cnm benim için bi mahsuru yok,bilakis mutluda olurum istediğim anda falcıların numarasına ulaşabilmek tabiki güzel.
tamamen sizi düşünerek yazdığım bişeydi.
insanlara faydalı olmak adına kendinizi ateşe atın istemem..
sadece aklıma bu ihtimal geldiği için uyarmak istedim.
cnm benim için bi mahsuru yok,bilakis mutluda olurum istediğim anda falcıların numarasına ulaşabilmek tabiki güzel.
tamamen sizi düşünerek yazdığım bişeydi.
insanlara faydalı olmak adına kendinizi ateşe atın istemem..
sadece aklıma bu ihtimal geldiği için uyarmak istedim.
Haklısınız ama burada numaralarının olması için ne numaralar yapıyorlar bir bilseniz, kaldırın numaramı derlerse kaldırırız (ki hiç sanmıyorum)
Kizlarrr selam,
1.Dun Selma Toprak a gittim.
2. Ritaya gittigimde orda universiteli kizlar vardi bunlar sirinevlerde iranli bir kadina gittik kadin cok urkutucuydu ama herseyi bildi demislerdi, kim ki bu tahmin eden var mi?
Kizlarrr selam,
2. Ritaya gittigimde orda universiteli kizlar vardi bunlar sirinevlerde iranli bir kadina gittik kadin cok urkutucuydu ama herseyi bildi demislerdi, kim ki bu tahmin eden var mi?
şirinevlerdeki iranlı kadın elmira.....
bende hiçbirşey bilemedi ama begenenler var
şirinevlerdeki iranlı kadın elmira.....
bende hiçbirşey bilemedi ama begenenler var
kizlar demisti ki sadece kulotlu corap giymis uzerinde tshirt varmis ev pismis?
ŞİRİNEVLERİN NERESİNDE PEKİ BİLEN VARMII...
TEL DE BAKINCA NE KADAR ÜCRET ALIYOR?
Kizlarrr selam,
penac, selma yi nasil buldun? sadece puan ver 10 ustunden, nitekim detay yazamiyoruz malum. tamam. rita yi ben begenmem, nedenini sormayin, detaya giriyor , tamam.
penac, selma yi nasil buldun? sadece puan ver 10 ustunden, nitekim detay yazamiyoruz malum. tamam. rita yi ben begenmem, nedenini sormayin, detaya giriyor , tamam.
Yorum yapmadan puan vermem de cok zorama dedigin gibi kimseye rahatsizlik vermeyelim.
10 uzerinden 6 eger soyledigi seyler olursa puani revize ederim :) uzun uzun bakip basindan savmamasi hosuma gitti. mesaj hakkim dolsun ben sana ozelden daha detayli yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?