İstanbul'da Fal - Falcılar

Gül ün banada purpledeyken baktığı zamanlarıyla çıktı yeşilköye geçincede gittim çıktı ama dediği zaman da değil.. silent bana mesajla soyadın yazarsan sana facebooktan mesaj atcam burda mesaj hakkım yok acil durum silent =))

aynen..5 dakkası bi yere odaklanıp kendi kendine konuşmakla geçio zaten 5 dakkada fal bakıyo banada söledikleri çıkmadı...

yakında biter o da, sadece isim verip insanları şaşırtıyor, şuan ki durumu ve yakın geleceği merak ediyorsan. enfal ve çiğdem iyi. tabi enfal de kaprisini çekip, randevu alacaksan, çiğdem de de saatlerce sıra bekleyeceksen bi git.

sen forumdan mutlak zaferle ayrıldın sanırım darıs hepimizin basına yalnız dedikleri olan kimler kısa bi özet gecersen bizde mağdurlar umutlansak ayh bu fal işi beni bakırköylük yapcak bundan sora fal baktırmıcam herhalde:S

hmmm, ben 2 hafta önce baktırdım hiç soru sormadı mesela. tak tak söyledi. doğrudur tabii çok yorgun oluyorlar neticede. ben 2 hafta önce gittiğimde saate bakmadan gittim, tam çıkacakmış en son beni aldı. ilk baktırdığımda 10 dk bakmıştı bu biraz daha fazla uzun sürdü, yorgun olmasına rağmen "yaşasın çıkıyorum artık mesai bitti" düşüncesiyle sanırım epey iyi baktı ve konuşkandı:) ama bir daha erken gel normalde bu saatte almam dedi. ben de boynumu büktüm, dudaklarımı büzüştürüp oturdum falı dinledim. gerçekten mesafeli duruyor hatta saçma mizahımdan birazda sohbete ekleyince güldürdüm bile:))

olgu'nun sevdiğim bir tarafı, bazı falcılar gibi "kııııız, seviyor bu çocuk bak gör, çıkmazsa yüzüme tükür, saçımı çek, istemeye gelecekler seni ama annesi fenaaa" gibi teyze falı bakmıyor. her ne hikmetse konuştuğu her şeyi çok mantıklı buluyorum. yani evrenin mevcudiyetini kendine bağlasa sonucunda ben "hmmm aslında çok mantıklı sizsiz bu dünya bir hiç" diyip gidecekmişim gibi bir hisse kapılıyorum.

sevdim ben olgu'yu, akıllı bir kadın.

ikisinede gittim şekerim, enfal isimlerle bozmuş kafayı okkkeyyy diyip duruyo söyledkleri çıkmadı çiğdemde öyle..bence çiğdemin orda çalışan halil ve andaç çiğdeme on basar..

yok arkadaşım nerdeeee, mutlak zafere bir türlü erişemediğimden mütevvelit köşe başı tinercileri gibi dünyayı güzel görmeye başladım. hayrolsun ama bende şaşırıyorum kendime. silent reiki, enerji vs diyordu gönderdi mi ki acep ondan mı böyle oldum acabaa:)

olgu'nun sevdiğim bir tarafı, bazı falcılar gibi "kııııız, seviyor bu çocuk bak gör, çıkmazsa yüzüme tükür, saçımı çek, istemeye gelecekler seni ama annesi fenaaa" gibi teyze falı bakmıyor. her ne hikmetse konuştuğu her şeyi çok mantıklı buluyorum. yani evrenin mevcudiyetini kendine bağlasa sonucunda ben "hmmm aslında çok mantıklı sizsiz bu dünya bir hiç" diyip gidecekmişim gibi bir hisse kapılıyorum.

sevdim ben olgu'yu, akıllı bir kadın.[/QUOTE]

katılıyorum sana bu konuda hani diyorlarya ay sensız yaşayamaz sana döncek böyle iddialaşıyorlar filan artık sinir oluyorum gayette yaşıyorlar öldükleri de yok.. olgu nun bu tarzını çok sevdim.

enfal kaprisli biri mi?

ikisinede gittim şekerim, enfal isimlerle bozmuş kafayı okkkeyyy diyip duruyo söyledkleri çıkmadı çiğdemde öyle..bence çiğdemin orda çalışan halil ve andaç çiğdeme on basar..

halil iyi gibi, sanırım söyledikleri hafiften çıkar gibi oldu. çok da hatırlamıyorum ne dediğini ama şu an yaşadıklarıma benzer şeyleri söyledi sanırım.

gülden gül ve yiğit bu 3lünün falı çıkıyomu kızlarrr

Yiğitin falları bana çıkar ancak en son falı çıkmadı....kı esas oglan ıcın dönmeyecek,aramayacak unut diyenlerdendı...Benim yiğitle enerjım tutuyor ancak Tarık ı tanıdıktan sonra yiğite gitmez oldumm bu da bır gercek

Gül ise ılk falı ıyı degıldı sonrakı falı cok ıyıydı daha sonrakıler sonuc odaklıydı bebegımmm dönecek diyorum sana şeklinde

ıyı bırısı ama bana detay lazımm ben tatmın olmuyorum....sonuc söylüyor sadece ama allah ıcın benı hıc gecıstırmedı bana uzun bakıyor hakkını yıyememm....

Gülden Tilbe cafeydı galıba bı ara adı gectı ama begenılmedı ben kapısından ıcerı kadar gırdım ama hasan da oldugu gıbı elektrık alamadım ve baktırmadım....

katılıyorum sana bu konuda hani diyorlarya ay sensız yaşayamaz sana döncek böyle iddialaşıyorlar filan artık sinir oluyorum gayette yaşıyorlar öldükleri de yok.. olgu nun bu tarzını çok sevdim.[/QUOTE]

olgu bana senın peşinde dolancak dedi nerde it gibi dolanıo ama peşimde diil aman yaa artık kendim yapcam tarota baslıorum kızlar bos atıp dolu tutuolar e bende yaparım herhalde acılıs 5 tl deneyin promosyon temiz suyla yapılmıs kahve bedava=))

yıldızsal bir durum bence. ben ve angel de aynı durumdayız. saldık hepimiz. jupiter yine bir yere girmiştir.

arkadaşlar ben forumda yeniyim kimse cevap vermiyor rica etsem soğanlık emine hanımın telefnunu alabilirmiyim

Cok tuhaf ama gaylerin baktigi fallar hic bi zaman tam olarak cikmadi :S.. hatta oyleki fazla salliyorlar. Bugun birine baktirdim beni unlu bi sanatci yapti sonra zengin biriyle evlendirdi.. yok yani bu kadarda olumlu olunmazki, ayrica devamli sorular sormalar felan nedir bu yahu

mutlak zafere ulasınca bırde mutlu olamamak var bılıyormusun belkı de ulasamıyosan vardır bır nedenı....ya işte :37

bekle sen ama bu falla cıkacakkk bak goreceksınn

enfal kaprisli biri mi?

halil iyi gibi, sanırım söyledikleri hafiften çıkar gibi oldu. çok da hatırlamıyorum ne dediğini ama şu an yaşadıklarıma benzer şeyleri söyledi sanırım.

enfal kaprisli değil ama cafenin kaprisii çekeceksin, 3 kere kovulmamıza rağmen yüzsüzlük yapıp gene gittik, geleceği değilde geçmişi yakın zaman da olanları söyledi bana. isimler de tuttu, itici bi cafe olduğundan gitmedim tekrar, andaç a da baktırdım ve sadece muhabbet gibi bir fal geçti, arkadaşına nasıl dertlerini anlatırsın dinler akıl verir ya , o tarzdaydı, halil zaten yok orada tek erkek andaç. çiğdemi nedendir bilmem ben beğeniyorum ve şunu söyleyeyim durumumu en iyi analiz eden o oldu. ben bile sevgilimle ayrılık nedenimi bilmezken o bana söyledi, sonradan eski sevgilimin ağzından duydum ki evet neden oymuş, sen neden beğenmedin çiğdemi çıkmadı mı sana söyledikleri. ona göre bende ileriki zaman için beklenti içine girmeyeyim

gülden gül ve yiğit bu 3lünün falı çıkıyomu kızlarrr

yiğitin hiç bir falı çıkmadı bana. (henüz) yiğitte yaşadığım ilginç şey tut dediği dilek ile falı çelişiyordu. sonuçta olacak dediği dileğim için 1 ile 10 arasında sayının aynısını söyledi. ve falının tam tersiydi. ben bana akıl vermesini sevmedim. bırak onu falan gibisinden.

gül, ilk falı nokta atışı çıktı. verdiği tarihi tarihine bildi. hemen gittim tabi onda da bildi. fakat gelişmeler oldukça şu tarihte sevgili olacaksınız dese de olmadı. ama gül'ün bazı dediklerini verdiği tarihten 2 ay sonra falan yaşadım. hala da yaşıyorum. güle sonra çok gittim ben. ona da dedim falın çıktığı için gitmiyorum. güzel elektrik aldığım için gittim. ve iyi bişi olduğunda gerçekten sevindiğini hissettim falan filan. ama herkese aynı değil buna katılıyorum. ama yoğun olduğu için başından savıyorsa bu tamamen onun suçu değil bence. beni hiç savmadı başından.

gülden abla'nın hiç bi falı çıkmasa da ben 4 kere falan gittim. iyi hissetmek istediğimde hep ona gittim. durumu falan iyi bildi. ama tanışacaksın aşık olacaksın dediği kimse ile ne tanıştım ne aşık oldum. 3 falda da çıkmasına rağmen zengin olmadım falan filan :) ama bir ayda bir yine giderim. verdiğim paraya da üzülmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…