İstanbul'da Fal - Falcılar

evett budur yaniii...olması gerekende bu zatenn..
Ama insanları anlamak gerçekten zor.hayata karşı hepimiz bazen tahammülsüzlükler yaşarız...sinirimizi birilerinde çıkarmak isteriz ama bunu tanımadığın yüzünü ble görmediğin insanlara yapamazsınız hatta yapmamalıyız...
Eğer editörde bunları okuyorsa ki okumalı bence bi çok kişide bu şekilde bilgilenmek istiyordur....bu siteye bunun için üye oldum ve bunun için takip ediyorum..
Engellemiş oldukları insanları tanımam özelden bile mesajlaştığım kişiler değil...
Ama editöründe bu şekilde davranması yanlış bence....bunların düzeltilmesi gerekiyor

Reklam diyecekler deyipte gittiğin tanıdığın falcıları yazmamak çok saçma. O zaman kimse bir şey yazmasın. Zaten herkes belirli binr zekaya sahip reklam olduğunu düşünen gitmesin burada kimse kimseyi zorla bir yerlere götürmüyor. Bu fal konusunda özel hayattan paylaışım yapılması ise bence çok mantıklı çünkü daha somut oluyor en azından hangi olayları bildiğini anlıyoruz.

arkadaşlar bence boşverin herkes kendi işine baksın. sosyal ağı sosyal olmadan kullanın lütfen :)) rahatsızlık vermeyin insanlara :))))

işte herkes kendince konuşuyor çingene çadırına çevrilemeye çalışılabilir ama bence muhattap almamak gerekir zira ben kimsenin adını kullanmadan yorum yaptım üstüne alınanlar olmuş boşverin derim ben. herkes bence fallarını istediği gbi yorumlayabilme hakkına sahiptir kimse kimseye engel koyamaz da işte..

fufuuk,TPHPMC,eda811 ve yorumlarını okuyup nicklerini unuttuğum diğer arkadaşlar bende sizin gbi burada fallar yazılırken özel hayatlarında istenilen ölçüde paylaşılmasından yanayım oyle olunca okuması daha zevkli oluyor bence. yoksa ben falcıya gittim dedikleri çıktı yazmak sıkıcı. ama herkesin hür iradesi saygı duymak lazım. biz saygı duyarken saygı görmüyoruz ama.

daha yenısın demedım,ilk üyelik dedım....sana göre yeter bana göre yetmezzz....
fıkır beyanı ayrı konunun ortasından girip elestırmek ayrı....
bu avukatlık duygusu nedır çözemedimm
konu kapanmıs ken gene konu acan ınsanın yarası var anlatacagı var demektır bu da ne cıkarıyorr demekkı eskılerden bırı dıyor ınsan gayet normal bır düşünce sen begenmeyebılırsın fikir beyanı yasak degıl bu da benım fıkrım o zmann

madem öyle neden kendınıze yenı bır konu acmıyorsunuz hem özel hayat hemde fal paylasırsınız ikisinin arası bir konu adı bulursunuz,böylece bu forumda eskısı gibi fal yorumlarıyla devam eder...madem memnun değilsiniz iyi bir çare değilmi sürekli şikayet etmektense...

benim anladığım kadarıyla sizde tunceray'ın avukatlığı ile başlamıştınız bu işe :)

arkadaşlar sherry yok gıyabında konuşmalr dönmesin bence boşverin :)) o değilde bugün yeni falcı deneyeceğim çok heyecan yaptımmmm

o zaman söyle yazayim ben senelerdir emel omuzdas diye bir ablam var ki televizyonda da bakim yapiyor nazli erarslan la birlikte ona fal baktiririm ve gercekten cok memnunum yani tuz hiyar huyum oldugundan kim burada bir var iyi bakiyor derse kosuyorum yoksa onun söyledikleri cikmadigindan degilll
harbiye de yazahaneleri var isterseniz baktirin ama olurda cikmazsa birsey diyemem bana cikiyor gercekten
emel abla bana seneler evvel simdi yasadigim olaylari söylemisti o zamanlar inanmamistim yaziyor demistim ama ne dediyse birebir yasadim...
birde canan diye biri var normalde alanya da kaliyor ama simdilerde istanbul da bir süreligine... suya bakiyor ve söyledikleri cogunlukla ayen dedigi gibi gerceklesiyor... artik öyle ki canan la dost olduk sadece hatrini sormak icin bile olsa ariyorum...

angel edalım enteresa bir yapınız var. insanlar yazıyor cevap veriyorsunuz sonrada niye uzatıyorsunuz diyorsunuz. madem uzamasını istemiyorsunuz uzatmayın konuyu. kimse özelliklede ben size hitaben bir yazı yazmamış tam tersine fal ve falcılarla ilgil yazı yapıp kendimce yorum yapmıştım. konu dışına çıkmayın diye emir telakki edip konu dışında onlarca yazı yazıyorsunuz. entersanız...

neyse kızlar ben size diim ben bgn ki falcıdan çok umutluyum. olgunun falında soylediği birşey olmak üzere stop :))))

kimdi, nerededir, neye bakar????
mutlaka yaz bekliyoruz büyük bir merakla:))))

Arkadaşlar geceliyin gördüğüm kadarıyla durumu özetleyip böyle bir yaklaşımda bulunup fikirlerimi paylaşmıştım ama konu kapanır herkes daha ılımlı yaklaşır ve problem kalmaz sanıyordym.
Bana göre hoş olmayan durumu açıklamıştım yani arkadaşımızın gereksiz bir konudan dolayı siteden banlanması sonuçta oda burayı insanlarla gerek dertleşerek gerek fal muhabbeti yaparak rahatlamak amacıyla kullanıyordu ve toplumdan uzak tutulmak hoş bir durum değildi bende şuanda angel_edaşım a katılıyorum farklı bir kullanıcı adı ile girip tekrar tartışma yaratmak ve ortamı konu dışına çıkartmanızda hoş değil şuanda haksız olan sensin arkadaşım.

aaa deşifre ettin :)) ben bugün canan ablaya gidicem işte ahahahahah dayanamadım itiraf edeyim. evet ben bugün canan ablaya gidicem sonra mutlaka paylaşacağım yorumlarımı ama angel_edalım gitmesin benim falcıma :)))))))))))))))))))))))

sen kesin sherry sın ötesı yokkk

sizi anlamak gercekten cok zor neden ınsanların bukadar uzerıne gıdersınızkı anlamam dogru fal altında acılan bır baslıktı ama sherr83den bızler rahatsız olmuyorduk aksıne yazdıklarından mutlu oluyorduk anlamadıgım ondar onerı verıyosunuzbaska baslık acma gıbı begenmıyosanız yazılarını okumazdınız yada sız baska bır baslık acıp orda deva ederdınız ıkı kısı yuzunden bukadar kısıyı engelemenızı dogru bulmuyorum ayrıca konuyu sız uzatıyosunuz belkıde baska amac var dedıgım gıbı sızı anlamak zor

telefonların oldugu konuyu kapatıyorum .
özelden devam edilsin.
ama tartışma boyutunu artık aşın.
konunun cılkı çıktı.
angel edalım lütfen konuyu kapat.
shery arkadasımız yok ona kapat diyemiyorum.
3.kişlerde gelipte ortalıgı alevlendirmesin. kapanmış bir konuyu taze tutmaya calısıyorlar.
rahatsız olanlar kötü içerik butonunu kullansın.
gerekli olan neyse yapılır.
yeter yahu. konunun içine ettiniz!

konu kapanmısken baska kullanıcı adı alıp konuyu taze tutmaya calısıyoree laf gelınce cevap verıyosun dogal olarak
neyse ugrasmayacammm

Ayıp gerçekten çok ayıp dün seni savunduğuma pişman ettin beni sherry bugün başka bir şekilde buraya ulaşıp tekrar tartışma ortamı yaratacağını bilsem yapmazdım böle bişi neyse konuşmayada gerek yok bundan sonra biz kadınlar hep hırslarının kurbanı oluyoruz işte burdada görülüyor.

aaa burak da gelmiş ama ne yazık ki sherry bamlandı tüh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…