İstanbul'da Fal - Falcılar

olgu bir tek beni salladi heralde

banada salladı sanırım. dediklerinin hiç biri çıkmadı bana. o zaman şaşkınbakkaldaki şubedeydi. kimse yoktu, bomboştu, kafası da rahattı. alla alla bu olgudan memnun kalmayanlardan biri de benim :97:

banada salladı sanırım. dediklerinin hiç biri çıkmadı bana. o zaman şaşkınbakkaldaki şubedeydi. kimse yoktu, bomboştu, kafası da rahattı. alla alla bu olgudan memnun kalmayanlardan biri de benim :97:

selincim soğanlık emine ye pazar gitcem. çok yoğun olur mu sence? gitmişken hani böyle 2 arada 1 derede olmasın istiyorum:18:

Arkadaşlar dün çok şaşırılacak bi durum oldu. Ben Zeynebe Ocak ayında fal baktırmıştım. O zamanlar daha kafeden ayrılmamıştı. Ve bana 7 aydır görüşmediğim eski sevgilimin Mart ayında benle internet yoluyla iletişime geçeceğini söylemişti. Tabiki hiç inandırıcı gelmemişti bana. Çünkü ayrıldığımızdan beri hiç konuşmadık.
İmkansızdı yani. Dün bi baktım facebooktan bana msj atmış. Şok oldum resmen.. 9 aydır konuşmayan insan, dün bana msj attı.. Tek geçiyorum Zeynebi 10 numara

Son düzenleme:

Cnm ben bugün elmiraya gittim öncelikle sunu söyleyyim ki o bahsedilen kilotlu coraplı kadın Elmira değil.o azerbeycanlıydı birde beşyüzevlerde oturuyordu evet ürkütücü bir kadındı onun üç harfleri vardı bence.. ben daha önce gitmiştim memnunda kalmıstım ama cok ürktügüm icin dahada gitmedim adınıda unuttum değişik bir adı vardı onunda. gelelim Elmira hanıma gercekten ondan da cok etkilendim yeni erkek arkadasımın adını pat diye söyledi ki yabancı ismi var:) tabii ben sokk!! gayet güzel bakıyor isabetli, yanlış dedigim hiç bişey olmadı desem yeridir. gelecegi de tabii Allah bilir ama, söyledikleri cok mantıklıydı.. bana güven verdi haliyle gecmişimi okuyunca cıkacagına daha cok inandım. katreciğim sana cok teşekkür ederim numarasını yolladıgın için..

evet kizlar o kadindan urkmusler resmen devamli istifra ediyormus o yuzden sadece kulotlu corap giyiyorum ustum kirleniyor demis hatta..

Elmira ne kadara bakiyor, tarot mu bakiyor?

canım randevu almak gerekiyormu zeynep hanımdan?iletişim bilgilerini almam mümkünmü? teşekkürler.

hay allah zeynebi ben denememişim nasıl kacırdım yahu halbuki kim hıyar dese bi tutam tuzla kosuyorum

evet kizlar o kadindan urkmusler resmen devamli istifra ediyormus o yuzden sadece kulotlu corap giyiyorum ustum kirleniyor demis hatta..

Elmira ne kadara bakiyor, tarot mu bakiyor?

Canım evet o kadın cok berbat pis bir kadındı ki gayet iyi bakıyordu ama yetmiyorElmira bence kartlar bahane yüzüme baktı pat pat söyledi özellikle benim yeni erkek arkadasımın adını bilmesi imkansızdı bana göre ama direk söyleyince sok oldum!! ama tarot bakıyor 75 lira .daha önce cok kişiye özellikle tanınmış cogu kişiye ne paralar döktüm ilk defa Mercan,Elmira, birde bi abla var avcılarda şirin diye o parayla bakmıyor içimden gelip verdim inan bana bu 3üne helal olsun..

ben en son zeynebe kafede baktirmistim ama suan evinde bakiyor. numarasi var bende isteyenlere verebilirim. ve sadece eski sevgilimle olan gelismeleri degil, bircok seyi daha bildi. tavsiye ederim herkese

yok anacımm ben baktırdıgım 150. faldan sonra 1 i bile cıkmadan daha hiççç fal baktırmıcam ne enerjiymiş anasını satim hiç birinemi tutmadı benim 3. gözüm acıldı hala onların baktıgı fallar cıkmadı

kizlarrrr korkutmayin beni telefonda gayet akli basinda hanim hanimcik geliyor sesi... benim dedigim elmira nin cocuklari var yani yasli falan degil ayni kadindan mi bahsediyoruz:95:

kizlarrrr korkutmayin beni telefonda gayet akli basinda hanim hanimcik geliyor sesi... benim dedigim elmira nin cocuklari var yani yasli falan degil ayni kadindan mi bahsediyoruz:95:

Yok be güzelim Elmira cokk güzel gencecik bir anne, dışarda görsem genc kız sanırdım... ve bildigim tek sey İranlılar bu işi biliyor abiciğim

yok yook korkma sen :)

bu kadin azerbeycanliymis baska biri burcum cozdu olayi :)

tesekkür ederim rahatladim simdi, bayagi tirstim okurken... peki bu azerbaycanli kadin iyi bakiyormu? söyledikleri cikiyor mu? yani cikiyorsan bir iki kisi yanima alip gidebilirim:)))))
arkadasin dedigi gibi biryerlerde hiyar varsa bir avuc tuz alip kosmam lazim

azeri kadının dediği cıksa nolcakki miden kalkar ben telini bile almamıştımdediği çıktı hakkını yiyemem! ama bana göre Elmira, Mercan, Şirin abla. ondan daha iyi. ben bir daha asla gitmem o azeri kadına.adı cok değişik di hatırlayamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…