İstanbul'da Fal - Falcılar

ben çok inanmıyorum. yaşayacağımızın etkilendiğine falan. fal bizi etkileyebilir, belki seyri yönlendirebilir ama belirgin şeyler bellidir bence. eğer bu şekilde bir düşünce olsaydı gerçekten de iyi falcı kötü falcı diye ayrım olmazdı. herkes iyi olurdu. sonra birşey olurdu değişirdi falan. insan kaderini etkileyebilir, falı değişebilir gibi şeyler diyen falcılara gülüyorum ben. kendi meslekleriyle dalga geçiyorlar bu durumda. madem öyle falımın değişeceğini de görseydin. di mi?

allahın cezası cocuk gecmişide öle isabetli bildiki gelecek umarım cıkmaz gudubet suratlı ayhh

evettt buda yeni bi bakıs acısı taktir ettim=)) bugün kendimi sitenin delisi ilan ediorumm=) allah aiskına biri bana monalisa taner hakkında bişe desin deneyen yokmu ya totoman cokta gecmşte iyi 2 hafta sora bi arkımdan bi teklif alırsam teyit etmiş oluncak tabide :S

arkadaşlar rica etsem şu bahsedilen emine hanımın telni yada adresini bana özelden yollayblrmisinz ben sitede yeni olduğm için mesj atıp soramıyrm

3 hafta evden çıkma telefonlarını kapa, arkın teklif edemez, fal pat olur.

arkadaşlar yeni olduğum için mesaj atamyorum kartal soğanlıktaki emine hanımın telefonunu yada adresini bana mesj olarak atabilirmisiniz

evet ben cok ınanıyorum buna benım fallarımın cıkmasının bu kadar gecıkmesının nedenı bence bu,eger gulden sıra alıp sonra yesılkoyden bakırkoye gıdıp arada yıgıte baktırıp sonra güle gecıp gule baktırıp aa sonra da bır taksım yapayım dersenn ee cıkmaz tabııı

her fal bır kehanettır bence e her kehanet degısık enerjı gönderıyor bence benım bunu ıdrak etmem 6 ayımı aldı

selın ınanmıyorrr bu teze bu arada

haftaya ctesi gidiyorum cnm:) mercan'dan vazgeçtim şimdilik o zmn. hatta selma toprak'tan da. senin hislerine güveniyorum ben ayrıca:) evt sakinim, sakiiiiin...

katreciğim...mercana arkadaşım baktırmıştı...memnun kalmıştı..gelecek için de bir kaç birşey çıkmış...tek bildiklerim bu:)

eger o musmula surat yüzünden falım cıkmazsa bi daha fal bakamıcak hale sokcam onu yahu sabahtan beri moralimi bozdu deliye poseki saydırır gibi o yana bu yana falcı arıom bu eski erkek arklarında allah cezasını versin maddi manevi mahfettiler hayatımızı benim üçüncü gözüm acıldı sayelerinde ama cebimde!

gülden gül ve yiğit bu 3lünün falı çıkıyomu kızlarrr

Bugün olgu'ya gittim. Bu bayana (daha mesaisi başlamadan) nekadar çok izdiham böyle. Çok şaşırdım. Soğuk, yinede tatlı bir bayan, ama işine inanılmaz programlı ve proffessyonel bakıyor. Bukadar tak tak hızlı hızlı mı olunur. olunur işte.

İlginç olan tek şey Biriz (Pilav Kaffee) ile (sorduğum en önemli sorunun cevabımın) aynı cevaplamasıdır. Onun dışında fal baktırana bana kalırsa çok fazla soru soruyor; şöylemi böylemi diye. Yinede bir iki nokta atışı yaptı. Fakat bu yeterli olmadı ve tatmin edici değildi. Ya ben doğru dürüst baktıramadım, ya da gerçekten (Ki oradaki iş akdinin sayılı dakikalarla sınırlı olmasından bence inanılmaz hissediyorsunuz)çok kıstılı baktığı için olmuyor tam olarak. Farkına vardığım şu ki eğer dışarıda vakti olsa çok daha iyi ve ayrıntılı bakacak ve üstelik tutturacakda, çünkü kadın bu işin ustası. Fena değildi gerçekten.

Birde bana birisi mümkünse Emine' nin telefonunu yollasa. Daha öncede rica etmiştim, ama nedense bilinmesine rağmen gönderilmiyor.

arkadaşlar yeni olduğum için mesaj atamyırum kartal soğanlık emine hanımın telini yada adresini biri bana atabilir mi acaba

gülden gül ve yiğit bu 3lünün falı çıkıyomu kızlarrr

yiğit ve güldeni bilmiyorum ama gülün bana purple da iken baktığı fal harfi harfine çıktı, hiç olmayacak şeyler söyledi ve ben hepsini yaşadım, daha sonra baktırdıklarım pek istikrarlı değildi, yeşilköye geçtikden sonra iyice havalara girdi, başından savar gibi fal bakıyor, 7 saat sıra bekleyip sadece bana bu çocukla sen evleneceksin barışacaksın dedi ve falı bitirdi. bir daha da gitmedim, arkadaşıma da 10 dk civarında baktı onada söyledikleri çıkmadı. isim zaten veriyor, ilk falı hariç diğer söylediklerini ne yaşadım ne de gördüm.

Etolie cnm, mersi yorumun için. biraz daha sakin kalayım iyisi mi.

Lahey'ciğim ne için yorum yaptığımı gün içinde her şeyde olduğu gibi unutmuş bulunmaktayım. Ancak o her ne ise memnun olmuşa benziyorsun ben de sevindim bu sebepten dolayı, rica ederim cnm.

Angel'ım edalım, görüşiciğiz tabii ki, yorumun için teşekkürler. Opaque'da dahil olmak üzere hepinizi öpüyorum.

not: hayır içmedim ama bir sevgi kelebeği olma yolunda adım adım ilerliyorum sanırım.:78:

aynen..5 dakkası bi yere odaklanıp kendi kendine konuşmakla geçio zaten 5 dakkada fal bakıyo banada söledikleri çıkmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…