cnm özel msj hakkım da yokneyse sen baktır olmazsa bi şekilde alırım artık yarın giderim hemen
nikoyu tavsiye etmem.kzlar merhaba ,
kadikoy icin tavsiyelerinizi istiyorum , bugun kesinlikle fal baktirmam gerek en acilinden :)
nostradamus olgu tavsiye edilmis , niko vardi birde ...siz ne dersiniz ?
medyum talya cok ovgu almis yeri nerde ve ne kadar bileniniz var mi acaba ?
kazenı bende özledim,tarzını sevıyordum onun
madem olgunun dedıklerı cıksın ıstıyorsun bence bekle zamanı dolsunn ole baktır.
eskıden bır gunde 3 fal baktırırdım sımdı ınanıyorum her fal olucakları erteledı bence
şengül benım emıneden sonra kı favorımm,uzun bakıyor detaylı bakıyor bırsey sormana gerek kalmıyor burc,karakter,tıp ne varsa anlatıyor kadınn ben begenıyorumm...evet meleklerde ama cok sıra oluyorr
kizlar ben genede her tür bakteriyi mikrop kapma riskini kokuyu pasaki gözel alip azeri falciya ulasmak istiyorum yok mu iletisim bilgilerini aktarabilecek kimse
cnm özel msj hakkım da yokneyse sen baktır olmazsa bi şekilde alırım artık yarın giderim hemen
yorumlari bekliyoruz... ne olur herseyi bilsin ne olur hepimize dedikleri ciksin
kizlar ben genede her tür bakteriyi mikrop kapma riskini kokuyu pasaki gözel alip azeri falciya ulasmak istiyorum yok mu iletisim bilgilerini aktarabilecek kimse
ufak bir düzeltme yapmak istiyorum, gönlü temiz olanların çıksınnnn fufuuukkkk :) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canan ablayı merakla bekliyorum akşamı edemedim yaa saat daha 5 :)) 3 saat var off mesaide bitmek bilmedi bgnnnnn arkadaşımla gidicektim o gelmekten vazgeçti sanırım canan ablayada ayı olmaz umarım
canım bu arada canan ablanın yeri nerdeymiş
ufak bir düzeltme yapmak istiyorum, gönlü temiz olanların çıksınnnn fufuuukkkk :) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canan ablayı merakla bekliyorum akşamı edemedim yaa saat daha 5 :)) 3 saat var off mesaide bitmek bilmedi bgnnnnn arkadaşımla gidicektim o gelmekten vazgeçti sanırım canan ablayada ayı olmaz umarım
iki tane elmiradan bahsediliyor biri pis olan sirinevlerde , digeri iyi olan.
hangisi iyi bakan ve nerde bakiyor acaba?
baktiran tavsiye eden varmi ? kac paraya bakiyor ?
tsk ,
şuan ambarlıda ama ben yerini bilmiorum gidince tarif etcek 8e kdr nasıl yetişcem bilmiorum hayırlısı inşallahhhh :)
bence ayip olmaz ama arkadasin gitmedigine pisman olabilir:))))) nedendir bilinmez bana herkes ayni bakiyor ayni seyler söylüyorlar daaaaaaaaa zamani var diyorlar öfffffff o zaman bir gelse artikkkkk
fali cikanlar ne olur üsenmeyin hemen yazin ki ümitlerimizi taze tutabilelim
bence ayip olmaz ama arkadasin gitmedigine pisman olabilir:))))) nedendir bilinmez bana herkes ayni bakiyor ayni seyler söylüyorlar daaaaaaaaa zamani var diyorlar öfffffff o zaman bir gelse artikkkkk
fali cikanlar ne olur üsenmeyin hemen yazin ki ümitlerimizi taze tutabilelim
peki bu temiz ve iki çocuk annesi olan elmira nerde bakiyor biliyormusunuz ?
sadece telefonda mi bakiyor, telefon bana pek tatmin edici olur gibi gelmiyor.
ozel hakkiniz olmamasi kotu oldu vallah ibende cok merak ettim :)
sanirim bugun olguyu deniycem cok fena falim geldi :)
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
sizi anlamak gercekten cok zor neden ınsanların bukadar uzerıne gıdersınızkı anlamam dogru fal altında acılan bır baslıktı ama sherr83den bızler rahatsız olmuyorduk aksıne yazdıklarından mutlu oluyorduk anlamadıgım ondar onerı verıyosunuzbaska baslık acma gıbı begenmıyosanız yazılarını okumazdınız yada sız baska bır baslık acıp orda deva ederdınız ıkı kısı yuzunden bukadar kısıyı engelemenızı dogru bulmuyorum ayrıca konuyu sız uzatıyosunuz belkıde baska amac var dedıgım gıbı sızı anlamak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?