İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben gitmedim Talin'e şekeler.

bu elmira bana doğru düzgün hiçbir şey söylemedi, tutturamadı ve üstüne falı hiç hoşlanmayacağım şekilde bitirdi. ama gelin görün ki aklımdan gitmiyor kadının dedikleri asabım bozuluyor. huzursuzlanıyorum. elmira, olgu ve emine üçlüsünün aynı şeyi söylediğini söyleyenler var. olgu ve emine aynısını söylerken bana, elmira farklı söyledi. işi yüzdeye vurup çoğunluğa mı inanayım ne yapayım. bilemedim? sizce? çok müşkül durumdayım. bugün bir kriz geldi ama baktırmayacağım.

mercan bir ara çok popülerdi, selma toprak da cezbedici. ikisine birden gidenler hangisini tavsiye eder.??

007lady, handekuka'ya çok selam söyle. editör'den handekuka için tekrar bir incelemede bulunmasını rica etsek? reklam amacı güden bir arkadaş değildi kendisi.

minikdepresif, tut kendini gitmeeeee fala, dayannnn...

ya sabuuuur diyerek uzaklaşıyor cevaplarınızı bekliyorum.

rumuz: sümbül ağa

monalisa taneri deneyen varmı bugun beni mahfetti gecmişi bilince gelecek için konustugu berbat seylere inanmalımıyım olgu sengül tarık ve diğerlerinden farklı söleyen bitek bu cocuk

canım sen emine abla ve olguya baktırdınmı baktırdıysan canan ablayla aynı şeylerimi söylüyolar :)

emine abla da canan da elmira da hatta ve hatta burada baktirdigim romen falci da ayni seyleri söylüyorlar sanki agiz birligi yapmiscasina, ama hepsi ayni seyi diyor henüz zamani var:2::2::2:
ama ben daha fazla beklemek istemiyorummmmm
ücünün de söyledigi bir cok sey cikti ama benim asil konum gönül belasi
örnegin:emine abla baktiginda iki kisi bir toplantiya gideceksiniz sakin gitme akabinde tartisma yasayacaksin üzüleceksin demisti... benim konusmaci oldugum bir seminer vardi iki kisi katilacagim o sandim ama emine abla israrla dinleyici olacaksin diyordu ki o ara öyle bir plan yoktu... neyse konusmaci olarak gittim ama birsey olmadi eyvah bilemedi demek ki ümüdi kesmek gerek diye düsünürken o olaydan bir kac hafta sonra dinleyici olarak bir seminere katildim bir arkadasimla birlikte ve gercekten sonrasinda büyük tartisma yasadim
ama inanin tartismanin olmasina kina yakacaktim neredeyse emine nin fali cikti diyeeeeeeeeeee
ayni sekilde elmira da bazi seyler söylemisti öncesinde yazdim tekrar yazarak slkmiyayim sizi onun söyledikleri de cikti...
zaten canan bana ilk baktiginda beni soka sokmustu oturdu bir bir msn karsisinda bana hayatimi anlatti, gelecekle ilgili söylediklerinde hic yanildigini görmedim ama diyorum ya bana iyi bakan size bakamayabilir o yüzden yazarken önerirken temkinliyim!
birde bayrampasa da var suya bakan sema hanim var, senelerdir tanirim firsat buldukca giderim en az 17 seneden beri ayni yerde evde bakiyor o da iyidir...
söyledikleri genelde cikiyor hepsi olmasa bile büyük bir kismi cikti hep bugüne kadar!

ben dayanırım. en azından 1 ayın dolmasını beklicem :86:
çok fazla yoldaşım yok bu konuda o yüzden sorun değil dayanmak :82:

ayyy kendini fal bilim merkezi gibi hissettim simdi:97:

merhaba fuufuk, emel ve canan dan bahsetmişsin. ne falı bakıyorlar? fiyatları nedir?

pis olan temiz olan okuyunca çok güldüm

Bahsetmek istemiyorum ama 3 harflileri olan falcılardan uzak durun.
zira üç harfliler kandırır.
vakti zamanında cok uğraşmıştım.

dur korkutma beniiiiii:2: gerci senelerdir dediklerinde yanilmadi emel abla, ben kagida yazdigi icin tahmin yürüttüm yoksa bildigimden degil

ben korkuyorum ki
yoktur yoktur emel ablanda öle bişi

2 yıl önce baktırdıgım falcının adını hatırlamak istiyorum yer kadınlar kahvesi ama
o kadar isabetli fal bakmıştı ki tek dediği hariç bütün dedikleri çıkmıştı
herşeyi hatırlayan fil hafızam kadının ismini unutuyor

sagol ya cok rahatladim simdi ciddi ciddi tirstim ama ben kagida seettiginden öyle tahmin ettim yoktur gercekten yoksa beni senelerden beri yoklamalari gerekiridi

ne olur zorla kendini hatirla kadini adini, hangi kadinlar kahvesiydi, yasi, saci, boyu, beni falan var miydi? temiz miydi pis miydi corapli miydi yoksa usturublu giyinmismiydi
eee ben simdi catlarim her dedigi cikiyormus dedin birde öfffffffffffff

kıvırcık saclıydı
siyah saclı
temiz pak orta yaslı bi bayandı
öylesine gitmiştim hiç bi beklentim yoktu
cıktıgımda da atıyo demiştim.
taki şakır şakır cıkana kadar
ayşegül diye aklımda kalmış ama sordum öle biri yokmuş
taksimde ki kadınlar kahvesi

bu mesajları okurken çok eğleniyorum. bence en iyi fal baktırma hikayesi konulu bir yarışma düzenlenebilir. kazanan en sevdiğimiz falcı hakkında bir hikaye yazabilir.

nazlıya bende gitmiştim evet. ama inan bende çekiniyorum. senin gibi yıllardır tek kişiye gidiyorum o da selma toprak.(ama çok falcıya gider denerim o ayrı ) reklam denildi başka şeyler denildi. bende kime gittğimi yazmaktan çekiniyorum. burda yazılmış kişilere yaptığm yorumlar sadece reklam olarak görülmüyo. ki bende meraklıymdır tuz alıp bende koşarım ama değişmeyeceğini sanıyorum falcımın artık. terapi gibi geliyo biraz da bana artık her derdimde ararım en azından dinler beni sabırla .ve olacak dediği şeyleri hep yaşıyorum (olumsuzları bile:2:)
artık o kadar tanıdı ki beni bazen tanımayan birisi baksın özlemi oluyo işte. haa bu arada o canan ablanın telini verir misin yaaa çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…