aynen söylemek istedigim de buydu aradaki cekismeler insani slklyor...
Yurtdisinda kaldigim icin buradan isimlerini tel. Aldigim bütün falcilara tel de baktirdim... Simdi benim
emine ye baktirdim cikti.. Elmira dedikleri cikti... Olgu bildi dememden birseyler anlayabilecekmisiniz?
Yada emine ye ayrildigim sevgilim xxxx icin baktirdim geri dönecek zamani var dedi sayet dedigi gibi dönerse yazarim ama arada bazi problemlerim vardi evle arkadaslarla isle ilgili dedikleri oldu hatta cok zarar gördügüm bir kadini birebir adini verip sana söyle böyle yapmis sevdiginle arani acmis ama o da allahindan bulmus dedi ki dogru....
Onun disinda elmira yi bazilari begenmemis ama bana gercekten harika bakti yani beni tanimadan bilmeden özelimi bu derece bilebilmesi beni sassirtti o da xxxx icin geri dönecek ama henüz degil sabirli olman lazim dedi ben askimi cok özledim ama bosyere ümitlenip üzülmek istemiyorum size söyledikleri de cikti mi gelecekle ilgili?
Bana emine yle ayni seyleri söyledi hatta izne gelmek istiyordum hatta kesin gibiydi sorun cikacak gelemeyeceksin demisti o da oldu... Yani elmira ya arada baktiririm seker mi seker dünyalar tatlisi biri ben onu görmeden cok sevdim türkiye ye gelince gidip mutlaka yüzyüze baktiracagim....
Olgu keza ikisiyle ayni seyleri söyledi barisma tarihi de hemen hemen ayni zamana denk geliyor dedikeri ciksin buradan paylasirim dıye acıklamalı yazınca mı daha ıyı oluyor
gercekten yeter, ne bu ya sen o kisimisin bu kisimisin ne demek... bu neyin öfkesi kiiii!! ne var yukaridaki msj da bende ilk üye oldugum zaman formu bastan sona okumustum sayet begenmedigim yada elestirmek istedigim bi konu olsaydi yazardim bunun icin eski üye yeni üye olmaya ne gerek varki yani kidemli olmadan yorum yapilamayacak mi
bazi falcilar var tanidigim reklam diyecekler diye korkudan yazamiyorum burada... ben sahsim adina öncede söyledim gene söylüyorum hicte rahatsiz olmadim yazilanlardan bazen insan öyle bir dolu oluyor ki yazma konusma istegi duyuyor ne var yani fallar hakkinda yorum yaparken arada sevdigini söylemis adini yazmis cikti demis cikmadi demis cok fazla takilip kalmayin böyle seylere, sonucta burasi kimsenin tapulu mali degil ve ben insanlarin bazi konularda elstirme hakkini kendilerinde bulmalarindan rahatsiz oluyorum hele yukaridaki daha yenisin cümlesi beni coooook rahatsiz etti! ne yani yeni olunca fikir beyan etmek yasak mi
gercekten yeter, ne bu ya sen o kisimisin bu kisimisin ne demek... bu neyin öfkesi kiiii!! ne var yukaridaki msj da bende ilk üye oldugum zaman formu bastan sona okumustum sayet begenmedigim yada elestirmek istedigim bi konu olsaydi yazardim bunun icin eski üye yeni üye olmaya ne gerek varki yani kidemli olmadan yorum yapilamayacak mi
bazi falcilar var tanidigim reklam diyecekler diye korkudan yazamiyorum burada... ben sahsim adina öncede söyledim gene söylüyorum hicte rahatsiz olmadim yazilanlardan bazen insan öyle bir dolu oluyor ki yazma konusma istegi duyuyor ne var yani fallar hakkinda yorum yaparken arada sevdigini söylemis adini yazmis cikti demis cikmadi demis cok fazla takilip kalmayin böyle seylere, sonucta burasi kimsenin tapulu mali degil ve ben insanlarin bazi konularda elstirme hakkini kendilerinde bulmalarindan rahatsiz oluyorum hele yukaridaki daha yenisin cümlesi beni coooook rahatsiz etti! ne yani yeni olunca fikir beyan etmek yasak mi
daha yenısın demedım,ilk üyelik dedım....sana göre yeter bana göre yetmezzz....
fıkır beyanı ayrı konunun ortasından girip elestırmek ayrı....
bu avukatlık duygusu nedır çözemedimm
konu kapanmıs ken gene konu acan ınsanın yarası var anlatacagı var demektır bu da ne cıkarıyorr demekkı eskılerden bırı dıyor ınsan gayet normal bır düşünce sen begenmeyebılırsın fikir beyanı yasak degıl bu da benım fıkrım o zmann
Yani sessizliği korumak istedim ama..cidden yeter artıkk shery'in yazdıkların okumak bile bu kadar sıkıcı değildii.sizlerin ki ,yapanlar kendilerini biliyor....
Aranızda ki bu çekişmeleri okumaktan sıkıldım.
Insanlar robot değil,'şu falcı ya gittim;oldu dedi yada olmadı dedi'...bu şekilde bi paylaşım yapamazlar..tabiki birazda konuya açıklık getirecekler.burası bi paylaşım platformu arkadaşlar..hayata biraz da empati kurarak bakmayı deneyin bence...neyi paylaşamıyorsunuz hala anlamış değilim.
Reklam diyecekler deyipte gittiğin tanıdığın falcıları yazmamak çok saçma. O zaman kimse bir şey yazmasın. Zaten herkes belirli binr zekaya sahip reklam olduğunu düşünen gitmesin burada kimse kimseyi zorla bir yerlere götürmüyor. Bu fal konusunda özel hayattan paylaışım yapılması ise bence çok mantıklı çünkü daha somut oluyor en azından hangi olayları bildiğini anlıyoruz.
benim anladığım kadarıyla sizde tunceray'ın avukatlığı ile başlamıştınız bu işe :)
arkadaşlar sherry yok gıyabında konuşmalr dönmesin bence boşverin :)) o değilde bugün yeni falcı deneyeceğim çok heyecan yaptımmmm
madem öyle neden kendınıze yenı bır konu acmıyorsunuz hem özel hayat hemde fal paylasırsınız ikisinin arası bir konu adı bulursunuz,böylece bu forumda eskısı gibi fal yorumlarıyla devam eder...madem memnun değilsiniz iyi bir çare değilmi sürekli şikayet etmektense...
benim anladığım kadarıyla sizde tunceray'ın avukatlığı ile başlamıştınız bu işe :)
arkadaşlar sherry yok gıyabında konuşmalr dönmesin bence boşverin :)) o değilde bugün yeni falcı deneyeceğim çok heyecan yaptımmmm
Evet arkadaşlar bence bir kişinin üzerine bu kadar gitmeye gerek yok..
Yazdığı mesajları tek tek okuyun kızcağız sadece 3-4 mesaj sevgilisine olan duygularından bahsetmiş diğer bütün mesajlarda yok esas oğlan yok sevgilim yerine Burak ismini kullanmış.
Siz kızın sevgilisi hakkında abuk subuk yorumlar yaparken bile alttan alıp yok cnm öle deildir deyip geçmiş konuyu, burayı okuyor die sevgilisine mesaj vermeye çalışmış olması doğrumu bence değil ama bu tartışmaları çıkaranlarda hep kızın sevgilisi hakkında yapılan abuk subuk yorumları begenen insanlar sanırım başkalarının mutluluğu sizi rahatsız ediyor oda sonuçta biraz fal biraz sohbet ile içini rahatlatmak üzüntüsünü unutmak istemiş olabilir.
Şimdi siteden banlanmış olması hoş bir durum değil bence o mesajları okurken falla ilgili bahsettiklerinden yüzünüz gülümserken dier bahsettiklerinden de hoş görmeyi bilip bu da bir rahatlama metodudur die es geçebilseydiniz.
Sonuçta burda herkes faldan çok içini rahatlatmaya çalışıyor benim anladığım kadarıyla.
Hepinize iyi geceler.
o zaman söyle yazayim ben senelerdir emel omuzdas diye bir ablam var ki televizyonda da bakim yapiyor nazli erarslan la birlikte ona fal baktiririm ve gercekten cok memnunum yani tuz hiyar huyum oldugundan kim burada bir var iyi bakiyor derse kosuyorum yoksa onun söyledikleri cikmadigindan degilll
harbiye de yazahaneleri var isterseniz baktirin ama olurda cikmazsa birsey diyemem bana cikiyor gercekten
emel abla bana seneler evvel simdi yasadigim olaylari söylemisti o zamanlar inanmamistim yaziyor demistim ama ne dediyse birebir yasadim...
birde canan diye biri var normalde alanya da kaliyor ama simdilerde istanbul da bir süreligine... suya bakiyor ve söyledikleri cogunlukla ayen dedigi gibi gerceklesiyor... artik öyle ki canan la dost olduk sadece hatrini sormak icin bile olsa ariyorum...
sen kesin sherry sın ötesı yokkk
telefonların oldugu konuyu kapatıyorum .
özelden devam edilsin.
ama tartışma boyutunu artık aşın.
konunun cılkı çıktı.
angel edalım lütfen konuyu kapat.
shery arkadasımız yok ona kapat diyemiyorum.
3.kişlerde gelipte ortalıgı alevlendirmesin. kapanmış bir konuyu taze tutmaya calısıyorlar.
rahatsız olanlar kötü içerik butonunu kullansın.
gerekli olan neyse yapılır.
yeter yahu. konunun içine ettiniz!
telefonların oldugu konuyu kapatıyorum .
özelden devam edilsin.
ama tartışma boyutunu artık aşın.
konunun cılkı çıktı.
angel edalım lütfen konuyu kapat.
shery arkadasımız yok ona kapat diyemiyorum.
3.kişlerde gelipte ortalıgı alevlendirmesin. kapanmış bir konuyu taze tutmaya calısıyorlar.
rahatsız olanlar kötü içerik butonunu kullansın.
gerekli olan neyse yapılır.
yeter yahu. konunun içine ettiniz!
aaa deşifre ettin :)) ben bugün canan ablaya gidicem işte ahahahahah dayanamadım itiraf edeyim. evet ben bugün canan ablaya gidicem sonra mutlaka paylaşacağım yorumlarımı ama angel_edalım gitmesin benim falcıma :)))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?