Selincim sağ olsun yollamış. tşkler cnm sanada
selinn sana ayrı tşk ederimm cnm
Merhaba arkadaslar,
Uzun suredir bende bu konunun mudavimi oldum. Bir gun canım cok sıkıldıgında, fal baktırmak istedim seneler sonra ve bu sitede okuduklarımdan sonra o gun ku haleti ruhiyemle Gul'e gittim ilk gittiğimde gul daha evvelde anlatmisimdir. Oyle isimler soyledi ki ve oyle nokta atısı yapıp gecmisimle ilgili sey bildi ki aha dedim gelecek icin soyledigi seylerde tutar ama bana verdigi ilk tarih subat tı subat gecti. İkinci gittiğim de Marttı martta gecti. Yani gul gecmisi bildi su ani bildimi evet Gul dahil diger butun gittiğim falcilar isle ilgili dgisiklik var dedi. O srada isim de hic bir sorun yoktu hersey gullik gullistanlikti ama bunu bildiler. cunku isimde su an buyuk sorunlar yasıyorum ama gene o falcilarin dedigi gibi düzlüğe cikiyorum. İsimde sorun olmadan once oylesine gittiğim falcilar Pen cafe yeter ve Gul du. İkiside ayni seyi dedi. Ama ikiside sadece bir tek isim hakkında tutturdu.
AA unuttum bir de Rita hic bir sorunum yokken Ritaya gittim Ocak ayından once O da bana bir kac ay cok sıkıntılı gececek dedi evet Ocak, Subat Mart cok sıkıntılı gecti. Ama diger seylerde salladi!!! Ama is knusunu o da bildi.
Emine, telefonda baktırdım. Umarım bir gun yuzyuze bakrıma fırsatım olur o da bana bir tanıdıgın var onun bir evlilik meselesi var dedi isim falan bilmedi ama su an gercekten sorunlu bir insanin evlenecek mi evlenmeyecek mi asamasindayiz. Ve ne kadar uzaktan akraba olsa da iter istemez bunun sonucları bana da yansıyor.
Kısacası, hepsi tutmasada en kotu bakan falcının bile soyledigi bir cumle tutuyor.
Diğer bir konu ange_edalım a katiliyorum. Burası istanbul'da fal- falcılar konusu sevdiğine ilanı ask etme yeri değil. Onu diğer topiclerde konu basliği olarak acip derdinizi anlatabilirsiniz. Eminim herkesin beklediği biri var!! Ama onun yeri burası değil. Kusura bakma Sherry ama Burak'tan sıkıldım ben.
Tarık'a gecen hafta gitmistim iyi elektrik aldım 20 dk surdu. Umarım soyledikleri olur cok pozitifti bana karsi. Ama Yiğit'e de gitmistim kotu elektrik aldim. Bir de bana cok ukala geldi. (Ama dediğim gibi daha evvel ki mesajlarımda Yiğit'in soylediklerinin cıkma olasılığı daha yuksek) Hayatım da iki tane erkek falcıya baktırdım bi,ri Tarik biri Yiğit.
Su ana kadar gittiğim falcılar uc asagı bes yukarı aynı seyi soylediler bir Rita bir de Yiğit tam tersini soyledi. Eger zamanıma ve parama kıyarsam Selma Toprak ile telefon deneyimi yapmayı dusunyorum ve orada fal baktırmaya ve Istanbul'da falcı aramaya son veriyorum.
NoT: eger firsatim olursa bir Emine hanıma yüzyüze fal baktırmayı isterim eger kısmet olursa.
iyide ne olmus yani bazen insan cok bunalinca icini dökme ihtiyaci duyar forma yazmissa ne olmus ki sanki kizlar günlerce destan döküyorlar... ben kendi adima konusmam gerekirse yazilanlardan hic rahatsiz olmadim ne olmus yani! kimse buradan günlerce haftalarca dertlerini yazmadi bazen icleri dolunca paylasma ihtiyaci duydular bence...
bu arada sen mercana gittin mi??? hala mrktayım yaaaaaaaaaa
günaydın kızlar hepinize... şimdi TUNCERAY'a cevap vericem ama ne gerek var ki.
madem herkes kendince isteklerini sıralıyor. bende sıralamak istiyorum. lütfen kimse uzun uzun yazılar yazmasın okurken sıkılıyorum. herkes her yazısında bir falcıdan bahsettsin okurken sıkılıyorum içima baygınlık basıyor. herkes sadece falcılardan bahsetsin, ve çıkan fal haberi versin onun dışında kimse başka tek kelime kullanmasın..... die diee uzar gider bu yazı.
akadaşlar, herkes istediği herşeyi yazıyorsa burada bende çıkan falları anatıp içimden geleni yazmakta hür iradeye sahibim. kaldı ki, TUNCERAY sen de benimle ilgili yazı yazarken konunun dışına çıkmış oluyorsun. madem sadece "fal" mevzumuz ozaman sende konunun dışına çıkmayacak beni eleştirmeyeceksin. sen o çizginin içinde kalacaksın.
söylemek istedim bir kaç şey var ama polemiğe girmeyeceğim seninle. ama ben nasıl fal, falcı, çıkan fallarla ilgili konuşuyorsam içimden geldiği gbi sevdğm adamlada ilgili konuşurum. belki söle sevilmediğin için böyle eleştiriorsundur dicem ayıp olacak. ben en iyisi susayım...
sherry son 1 aya kadar bu forumda kımse özel hayat anlatmıyordu,forumun kilitlenmesine sebep olucaksın konu dısı yazarak....eger ılla anlatmak ıstıyorsan bızım gıbı özelden yazabılırsın yada kendıne bır konu acabılırsın...
ama ınan bana burak ı yada baska seylerı dınlemek ıstemeyen cok ınsan var biraz saygı lütfen....
Hayir madem hosunuza gitmiyor neden okuyorsunuz? Okumayin, burda fal ile alakali ama konu disina cikan cok kisi var, ve bunlari denetleyip sen soyle konusma boyle yapma demek kimsenin haddine dusmez. Angel_edalim herkesten cok falciya gidiyor ama gelip burda insanlari elestirme curetinde bulunabiliyor. Hemde sert bi dille, bende bundan sikayetciyim. Fal'a inanip inanmamak konusunda kimse karisamaz, ama buna bile karisiliyor.. cunku bu kisiler falcilara gidip istediklerini duyamayinca sinirini forumdan cikariyolar.
Fal konusunda bile tartışmayı becerebilen bir cinsiz.
Arkadaşlar yönetim tarafından uyarı yapıldı lütfen konunun özüne dönelim.
Çok sık yazmasamda sıkı takip ettiğim bir konu.
Lütfen konunun özüne dönelim. İstandul'da fal -falcılar.
he ben uzatırım konunun kilitlenmesine faydam dokunur diyorsanız,buyurun lütfen.
Merhaba..
Lütfen konularda konu içeirği dışında sohbetler yapılmasın..Önce ki sayfalarda diğer üyelerin uyarılarına rağmen konu dışı mesajlar yazılmış..Her içerik için forumda başlıklar mevcuttur..Yoksa bile ilgili başlığa aşkınızı,derdinizi anlatacak konular açabilirsiniz ama lütfen paylaşım yapılan konularda konuyu değiştirecek içerikler bırakılmasın..
Olduğu taktirde de lütfen Kötü İçerikten bizlere bilgilendirilme yapılsın..
Kadınlar Kulübü
yeni falcı buldum. STOP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?