İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet arkadaşlar bence bir kişinin üzerine bu kadar gitmeye gerek yok..
Yazdığı mesajları tek tek okuyun kızcağız sadece 3-4 mesaj sevgilisine olan duygularından bahsetmiş diğer bütün mesajlarda yok esas oğlan yok sevgilim yerine Burak ismini kullanmış.

Siz kızın sevgilisi hakkında abuk subuk yorumlar yaparken bile alttan alıp yok cnm öle deildir deyip geçmiş konuyu, burayı okuyor die sevgilisine mesaj vermeye çalışmış olması doğrumu bence değil ama bu tartışmaları çıkaranlarda hep kızın sevgilisi hakkında yapılan abuk subuk yorumları begenen insanlar sanırım başkalarının mutluluğu sizi rahatsız ediyor oda sonuçta biraz fal biraz sohbet ile içini rahatlatmak üzüntüsünü unutmak istemiş olabilir.

Şimdi siteden banlanmış olması hoş bir durum değil bence o mesajları okurken falla ilgili bahsettiklerinden yüzünüz gülümserken dier bahsettiklerinden de hoş görmeyi bilip bu da bir rahatlama metodudur die es geçebilseydiniz.

Sonuçta burda herkes faldan çok içini rahatlatmaya çalışıyor benim anladığım kadarıyla.

Hepinize iyi geceler.

Brcum...
Sen gitmiştin heralde elmiraya dimi..konuyu biraz daha açarmsın..yani biraz daha tanıtrmısın elmirayı..

ben giden olursa giderim yoksa yalniz gitmem gidemem :)

Cnm kusan kadın azerbeycanlı kadın!!! Elmira hanım değil.... Elmira hanıma tek basına gitmeye korkmana hiç gerek yok. evide tertemiz. genc bir bayan.. cok tatlı 2 tanede cocugu var hele oğlu şeker mi şeker Maaşallah:13

Brcum...
Sen gitmiştin heralde elmiraya dimi..konuyu biraz daha açarmsın..yani biraz daha tanıtrmısın elmirayı..

canım tanıtırmısın derken,Elmira nınnumarasını ben dün gece katreden aldım. bugünde gittim.. cok memnun kaldım biliyor herseyi en azından bana bildi.. oturdugu semti pek bilmiyorum şirinevler mahmutbey olarak tarif etti taksiciye oda götürdü beni. dönüşte de taksi ile döndüm. giderken ararsanız tarif eder size. ben 10 üzerinden 9 veririm.. cok kişiye baktırdım ben, cok da para dökmüşümdür fal işine..tabii dedikleri gibi frekans meselesi insallah sizlerede tutar.

bende elmira dan cok memnun kalanlardanim ki bana telden bakti hic tanimadigi halde cok dogruydu dedileri cikti da....

arkadaslar bu azerbaycalı bayanın telefon bılgılerını alabılırmıyım onu oven cevremde kısıler var evet pıs olması kotu ama benı ılgılendırmez ama bılgılerıne ulasamadım yardımcı olursanız sevınrım.

brcum bu azerbaycanılı bayanın bılgılerı bulanıyormu acaba sende

selincim soğanlık emine ye pazar gitcem. çok yoğun olur mu sence? gitmişken hani böyle 2 arada 1 derede olmasın istiyorum:18:

yok fazla yoğun olmaz sanırım. çok kişi almak istemiyorum çünkü yoruluyorum demişti. ama sen yinede sor, emin olmak için. :82:

Sitenize bazı ürünler ilgimi çektiği için üye olmuştum.Fakat ilginç yorumlar dikkatimi çekti bir yorumda ben yapiim istedim. Sitenizde bazı fal bakan klişiler hakkında yorumlar okudum.Riskli bir seçim olmasına rağmen Medyum Talyaya gitmeye karar verdim.Ben aynı zamanda dizi oyuncusuyum.Tabi adımı veremem. Vakit geç bir saatti.Akşam 20.30 gibiydi. Telefonla kendisini aradım. Önce kabul etmek istemedi. Bu satte bakım yapmam diye bizi kibarca red etmek istedi. Ben çok yalvardım. Çok ihtiyacım olduğunu eğer bana bakım yaparsa seans bedelinin 2 katını vereceğimi söyledim. Madem çok ihtiyacınız var gelin bakalım dedi. Orta yaşların sonlarında güleç yüzlü bir kadındı. Yüzü çok nurluydu. Hakkında yapılan bazı acımasız yorumları daha o anda hak etmediğini düşünmeye başlamıştı. Daha sonra seansa girdim. Bittiğinde şaşkındım. Hayatımın en gizli olaylarına varana kadar bana anlatmıştı. geleceğe dair bazı uyarılarda da bulundu. Gayet memnun kalmıştım. Tam ayrılırken masasının üzerine 2 kat seans bedeli bıraktım. Gülümseyerek eliyle fazla olan kısımı iterek sadece 1 seans ücreti aldı.Tam 2 saatini almıştım. Üstelik prensiplerinide bizim için bozmuştu. 2 Kat teklif ettim..Bıraktım ama almadı. Şimdi size soruyorum. Kim bu kadar gözü tok olabilir ki. Alması için çok ısrarcı oldum. Bana kızdı sonunda.her şey para değil kızım dedi. Şimdi böylesine yüce gönüllü bir kadına dil uzatanların dilini kesme limiyim..???????Ne demişler Güneş Balçıkla sıvanmaz.Teşekkürler Medyum Talya ablamız. İyiki seni tanıdık.Sevgilerimizle.Paylaşmak istedim.İşte hepsi bu.

artık aramıza dönsennnnn
2 fal baktıranı yenıler fal grusu sanıyolarrr
en ıyı falcılarından yakalrım ben adamı

artık cafe cafe gezip falcı aramaktan çıkıp, internette de farklı birisi var mı diye bakmıştım, form sayfasını gördüm. tabi sayfalar çok uzun olduğundan hepsini okuyamadım, ama ilk sayfalarda ki hemen hemen bütün falcılara gitmişim, şuanda da ruhsal bir çöküntü içindeyim. bana önerebileceğiniz, biri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…