İstanbul'da Fal - Falcılar

Haklısınız ama burada numaralarının olması için ne numaralar yapıyorlar bir bilseniz, kaldırın numaramı derlerse kaldırırız (ki hiç sanmıyorum)

canım benim sana bişi söylemedim.şahsi kanaatimi söyledim bende. sakın yanlış anlama

Merhabalar,

Ben Anadolu Yakasında oturuyorum. Dün akşam iş çıkışı dayanamayarak Angels'taki Burcu'ya gittim. Cumartesi günü de Olgu'ya gitmiştim. (İkisine de ilk kez gitmiş oldum) Güya ayda bir defadan fazla baktırmayacaktım. Ama birkaç aydır ciddi şekilde canımı sıkan bir konu var. İkisi de neredeyse aynı yorumları yaptı, hatta geçen ay baktırdığım iki kişi de aynı şeyleri söylemişti. Bu yüzden şüphelenmeye başladım, aklımdan geçenleri mi okuyorlar veya duymak istediklerimi mi söylüyorlar diye.. Böyle bişey yoktur, değil mi? Dedikleri çıkarsa burada yazacağım.

Gününüz güzel geçsin.

selinax cnmm benimm. çok tşk edrim tatlım.zaten inan hiç bilmediğm yer yolda izde kaybolurdum
msj yazamıyorum k. bakma
bu arada sherry bana tatlı küçük kızlar gibi geliyo . sevimli bi şey hernyse sherrycim yazma sende napalım özelden dertleşirsin. hee dün fal baktırıyorum demiştin. bugn de falcı buldum demişin gözümden kaçmadı kimdir nedir necidir nededir?

Kizlarrr selam,

1.Dun Selma Toprak a gittim.

2. Ritaya gittigimde orda universiteli kizlar vardi bunlar sirinevlerde iranli bir kadina gittik kadin cok urkutucuydu ama herseyi bildi demislerdi, kim ki bu tahmin eden var mi?

Haklısınız ama burada numaralarının olması için ne numaralar yapıyorlar bir bilseniz, kaldırın numaramı derlerse kaldırırız (ki hiç sanmıyorum)

bence bu uygulama pek sağlıklı olmayacak...internet'te ilgili/ilgisiz herkes bu telefonlara ulaşabilecek...konu ile ilgisiz olan kişiler falcıları 'rahatsız' edebilir.bu hoş bir durum olmaz.o zaman KK dan telefonunu aldım demek...iyi bir referans olmayacakdır ve falcılar telefonlarını değiştirecekler.

bence farklı bir çözüm üretelim veya aynı sistem kalsın.eskis sistem biraz zahmetli,ama en azından sadece ilgili kişilere iletişim bilgiler gidiyor.yanii...kontrol olayı daha kolay!

Kizlarrr selam,

2. Ritaya gittigimde orda universiteli kizlar vardi bunlar sirinevlerde iranli bir kadina gittik kadin cok urkutucuydu ama herseyi bildi demislerdi, kim ki bu tahmin eden var mi?

selma toprak nasıldı peki merak ediyorum kendisini :)

Ben şirinevlerde oturuyorum..yani bu kadar ilgili olmama rağmen duymadım şu iranlı'yı ...kaçırmışım gözden demekki.......bilenlerden bilgi bekliyorummmmmm

Kizlarrr selam,

şirinevlerdeki iranlı kadın elmira.....
bende hiçbirşey bilemedi ama begenenler var

şirinevlerdeki iranlı kadın elmira.....
bende hiçbirşey bilemedi ama begenenler var

kizlar ben elmira ya yüzyüze baktirmadim sadece telefonda bakti bir kac kere ama cok memnum kaldim gercekten... gecmis ve simdiyi tam bildi gelecekle ilgili söyledikleri cikti ama asil bekledigim konu icin süre verdi bakalim sayet o da cikarsa buradan yazarim, bilginize.....

kizlar demisti ki sadece kulotlu corap giymis uzerinde tshirt varmis ev pismis?

aynı kadınsa ki kac tane iranlı vardır falcı olup ta şirinevlerde oturan ıranlı...Biz kendısıne telefonda baktırdıkkk ben begenmedım bana hıcbırsey bılemedı,katre de begenmemıstı mesela ama kızlar begendı cıkıyor falı diyenler var ısım falan da bılmıs onlara....

ev pis olunca 3 harflıler ı vardır derler genelde

Kizlarrr selam,

penac, selma yi nasil buldun? sadece puan ver 10 ustunden, nitekim detay yazamiyoruz malum. tamam. rita yi ben begenmem, nedenini sormayin, detaya giriyor , tamam.

penac, selma yi nasil buldun? sadece puan ver 10 ustunden, nitekim detay yazamiyoruz malum. tamam. rita yi ben begenmem, nedenini sormayin, detaya giriyor , tamam.

yorum yazmak ıstemıyosan yazmaa...bız bu saate kadar ozel hayat anlatmadan gayet guzel yorum yazdıkkk...hiç de sıkıntı olmadıı......hala uzatıyosunuz arkadasınız bamlanmıs ....

Kzlarr kadikoydym fal bktrmk istyrmda frkli bsi istyrm ya su uskdarda perihan varms gden vr mi nsl perihan mi olgumu yksa bska bri mi szcee??

Yorum yapmadan puan vermem de cok zor ama dedigin gibi kimseye rahatsizlik vermeyelim.

10 uzerinden 6 eger soyledigi seyler olursa puani revize ederim :) uzun uzun bakip basindan savmamasi hosuma gitti. mesaj hakkim dolsun ben sana ozelden daha detayli yazarim.

75 tl ye değer mi sence baktıralımmı mesela emine abla yada olguya baktırdınmı bilmiyorum ama onlarla kıyaslarsan nasıldı deneyelim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…