İstanbul'da Fal - Falcılar

canım selam iletişim bilgilerini alabilrimiiym hem canan hanım hemde emel hanımın harbiyede bana çok yakın canan hanım nerde peki? teşekkürler canım şimdiden

arkadaşım ayıp olan ne niye söylediklerimi üstüne alıyorsun.
sherynin üyelik aldıgını yazdıktan sonra farkettim şikayetimi yaptım.
artık tartışmayalım diyorum. yeter yahu ben sıkıldım ikili tartışmaları okumaktan.
dünde aynısını söyledim bugünde aynısını söylüyorum.
3.kişiler derken sözüm sana değil. aslında shery e imiş.
bi topic var konusu var, konu dışına cıkılınca zaten yönetim uyarıyor. rahatsız olanlrda lütfen kötü içeriği kullansın.
güzel güzel takipe ttiğimiz konuda sağlam kalsın.
telefon numaralarını sildim. bi çok arkadas hukuki boyutu, insanların rahatsızlıgı demiş. aklıma yattı benimde kapatılmasınıda yönetimden rica ettim.
of of
bu seferde ben mi yanlış nladım acaba :)
alıntı bana olunca offfffffffffffffffffff

Son düzenleyen: Moderatör:

çok pardon ama ben tek isim kullanmadım tam tersine sole oldu bole oldu diye yazmıştım. çok enteresan kimsenin kimseyi savunmasına gerekte yok. ben sadece falcılarla ilgili konuşuyorum. angel_edalım kendi üstüne alıp başladı konuya. ben sadece düşüncemiz yazıp ki sadece birbirimize saygı duyalım demiştim okadar. edalımın adını tek bir yerde kullanmamıştım. kusura bakmayın özelden yazma hakkım yok. olsaydı size ordan cevap verir arkadaşları bu sohpete dahil etmezdim. kimse kusura bakmasın. TEK DERDİM BURDA FALCI MUHABBETİ YAPMAK OKADAR.

Evet yanlış anladın beni ben sherry e sölemiştim ayıp ediosun ortamı germekle başka biri gibi girip tartışma çıkartmakla die neyse :))))

canım selam iletişim bilgilerini alabilrimiiym hem canan hanım hemde emel hanımın harbiyede bana çok yakın canan hanım nerde peki? teşekkürler canım şimdiden

torr ben bir deneyim istersen bugün :))) bekleee yada bekleme git ya hatta ben 8 gbi gitcem sende orda ol tanışalım :)))

canım sen yanlıs anladın sanırım lonely... brk ye yazarken yanlıslıkla senden alıntı yapmıss

canım sen yanlıs anladın sanırım lonely... brk ye yazarken yanlıslıkla senden alıntı yapmıss

aynen öyle olmuş.
telefon konusunuda kapattım :)
bi falcı telefonunun dagılmasından rahatsızlık duymaz , tek bir durumda rahatsız olur. vergisiz kazanc :)
olsun söylediklerinizde dogru hukuki sorumluluga gerek yok.
talin hakkında yorumu olan var mı arkadaslar gitmeyi düşünmeye başladım :26:

taline katre gitmişti galıba,pek olumlu yorumlar duymadım ama hakkında hanı ben gıtmedıysem demek cezbetmemıs pek yorumlarr

ha bırde bırısı talının reklamını yapıyordu sanırım talının ta kendısıydı kazen onu yakalayıp yasaklamıstıı

bi ara deli reklam furyası vardı
kazen el atmıştı
kazeni özledim ya psikopatlaştım sanırım.
1 ayı doldurmadan fal baktırmak istemiyorum aslında ama işte
olgunun dedikleri cıksın istiyorum ama hemde istemiyorum.
karıştım iyice ben gene.
şengülü söyleyen sen miydin edalım ?
melekler kahvesinde ki ?

kzlar merhaba ,

kadikoy icin tavsiyelerinizi istiyorum , bugun kesinlikle fal baktirmam gerek en acilinden :)
nostradamus olgu tavsiye edilmis , niko vardi birde ...siz ne dersiniz ?
medyum talya cok ovgu almis yeri nerde ve ne kadar bileniniz var mi acaba ?

kazenı bende özledim,tarzını sevıyordum onun
madem olgunun dedıklerı cıksın ıstıyorsun bence bekle zamanı dolsunn ole baktır.
eskıden bır gunde 3 fal baktırırdım sımdı ınanıyorum her fal olucakları erteledı bence
şengül benım emıneden sonra kı favorımm,uzun bakıyor detaylı bakıyor bırsey sormana gerek kalmıyor burc,karakter,tıp ne varsa anlatıyor kadınn ben begenıyorumm...evet meleklerde ama cok sıra oluyorr

talyayı bilmiyorum denemedim. ama olguyu deneyebilirsiniz. bir kişi üzerine baktıracaksanız iyi bakar olgu. burcu var angels cafede ama sanırım 7den sonra geliyor. angels cafenin aşağıya doğru çaprazında fatoş diye bir kadın car cafenin adını hatırlamıyorum. oda iyi bakar. başka kadıköyde benim denediğim memnun kaldığım falcı yok sanırım :)

yaa cnm çok isterdim ama bugün gelemem sen git o zaman yorumunu yap :) bizde başka bi falcıda tanışalım mutlaka :)

torr özel mesaj hakkın varsa istersen bana özelden mailini yaz mailine atayım canan ablanın telini. çünkü burada çok kalmayacak gitmeden yakala istersen yada yorumları bekle ole ara nasıl istersen canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…