İstanbul'da Fal - Falcılar

ben çiğdeme hiç baktırmadım. beğenmememin nedeni de bu olabilir ancak. her gittiğimde 20 fincan tezgahın üstünde sıralı dizilmiş ve sıra bekliyor oluyor :)

gülü bende başda çok sevdim, hala daha da giderim, tabi başlarda her hafta gidiyordum artık ee nasıl barıştınız, ne oldu, ne konuştunuz anlat demeye başladı. tamamiyle bir tek geri dönecek ve gerisi muhabbetti, döndü mü döndü. şuanda ayrıyız bana evleneceksiniz dedi, bilemiyorum. bir de bozulduğum, yaklaşık 5 saat sıra bekledikden sonra beni alıp da aa akşam beni ara sana bedava su falı bakacağım net tarih söylerim o zaman deyip numaramı kaydedip, akşam dediği saatte arayıp, numaramı açmadığı için bozulmuştum ve o gün bana fal bakmamasına rağmen cafe den çıkarken fal parasını vermiştim, sonrakilerde hep 3 5 dk lık fallar oldu. belki de bana öyle davranıyordur.

ay yazmıyim dedim ama dayanamadım kızlar..
benimde soğanlık emineden önce denediğim bir falcı var..
2 kere gittim.
son gittiğimde söyledikleriyle emine ablanınki birebir aynıydı..
yani aynı şeyleri söylediler.
ilk baktırdığımda hayatına biri girecek,biri aracılığıyla tanışıcan,ve evlilik görünüyor dedi.
tarot baktı bana..ve hayatımda ilkkez tarot baktırmıştım..ilk kestiğimde bunu ne için bakim demişti,
bende aşk hayatı için bak demiştim,pek anlamam tarottan ama güneş kartı varmış,72 kart içinde tek olan sadece oymuş..bende üst üste 2 kere o kartı çektim..işte yukarda saydıklarımı söyledi..kesin biri çıkıcak karşına,durumu çok iyi,biri vesile olcak felan dedi..ilk etapta fal diyip geçtim,sonra dediği gibi patronum aracılığyla biriyle tanıştım,neticede büyük aşk yaşadık dediği gibi ama evlilik olmadı..yani sadece sonucu bilemedi..onun haricinde söylediği herşeyi yaşadım..işimde alıcağım zamndan ilk etapta memnun olmayacaığımı ama sonradan düzenleme yapacaklarına varana kadar bildi..yarım saat kadar baktı..enerjisi yüksek hoş bi bayan kendisi..burda reklam amaçlı yazanları gördüğüm için yazarsam bende öyle yaftalanırmıyım diye korktuğumdan yazmadım..ama bu işe meraklı ve yeni şeyler duymayı isteyen arkadaşların olduğunu görünce iiçimde tutamayıp yazdım

ben çiğdeme hiç baktırmadım. beğenmememin nedeni de bu olabilir ancak. her gittiğimde 20 fincan tezgahın üstünde sıralı dizilmiş ve sıra bekliyor oluyor :)

evet çiğdem öyle, ama güzel bakıyor. zaten sen cafe de beklemiyorsun sıran gelince onlar seni arıyor, sende gelip falını baktırıyorsun. hiç gitmediysen bi git derim, inan verdiğin paraya pişman olmazsın. kaç da gidersende git hep sıra vardır. geçen erken gideyim bari beklemeyeyim dedim. cafe 11 de açılıyor, çiğdem 1 de geliyor. 11.10 da ben cafedeydim ve önümde 8 fincan vardı, istediğin kadar erken git heralde onu beklemek allahın emri.

hayatımda birisi vardı mesela geçen sene evlilk var bununla dedi çoluk çocuk bisürü şey söyledi 3 ay sürmeden ayrıldık o şimdi başkasyla berbaer yine buna benzer bisürü şey çıkmayan aklımda kana bu benim

Gül telefon açmama olayını bana da yaptı hatta başka numaradan aradım sesimi duyunca kapadı kendi bilir tekrar da gitmedım kimseye de tavsiye etmedım çevremde merak edenler götürsene dıyenler olmuştu götürmedim ayıp çünkü...

sadece tarot mu bakıyor, kahve bakmıyor mu? birde nerede

Yiğitin yıllar once dönecek dıye ısrar ettıgı kısı hıcbır ıletısımız olmamasına ragmen ) ay sonra döndü
kısılık analızlerı tıp tarıfı ıyıdır ısım bılır mesela ama ukaladır

Gul benı basından hıc savmadı,hep ılgılendı bır keresınde 1 saate yakın baktı hatta...
bır gun kötü bir falın üzerine sırf bana ıyı elektrık versın dıye onu görmeye gittim fal baktırmaya degıl...
hakkını da yememek lazımmm

zaten kim olduğunu söylememişsin:) reklam sayılmaz.
bu arada fal çok eskiden bakılmış gibi, ama sen hemen sonucuna razıymış gibi. evlilik olmadı. demişsin. belki daha evlenirsin. ne bu acele karar vermek için?

gül 1 saate yakın baktığında yeşilköydemiydi, bakırköyde mi? birde sıra varmıydı

Çiğdeme baktırdım ben tanısıcan dedıgı kısıyle tanısmadım,analızlerı ıyı degıldı...ben neyse de arkadasıma baktıgı falı dınlemıstım felakettı bır tane mı tutturur insan

bir daha da gitmedimm

eee o fıncanlar sırada çok ıstıyorsan gıt kahve ıc senı de sıraya koysunlar sen gıt capacıty de gez mesela arıyolarda sıra gelmesıne yakın

sadece tarot mu bakıyor, kahve bakmıyor mu? birde nerede

cnm bunlar 2 bayan arkadaş bi kafeleri var..
biri kahve bakıyor diğeride tarot..
ben tarot baktırdım ama kahve baktıran arkadaşımda çok menun kalmıştı..
bugün tırtıkladı zaten beni,h.sonu muhakkak gidelim,baktıralım felan diye..
suadiyede yerleri..hatta kendi web siteleri var,yerleri çok basit,karşıdan gidenler için bile sorun olmaz..
ama dedimya reklam amaçlı yazıdğımı düşünen olur diye çekiniyorum..
ben sadece 2 kere gittim,face sayfasında müdavimleri var kendilerinin,demekki işlerini iyi yapıyolar..

ismi ne
bırde az fal baktıranın falı daha cok cıkarmıs

o arada yemek yiyebiliyor muyuz :)

ah ah ne acılar çektim bi bilsen :)
çook güzl bi aşktan sonra dibe vurduk..olamamsı için okadar çok sebebimiz varki..
hayırlısı...

gül 1 saate yakın baktığında yeşilköydemiydi, bakırköyde mi? birde sıra varmıydı

Yeşilkoyde ki yerde....cok dertlıydım o gun allah ıcın cok yardımcı olmustu,hakkını yıyemem
ama arıcak dıye ıddıa ettıgı tarıhte kımse aramamıstı
falı cıktı tam7 ay sonraa ,gercı henuz donen yok ama donme alıstırmaları var

ismi ne
bırde az fal baktıranın falı daha cok cıkarmıs

ismi gülhan canım..
evet önceden yılda 1 kere baktırıyodum..terapi gibi geliyodu..
son yaşadığım olaydan sonra 1 ayda 2 kere baktırdım..
biri tarot diğeride emine abla..
ilk tarotumu sanırım kasım sonu gibi baktırmışrım gülhana..
ama çok baktırdığımı düşünüp vicdan azabı çekiyorum,sanırım çok uzun süre baktırmam artık

ah ah ne acılar çektim bi bilsen :)
çook güzl bi aşktan sonra dibe vurduk..olamamsı için okadar çok sebebimiz varki..
hayırlısı...

olmaması için çok sebebiniz varsa kesin evlenirsiniz :) kısmet işi.

sanırım reklam şöyle oluyor. gidip beğenini yazmak reklama girmiyor bence. ama bazı yorumlar gerçekten reklam kokuyor. bunu hissediyorsun. 1 kere söyleniyor. tam tersi bir yorumda başlanıyor saldırılmaya. acaip hikayeler. "gecenin bir saatinde 2 saat baktı ve hiç konuşmadım ağzı açık dinledim. bilgisayarına virüs girecek dedi. hadi canım dedim. eve gelip bilgisayarımı açtım ki ne göreyim bilgisayarım çökmüştü" tarzı yorumlar hakikaten reklam kokuyor. onlar da belli oluyor. misal handekukanın kimse reklam yaptığına inanmıyor. çünkü artık birbirimizi biliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…