İstanbul'da Fal - Falcılar

insan bir topluluga ılk gırıs yaptıgı zaman o topluma uyum saglamaya calısır toplulugu elestırerek giriş yapmaz....fıkırlerın enteresan yanlız daha da enteresan olan ozelden elestırın derken ozel hayatı ozelden paylasın dıyemıyorsun nedense....

ılk uyelık bugun ama olaylara cok hakım yoksa sen benım tahmın ettıgım kısımısın

sımdı senın bu yazdıkların saygı sınırında dimi...

okumadım falcıların numarası yazılmış mı ama handekuka aradı emine ablanın teli yazılmış heralde diye o silinsin emine hn istemiyor dedi. bilgilerinize. başka detay bilmiyorum. ilgili kişi varsa forumda yazılı tel numarasını silebilir mi?

ben bu yazıyı size yazmamıştım. ama üstünüze alınmanız çok enteresan. eleştirmedim yorumumu soyledim. sizin amacınız tartışma olabilir ama ben tarışmak için girmedim. falcı önerileri yapmak ve görüdğüm falcıların telini alabilmek için girdim. yazıda dedim ki uzun zamandır takip ediyorum. üye değildim sadece. benim lafım size değildi. lütfen uzatmayın boşuna. amacının dışına çıkmasın forum. sizinde istediğiniz buydu benim anladığım kadarıyla :) iyi günler size.

arkadaşlar tarık'a gitmek istiyorum bilgilerini verebilir misiniz lütfen? nerde çalışıyor. kaça bakıyor. yardımcı olursanız sevinirim

neyse ben anladım anlayacagımıııı evet 8 aydır fal yorumu yapan benım amacım tartısmak ne güzel bir tespit
cıft uyelık suc degılmı bu arada......

azarbaycanılı bayanın bılgılerı yok burda lutfen bılgılerını dunden berı ıstıyorum

anladığım kadarıyla pis bir kadınmış, ben korktum açıkcası ona gitmeye :) sen gidersen yorumlarını bekliyoruz. gerçi bir çok falcı anı tutturup gelecekte tıkanabiliyor. :) gerçi dileğim söylenen bütün güzellikler çıksın kötü herşey çıkmasın. yani allah gönlümüze göre hayırları çıkartsın :)

arkadaşlar bencede bu pek doğru değil. sonuçta orada herkes ulaşabilir. bazı falcılar istemiyor numaralarının yayılmasını.

gercekten yeter, ne bu ya sen o kisimisin bu kisimisin ne demek... bu neyin öfkesi kiiii!! ne var yukaridaki msj da bende ilk üye oldugum zaman formu bastan sona okumustum sayet begenmedigim yada elestirmek istedigim bi konu olsaydi yazardim bunun icin eski üye yeni üye olmaya ne gerek varki yani kidemli olmadan yorum yapilamayacak mi
bazi falcilar var tanidigim reklam diyecekler diye korkudan yazamiyorum burada... ben sahsim adina öncede söyledim gene söylüyorum hicte rahatsiz olmadim yazilanlardan bazen insan öyle bir dolu oluyor ki yazma konusma istegi duyuyor ne var yani fallar hakkinda yorum yaparken arada sevdigini söylemis adini yazmis cikti demis cikmadi demis cok fazla takilip kalmayin böyle seylere, sonucta burasi kimsenin tapulu mali degil ve ben insanlarin bazi konularda elstirme hakkini kendilerinde bulmalarindan rahatsiz oluyorum hele yukaridaki daha yenisin cümlesi beni coooook rahatsiz etti! ne yani yeni olunca fikir beyan etmek yasak mi

Yani sessizliği korumak istedim ama..cidden yeter artıkk shery'in yazdıkların okumak bile bu kadar sıkıcı değildii.sizlerin ki ,yapanlar kendilerini biliyor....
Aranızda ki bu çekişmeleri okumaktan sıkıldım.
Insanlar robot değil,'şu falcı ya gittim;oldu dedi yada olmadı dedi'...bu şekilde bi paylaşım yapamazlar..tabiki birazda konuya açıklık getirecekler.burası bi paylaşım platformu arkadaşlar..hayata biraz da empati kurarak bakmayı deneyin bence...neyi paylaşamıyorsunuz hala anlamış değilim.

aynen söylemek istedigim de buydu aradaki cekismeler insani slklyor...
yurtdisinda kaldigim icin buradan isimlerini tel. aldigim bütün falcilara tel de baktirdim... simdi benim
emine ye baktirdim cikti.. elmira dedikleri cikti... olgu bildi dememden birseyler anlayabilecekmisiniz?

yada emine ye ayrildigim sevgilim XXXX icin baktirdim geri dönecek zamani var dedi sayet dedigi gibi dönerse yazarim ama arada bazi problemlerim vardi evle arkadaslarla isle ilgili dedikleri oldu hatta cok zarar gördügüm bir kadini birebir adini verip sana söyle böyle yapmis sevdiginle arani acmis ama o da allahindan bulmus dedi ki dogru....
onun disinda elmira yi bazilari begenmemis ama bana gercekten harika bakti yani beni tanimadan bilmeden özelimi bu derece bilebilmesi beni sassirtti o da XXXX icin geri dönecek ama henüz degil sabirli olman lazim dedi ben askimi cok özledim ama bosyere ümitlenip üzülmek istemiyorum size söyledikleri de cikti mi gelecekle ilgili?
bana emine yle ayni seyleri söyledi hatta izne gelmek istiyordum hatta kesin gibiydi sorun cikacak gelemeyeceksin demisti o da oldu... yani elmira ya arada baktiririm seker mi seker dünyalar tatlisi biri ben onu görmeden cok sevdim türkiye ye gelince gidip mutlaka yüzyüze baktiracagim....

olgu keza ikisiyle ayni seyleri söyledi barisma tarihi de hemen hemen ayni zamana denk geliyor dedikeri ciksin buradan paylasirim DIYE ACIKLAMALI YAZINCA MI DAHA IYI OLUYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…