlerde nerde?
soğanlık tarafındaymış :)) allahım herşeyden hbrm var ahhahahaha
soğanlıdır o. iyiymiş aslında. yakınmış. sağol sherry.
fufuuk akşam 12den sonra mail bekle benden canım :) selma, selma toprak canım.
Bana da neredeyse hepsi ayrilmayacaksiniz dediVe O benden ayrilmis bile ve ben facebook kullanmadigim icin bugun bunu onun facebook sifresi ile sayfsina girdigimde ogrendim hem de (
Bir tek Mercan 15 gunluk bir ayrilik var 1 ay icinde demisti.
Ama beni boyle birakip giden birini cok sevsem de artik gururlu olma vaktim geldi cunku bu 3.
Cok canim yaniyor
bende bekliyorum canım benide unutma sakın :))):26::18:
canım allah sabrını verior inan. bak bana 3 ayın sonunda tamam dedim döndüm artık sırtımı herşeye. tabi sen bole olma inşallah bukdar kötü olmadan hayırlısı ise gelsin. bu arada mercan kim? :))
Mercan bahcelievler soganli metdanina yakin 100 TL e bakiyor tarot bakiyor misirda kalmis bu isin egitimi icin sempatik bir bayan benim gecmisle ilgili pek bilememisti ama eger sevgilim bana 15 gun sonra donerse tek bilen o olmus olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?