hemen gıt sen::d
evvvvetttt......gidim bi baksın bakalım neler diycekkkkk:)))
ben giden olursa giderim yoksa yalniz gitmem gidemem :)
elmiraya gıdıormuyuz kızlarrr
ben giden olursa giderim yoksa yalniz gitmem gidemem :)
Brcum...
Sen gitmiştin heralde elmiraya dimi..konuyu biraz daha açarmsın..yani biraz daha tanıtrmısın elmirayı..
canım tanıtırmısın derken,Elmira nınnumarasını ben dün gece katreden aldım. bugünde gittim.. cok memnun kaldım biliyor herseyi en azından bana bildi.. oturdugu semti pek bilmiyorum şirinevler mahmutbey olarak tarif etti taksiciye oda götürdü beni. dönüşte de taksi ile döndüm. giderken ararsanız tarif eder size. ben 10 üzerinden 9 veririm.. cok kişiye baktırdım ben, cok da para dökmüşümdür fal işine..tabii dedikleri gibi frekans meselesi insallah sizlerede tutar.
Canım evet o kadın cok berbat pis bir kadındı ki gayet iyi bakıyordu ama yetmiyorElmira bence kartlar bahane yüzüme baktı pat pat söyledi özellikle benim yeni erkek arkadasımın adını bilmesi imkansızdı bana göre ama direk söyleyince sok oldum!! ama tarot bakıyor 75 lira .daha önce cok kişiye özellikle tanınmış cogu kişiye ne paralar döktüm ilk defa Mercan,Elmira, birde bi abla var avcılarda şirin diye o parayla bakmıyor içimden gelip verdim inan bana bu 3üne helal olsun..
brcum bu azerbaycanılı bayanın bılgılerı bulanıyormu acaba sende
selincim soğanlık emine ye pazar gitcem. çok yoğun olur mu sence? gitmişken hani böyle 2 arada 1 derede olmasın istiyorum:18:
canım ben gidersem ancak akşam gidebilirimm..
Yada ayarlıyalım hafta sonu olsunn...
Ama bence sen baktırma artık yaa)
ben daha önce de yazdım fal olayı karışık ben beğenirim sen beğenmezsin ben beğenirim çıkar bi daha giderim çıkmaz
ama dediğim gibi ben istanbuldaki hemen tüm falcıları gezdim istanbul dışında da pek çok yerde baktırdım
benim hayatım çok değişti son 1 yılda ama bunu dört dörtlük bilen kimse olmadı tabi
hani ama biri bana kime gideyim dese şu isimleri veririm:
soğanlık emine, bakırköy tuba, taksim armağan,cadde serkan, angels burcu
denemeye değer bu isimler benim için
ama var yine de bi kaç isim bazı seyleri tutturmuş olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?