İstanbul'da Fal - Falcılar

75 tl ye değer mi sence baktıralımmı mesela emine abla yada olguya baktırdınmı bilmiyorum ama onlarla kıyaslarsan nasıldı deneyelim mi

ben emine ablayi tarzini seviyorum bircok seyi tutturdu. Ama erkek arkadasinla ayrilik yok dedi ayrildik ((

ama olguya ve selma hanima bir daha gitmem diye dusunuyorum. denemis oldum. olgu birsey bilemedi, selma hanimsa bence cok pahali

özelden msj hakkımyok banada elmiranın numarasını gönderirimisiniz

penac cnm kötü zamanlama yapmışsın özelden dediğim gbi hallederiz....İnan bana o zaman iyi dersin..Çok bunalıyor öyle anlarda olgu ki haklı....Sen sıkma canını bi uçan bi kaçan

kızlar böyle fal yorumu mu olur. silent penac probably lütfen yapın yorumlarınızı. 10 uzerinden 6 bana yetmez yaa. tamam :)))
burda dikkat çeken sadece kişisel günlük gibi burayı kullanmak. ha bu kadar tahammülsüz olunmasını anlayamıyorum, cunku buna gıcık olan kimselerin msn muhabbetlerini de biz çok gördük ama görmezden geldik. geçmiş sayfalara bir bakın isterseniz. burası hepi topu bir fal forumu. burda bile hiyerarşik bir düzen oluşturmaya çabalamaya gerek yok. kalp kırmadan devam edelim güzel güzel.

kızlar bügün emine ablaya gittim yine bnce bügüne kadar gittiklermin en iyisi falları tutarlı dedikleride çıkıyo ne warsa hepsini saydı yine aklımı okudu gitmeye değer kesinlkle :):)

kızlar bügün emine ablaya gittim yine bnce bügüne kadar gittiklermin en iyisi falları tutarlı dedikleride çıkıyo ne warsa hepsini saydı yine aklımı okudu gitmeye değer kesinlkle :):)

bugün bende olguyu denedim. çok netti gayet beğendım. sherry silent ben peşpeşe baktırdık pek kimse de yoktu hatta bir kadın vardı yazın baktırmış çıktı yine geldım dedi...

günün ilk mesajını paylaşayım.
tartışmaları okudum. ve üzüldüm. ve üzüldüğüm şey forumun gruplaşmaya doğru gittiğidir. lütfen bu olmasın. ben angel ile herkesten çok şey paylaşmama rağmen, rahatlıkla diyebilirim ki sherry'nin bazı "çıkan fal" "çıkmayan fal" haberlerini okumaktan keyif alıyorum. ama sanırım bir ortamda kalıcı huzur istiyorsak herkes biraz fedakarlık yapmak zorunda. ve biraz özeleştiri getirmek zorunda. ancak bu sayede başkalarının ne hissettiğini anlayabiliriz. "doğru siz haklı olabilirsiniz dikkat ederim" demek hem burdaki birliğin bozulmaması için bunu hayatınızda yapabilirseniz ilişkilerinizin bozulmaması için de iyi olabilir. umarım sherry nin yasağı kalkar da fal haberlerini alırız. fallardaki gibi hayatını yaşamasını da kıskanıyorum açıkçası :)

seni de kıskanıyorum, herkesin falı çıkmış sen de angel :)

son olarak bu falcıların telefon numaralarının paylaşılması konusunda etoile ye katılıyorum. Bazı falcılar internette paylaşmasına rağmen numaralarını emine ablanın hiç bi yerde paylaştığını düşünmüyorum, paylaşılmasından da çok hoşnut olacağını düşünmüyorum. ve foruma üye olma zahmeti göstermeden numaralara ulaşılmasından sonra da gerçekten de kk nın saygınlığını düşürebileceğinden ben de korkuyorum. şöyle yapılabilirdi. bana ait b ir mail adresi koyulabilirdi, ve mail adresimden bana ulaşılarak kk daki nickini söyleyip telefon numarası isteyebilirdi. her gün keyifle bu işi yapardım. sevgiline kavuş tez zamanda işallah diye dua ederlerse allah razı olsun derdim :) bende olmayan numaraları da forumda sadece benim isteme hakkım olurdu falan. bence daha makul. siz bilirsiniz tabi :)

burası fal forumu... falı anlatırken insanlar durumu daha iyi anlasın diye bi miktar özel hayattan bahsetmenin, arada mutsuz olduğunu belirtmenin kısaca dertleşmenin sakıncası tabi ki yok, ama televizyon programına çıkıp sülalesine selam gönderen vatandaş gibi bu forumdan sevgiliye seslenip, konu dışı muhabbetleri uzatmak hoş değil
ben bu forumun çok eski üyelerinden biriyim, fal olayını bıraktığım için hesabımı kullanmıyorum,yorum da yapmıyorum, biz bu sitede istanbulun hemen tüm falcılarını gezmiş 10 - 15 kişiydik bu forumun ilk 500 sayfasını okursanız tek bi kavga, hakaret ve konu dışı mesajlaşma bulamazsınız, ama hepimiz birbirimizin derdinin ne olduğunu, hangi falcının o gün ne dediğini bilir, sıkıntılı zamanlarda birbirimize destek olur, olmadı dışarda görüşür dertleşirdik..
kısacası kimse kimseyi bu forumda derdi var die eleştirmiyor, ortak bir alanı özelleştirmeye çalışanlara engel olunmaya çalışılıyor, bence yönetimin aldığı kararlar da çok yerinde

beğendiğin falcı kimdir onu paylaşır mısın? ve neden?

penac cnm kötü zamanlama yapmışsın özelden dediğim gbi hallederiz....İnan bana o zaman iyi dersin..Çok bunalıyor öyle anlarda olgu ki haklı....Sen sıkma canını bi uçan bi kaçan

olguda karsılastıgım sendin diymi bşe sölicektin söleyememiştin yanlısmı hatırlıorum:S

ee ben de farklı bir şey demedimki. kişisel günlük olarak kullanılması yanlış ve bunun kadar msn muhabbeti çevirmek de yanlış. lütfen demek istediğimi anlamadan yorum yapma.

beğendiğin falcı kimdir onu paylaşır mısın? ve neden?

ben daha önce de yazdım fal olayı karışık ben beğenirim sen beğenmezsin ben beğenirim çıkar bi daha giderim çıkmaz
ama dediğim gibi ben istanbuldaki hemen tüm falcıları gezdim istanbul dışında da pek çok yerde baktırdım
benim hayatım çok değişti son 1 yılda ama bunu dört dörtlük bilen kimse olmadı tabi
hani ama biri bana kime gideyim dese şu isimleri veririm:
soğanlık emine, bakırköy tuba, taksim armağan,cadde serkan, angels burcu
denemeye değer bu isimler benim için
ama var yine de bi kaç isim bazı seyleri tutturmuş olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…