75 tl ye değer mi sence baktıralımmı mesela emine abla yada olguya baktırdınmı bilmiyorum ama onlarla kıyaslarsan nasıldı deneyelim mi
bugun olguya gittim.mükemmel çıktı herşey heyecan bastı ne diyeyim.çıkarsa yazarım tamam.
olgu bir tek beni salladi heralde
kizlar ben elmira ya yüzyüze baktirmadim sadece telefonda bakti bir kac kere ama cok memnum kaldim gercekten... gecmis ve simdiyi tam bildi gelecekle ilgili söyledikleri cikti ama asil bekledigim konu icin süre verdi bakalim sayet o da cikarsa buradan yazarim, bilginize.....
yavru kuşum akşammı gittin sen ona öglen gidicen kafası rahatken gel bi özele bişi dicem
kızlar bügün emine ablaya gittim yine bnce bügüne kadar gittiklermin en iyisi falları tutarlı dedikleride çıkıyo ne warsa hepsini saydı yine aklımı okudu gitmeye değer kesinlkle :):)
Bu olgu nerde ve kaç tl'ye bakıyor lütfen cevap yazın.
kime gitmiştin ne demişti ve nasıl yasıyorsun..yani fal çıktımıı
arkadaslar hepımız belli yasın üstündeyızz makul şeylerden bahsettik biz
mesela eskıler bılır ve sasırır emıne ye sormustum benım esas oglan arayacakmı dıye evet demıstı bu hafta ıcın ve aradıı da...7 aydır ılk kez cıkıcaz...sımdı bu durumda benım fallar cıkmıs oluyor...Gül,tarık,emine,batu,mehmet,burcu,şengül bilmiş oluyorlar...
Ayhanda bılmıstı bır yerde karsılasıcaksınız demıstı....
Bunlarda sakınca yok yeterkı detaya ınılmesınn yanıı ne bılıyımm
kızlar böyle fal yorumu mu olur. silent penac probably lütfen yapın yorumlarınızı. 10 uzerinden 6 bana yetmez yaa. tamam :)))
burda dikkat çeken sadece kişisel günlük gibi burayı kullanmak. ha bu kadar tahammülsüz olunmasını anlayamıyorum, cunku buna gıcık olan kimselerin msn muhabbetlerini de biz çok gördük ama görmezden geldik. geçmiş sayfalara bir bakın isterseniz. burası hepi topu bir fal forumu. burda bile hiyerarşik bir düzen oluşturmaya çabalamaya gerek yok. kalp kırmadan devam edelim güzel güzel.
burası fal forumu... falı anlatırken insanlar durumu daha iyi anlasın diye bi miktar özel hayattan bahsetmenin, arada mutsuz olduğunu belirtmenin kısaca dertleşmenin sakıncası tabi ki yok, ama televizyon programına çıkıp sülalesine selam gönderen vatandaş gibi bu forumdan sevgiliye seslenip, konu dışı muhabbetleri uzatmak hoş değil
ben bu forumun çok eski üyelerinden biriyim, fal olayını bıraktığım için hesabımı kullanmıyorum,yorum da yapmıyorum, biz bu sitede istanbulun hemen tüm falcılarını gezmiş 10 - 15 kişiydik bu forumun ilk 500 sayfasını okursanız tek bi kavga, hakaret ve konu dışı mesajlaşma bulamazsınız, ama hepimiz birbirimizin derdinin ne olduğunu, hangi falcının o gün ne dediğini bilir, sıkıntılı zamanlarda birbirimize destek olur, olmadı dışarda görüşür dertleşirdik..
kısacası kimse kimseyi bu forumda derdi var die eleştirmiyor, ortak bir alanı özelleştirmeye çalışanlara engel olunmaya çalışılıyor, bence yönetimin aldığı kararlar da çok yerinde
penac cnm kötü zamanlama yapmışsın özelden dediğim gbi hallederiz....İnan bana o zaman iyi dersin..Çok bunalıyor öyle anlarda olgu ki haklı....Sen sıkma canını bi uçan bi kaçan
olguda karsılastıgım sendin diymi bşe sölicektin söleyememiştin yanlısmı hatırlıorum:S
burası fal forumu... falı anlatırken insanlar durumu daha iyi anlasın diye bi miktar özel hayattan bahsetmenin, arada mutsuz olduğunu belirtmenin kısaca dertleşmenin sakıncası tabi ki yok, ama televizyon programına çıkıp sülalesine selam gönderen vatandaş gibi bu forumdan sevgiliye seslenip, konu dışı muhabbetleri uzatmak hoş değil
ben bu forumun çok eski üyelerinden biriyim, fal olayını bıraktığım için hesabımı kullanmıyorum,yorum da yapmıyorum, biz bu sitede istanbulun hemen tüm falcılarını gezmiş 10 - 15 kişiydik bu forumun ilk 500 sayfasını okursanız tek bi kavga, hakaret ve konu dışı mesajlaşma bulamazsınız, ama hepimiz birbirimizin derdinin ne olduğunu, hangi falcının o gün ne dediğini bilir, sıkıntılı zamanlarda birbirimize destek olur, olmadı dışarda görüşür dertleşirdik..
kısacası kimse kimseyi bu forumda derdi var die eleştirmiyor, ortak bir alanı özelleştirmeye çalışanlara engel olunmaya çalışılıyor, bence yönetimin aldığı kararlar da çok yerinde
beğendiğin falcı kimdir onu paylaşır mısın? ve neden?
evt cnm bendim: ) reiki ve olgunun enerji çalışmaları ile alakalıydı birşey daha var onu özel msjla yazarım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?