canım sen emine abla ve olguya baktırdınmı baktırdıysan canan ablayla aynı şeylerimi söylüyolar :)
emine abla da canan da elmira da hatta ve hatta burada baktirdigim romen falci da ayni seyleri söylüyorlar sanki agiz birligi yapmiscasina, ama hepsi ayni seyi diyor henüz zamani var:2::2::2:
ama ben daha fazla beklemek istemiyorummmmm
ücünün de söyledigi bir cok sey cikti ama benim asil konum gönül belasi
örnegin:emine abla baktiginda iki kisi bir toplantiya gideceksiniz sakin gitme akabinde tartisma yasayacaksin üzüleceksin demisti... benim konusmaci oldugum bir seminer vardi iki kisi katilacagim o sandim ama emine abla israrla dinleyici olacaksin diyordu ki o ara öyle bir plan yoktu... neyse konusmaci olarak gittim ama birsey olmadi eyvah bilemedi demek ki ümüdi kesmek gerek diye düsünürken o olaydan bir kac hafta sonra dinleyici olarak bir seminere katildim bir arkadasimla birlikte ve gercekten sonrasinda büyük tartisma yasadim
ama inanin tartismanin olmasina kina yakacaktim neredeyse emine nin fali cikti diyeeeeeeeeeee
ayni sekilde elmira da bazi seyler söylemisti öncesinde yazdim tekrar yazarak slkmiyayim sizi onun söyledikleri de cikti...
zaten canan bana ilk baktiginda beni soka sokmustu oturdu bir bir msn karsisinda bana hayatimi anlatti, gelecekle ilgili söylediklerinde hic yanildigini görmedim ama diyorum ya bana iyi bakan size bakamayabilir o yüzden yazarken önerirken temkinliyim!
birde bayrampasa da var suya bakan sema hanim var, senelerdir tanirim firsat buldukca giderim en az 17 seneden beri ayni yerde evde bakiyor o da iyidir...
söyledikleri genelde cikiyor hepsi olmasa bile büyük bir kismi cikti hep bugüne kadar!
pis olani bilmem. ama temiz ve iki çocuk annesi olan elmira iyi bakyormuş okuduğum yorumlar ole dior. ama ben gitmedim ama gitcem sanırım :)) pis olana pek giden yok galiba o azerbaycanlı olan. teli bende var temiz olanın ama ozel hakkım yok
merhaba fuufuk, emel ve canan dan bahsetmişsin. ne falı bakıyorlar? fiyatları nedir?
pis olan temiz olan okuyunca çok güldüm
Bahsetmek istemiyorum ama 3 harflileri olan falcılardan uzak durun.
zira üç harfliler kandırır.
vakti zamanında cok uğraşmıştım.
dur korkutma beniiiiii:2: gerci senelerdir dediklerinde yanilmadi emel abla, ben kagida yazdigi icin tahmin yürüttüm yoksa bildigimden degil
Kızlar bayadır yazmıyorum rica etsem mercanın telefonu olan bana atabilir mi????
ben korkuyorum ki
yoktur yoktur emel ablanda öle bişi
2 yıl önce baktırdıgım falcının adını hatırlamak istiyorumyer kadınlar kahvesi ama
o kadar isabetli fal bakmıştı ki tek dediği hariç bütün dedikleri çıkmıştı
herşeyi hatırlayan fil hafızam kadının ismini unutuyor
sagol ya cok rahatladim simdiciddi ciddi tirstim ama ben kagida seettiginden öyle tahmin ettim yoktur gercekten yoksa beni senelerden beri yoklamalari gerekiridi
ne olur zorla kendini hatirla kadini adini, hangi kadinlar kahvesiydi, yasi, saci, boyu, beni falan var miydi? temiz miydi pis miydi corapli miydi yoksa usturublu giyinmismiydi
eee ben simdi catlarim her dedigi cikiyormus dedin birde öfffffffffffff
Sitenize bazı ürünler ilgimi çektiği için üye olmuştum.Fakat ilginç yorumlar dikkatimi çekti bir yorumda ben yapiim istedim. Sitenizde bazı fal bakan klişiler hakkında yorumlar okudum.Riskli bir seçim olmasına rağmen Medyum Talyaya gitmeye karar verdim.Ben aynı zamanda dizi oyuncusuyum.Tabi adımı veremem. Vakit geç bir saatti.Akşam 20.30 gibiydi. Telefonla kendisini aradım. Önce kabul etmek istemedi. Bu satte bakım yapmam diye bizi kibarca red etmek istedi. Ben çok yalvardım. Çok ihtiyacım olduğunu eğer bana bakım yaparsa seans bedelinin 2 katını vereceğimi söyledim. Madem çok ihtiyacınız var gelin bakalım dedi. Orta yaşların sonlarında güleç yüzlü bir kadındı. Yüzü çok nurluydu. Hakkında yapılan bazı acımasız yorumları daha o anda hak etmediğini düşünmeye başlamıştı. Daha sonra seansa girdim. Bittiğinde şaşkındım. Hayatımın en gizli olaylarına varana kadar bana anlatmıştı. geleceğe dair bazı uyarılarda da bulundu. Gayet memnun kalmıştım. Tam ayrılırken masasının üzerine 2 kat seans bedeli bıraktım. Gülümseyerek eliyle fazla olan kısımı iterek sadece 1 seans ücreti aldı.Tam 2 saatini almıştım. Üstelik prensiplerinide bizim için bozmuştu. 2 Kat teklif ettim..Bıraktım ama almadı. Şimdi size soruyorum. Kim bu kadar gözü tok olabilir ki. Alması için çok ısrarcı oldum. Bana kızdı sonunda.her şey para değil kızım dedi. Şimdi böylesine yüce gönüllü bir kadına dil uzatanların dilini kesme limiyim..???????Ne demişler Güneş Balçıkla sıvanmaz.Teşekkürler Medyum Talya ablamız. İyiki seni tanıdık.Sevgilerimizle.Paylaşmak istedim.İşte hepsi bu.
o zaman söyle yazayim ben senelerdir emel omuzdas diye bir ablam var ki televizyonda da bakim yapiyor nazli erarslan la birlikte ona fal baktiririm ve gercekten cok memnunum yani tuz hiyar huyum oldugundan kim burada bir var iyi bakiyor derse kosuyorum yoksa onun söyledikleri cikmadigindan degilll
harbiye de yazahaneleri var isterseniz baktirin ama olurda cikmazsa birsey diyemem bana cikiyor gercekten
emel abla bana seneler evvel simdi yasadigim olaylari söylemisti o zamanlar inanmamistim yaziyor demistim ama ne dediyse birebir yasadim...
birde canan diye biri var normalde alanya da kaliyor ama simdilerde istanbul da bir süreligine... suya bakiyor ve söyledikleri cogunlukla ayen dedigi gibi gerceklesiyor... artik öyle ki canan la dost olduk sadece hatrini sormak icin bile olsa ariyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?