nazlıya bende gitmiştim evet. ama inan bende çekiniyorum. senin gibi yıllardır tek kişiye gidiyorum o da selma toprak.(ama çok falcıya gider denerim o ayrı) reklam denildi başka şeyler denildi. bende kime gittğimi yazmaktan çekiniyorum. burda yazılmış kişilere yaptığm yorumlar sadece reklam olarak görülmüyo. ki bende meraklıymdır tuz alıp bende koşarım ama değişmeyeceğini sanıyorum falcımın artık. terapi gibi geliyo biraz da bana artık her derdimde ararım en azından dinler beni sabırla .ve olacak dediği şeyleri hep yaşıyorum (olumsuzları bile:2:)
artık o kadar tanıdı ki beni bazen tanımayan birisi baksın özlemi oluyo işte.haa bu arada o canan ablanın telini verir misin yaaa çok merak ettim
teşekkür ederim cevap vermişsin.
bu mesajları okurken çok eğleniyorum. bence en iyi fal baktırma hikayesi konulu bir yarışma düzenlenebilir. kazanan en sevdiğimiz falcı hakkında bir hikaye yazabilir.
nazlıya bende gitmiştim evet. ama inan bende çekiniyorum. senin gibi yıllardır tek kişiye gidiyorum o da selma toprak.(ama çok falcıya gider denerim o ayrı) reklam denildi başka şeyler denildi. bende kime gittğimi yazmaktan çekiniyorum. burda yazılmış kişilere yaptığm yorumlar sadece reklam olarak görülmüyo. ki bende meraklıymdır tuz alıp bende koşarım ama değişmeyeceğini sanıyorum falcımın artık. terapi gibi geliyo biraz da bana artık her derdimde ararım en azından dinler beni sabırla .ve olacak dediği şeyleri hep yaşıyorum (olumsuzları bile:2:)
artık o kadar tanıdı ki beni bazen tanımayan birisi baksın özlemi oluyo işte.haa bu arada o canan ablanın telini verir misin yaaa çok merak ettim
Ben gitmedim Talin'e şekeler.
bu elmira bana doğru düzgün hiçbir şey söylemedi, tutturamadı ve üstüne falı hiç hoşlanmayacağım şekilde bitirdi. ama gelin görün ki aklımdan gitmiyor kadının dedikleri asabım bozuluyor. huzursuzlanıyorum.elmira, olgu ve emine üçlüsünün aynı şeyi söylediğini söyleyenler var. olgu ve emine aynısını söylerken bana, elmira farklı söyledi. işi yüzdeye vurup çoğunluğa mı inanayım ne yapayım. bilemedim? sizce? çok müşkül durumdayım. bugün bir kriz geldi ama baktırmayacağım.
mercan bir ara çok popülerdi, selma toprak da cezbedici. ikisine birden gidenler hangisini tavsiye eder.??
007lady, handekuka'ya çok selam söyle. editör'den handekuka için tekrar bir incelemede bulunmasını rica etsek? reklam amacı güden bir arkadaş değildi kendisi.
minikdepresif, tut kendini gitmeeeee fala, dayannnn...
ya sabuuuur diyerek uzaklaşıyor cevaplarınızı bekliyorum.
rumuz: sümbül ağa
canım katre'cım emıne , elmıra ve olga aynı mı bakıyor bılmem ama emıne bana elmırayla aynı bakmıstı ama sonra kızlar gıdıp sordugunda tersını soylemıs.. o yuzden ınancım hıc kalmadı. elmıranın tutturamadıgını bılıyorum sızler ıcın ama nıhayetınde bır fal, sen lutfen ona ınanma, kalbın kımı ıstıyosa ona ınan.
selma toprakın kesınlıkle fıyasko oldugunu dusunuyorum. ıc ses. sebebnı bılmıyorum ama sıtesıne bakar bakmaz geldı o hıs ıcıme :)) ama hak yemek ıstemem. mercana baktırdım ben, o zaman kızmıstım ama, sımdı cok da kotu degıldı dıyorum. yıne de senın ıcın yeterınce detay vermezse ve 100 tn gıderse dıye de dusunmekteyım...
hem senın onunde cok cok guzel bı seyahat var.. ona younlasss... daha gıtmedın dımı :))) gıdıp geldıgınde cok rahatlamıs olacaksın. su ıkı gunluk krızı atlattın mı sıkıntı yok..
bu saat oldu bana kimse cevap vermemiş, bende gene saçma sapan bir yere gidip baktırdım, yaa neden kimse bana çok güzel fal bakan birini söylemiyor, ama avrupa yakasında. 2 3 kişi de evde bakıyormuş, onlara da gitmeye korkarım, cafe de güzel bakan yok mu?
avrupanın neresinde istiyorsun?
selintortun...sen çok yaşa yaa:) akşam akşam beni güldürdün..allah'ta seni güldürsün:):)
özel sipariş falcı üretimine başladık..heooo:)
Ben gitmedim Talin'e şekeler.
bu elmira bana doğru düzgün hiçbir şey söylemedi, tutturamadı ve üstüne falı hiç hoşlanmayacağım şekilde bitirdi. ama gelin görün ki aklımdan gitmiyor kadının dedikleri asabım bozuluyor. huzursuzlanıyorum.elmira, olgu ve emine üçlüsünün aynı şeyi söylediğini söyleyenler var. olgu ve emine aynısını söylerken bana, elmira farklı söyledi. işi yüzdeye vurup çoğunluğa mı inanayım ne yapayım. bilemedim? sizce? çok müşkül durumdayım. bugün bir kriz geldi ama baktırmayacağım.
mercan bir ara çok popülerdi, selma toprak da cezbedici. ikisine birden gidenler hangisini tavsiye eder.??
007lady, handekuka'ya çok selam söyle. editör'den handekuka için tekrar bir incelemede bulunmasını rica etsek? reklam amacı güden bir arkadaş değildi kendisi.
minikdepresif, tut kendini gitmeeeee fala, dayannnn...
ya sabuuuur diyerek uzaklaşıyor cevaplarınızı bekliyorum.
rumuz: sümbül ağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?