İstanbul'da Fal - Falcılar

vermesine vereyim de özelden msj yazma hakkim yok henüz:2:

bu mesajları okurken çok eğleniyorum. bence en iyi fal baktırma hikayesi konulu bir yarışma düzenlenebilir. kazanan en sevdiğimiz falcı hakkında bir hikaye yazabilir.

onu o kadar tanıyan bırı talya'nın aynı zamanda bır yazar oldugunu da bılır:)) ıllakı gormustur raftakı kıtaplarını...:)))) gercek adını soy adını yazıp googlelayınca cıkıyor cunku.

bende beni biliyorsam ilk firsatta selma toprak a da baktiririm

canım katre'cım emıne , elmıra ve olga aynı mı bakıyor bılmem ama emıne bana elmırayla aynı bakmıstı ama sonra kızlar gıdıp sordugunda tersını soylemıs.. o yuzden ınancım hıc kalmadı. elmıranın tutturamadıgını bılıyorum sızler ıcın ama nıhayetınde bır fal, sen lutfen ona ınanma, kalbın kımı ıstıyosa ona ınan.

selma toprakın kesınlıkle fıyasko oldugunu dusunuyorum. ıc ses. sebebnı bılmıyorum ama sıtesıne bakar bakmaz geldı o hıs ıcıme :)) ama hak yemek ıstemem. mercana baktırdım ben, o zaman kızmıstım ama, sımdı cok da kotu degıldı dıyorum. yıne de senın ıcın yeterınce detay vermezse ve 100 tn gıderse dıye de dusunmekteyım...

hem senın onunde cok cok guzel bı seyahat var.. ona younlasss... daha gıtmedın dımı :))) gıdıp geldıgınde cok rahatlamıs olacaksın. su ıkı gunluk krızı atlattın mı sıkıntı yok..

sherry83 1 üyelik daha alırsan üyeliğini tamamen kapatmak durumunda kalacağım. Bu 2. ve son hatırlatmam.... Mevcut cezan bitmesine saatler kala 10 gün daha uzadı !

bu saat oldu bana kimse cevap vermemiş, bende gene saçma sapan bir yere gidip baktırdım, yaa neden kimse bana çok güzel fal bakan birini söylemiyor, ama avrupa yakasında. 2 3 kişi de evde bakıyormuş, onlara da gitmeye korkarım, cafe de güzel bakan yok mu?

haftaya ctesi gidiyorum cnm:) mercan'dan vazgeçtim şimdilik o zmn. hatta selma toprak'tan da. senin hislerine güveniyorum ben ayrıca:) evt sakinim, sakiiiiin...

silentbloodcum no için tşk. ederim ya özel msj hakkım yok mailin varsa özelden atsana sana bişeyler sormam lazım gurme olaraktan

avrupanın neresinde istiyorsun?

selintortun...sen çok yaşa yaa:) akşam akşam beni güldürdün..allah'ta seni güldürsün:):)
özel sipariş falcı üretimine başladık..heooo:)

amin. bilmukabele.
:) 1400 sayfadan bulamıyorsa napayım. daha farklı sorular sorulabilir. pozitif konuşanı mı olsun, dobra mı. tam tarih mi versin, vakit mi.
benim gittiğim sevdiğim bir falcı vardı misal, jinekolog gibiydi. hiçbirşey tutturamasa çevremdeki hamileleri tutturuyordu. öyle farklı özelliklere sahipler.

canım kac defa anllattımm elmıra bazılarına güzel bakmıs olabılır ama bende hıcbırsey bılemedı 1 saatt ugrastı ama ortada ne ısım vardı ne karekter analızı nede tıp tarıfı demek olmayınca olmuyor baktım o kadar para bosuna gıdıyor ben anlattım o dınledı dedım x ı mı seceyım y yımı dedı x ı sec ulen zaten ben o sırada gerı donulmez yola gırıp coktan y yı secmıstım ve o bana otekını sectırdı uztune uzun sure ılsıkı kurdurdu bırde evlılık gordu o kısıyle aylardır gorusmuyorum gorusmeyecemde

bu yuzden kendını elmıranın falı ıcın daraltma hatta en begendıgın falcıyı sec ona baktır ve onun cıkmasını bekle...ve seyehat sana ıyı gelıcek kafan dagılıcak görüceksin,gitmeden konusalım

o sayfalarda yazan hemen hemen bütün falcılara gittim, yok kadıköydekini önerirsiniz diye ben avrupa da olsun dedim. son sayfalarda o yazılmış da.

kızlar bi fal baktırdım dielim olumlu seyler sölendi akabinde kasınıp bi baska falcıya gidip önceki falı pi. edersem güzel olanın cıkma ihtimali zorlasırmı suan cok negatif yüklüyüm annecimmm madurumda madurummm

zaten başka bi falcıya gidip olumsuz şeyler duysan herzaman olumlu olan onu bastıracak ve içinden inanmak gelmeyecek. tabi umutlanıp bekleyip sonra hayal kırıklığı yaşamak da kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…