o zaman söyle yazayim ben senelerdir emel omuzdas diye bir ablam var ki televizyonda da bakim yapiyor nazli erarslan la birlikte ona fal baktiririm ve gercekten cok memnunum yani tuz hiyar huyum oldugundan kim burada bir var iyi bakiyor derse kosuyorum yoksa onun söyledikleri cikmadigindan degilll
harbiye de yazahaneleri var isterseniz baktirin ama olurda cikmazsa birsey diyemem bana cikiyor gercekten
emel abla bana seneler evvel simdi yasadigim olaylari söylemisti o zamanlar inanmamistim yaziyor demistim ama ne dediyse birebir yasadim...
birde canan diye biri var normalde alanya da kaliyor ama simdilerde istanbul da bir süreligine... suya bakiyor ve söyledikleri cogunlukla ayen dedigi gibi gerceklesiyor... artik öyle ki canan la dost olduk sadece hatrini sormak icin bile olsa ariyorum...
Ayıp gerçekten çok ayıp dün seni savunduğuma pişman ettin beni sherry bugün başka bir şekilde buraya ulaşıp tekrar tartışma ortamı yaratacağını bilsem yapmazdım böle bişi neyse konuşmayada gerek yok bundan sonra biz kadınlar hep hırslarının kurbanı oluyoruz işte burdada görülüyor.
Ayıp gerçekten çok ayıp dün seni savunduğuma pişman ettin beni sherry bugün başka bir şekilde buraya ulaşıp tekrar tartışma ortamı yaratacağını bilsem yapmazdım böle bişi neyse konuşmayada gerek yok bundan sonra biz kadınlar hep hırslarının kurbanı oluyoruz işte burdada görülüyor.
arkadaşım ayıp olan ne niye söylediklerimi üstüne alıyorsun.
sherynin üyelik aldıgını yazdıktan sonra farkettim şikayetimi yaptım.
artık tartışmayalım diyorum. yeter yahu ben sıkıldım ikili tartışmaları okumaktan.
dünde aynısını söyledim bugünde aynısını söylüyorum.
3.kişiler derken sözüm sana değil. aslında shery e imiş.
bi topic var konusu var, konu dışına cıkılınca zaten yönetim uyarıyor. rahatsız olanlrda lütfen kötü içeriği kullansın.
güzel güzel takipe ttiğimiz konuda sağlam kalsın.
telefon numaralarını sildim. bi çok arkadas hukuki boyutu, insanların rahatsızlıgı demiş. aklıma yattı benimde kapatılmasınıda yönetimden rica ettim.
of of
bu seferde ben mi yanlış nladım acaba :)
alıntı bana olunca offfffffffffffffffffff
canım selam iletişim bilgilerini alabilrimiiym hem canan hanım hemde emel hanımın harbiyede bana çok yakın canan hanım nerde peki? teşekkürler canım şimdiden
Evet yanlış anladın beni ben sherry e sölemiştim ayıp ediosun ortamı germekle başka biri gibi girip tartışma çıkartmakla die neyse :))))
torr ben bir deneyim istersen bugün :))) bekleee yada bekleme git ya hatta ben 8 gbi gitcem sende orda ol tanışalım :)))
arkadaşım ayıp olan ne niye söylediklerimi üstüne alıyorsun.
sherynin üyelik aldıgını yazdıktan sonra farkettim şikayetimi yaptım.
artık tartışmayalım diyorum. yeter yahu ben sıkıldım ikili tartışmaları okumaktan.
dünde aynısını söyledim bugünde aynısını söylüyorum.
3.kişiler derken sözüm sana değil. aslında shery e imiş.
bi topic var konusu var, konu dışına cıkılınca zaten yönetim uyarıyor. rahatsız olanlrda lütfen kötü içeriği kullansın.
güzel güzel takipe ttiğimiz konuda sağlam kalsın.
telefon numaralarını sildim. bi çok arkadas hukuki boyutu, insanların rahatsızlıgı demiş. aklıma yattı benimde kapatılmasınıda yönetimden rica ettim.
of of
bu seferde ben mi yanlış nladım acaba :)
alıntı bana olunca offfffffffffffffffffff
canım sen yanlıs anladın sanırım lonely... brk ye yazarken yanlıslıkla senden alıntı yapmıss
aynen öyle olmuş.
telefon konusunuda kapattım :)
bi falcı telefonunun dagılmasından rahatsızlık duymaz , tek bir durumda rahatsız olur. vergisiz kazanc :)
olsun söylediklerinizde dogru hukuki sorumluluga gerek yok.
talin hakkında yorumu olan var mı arkadaslar gitmeyi düşünmeye başladım :26:
yaa cnm çok isterdim ama bugün gelemem sen git o zaman yorumunu yap :) bizde başka bi falcıda tanışalım mutlaka :)
taline katre gitmişti galıba,pek olumlu yorumlar duymadım ama hakkında hanı ben gıtmedıysem demek cezbetmemıs pek yorumlarr
ha bırde bırısı talının reklamını yapıyordu sanırım talının ta kendısıydı kazen onu yakalayıp yasaklamıstıı
bi ara deli reklam furyası vardı
kazen el atmıştı
kazeni özledim yapsikopatlaştım sanırım.
1 ayı doldurmadan fal baktırmak istemiyorum aslında ama işte
olgunun dedikleri cıksın istiyorum ama hemde istemiyorum.
karıştım iyice ben gene.
şengülü söyleyen sen miydin edalım ?
melekler kahvesinde ki ?
canım selam iletişim bilgilerini alabilrimiiym hem canan hanım hemde emel hanımın harbiyede bana çok yakın canan hanım nerde peki? teşekkürler canım şimdiden
kzlar merhaba ,
kadikoy icin tavsiyelerinizi istiyorum , bugun kesinlikle fal baktirmam gerek en acilinden :)
nostradamus olgu tavsiye edilmis , niko vardi birde ...siz ne dersiniz ?
medyum talya cok ovgu almis yeri nerde ve ne kadar bileniniz var mi acaba ?
yaaa özelden msj atamiyorum henüz 68 msj dayim
yaa cnm çok isterdim ama bugün gelemem sen git o zaman yorumunu yap :) bizde başka bi falcıda tanışalım mutlaka :)
neyse brk7 gitsinde onun yorumlarına göre bi şekilde alırım artık :)
şimdi gördüm msjını canım nasıl istersen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?