günün ilk mesajını paylaşayım.
tartışmaları okudum. ve üzüldüm. ve üzüldüğüm şey forumun gruplaşmaya doğru gittiğidir. lütfen bu olmasın. ben angel ile herkesten çok şey paylaşmama rağmen, rahatlıkla diyebilirim ki sherry'nin bazı "çıkan fal" "çıkmayan fal" haberlerini okumaktan keyif alıyorum. ama sanırım bir ortamda kalıcı huzur istiyorsak herkes biraz fedakarlık yapmak zorunda. ve biraz özeleştiri getirmek zorunda. ancak bu sayede başkalarının ne hissettiğini anlayabiliriz. "doğru siz haklı olabilirsiniz dikkat ederim" demek hem burdaki birliğin bozulmaması için bunu hayatınızda yapabilirseniz ilişkilerinizin bozulmaması için de iyi olabilir. umarım sherry nin yasağı kalkar da fal haberlerini alırız. fallardaki gibi hayatını yaşamasını da kıskanıyorum açıkçası :)
seni de kıskanıyorum, herkesin falı çıkmış sen de angel :)
son olarak bu falcıların telefon numaralarının paylaşılması konusunda etoile ye katılıyorum. Bazı falcılar internette paylaşmasına rağmen numaralarını emine ablanın hiç bi yerde paylaştığını düşünmüyorum, paylaşılmasından da çok hoşnut olacağını düşünmüyorum. ve foruma üye olma zahmeti göstermeden numaralara ulaşılmasından sonra da gerçekten de kk nın saygınlığını düşürebileceğinden ben de korkuyorum. şöyle yapılabilirdi. bana ait b ir mail adresi koyulabilirdi, ve mail adresimden bana ulaşılarak kk daki nickini söyleyip telefon numarası isteyebilirdi. her gün keyifle bu işi yapardım. sevgiline kavuş tez zamanda işallah diye dua ederlerse allah razı olsun derdim :) bende olmayan numaraları da forumda sadece benim isteme hakkım olurdu falan. bence daha makul. siz bilirsiniz tabi :)
,canım bunun için ayrı bi sayfa açtılar.istanbulda fal cafe ve falcıların iletişim bilgileri diyeya kızlarr elmiranın iletişimine acil ihityacım varrr yaaaaa
,canım bunun için ayrı bi sayfa açtılar.istanbulda fal cafe ve falcıların iletişim bilgileri diye
oraya bakarsan yazıyorr :))))))
,canım bunun için ayrı bi sayfa açtılar.istanbulda fal cafe ve falcıların iletişim bilgileri diye
oraya bakarsan yazıyorr :))))))
Olguyu aradim ama baska biri cikti yawNumara yanlis galiba
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır sizleri takip ediyorum. iki konu hakkınde bende konuşmak isterim açıkcası. birileri ile ilgili bir konuda rahatsızlık duyuyorsanız bunu özelde paylaşabilirdiniz. özelde paylaşmayıp genelde konuşuyor ondan sonra birbirnizden saygı bekliyorsunuz bence bu biraz adaletsiz bir bekleyiş. sherry83'e yükleniyorsunuz sonra saygı bekliyorsunuz. madem bir sorununuz vardı özelden söyleyebilirdiniz. birde bazı konuşmaların içeriği saygı sınırlanırını aşıyordu, ama gene de ona yüklenmeye devam eden arkadaşlar oldu. neyse ben bunu ilk olarak belirtmek istedim.
ikinci konu ise bende yıllardır falcı falcı gezerim. olguyu bende denemiştim çokta memnun kalmıştım. olgunun telefonu bende var ama özelden yazamıyorum ne yazik ki henüz. olgu dışında bakırköyde çok falcı denedim ama geçmişi tutturdularda gelecekle ilgili birşey çıkmadı. elmirayı bende denemek isterim telini banada gönderirmisniz? birde ne kadara bakııyor acaba öğrenebilir miyim??
05392018664 bende aradım az önce 70 tlye bakıomuş teldede bakabilirmiş..aynen bakırköyde gitmediğim falcı kalmadı hepsi fasafiso..
telefonlaı burdan yazabiliyor muyuz :) çok teşekkür ederim.
yahu bende sana özelden yazdıımı sandım iiki kötü bişi yazmamışım ahahaa :)))
:)))
emine ablayı ben yllardır tanırım hatta istanbula gelmeden memleketinde baktırırıdım ona fal. ozamanlarda çok iiydi şimdi gene gidicem kendisine. :) uzun zamandır baktırmıyordum gidince yorumlarımı paylaşırım sizlerle. bgn başka yepyenii bir falcı deneyeceğim ben deneyim sonra ii olduğu kanısına varırsam buradan paylaşacağım sizelrel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?