İstanbul'da Fal - Falcılar

canımmm sherry sadece uyarı almıstır yanı bugun düzelir hesabı büyük ihtimal,kalıcı birsey degıldır ancak handekuka nın kı kalıcı galıbaa ben onu merak edıyorum hala yokk.....

çıkan fal haberi :)

arkadaşlar olgu bana işle ilgili bi değişiklikten bahsetmişti bugün oldu bilginiz olsun

Arkadaslar Olgu hanimi aradim ama numara yanlis cikti, bilen birisi varsa bana ozelden atarsa sevinirim

huu huu serhan vardı bi ara gidenler son durum bilgisi verseler ne güzel olur :))

Olguyu aradim ama baska biri cikti yaw Numara yanlis galiba

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır sizleri takip ediyorum. iki konu hakkınde bende konuşmak isterim açıkcası. birileri ile ilgili bir konuda rahatsızlık duyuyorsanız bunu özelde paylaşabilirdiniz. özelde paylaşmayıp genelde konuşuyor ondan sonra birbirnizden saygı bekliyorsunuz bence bu biraz adaletsiz bir bekleyiş. sherry83'e yükleniyorsunuz sonra saygı bekliyorsunuz. madem bir sorununuz vardı özelden söyleyebilirdiniz. birde bazı konuşmaların içeriği saygı sınırlanırını aşıyordu, ama gene de ona yüklenmeye devam eden arkadaşlar oldu. neyse ben bunu ilk olarak belirtmek istedim.

ikinci konu ise bende yıllardır falcı falcı gezerim. olguyu bende denemiştim çokta memnun kalmıştım. olgunun telefonu bende var ama özelden yazamıyorum ne yazik ki henüz. olgu dışında bakırköyde çok falcı denedim ama geçmişi tutturdularda gelecekle ilgili birşey çıkmadı. elmirayı bende denemek isterim telini banada gönderirmisniz? birde ne kadara bakııyor acaba öğrenebilir miyim??

xxxxxxxxxxxxx bende aradım az önce 70 tlye bakıomuş teldede bakabilirmiş..aynen bakırköyde gitmediğim falcı kalmadı hepsi fasafiso..

Son düzenleyen: Moderatör:
yahu bende sana özelden yazdıımı sandım iiki kötü bişi yazmamışım ahahaa :)))

:)))

emine ablayı ben yllardır tanırım hatta istanbula gelmeden memleketinde baktırırıdım ona fal. ozamanlarda çok iiydi şimdi gene gidicem kendisine. :) uzun zamandır baktırmıyordum gidince yorumlarımı paylaşırım sizlerle. bgn başka yepyenii bir falcı deneyeceğim ben deneyim sonra ii olduğu kanısına varırsam buradan paylaşacağım sizelrel

bekliyoruz o halde şekerim...kimmiş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…