fufuuk akşam 12den sonra mail bekle benden canım :) selma, selma toprak canım.
kimse neden dilekten bahsetmıyor kadınlar kahvesı dılek nokta atısı yaptı pazar gunu baktırdım da..demıstım zaten..mecıdıyekoy maslak cıvarından ıs teklıfı gelecek ama sen sıcak bakmıyacaksın dedı hakkaten ole oldu dun..
yaww kızlar bu selma topragın yuzu bana hıc ama hıc yabancı gelmıyor..bir ara turckcel de yıldıznameye bakan bır bayan vardı cok cok unlenmıstı bu o bayan mı yaw..eger oysa bız yıldızname baktırmıstık hakketen cok guzel anlatmıstı sımdı emın olamıyorum.. kendisi 75 tl na bakıyor ve hem telefonla hemde bahcelıevler soğanlıda mı bakım yapıyor ..dogru mu dıye teyıd etmek ıstedim!
doğrudur cnm onun haricinde de bi çok yerde çıktı falan. evine de misafir edebilir telefonda da baktırabilirsin.
nasıl bişeydi bu? artık değişme şansı yok mu bu durumun? yani kesinkez önü kapanmış bir durum mu?
arkadaşlar çıkan fal haberiii :) emine abla arkadaşıma fal baktığında eskilerden biri ortaya çıkıcak demişti. bgn oldu :))
Mercan bahcelievler soganli metdanina yakin 100 TL e bakiyor tarot bakiyor misirda kalmis bu isin egitimi icin sempatik bir bayan benim gecmisle ilgili pek bilememisti ama eger sevgilim bana 15 gun sonra donerse tek bilen o olmus olacak.
sherry bu haberleri okuyunca haberi verenede dua ediyorum hadi bakalim sira bizim fallarin cikmasina geldi...
emine ablanin bana söyledikleri de cikmaya basladi ama asil meselenin daha zamani var zaten bir ciksin iki kurban adadim:)))))))
evet, bi is vardi olmasini bekledigim, olmadiginin haberi geldi bugun, yani kesin olmadi maalesfcok uzgunum, sabahtan beri kendime gelemedim
Cnm cok üzüldüm inan... aldatılmanın ve terkedilmenin ne demek olduğunu inan bende çok iyi biliyorumbilmem sana ne kadar faydası olur bu yazacagım seyin ama, Mercan bana benim yasadıklarımı kelimesi kelimesine anlatmıştı, neyse fazla detaya girmeyecegim yanlış anlaşılıyor. ama baktırmadıgım pek insan kalmamıştır özellikle tanınmışlar daha önceki msj larımda da belirtmiştim kimler oldugunu. neyse bana en son dediki hiç üzülme mart bitmeden yurtdısından gelen melez bir insanla tesadüf tanışcaksın ve sen bile sasırcaksın birine bu kadar sürede nasıl ilgi duyacagına daha bir cok sey!! vee 3 gündür o dedigi kişi ile tanışmıs durumdayım cokk mutluyum inan.. Allahtan hayırlısını dilemek gerekiyor. dedigim gibi ben inanıyorum ki senin sevglinin sana 15 gün icinde geri dönecegine eger böyle dediyse Mercan..bana kesinlikle bekleme demişti evlenmiş demişti gercekten de 1 yıldır görüştügü kızla gizliden evlenmiş.. bol sans.
Veya katreciğim sen eminehn.' ın numarasını bana atabilirmisin. Lütfen......
bu mercanda kim yaaa anaaamm yeni falcılar çıkarmayın oruçtayım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?