İstanbul'da Fal - Falcılar

kadınlar kahvesinde benim favorim pelin abladır.Dilek ablaya da baktırdım bi kaç kere o da iyidir bence

doğrudur cnm onun haricinde de bi çok yerde çıktı falan. evine de misafir edebilir telefonda da baktırabilirsin.

PİLAV KAFFE BİRİZ HN. inanılmaz tatlı bir bayan ancak baktığı tarot çıkmıyor, ve ayrılanları (bir iki arkadaşımdan ve forumda da aynı şekilde) asla birleşemezsiniz diyor.

Bugün nostradamus kadıköy' e gittim. Ama olgu salı günleri izinliymiş. Bilginize sunarım. Artık yarın ve perşembe giderim. Ancak oraya gelen kızlardan bir bayanı sormuşlardı kahve bakan ve o kadıncağız o kadar dolu imiş ki kasadaki bayan onları 2 saat gezin öyle gelin demişti. üstelik akşama doğru idi saat. şimdi adını anımsayamiyorum ama s ile başladığını hatırlıyorum. Belki deneyeniz var....

arkadaşlar çıkan fal haberiii :) emine abla arkadaşıma fal baktığında eskilerden biri ortaya çıkıcak demişti. bgn oldu :))

sherry bu haberleri okuyunca haberi verenede dua ediyorum hadi bakalim sira bizim fallarin cikmasina geldi...
emine ablanin bana söyledikleri de cikmaya basladi ama asil meselenin daha zamani var zaten bir ciksin iki kurban adadim:)))))))

Mercan bahcelievler soganli metdanina yakin 100 TL e bakiyor tarot bakiyor misirda kalmis bu isin egitimi icin sempatik bir bayan benim gecmisle ilgili pek bilememisti ama eger sevgilim bana 15 gun sonra donerse tek bilen o olmus olacak.

Cnm cok üzüldüm inan... aldatılmanın ve terkedilmenin ne demek olduğunu inan bende çok iyi biliyorum bilmem sana ne kadar faydası olur bu yazacagım seyin ama, Mercan bana benim yasadıklarımı kelimesi kelimesine anlatmıştı, neyse fazla detaya girmeyecegim yanlış anlaşılıyor. ama baktırmadıgım pek insan kalmamıştır özellikle tanınmışlar daha önceki msj larımda da belirtmiştim kimler oldugunu. neyse bana en son dediki hiç üzülme mart bitmeden yurtdısından gelen melez bir insanla tesadüf tanışcaksın ve sen bile sasırcaksın birine bu kadar sürede nasıl ilgi duyacagına daha bir cok sey!! vee 3 gündür o dedigi kişi ile tanışmıs durumdayım cokk mutluyum inan.. Allahtan hayırlısını dilemek gerekiyor. dedigim gibi ben inanıyorum ki senin sevglinin sana 15 gün icinde geri dönecegine eger böyle dediyse Mercan..bana kesinlikle bekleme demişti evlenmiş demişti gercekten de 1 yıldır görüştügü kızla gizliden evlenmiş.. bol sans.

sherry bu haberleri okuyunca haberi verenede dua ediyorum hadi bakalim sira bizim fallarin cikmasina geldi...
emine ablanin bana söyledikleri de cikmaya basladi ama asil meselenin daha zamani var zaten bir ciksin iki kurban adadim:)))))))

emine bana bugun olmayan isim icin kesin olacak, olmazsa gel ben burdayim demisti, useniyorum tabii gitmeye, gitmeyecegim de nitekim.. ama ne bileyim umut baglamak kotu oluyor. insallah size olacak dedigi iyi seylerin hepsi bir bir cikar hayirlisiyla

Aldatılan, sebepsiz yere terk edilen ve fiziki veya duygusal şiddet gören tüm kadınlara çok üzülüyorum..........kimse böyle birşey yaşamasın.....yaşadıysada hemen kurtulmayı nasip etsin

evet, bi is vardi olmasini bekledigim, olmadiginin haberi geldi bugun, yani kesin olmadi maalesf cok uzgunum, sabahtan beri kendime gelemedim

üzülme belki daha iyisi olacak, hayırlısı başka bir şeydir ve kapını çalacaktır. bilemeyiz ki...dermansız dert olmasın canım yaa...

bu mercanda kim yaaa anaaamm yeni falcılar çıkarmayın oruçtayım :)))

Veya katreciğim sen eminehn.' ın numarasını bana atabilirmisin. Lütfen......

canım bende yok. beni de bir arkadaşım götürmüştü randevuyu'da o almıştı.

yahuu bana da çıksın artık, emine hnm bana da daha zamanı var hemen bekleme, zamanı net söyleyemem ama bu yıl içinde demişti. çok güzel oldu :) ay ay beklerken şimdi koca bir sene bekle ki olsun. beklemiyorum! inat değil mi.

arkadaşlar bana mesaj hakkı olan birisi Elmira hanımın iletişim bilgilerini yollayabilirmi.. gecmiş sayfaları okudum cogu kişi memnun. tabii memnun olmayanlarda var ama, bence denemeye deger.. birde kendisinin İranlı olması beni cezbetti cünkü bu işi oradaki insanların güzel yaptıgını düşünüyorum. yıllar önce İranlı birine baktırmıstım cok etkilenmiştim ama o ölmüş.. ilgilenen arkadaslara tesekkür ederim..

bu mercanda kim yaaa anaaamm yeni falcılar çıkarmayın oruçtayım :)))

:):) cnm mercan yeni deilki. 16 senedir bu işi yapıyormus tv lerde yayın yapmış egitimini mısırda almış londrada canlı yayın yapmış oldukca basarılı birisi bana göre..bu forumda da adı 4. sayfadan itibaren geciyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…