İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar ben genede her tür bakteriyi mikrop kapma riskini kokuyu pasaki gözel alip azeri falciya ulasmak istiyorum yok mu iletisim bilgilerini aktarabilecek kimse

nikoyu tavsiye etmem.
baktırdım fal içinde tutarsızlıkları vardı
dediği hiçbişi çıkmadı
geçmişte de %50 tutturdu

olgunun söylediklerine epey var daha
şengüle gidem bi ara ,beklerim napim
onada hemen gidemem zaten
en azından 1 ay dolsun di mi

yorumlari bekliyoruz... ne olur herseyi bilsin ne olur hepimize dedikleri ciksin

ufak bir düzeltme yapmak istiyorum, gönlü temiz olanların çıksınnnn fufuuukkkk :) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canan ablayı merakla bekliyorum akşamı edemedim yaa saat daha 5 :)) 3 saat var off mesaide bitmek bilmedi bgnnnnn arkadaşımla gidicektim o gelmekten vazgeçti sanırım canan ablayada ayı olmaz umarım

kizlar ben genede her tür bakteriyi mikrop kapma riskini kokuyu pasaki gözel alip azeri falciya ulasmak istiyorum yok mu iletisim bilgilerini aktarabilecek kimse

bu kadın telde bakıyor mu ki?? telde bakarsa bende baktırıyım yoksa yanımda kusar fln aman hafazanallah :))

canım bu arada canan ablanın yeri nerdeymiş

bence ayip olmaz ama arkadasin gitmedigine pisman olabilir:))))) nedendir bilinmez bana herkes ayni bakiyor ayni seyler söylüyorlar daaaaaaaaa zamani var diyorlar öfffffff o zaman bir gelse artikkkkk
fali cikanlar ne olur üsenmeyin hemen yazin ki ümitlerimizi taze tutabilelim

iki tane elmiradan bahsediliyor biri pis olan sirinevlerde , digeri iyi olan.
hangisi iyi bakan ve nerde bakiyor acaba?
baktiran tavsiye eden varmi ? kac paraya bakiyor ?

tsk ,

iki tane elmiradan bahsediliyor biri pis olan sirinevlerde , digeri iyi olan.
hangisi iyi bakan ve nerde bakiyor acaba?
baktiran tavsiye eden varmi ? kac paraya bakiyor ?

tsk ,

pis olani bilmem. ama temiz ve iki çocuk annesi olan elmira iyi bakyormuş okuduğum yorumlar ole dior. ama ben gitmedim ama gitcem sanırım :)) pis olana pek giden yok galiba o azerbaycanlı olan. teli bende var temiz olanın ama ozel hakkım yok

ben yazarım bundan sonra çıkan fallarımı. stop :))))

sabır canım benim sabır elbet gelecek o günler.

peki bu temiz ve iki çocuk annesi olan elmira nerde bakiyor biliyormusunuz ?
sadece telefonda mi bakiyor, telefon bana pek tatmin edici olur gibi gelmiyor.
ozel hakkiniz olmamasi kotu oldu vallah ibende cok merak ettim :)
sanirim bugun olguyu deniycem cok fena falim geldi :)

canım sen emine abla ve olguya baktırdınmı baktırdıysan canan ablayla aynı şeylerimi söylüyolar :)

Antalya'da kendilerini falcı diye tanıtan iki kadın, yeni evli çiftin 25 bin TL tutarındaki altınlarını alarak kayıplara karıştı.

mesajla yolladım size.

Sizden Mercan'ın telefonunu alabilir miyim?

valla ...angeli..editör gayet iyi anlamış:)!!vee brk07 ikinci üyelik nedeniyle iptal edilmiş!!!angel gayet doğru yorumlar yapıyor!..keşke iletişimi biraz daha 'yumuşak' olsa:):)

neysee...sonuçta bu forumu 'mixer' olarak görüp...ortalığı karıştıranlar..anlık keyif alabiliyorlar. amaa editör gereğini yapıyor zaten:)

sadece herkesi biraz daha hoşgörülü olmaya davet ediyorum.kırıcı olmadan,sohbet etmeyi başarabiliriz bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…