İstanbul'da Fal - Falcılar

özür dilerim ama ben cidden anlamadım. kimin falı çıktı kimin falı çıkmadı?

iyide ne olmus yani bazen insan cok bunalinca icini dökme ihtiyaci duyar forma yazmissa ne olmus ki sanki kizlar günlerce destan döküyorlar... ben kendi adima konusmam gerekirse yazilanlardan hic rahatsiz olmadim ne olmus yani! kimse buradan günlerce haftalarca dertlerini yazmadi bazen icleri dolunca paylasma ihtiyaci duydular bence...

Son düzenleme:
Arkadaslar ben kendi adima,
Yani bir de sherry bize devamli falcilarla ilgili bilgi sagliyor, arada yazmis oldugu ic dokme mesajlarindan rahatsiz olmuyorum ki bu mesajlari da genel de fallarda soylenen konular ile ilgili cikip cikmadigi ile ilgili de oluyor.

Ben de bazen falda soylenmemesine ragmen soyle oldu boyle oldu diye mesaj yaziyorum..

Bunu bir savunma olarak algılamayın. Forum baslığına bakın!! Forum baslığı nedir? İstanbul'da fal ve falcılar!! Arada bir elbette içimizi dokeriz ama Burak burayı okuyor diye de sürekli askımızı ilan etmeyiz. Ben de seviyorum eminim ki sizler de seviyorsunuz sizler de aynı falcılara gittiniz ve aynı falcılar da sizlere de donecek dedi. Sheryy'e sayg duyuyorum eger ozel msj hakkı var sa ki benim yok bana mesaj atsın dertleselim. Ozel mesaj hakkını kıazandıgımda ben Sherry'e msj atacagım zaten. Ben sadece Forum baslaıgını baz alarak bu sekilde bir yorum getirdim.

Ayrıca arkadslar sunu belirtmek isterim bu forum genel yani her yas aralıgına acık. Insanların yası ilerledikce bazı seyleri daha farklı algılıyorlar (su an bana kızan 30 yas altı arkadslar inanın) yas ilerledikçe herseyin nasil degistigini gorecekler. Bu forumda herkese acık yani her yas aralıgına. Kimseyi kırmak istemem ben bu forumda yazan her kim olursa olsun her zaman mesaj atmasamda o kisi ile aynı duyguları yasadım evet insan gaza gelir streslidir ve bu konuyu sıcak bulmustur dertlesmistir. Basımın ustunde yeri var. Ama konu dagılmaya baslamıstır.

Kimse ile yuzyuze bile munakasaya girmeyen bir kisi olarak forumda da munakasaya girmek istemiyorum o yuzden yazdıklarımı once okuyun okuduktan sonra dusunun ve sonra cevap verin.

ot: bir arkadas yazmıs k,imin falı cıktı diye. Kısacası benim gittiğim hic kimsenin su ana kadar falı cıkmadı eskiyi geri getirme adına. Fakat yolund giden bir isim vardi. İlk once P3n cafe yeter'e eglencesine fal batırdım o dedi kotu seyler olacak 31 aralık'tan beri kotu seyler oluyor. (Rita'da dahil) sembol besiktas bayan ismini unuttum 2 hafta bekle dedi durulacak ortalık ve isim de verdi ve duruldu ortalık (sembol kafe bayanın adı eski mesajlarda gecmisti).

Kısacası kimin reklam, kimin gercekten forum amacı ile burayı kullandıgı belli
Ben bu forumu takip ederek ilk basta Gul''e gittim cok memnun kaldım ikinci gittiğimde sukutu hayal. En sonda Tarığ'a gittim ondan da memnun kaldım.

Ama 75 lira ma kıyınca
Selma Toprag'ı deneyecegim.

Aklımda yokken falcılar sayesinde eskisini kafama soktular herkes en son Nisan dedi tek Emine 2011 Kasım dedi. Emine'nin dediği daha mantıklı geliyor. Ayrıca Emine'ye baktırırken aklımda bile yokken bana Ahmet kim dedi.? ben de sevgili falan diye soruyor zannetim k, yok boyle biri dedim sonra bana bu senin hocan dedi bende jeton dustuuuuuuuu Ahmet bey benim tez hocam olqacak insallah:)))))))

Kısacası burayı birbirimize atısmadan kullanırsaksadece bilgi ve fikir alisverisi amacı ile kimse banlanmaz.

Fakat simdi farkettim simdye kadar gayet duzgun yazıyordum ilk defa fikrimi beyan ettim saldırdınız:))))Bu beni kırdı fakat canlarım benim insallah hangi falcı soylediyse hepimizin falları cıkar insallah ama bu topic tartısma arıyorfalcıdan cok.

sherrycimm teşekkür ederim canım ya özelden mesaj atamamak ne kadar kötü sana sormak istediğim bişey var tatlım peki emine abla ve olguyla aynımı şeyler ? :)

sherry selma ya baktirdin mi?

Ps:Bu konuyla ilgili bir fikir beyan etmeyecektim ama edeyim, soyle ki fali niye baktiriyoruz? bi sikintimiz var ondan..belli bi sey. al cikmazsa, e hani bu kisi boyle boyle demisti ama hala sorun neyse o devam ediyor diye yazilmasi ya da ya bak demisti cikti, boyle boyle oldu diye iyi ya da kotu yorum yapilmasi cok normal bence. yoksa bilgisayar gibi, emine ye gittim tamam. fena degil tamam. bu sekilde falci analizi olmaz ki. buradaki hemen herkes benim isimle sikintilarim oldugunu biliyor, ne diyeyim yani. selma olmayacak dedi. bilginize. ya ben darlanmisim zaten, falimin ana konusu bu zaten.. neyse, bu konunun ozellikle sherry ustunde toplanmasindan rahatsizim, cunku falcilarla ilgili onlarca basarili analiz, yonlendirme yapan birinin arada yine falina konu olan seyle ilgili yorum yapmasini cok normal ve saglikli buluyorum.

sevgiler.

konunun bende sherry üstündetoplanmasından rahatsızım bende yazdım vaktinde yazanlarıda biliyoruz..ama uzamasın neyse he bu arada handekukaya reklam fln filan bişiler denmiş yoksa silnetla aynı kişimi yok annem aynı insan değiliz en insaf ki handekuka benim bir arkıma falda baktırdı gayette cici bici fal peşinde koşan bi kızcağız....umaırm netliğe kavuşurr...

şimdiiiiiiiiii bir haberim var efenim dün gece aldığım duyum ile esas oglan ile arkadaşım buluşacaklarmış böylece emine ve olgunun dedikleri çıkıyor bu buluşma bekleniyordu ama kesin oldu olacak...fallara göre bu buluşmadan sonra alacağım haberlerin iyi olması gerekiyor....

beklicez görücez...birileri biriz hanımı sormuş onuda anlatayım

biriz hanımı severim çok tatlı iyi niyetlidir.onun gibi faldan çok parapsikolojik bir yaklaşım çok severim kendisini ama ne yazık ki dedikleri tutmadı he o da döner diyor görücez....

velhasıl kelam bu ara yeni bişiler denemedim ama sherry ile açılımlar yapabilrz görücez....bugun olguya gidicem bakalım ne olacak...

öptüm sizi

sherry son 1 aya kadar bu forumda kımse özel hayat anlatmıyordu,forumun kilitlenmesine sebep olucaksın konu dısı yazarak....eger ılla anlatmak ıstıyorsan bızım gıbı özelden yazabılırsın yada kendıne bır konu acabılırsın...
ama ınan bana burak ı yada baska seylerı dınlemek ıstemeyen cok ınsan var biraz saygı lütfen....

edacım, geçmişi okuyor değilim. ama benim yazdıklarimi iyi okursan falla ilgili yazıyorum ama neyi nasıl algılamk istersen öyle algılayabilirsin. bende saygı istiyorum. içimden geldiği gibi konuşabilirim. okumak istemediğinde okumazsın olur biter. anlatabildim mi :97:

ya bence gereksiz savunma yapmak yerine doğruları görmeyi ve sadece fal konuşmayı denesek daha doğru olacak.

Fal konusunda bile tartışmayı becerebilen bir cinsiz.
Arkadaşlar yönetim tarafından uyarı yapıldı lütfen konunun özüne dönelim.
Çok sık yazmasamda sıkı takip ettiğim bir konu.
Lütfen konunun özüne dönelim. İstandul'da fal -falcılar.
he ben uzatırım konunun kilitlenmesine faydam dokunur diyorsanız,buyurun lütfen.

tecrube konusmusss....dogru soylemıss
o kadar uyarı yaptı yönetim sonunda konu kılıtlenıcek
kusura bakmayın da bız burda gayet guzel paylasım yapıyorduk mumkunse devam etmek ıstıyoruzz özel hayata baska yerde devam edın arkadaslar

Kimse kafasına göre kural koymuyor arkadaşlar, bu yönetimin yaptığı uyarıdır.

Bu arada gecen hafta emineye 2.kez gittim yazdımmı hatırlamıyorum ama ılk falıyla tutarı baktı ve bu hafta ıcın bekledıgım bır haber vardı onu alıcaksın dedi,ve emınenın falı cıktı...haberı aldımm...

Emineye güvenıyorum ve dedıklerının cıkacagına ınanıyorum o yuzden de baskasına baktırmıyorum onun falları cıkana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…