gittigim falcilardan birinin soyledigi bir seyi su an itibariyle yasiyorum. tamam.
gittigim falcilardan birinin soyledigi bir seyi su an itibariyle yasiyorum. tamam.
Merhaba
Konuyu açan arkadaştan rica etsek çünkü 1. mesajı sadece o editleyebilir. Sirekli falcı telefonları istenmesi yerine birince sayfada liste olsa ve falcıların numarası olsa nasıl olur ? Bu konuda olmasa bile yeni bir başlık açılsın orada İstanbuldaki falcıların iletişim bilgileri olsun konu adı ve 1 kişi bunu güncellemekle sorumlu olsun, nasıl fikir ?
Merhaba
Konuyu açan arkadaştan rica etsek çünkü 1. mesajı sadece o editleyebilir. Sirekli falcı telefonları istenmesi yerine birince sayfada liste olsa ve falcıların numarası olsa nasıl olur ? Bu konuda olmasa bile yeni bir başlık açılsın orada İstanbuldaki falcıların iletişim bilgileri olsun konu adı ve 1 kişi bunu güncellemekle sorumlu olsun, nasıl fikir ?
telefon yada web sitelerinin adreslerini vermek forum kurallarınca yasak değilse,
son derece mantıklı bir fikir.
bu konuyla ilgili ayrı bir ropik olabilir
Sadece Telefon numaraları web siteleri olmaz
Minikdepresif bu bölümde konu açarmısın ? konu ismi İstanbulda'ki Falcıların telefon numaraları olsun sana iletilenleri sen ekle o listeye. O konu yoruma kapalı olsun. Birde konuyu açan kişi ilk mesajı istediği zaman editleyebilir bu sebeple 20-30 dk. sınırlamasıda olmaz.
peki numarasını verdiğiniz falcılar ya durumdan şikayetçi olursa.
neden şahsi numaramı herkese açık bir sitede yayınlıyorsunuz derse.
hukuki boyutu var arkadaşlar.
birine danışıp böyle bi konu açılmalı.
şahsen ben olsam istemezdim
şahsi numaraları zaten elden ele dolaşıyor.
bu onlar için oldukca iyi bi reklam (şahsi kanaatime göre) zira meslekleri fal bakmak.
ürün satan bir firma neden telefonumu internete verdiniz demez.
sanmıyorum bi sorun olacağını ama genede cogunlugun dediği olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?