bekliyoruz o halde şekerim...kimmiş ?
şimdiden soylemek istemiyorum bir gideyimda bakayım :) akşama yazarımyorumlarımı. çünkü rica üzerine bakacak aslında bakmak istemiodu. kendisine soracağım vereyim mi bilgilerinizi diye :)
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...merkezleri-falcilarin-telefon-numaralari.html
bu başlığı neden açtık ? Yanlış kişilerin telefonlarını veriyorsunuz bu başlıkta sonra telefon sahibi bizleri arıyor. Lütfen buradan numara vermeyin !
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır sizleri takip ediyorum. iki konu hakkınde bende konuşmak isterim açıkcası. birileri ile ilgili bir konuda rahatsızlık duyuyorsanız bunu özelde paylaşabilirdiniz. özelde paylaşmayıp genelde konuşuyor ondan sonra birbirnizden saygı bekliyorsunuz bence bu biraz adaletsiz bir bekleyiş. sherry83'e yükleniyorsunuz sonra saygı bekliyorsunuz. madem bir sorununuz vardı özelden söyleyebilirdiniz. birde bazı konuşmaların içeriği saygı sınırlanırını aşıyordu, ama gene de ona yüklenmeye devam eden arkadaşlar oldu. neyse ben bunu ilk olarak belirtmek istedim.
ikinci konu ise bende yıllardır falcı falcı gezerim. olguyu bende denemiştim çokta memnun kalmıştım. olgunun telefonu bende var ama özelden yazamıyorum ne yazik ki henüz. olgu dışında bakırköyde çok falcı denedim ama geçmişi tutturdularda gelecekle ilgili birşey çıkmadı. elmirayı bende denemek isterim telini banada gönderirmisniz? birde ne kadara bakııyor acaba öğrenebilir miyim??
insan bir topluluga ılk gırıs yaptıgı zaman o topluma uyum saglamaya calısır toplulugu elestırerek giriş yapmaz....fıkırlerın enteresan yanlız daha da enteresan olan ozelden elestırın derken ozel hayatı ozelden paylasın dıyemıyorsun nedense....
ılk uyelık bugun ama olaylara cok hakım yoksa sen benım tahmın ettıgım kısımısın
sımdı senın bu yazdıkların saygı sınırında dimi...
ben bu yazıyı size yazmamıştım. ama üstünüze alınmanız çok enteresan. eleştirmedim yorumumu soyledim. sizin amacınız tartışma olabilir ama ben tarışmak için girmedim. falcı önerileri yapmak ve görüdğüm falcıların telini alabilmek için girdim. yazıda dedim ki uzun zamandır takip ediyorum. üye değildim sadece. benim lafım size değildi. lütfen uzatmayın boşuna. amacının dışına çıkmasın forum. sizinde istediğiniz buydu benim anladığım kadarıyla :) iyi günler size.
arkadaşlar tarık'a gitmek istiyorum bilgilerini verebilir misiniz lütfen? nerde çalışıyor. kaça bakıyor. yardımcı olursanız sevinirim
tarık'a gitmek istiyorum nasıl ulaşabilirim acaba???
taksim sembol cafede çalışıyor
azarbaycanılı bayanın bılgılerı yok burda lutfen bılgılerını dunden berı ıstıyorum
insan bir topluluga ılk gırıs yaptıgı zaman o topluma uyum saglamaya calısır toplulugu elestırerek giriş yapmaz....fıkırlerın enteresan yanlız daha da enteresan olan ozelden elestırın derken ozel hayatı ozelden paylasın dıyemıyorsun nedense....
ılk uyelık bugun ama olaylara cok hakım yoksa sen benım tahmın ettıgım kısımısın
sımdı senın bu yazdıkların saygı sınırında dimi...
Yani sessizliği korumak istedim ama..cidden yeter artıkk shery'in yazdıkların okumak bile bu kadar sıkıcı değildii.sizlerin ki ,yapanlar kendilerini biliyor....
Aranızda ki bu çekişmeleri okumaktan sıkıldım.
Insanlar robot değil,'şu falcı ya gittim;oldu dedi yada olmadı dedi'...bu şekilde bi paylaşım yapamazlar..tabiki birazda konuya açıklık getirecekler.burası bi paylaşım platformu arkadaşlar..hayata biraz da empati kurarak bakmayı deneyin bence...neyi paylaşamıyorsunuz hala anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?