canım bende yok. beni de bir arkadaşım götürmüştü randevuyu'da o almıştı.
yahuu bana da çıksın artık, emine hnm bana da daha zamanı var hemen bekleme, zamanı net söyleyemem ama bu yıl içinde demişti. çok güzel oldu :) ay ay beklerken şimdi koca bir sene bekle ki olsun. beklemiyorum! inat değil mi.
Burcum, simdi eve geldim de yazdigim notlara baktim, Mercan soyle demis 1- 1.5 ay icinde 10-15 gunluk ayrilik var, darginlik var ve o bu ayrilijta senin degerini anlayip donecek.
Ama cok umutlanmak istemiyorum yine deAma ayriligi tek bilen Mercan oldu.
Burcum, simdi eve geldim de yazdigim notlara baktim, Mercan soyle demis 1- 1.5 ay icinde 10-15 gunluk ayrilik var, darginlik var ve o bu ayrilijta senin degerini anlayip donecek.
Ama cok umutlanmak istemiyorum yine deAma ayriligi tek bilen Mercan oldu.
Merhabalar mercanın iletişim bilgilerini yollar mısın bana da :)) bahçelievlere de gidebilirim yüz yüze bakıyorsa nasıl ulaşacağımı bilmiyorum o kadar :) bir de ne kadara bakıyorduu
100 liram gitti kizlar, elde var sifir, unlu dedik baktirdik, ama fos cikti, sakin sakin dusmeyin. bi de ustune gel seni okutalim mokutalim muhabbeti..
muhtemelen adi gecen herkese baktirdim, ve birkac ay durulmayi dusunuyorum. artik midem bulanmaya basladi. gercekten..
kendi adima gundemde olanlardan :
-sermin:2
-rita :3
-sevgi : 4
-emine: 5
-olgu :6
-selma: 8
diyorum ve sozu sizlere birakiyorum.
hayirli fallariniz olsun.
bu mercanda kim yaaa anaaamm yeni falcılar çıkarmayın oruçtayım :)))
Ben hep fal baktirirken sorularda aldatiyor mu diye sormustum cevap hep hayir oldu.
Ama simdi facebooktan mesajlarini da gordum baska biriyle sevgili modunda mesajlarini gordum(
kizlar soganlik emine, oldu, mercan, elmira...... hepsinin teli bende mevcut ama kimseye özelden msj atamiyorum maalesef.... birsekilde mail adresinizi ulastirabilirseniz hepinize seve seve atarim nr:)))) sizde karsilik olarak baktirdiktan sonra tecrübelerinizi yazarsiniz
nazan ablişi biraz ayrıntılı anlatır mısın? nasıl yorumlar yapar filan.
of ya emine hanımın telefnunu istiyorum da mailimi mesajla göndercektim de gönderemiyorum halaa
bekleyelim sherri forma gelsin ben ona gönderirim o sana iletebilir belki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?