kızlar bi fal baktırdım dielim olumlu seyler sölendi akabinde kasınıp bi baska falcıya gidip önceki falı pi. edersem güzel olanın cıkma ihtimali zorlasırmı suan cok negatif yüklüyüm annecimmm madurumda madurummm
allahın cezası cocuk gecmişide öle isabetli bildiki gelecek umarım cıkmaz gudubet suratlı ayhh
ben çok inanmıyorum. yaşayacağımızın etkilendiğine falan. fal bizi etkileyebilir, belki seyri yönlendirebilir ama belirgin şeyler bellidir bence. eğer bu şekilde bir düşünce olsaydı gerçekten de iyi falcı kötü falcı diye ayrım olmazdı. herkes iyi olurdu. sonra birşey olurdu değişirdi falan. insan kaderini etkileyebilir, falı değişebilir gibi şeyler diyen falcılara gülüyorum ben. kendi meslekleriyle dalga geçiyorlar bu durumda. madem öyle falımın değişeceğini de görseydin. di mi?
silentbloodcum no için tşk. ederim ya özel msj hakkım yok mailin varsa özelden atsana sana bişeyler sormam lazım gurme olaraktan
walla pinkcim canım benım emıne hanım bu zamana kadar bana ne dedıyse harfı harfıne cıktı :) zaten bu forumda emıneyı tavsıye eden ve ılk kesfeden benım :) suanda emınenın dedıklerı hala teker teker cıkıyo haftaya yenıden ıstanbula gelıcem ve emıneye gene baktırcam :) hayatım ne alemde gıdıyo bak bakalım hatun dıycem :) ama ben herseyden cok emınenın tok gozlu olmasını ve olumlu enerjısını sevıyorum. hıc unutmuyorum ılk gun ona para vermeyı unutmusum kapıdan cıktım gıttım yolun yarısında parasını vermedıgımı hatırladım apar topar gerı döndum ya abla kusura bakma valla anlattıklarının etkısınden unutmusum dedım bana lafı bıle olmaz olsun nıye gerı döndun kı ne gerek vardı dıyecek kadar gonlu tok bırı. ben bu ısı parayla yapanlara kızmıyorum olabılır maddı olarak kazanc saglamak ısteyebılırler ama bunu barız bellı edenlerden nefret edıyorum. emıne o yuzden benım gozumde bır numaradır. ve gercekten sımdı burdan anlatmak cok uzun surer ama cogu falcının bılemedıgı seylerı takır takır bılıp bana soylemıstır. bana evlencegım ayı bıle soyledı ve gercekten ben dedıgı ay da evlendım hemde hıc umulmadık bı anda 12 sene sonra eskı erkek arkadasımla yenıden karsılasıp apar topar evlendım. ve benım sehır degısıklıgı yapıcagım gıbı vs hayatımda dönum noktası olcak cogu seyı bıldı dedıklerı halada cıkmaya devam edıyo. ben emıneye hem falcı hemde ön sezılerı kuvvetlı bı ınsan oldugu ıcın cok guvenıyorum. ara ara telde konusuyoruz sımdı ıstanbula gelıncede gıdıcem onla gorusmeye:) sana dıyceklerım sımdılık bu kadar gonlunu ferah tut olumlu enerjını hıc kaybetme. opuyorum senı kendıne ıyı bak sevgıler canım ...
acaba biz de 10-15 sene sonra biyerde karşılaşıp apar topar evlenir miyiz :) senin kaderin oymus demekki ne guzel. emine ablayı ben de denemek istiyodum cok icimde kaldı kapanışı onunla yapcam galiba, olumlu olumsuz ne der bilmiyorum suan sadece merakala bekliyorum, olumsuz bişey gorunce onu da soyler dimi? bazıları gorse de soylemiyo ya karsitarafi uzmemek icin falan merak ettim sorayım dedim :)
ok atıyorum cnm: )))
evettt buda yeni bi bakıs acısı taktir ettim=)) bugün kendimi sitenin delisi ilan ediorumm=) allah aiskına biri bana monalisa taner hakkında bişe desin deneyen yokmu ya totoman cokta gecmşte iyi 2 hafta sora bi arkımdan bi teklif alırsam teyit etmiş oluncak tabide :S
kızlar bi fal baktırdım dielim olumlu seyler sölendi akabinde kasınıp bi baska falcıya gidip önceki falı pi. edersem güzel olanın cıkma ihtimali zorlasırmı suan cok negatif yüklüyüm annecimmm madurumda madurummm
haftaya ctesi gidiyorum cnm:) mercan'dan vazgeçtim şimdilik o zmn. hatta selma toprak'tan da. senin hislerine güveniyorum ben ayrıca:) evt sakinim, sakiiiiin...
evet ben cok ınanıyorum buna benım fallarımın cıkmasının bu kadar gecıkmesının nedenı bence bu,eger gulden sıra alıp sonra yesılkoyden bakırkoye gıdıp arada yıgıte baktırıp sonra güle gecıp gule baktırıp aa sonra da bır taksım yapayım dersenn ee cıkmaz tabııı
her fal bır kehanettır bence e her kehanet degısık enerjı gönderıyor bence benım bunu ıdrak etmem 6 ayımı aldı
selın ınanmıyorrr bu teze bu arada
evet ben cok ınanıyorum buna benım fallarımın cıkmasının bu kadar gecıkmesının nedenı bence bu,eger gulden sıra alıp sonra yesılkoyden bakırkoye gıdıp arada yıgıte baktırıp sonra güle gecıp gule baktırıp aa sonra da bır taksım yapayım dersenn ee cıkmaz tabııı
her fal bır kehanettır bence e her kehanet degısık enerjı gönderıyor bence benım bunu ıdrak etmem 6 ayımı aldı
selın ınanmıyorrr bu teze bu arada
gülden gül ve yiğit bu 3lünün falı çıkıyomu kızlarrr
yiğit ve güldeni bilmiyorum ama gülün bana purple da iken baktığı fal harfi harfine çıktı, hiç olmayacak şeyler söyledi ve ben hepsini yaşadım, daha sonra baktırdıklarım pek istikrarlı değildi, yeşilköye geçtikden sonra iyice havalara girdi, başından savar gibi fal bakıyor, 7 saat sıra bekleyip sadece bana bu çocukla sen evleneceksin barışacaksın dedi ve falı bitirdi. bir daha da gitmedim, arkadaşıma da 10 dk civarında baktı onada söyledikleri çıkmadı. isim zaten veriyor, ilk falı hariç diğer söylediklerini ne yaşadım ne de gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?