yiğit ve güldeni bilmiyorum ama gülün bana purple da iken baktığı fal harfi harfine çıktı, hiç olmayacak şeyler söyledi ve ben hepsini yaşadım, daha sonra baktırdıklarım pek istikrarlı değildi, yeşilköye geçtikden sonra iyice havalara girdi, başından savar gibi fal bakıyor, 7 saat sıra bekleyip sadece bana bu çocukla sen evleneceksin barışacaksın dedi ve falı bitirdi. bir daha da gitmedim, arkadaşıma da 10 dk civarında baktı onada söyledikleri çıkmadı. isim zaten veriyor, ilk falı hariç diğer söylediklerini ne yaşadım ne de gördüm.
aynen..5 dakkası bi yere odaklanıp kendi kendine konuşmakla geçio zaten 5 dakkada fal bakıyo banada söledikleri çıkmadı...
Etolie cnm, mersi yorumun için. biraz daha sakin kalayım iyisi mi.
Lahey'ciğim ne için yorum yaptığımı gün içinde her şeyde olduğu gibi unutmuş bulunmaktayım. Ancak o her ne ise memnun olmuşa benziyorsun ben de sevindim bu sebepten dolayı, rica ederim cnm.
Angel'ım edalım, görüşiciğiz tabii ki, yorumun için teşekkürler. Opaque'da dahil olmak üzere hepinizi öpüyorum.
not: hayır içmedim ama bir sevgi kelebeği olma yolunda adım adım ilerliyorum sanırım.:78:
Bugün olgu'ya gittim. Bu bayana (daha mesaisi başlamadan) nekadar çok izdiham böyle. Çok şaşırdım. Soğuk, yinede tatlı bir bayan, ama işine inanılmaz programlı ve proffessyonel bakıyor. Bukadar tak tak hızlı hızlı mı olunur. olunur işte.
İlginç olan tek şey Biriz (Pilav Kaffee) ile (sorduğum en önemli sorunun cevabımın) aynı cevaplamasıdır. Onun dışında fal baktırana bana kalırsa çok fazla soru soruyor; şöylemi böylemi diye. Yinede bir iki nokta atışı yaptı. Fakat bu yeterli olmadı ve tatmin edici değildi. Ya ben doğru dürüst baktıramadım, ya da gerçekten (Ki oradaki iş akdinin sayılı dakikalarla sınırlı olmasından bence inanılmaz hissediyorsunuz)çok kıstılı baktığı için olmuyor tam olarak. Farkına vardığım şu ki eğer dışarıda vakti olsa çok daha iyi ve ayrıntılı bakacak ve üstelik tutturacakda, çünkü kadın bu işin ustası. Fena değildi gerçekten.
Birde bana birisi mümkünse Emine' nin telefonunu yollasa. Daha öncede rica etmiştim, ama nedense bilinmesine rağmen gönderilmiyor.
yakında biter o da, sadece isim verip insanları şaşırtıyor, şuan ki durumu ve yakın geleceği merak ediyorsan. enfal ve çiğdem iyi. tabi enfal de kaprisini çekip, randevu alacaksan, çiğdem de de saatlerce sıra bekleyeceksen bi git.
selma toprakın yeri nerde ?
sen forumdan mutlak zaferle ayrıldın sanırım darıs hepimizin basınayalnız dedikleri olan kimler kısa bi özet gecersen bizde mağdurlar umutlansak ayh bu fal işi beni bakırköylük yapcak bundan sora fal baktırmıcam herhalde:S
bahçelievler soğanlıda zuzucum.telde de bakıyo da bence ilki yüzyüze olmalı derim her falcıdaenerjisini hisetmek lazım de mi ama
yakında biter o da, sadece isim verip insanları şaşırtıyor, şuan ki durumu ve yakın geleceği merak ediyorsan. enfal ve çiğdem iyi. tabi enfal de kaprisini çekip, randevu alacaksan, çiğdem de de saatlerce sıra bekleyeceksen bi git.
ikisinede gittim şekerim, enfal isimlerle bozmuş kafayı okkkeyyy diyip duruyo söyledkleri çıkmadı çiğdemde öyle..bence çiğdemin orda çalışan halil ve andaç çiğdeme on basar..
gülden gül ve yiğit bu 3lünün falı çıkıyomu kızlarrr
olgu'nun sevdiğim bir tarafı, bazı falcılar gibi "kııııız, seviyor bu çocuk bak gör, çıkmazsa yüzüme tükür, saçımı çek, istemeye gelecekler seni ama annesi fenaaa" gibi teyze falı bakmıyor. her ne hikmetse konuştuğu her şeyi çok mantıklı buluyorum. yani evrenin mevcudiyetini kendine bağlasa sonucunda ben "hmmm aslında çok mantıklı sizsiz bu dünya bir hiç" diyip gidecekmişim gibi bir hisse kapılıyorum.
sevdim ben olgu'yu, akıllı bir kadın.
özel mesajınıza bakın attım telefonunu
yok arkadaşım nerdeeee, mutlak zafere bir türlü erişemediğimden mütevvelit köşe başı tinercileri gibi dünyayı güzel görmeye başladım. hayrolsun ama bende şaşırıyorum kendime. silent reiki, enerji vs diyordu gönderdi mi ki acep ondan mı böyle oldum acabaa:)
yok arkadaşım nerdeeee, mutlak zafere bir türlü erişemediğimden mütevvelit köşe başı tinercileri gibi dünyayı güzel görmeye başladım. hayrolsun ama bende şaşırıyorum kendime. silent reiki, enerji vs diyordu gönderdi mi ki acep ondan mı böyle oldum acabaa:)
enfal kaprisli biri mi?
halil iyi gibi, sanırım söyledikleri hafiften çıkar gibi oldu. çok da hatırlamıyorum ne dediğini ama şu an yaşadıklarıma benzer şeyleri söyledi sanırım.
gülden gül ve yiğit bu 3lünün falı çıkıyomu kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?