İstanbul'da Fal - Falcılar

Burcum, simdi eve geldim de yazdigim notlara baktim, Mercan soyle demis 1- 1.5 ay icinde 10-15 gunluk ayrilik var, darginlik var ve o bu ayrilijta senin degerini anlayip donecek.

Ama cok umutlanmak istemiyorum yine de Ama ayriligi tek bilen Mercan oldu.

Son düzenleme:

cnm cok tesekkür ederim.. baktırır baktırmaz bilgilendirecegim .

Merhabalar mercanın iletişim bilgilerini yollar mısın bana da :)) bahçelievlere de gidebilirim yüz yüze bakıyorsa nasıl ulaşacağımı bilmiyorum o kadar :) bir de ne kadara bakıyorduu

Tabiiki cnm umutlanma ama olursa süpriz olsun.. Allah hepimizin gönlüne göre versin..

Merhabalar mercanın iletişim bilgilerini yollar mısın bana da :)) bahçelievlere de gidebilirim yüz yüze bakıyorsa nasıl ulaşacağımı bilmiyorum o kadar :) bir de ne kadara bakıyorduu

blueless selam,
mesaj hakkim yok henuz onceki mesajlarimda mail adresimi yazmistim bana mail yazarsan hemen yollarim

bana biraz pahali gelmisti 100 TL

Dün soğanlık emineye gittim. İkinci gidişimdi, Birden kafama esti gittim… Keşke randevu vermeseydi ama verdi, verdi işte. Belki tesellim düşer gitmezdim..:97: Çünkü fal baktırma olayını içimden söküp atmak istiyorum artık..:18: fala ne güzel ara vermiştim... Önceki söylediklerinin aynsını söyledi. Sana daha önce nedediysem odur dedi. Yook ben hatırlamıyorum kii deyip tekrar söylettirdim. Baktım sallıyor mu, yoksa aynılarını mı söylüyor.. Yani açıkçası teyit ettirme falıydı benim kisi. :95: neyse ara vermeye devam. bakiim artık :97:

Geçmiş olsun, Sermin aynı şeyi bana da yapmıştı 1.5 yıl önce, 5 dk. bile bakmadı ve seni okutalım adına yemek verelime getirdi işi (( boşa gitti param...

Ben hep fal baktirirken sorularda aldatiyor mu diye sormustum cevap hep hayir oldu.

Ama simdi facebooktan mesajlarini da gordum baska biriyle sevgili modunda mesajlarini gordum (

kizlar soganlik emine, oldu, mercan, elmira...... hepsinin teli bende mevcut ama kimseye özelden msj atamiyorum maalesef.... birsekilde mail adresinizi ulastirabilirseniz hepinize seve seve atarim nr:)))) sizde karsilik olarak baktirdiktan sonra tecrübelerinizi yazarsiniz

of ya emine hanımın telefnunu istiyorum da mailimi mesajla göndercektim de gönderemiyorum halaa

nazan ablişi biraz ayrıntılı anlatır mısın? nasıl yorumlar yapar filan.

Hmmm cocooncmm yni gordm yorumnu zor yrdn sormssn bi dusunymmm..:)) gecmisi bilir nazan abla ama fazla soz etmez hem kehve hem tarot bakar soru sorabilirsin cevaplar aninda suan hakknda yorum yapar kisilik tahlilleri superdr ama bni en cok sasirtan gelecekle ilgili nokta atislari su gun su olacak der bianda ve olir sok gcrrsn yni:)) ileri gelecegnide bilir ilerideki hayatn nasl oluck fln bna syle insnlrla tnscksn flnn ddiklrinn hpsi ckti msla syle olck bu ck ii biri ama sn etklnmcn yda su ckck sole olck fln bi cok flci blemz bunlri ama o bliock sasrtr bni hrzmnn:)) umarm soruna ytrli cvp vreblmsmdrrr

Kzlr soganlk eminenn nosu bndede vr v bn memnun kldm epey ondn bkldgmdn ck dha iiydi yniii ama artk krr vrdm faldan sora not alicm bikresnde not almstm sora bigun yne fal krizim tuttu ctm okudum fal bktrmss gbi oldmm hktnnn:)))) soganlkt oturn emine hnmn numarsni istrsnz bna ozldn emailnzi atn bn email atarm sze.)) bde olguyu mrk ediyrm ya bugun gtcktmde olmdii nsl yorumlri flnn brz bahsdr msnz rica etsm gden arkdslrdnn

kizlaarrr gerci heyecanlaniyimmi bilemedimdee
Ayhanin ve Emine Ablanin bana soledigi insanla olur gibi
cok heyeecanlandimm gerci Ayhana ulasmak cok zor ama Ayhanin direk anlattigi tarif iki isimli,senden kucuk
Ah bi an kalakaldim yok artik Ayhan evleniceksiniz dedi ben direk cocuga o gozle bakiyorum
Ayhannna kesin hemen gitmem lazimmm

Merhaba arkadaslar,

Uzun suredir bende bu konunun mudavimi oldum. Bir gun canım cok sıkıldıgında, fal baktırmak istedim seneler sonra ve bu sitede okuduklarımdan sonra o gun ku haleti ruhiyemle Gul'e gittim ilk gittiğimde gul daha evvelde anlatmisimdir. Oyle isimler soyledi ki ve oyle nokta atısı yapıp gecmisimle ilgili sey bildi ki aha dedim gelecek icin soyledigi seylerde tutar ama bana verdigi ilk tarih subat tı subat gecti. İkinci gittiğim de Marttı martta gecti. Yani gul gecmisi bildi su ani bildimi evet Gul dahil diger butun gittiğim falcilar isle ilgili dgisiklik var dedi. O srada isim de hic bir sorun yoktu hersey gullik gullistanlikti ama bunu bildiler. cunku isimde su an buyuk sorunlar yasıyorum ama gene o falcilarin dedigi gibi düzlüğe cikiyorum. İsimde sorun olmadan once oylesine gittiğim falcilar Pen cafe yeter ve Gul du. İkiside ayni seyi dedi. Ama ikiside sadece bir tek isim hakkında tutturdu.

AA unuttum bir de Rita hic bir sorunum yokken Ritaya gittim Ocak ayından once O da bana bir kac ay cok sıkıntılı gececek dedi evet Ocak, Subat Mart cok sıkıntılı gecti. Ama diger seylerde salladi!!! Ama is knusunu o da bildi.

Emine, telefonda baktırdım. Umarım bir gun yuzyuze bakrıma fırsatım olur o da bana bir tanıdıgın var onun bir evlilik meselesi var dedi isim falan bilmedi ama su an gercekten sorunlu bir insanin evlenecek mi evlenmeyecek mi asamasindayiz. Ve ne kadar uzaktan akraba olsa da iter istemez bunun sonucları bana da yansıyor.
Kısacası, hepsi tutmasada en kotu bakan falcının bile soyledigi bir cumle tutuyor.

Diğer bir konu ange_edalım a katiliyorum. Burası istanbul'da fal- falcılar konusu sevdiğine ilanı ask etme yeri değil. Onu diğer topiclerde konu basliği olarak acip derdinizi anlatabilirsiniz. Eminim herkesin beklediği biri var!! Ama onun yeri burası değil. Kusura bakma Sherry ama Burak'tan sıkıldım ben.

Tarık'a gecen hafta gitmistim iyi elektrik aldım 20 dk surdu. Umarım soyledikleri olur cok pozitifti bana karsi. Ama Yiğit'e de gitmistim kotu elektrik aldim. Bir de bana cok ukala geldi. (Ama dediğim gibi daha evvel ki mesajlarımda Yiğit'in soylediklerinin cıkma olasılığı daha yuksek) Hayatım da iki tane erkek falcıya baktırdım bi,ri Tarik biri Yiğit.

Su ana kadar gittiğim falcılar uc asagı bes yukarı aynı seyi soylediler bir Rita bir de Yiğit tam tersini soyledi. Eger zamanıma ve parama kıyarsam Selma Toprak ile telefon deneyimi yapmayı dusunyorum ve orada fal baktırmaya ve Istanbul'da falcı aramaya son veriyorum.

NoT: eger firsatim olursa bir Emine hanıma yüzyüze fal baktırmayı isterim eger kısmet olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…